ה TVIX 6500 מול ה Popcorn Hour A100

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #81 

למה שלא תקנה עוד מחשב?

udi13
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 766
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #82 

כבר אין לי מקום במזנון....2 מגברים של לקסמן M2000 מגבר דיגיטאלי קטן לרמקולים האחוריים, CD של MERIDIAN פרוססור של MERIDIAN דיוידי של HK טיונר של DENON
ממיר של YES......שכחתי משהוא? :lol:

jpost פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #83 

ה A100 לא מנגן את הטרילר של אינדינה גונס החדש. התמונה מגמגמת ונתקעת.

ה 6500 מנגן את הטרילר בצורה חלקה.

ניתן להוריד מכאן (שמור בשם):

http://downloads.paramount.com/mp/india ... _1080p.mov

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46442
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5088 פעמים

שליחה #84 

jpost,
נסה לבדוק באמצעות HTTP Streaming, אחרת הבדיקה לא נעשתה בצורה אופטימלית ומראש מוטת לרעה.

jpost פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #85 

ניסיתי ב HTTP, אבל הקובץ קטן מאוד בגודל לכן זה לא ממש משנה.

אני אוהב מאוד את סרטי אינדיאנה גונס, אבל הגעתי לסרט הזה כאשר קראתי שיש לאחרים בעיה לנגן אותו ב A100, ורציתי לראות אם הוא מנגן ב 6500:

http://www.mpcclub.com/modules.php?name ... ic&t=15646

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #86 

jpost,
איך פתרת את בעיות התקנת שרת ה HTTP?
בכל מקרה, נציג היצרן נתן את תגובתו בקישור שהצגת כי הוא יבדוק זאת לעומק.

jpost פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #87 

התקנתי את תוכנת ה MyiHome על מחשב אחר. לא הצלחתי להתקין אותה על שרת ה 2003 שלי.

יש תוכנה נחמדה בשם WIZD שתומכת בפופקורן על גבי HTTP ועובדת על ה 2003. לתוכנה תכונות רבות שאין ב MyiHome כגון:
- מיון לפי גודל ותאריך !
- הצגת פרטי הקובץ
- ניגון כל קבצי ה TS בספריה ברצף
- חיפוש מהיר בתקיות
- תמיכה טובה יותר ב DVD בתקיית VIDEO_TS (עדיין ללא תפריטים)
ועוד...

הבעיה היא שממשק התוכנה ניראה זוועה ב SKIN השונים . אני עובד על SKIN עבור הפופקורן.

לינק לתוכנה (קוד פתוח)
http://wizd.sourceforge.net/

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

תמיכה בעברית... - מתי?

שליחה #88 

היי

יש צפי מתי יהיה באחד הנגנים (במיוחד ה- 6500) תמיכה בעברית?
זה עניין של חודש חודשיים? או שנה?

לפחות לגבי DVICO בנגנים הישנים יש תמיכה נכון?

תודה

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #89 

השתמשתי בעבר עם Wizd. יש מספר בעיות איתה:
1. כמו ש jpost תיאר, הממשק זוועתי.
2. חלק מקבצי ה mkv & divx לא עבדו מסיבה כלשהי ואילו ב myihome כן.
3. קצב הנתונים שניתן להגיע עם Wizd נמוך משמעותית משימוש עם myihome.
4. הגרסה האחרונה של Wizd נבנתה לפני 15 חודשים, טווח גדול מידי במונחים של פיתוח תוכנה והפיתוח עבורה פשוט לא קיים.
5. היצרן עצמו, Popcorn Hour בדק ביצועים של כל תוכנות HTTP Streaming אשר קיימות בחוץ. לא סתם הוא ממליץ על myihome (אם אנחנו מוכנים לחיות בנתיים ללא אפשרויות מיון וחיפוש).

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #90 

Hi-Jack פרסם היום את בחירתו ל 3 הנגנים המוצלחים ביותר כיום לכל אלו אשר רוצים כבר לרדת מהגדר. לא הייתי מאמין לו בעיניים סגורות (בכל זאת, הוא "קצת" מסחרי) אך בהחלט יש מילות של הגיון בבחירות שלו.

במקום הראשון נמצא את ה Popcorn Hour A-100 בשל מחירו הזול, שלט מעולה, יכולות אינטרנטיות (YouTube, מזג אויר וכו") ויכולות ניגון תכנים מעולות.

במקום השני נמצא את ISTAR miniHD, נגן מבוסס NMT כמו ה A-100. הוא זהה בפונקציונאליות שלו ל A-100 אך עם חומרה מעט שונה, יציאת VGA ויציאה אופטית. גם המארז שונה במקצת ומכיל אפשרות לחיבור כונן קשיח חיצוני באמצעות כבל SATA. הרוכשים יקבלו כבל HDMI וכבל אופטי. הוא ממוקם במקום השני ולא הראשון רק בשל השלט הלא נוח.
יש לציין כי חברת ISTARHD מכינה שלט חדש עבורו אשר אמור להיות משוחרר לציבור לקראת סוף שבוע הבא.

במקום השלישי אנחנו נמצא את ה TViX 6500. מסתבר שתהילת עבר לא ממש עוזרת להשאיר את דגמי ה TViX בצמרת. בעיות חומרה כמו חום ו USB, מחיר גבוה לעומת המתחרים, קושחה לא יציבה וחוסר יכולת להצגת תכנים אינטרנטים ממקמים אותו כאופציה הכי פחות אטרקטיבית.

דעה אישית שלי הינה שנכון להיום Hi-Jack צודק. ה 6500 מראה סימנים של חוסר בשלות בשל קושחה לא יציבה, בעיות חום מראות על נהירה לשוק והמחיר הגבוה לעומת המתחרים אשר מספקים בדיוק אותה סחורה לא ממש עוזרת לפופולריות שלו.
הרבה מהרוכשים הנוכחים מסבירים את רכישת ה 6500 לפי תהילת עבר של דגמים קודמים יותר. אני מקווה כי DViCO יתעשתו בקרוב ויוציאו עדכוני קושחה אשר יעזרו להבליט את המוצר שלהם גבוה מעל המתחרים.

לגבי המתחרים, לכל נגני ה NMT בהחלט מגיע להם Thumbs Up!
נמכרים בעלות מגוחכת אשר מגיעה לחצי מהעלות של 6500 ומציגים ביצועים זהים ויכולות אשר לא קיימות ב 6500 (קליינט טורנטים, יכולות אינטרנטיות, NAS...). חוסר היכולת שלהם להציג עברית לדעתי מעט מעכב את קבלת הפנים החמה על אדמת הקודש, אך בשאיפה המצב ישתנה בקרוב.

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #91 

ziv_r כתב:Hi-Jack פרסם היום את בחירתו ל 3 הנגנים המוצלחים ביותר כיום לכל אלו אשר רוצים כבר לרדת מהגדר. לא הייתי מאמין לו בעיניים סגורות (בכל זאת, הוא "קצת" מסחרי) אך בהחלט יש מילות של הגיון בבחירות שלו.

במקום הראשון נמצא את ה Popcorn Hour A-100 בשל מחירו הזול, שלט מעולה, יכולות אינטרנטיות (YouTube, מזג אויר וכו") ויכולות ניגון תכנים מעולות.

במקום השני נמצא את ISTAR miniHD, נגן מבוסס NMT כמו ה A-100. הוא זהה בפונקציונאליות שלו ל A-100 אך עם חומרה מעט שונה, יציאת VGA ויציאה אופטית. גם המארז שונה במקצת ומכיל אפשרות לחיבור כונן קשיח חיצוני באמצעות כבל SATA. הרוכשים יקבלו כבל HDMI וכבל אופטי. הוא ממוקם במקום השני ולא הראשון רק בשל השלט הלא נוח.
יש לציין כי חברת ISTARHD מכינה שלט חדש עבורו אשר אמור להיות משוחרר לציבור לקראת סוף שבוע הבא.

במקום השלישי אנחנו נמצא את ה TViX 6500. מסתבר שתהילת עבר לא ממש עוזרת להשאיר את דגמי ה TViX בצמרת. בעיות חומרה כמו חום ו USB, מחיר גבוה לעומת המתחרים, קושחה לא יציבה וחוסר יכולת להצגת תכנים אינטרנטים ממקמים אותו כאופציה הכי פחות אטרקטיבית.

דעה אישית שלי הינה שנכון להיום Hi-Jack צודק. ה 6500 מראה סימנים של חוסר בשלות בשל קושחה לא יציבה, בעיות חום מראות על נהירה לשוק והמחיר הגבוה לעומת המתחרים אשר מספקים בדיוק אותה סחורה לא ממש עוזרת לפופולריות שלו.
הרבה מהרוכשים הנוכחים מסבירים את רכישת ה 6500 לפי תהילת עבר של דגמים קודמים יותר. אני מקווה כי DViCO יתעשתו בקרוב ויוציאו עדכוני קושחה אשר יעזרו להבליט את המוצר שלהם גבוה מעל המתחרים.

לגבי המתחרים, לכל נגני ה NMT בהחלט מגיע להם Thumbs Up!
נמכרים בעלות מגוחכת אשר מגיעה לחצי מהעלות של 6500 ומציגים ביצועים זהים ויכולות אשר לא קיימות ב 6500 (קליינט טורנטים, יכולות אינטרנטיות, NAS...). חוסר היכולת שלהם להציג עברית לדעתי מעט מעכב את קבלת הפנים החמה על אדמת הקודש, אך בשאיפה המצב ישתנה בקרוב.
...

מעניין..
כל מה שמודגש בכחול-ע"פ jpost לא קיים נכון לרגע זה.
הבעייה היחידה היא בעיית החימום.
מכאן שהסקר הזה לא מעודכן,וכנראה גם לא שווה הרבה...............

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #92 

gameboy,
כמו שכבר רשמתי, Hi-Jack הינו "מעט" מסחרי ולכן לא הייתי מאמין לו בעיניים עצומות, אך הוא בעל נסיון רב עם כל הנגנים ודבריו שווים התייחסות כלשהי.

לגבי זה שאתה טוען ש "הסקר הזה לא מעודכן", דיברתי איתו אתמול בערב. הוא בדק את כל הנגנים עם גרסת הקושחה האחרונה ותאריך הכתבה מדבר על "3 הנגנים הנבחרים למרץ 2008", כך שאני מאמין שהוא כן מעודכן.

להגיד על עבודה של מישהו אחר שהיא "לא שווה הרבה" זה לא חוכמה ומראה על זלזול שלא במקום.
אני ושאר חברי הפורום נשמח מאוד לקרוא סקירה שלך על כל מזרימי-המדיה אשר קיימים היום בשוק עם התייחסות לגבי היתרונות והחסרונות של כל אחד.

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #93 

ziv_r כתב:gameboy,
כמו שכבר רשמתי, Hi-Jack הינו "מעט" מסחרי ולכן לא הייתי מאמין לו בעיניים עצומות, אך הוא בעל נסיון רב עם כל הנגנים ודבריו שווים התייחסות כלשהי.

לגבי זה שאתה טוען ש "הסקר הזה לא מעודכן", דיברתי איתו אתמול בערב. הוא בדק את כל הנגנים עם גרסת הקושחה האחרונה ותאריך הכתבה מדבר על "3 הנגנים הנבחרים למרץ 2008", כך שאני מאמין שהוא כן מעודכן.

להגיד על עבודה של מישהו אחר שהיא "לא שווה הרבה" זה לא חוכמה ומראה על זלזול שלא במקום.
אני ושאר חברי הפורום נשמח מאוד לקרוא סקירה שלך על כל מזרימי-המדיה אשר קיימים היום בשוק עם התייחסות לגבי היתרונות והחסרונות של כל אחד.
...
אני מציע לחברי הפורום לקרוא בסה"כ 2 שירשורים :על הפופקורן וה-6500,ומתוכם ניתן בקלות לבצע את ההשוואה הזו.
שאר המזרימים(למעט ה-4100 שעדיין משווק)-לא רלוונטיים עבור הצרכים של רוב חברי הפורום.

באופן אישי,אני ממש מתלבט אם למכור את ה-4100 האישי שלי לחבר פורום שמחזיק אותי בצוואר לעשות זאת כדי להתקדם ל-6500....לכן,שוחחתי אתמול עם jpost ושאלתי את דעתו לגביי ה-6500.תשובתו היתה שהנגן(חוץ מבעיית החום) נותן נכון להיום ביצועים מרשימים למדיי(ולכן הצגתי את טיעוניו של Hi-Jack כ "בעייתיים"...)
תאמין לי,דעתו של jpost נחשבת אצלי פי כמה מזו של Hi-Jack ...

בכל מקרה,מה שמונע ממני לשדרג נכון לרגע זה זו בעיית חימום המעבד של ה-6500.
רבים כאן בפורום עדיין לא מבינים את המשמעות של הבעייה הזו..
אני מאמין שבזמן הקרוב יהיו התפתחויות מצד דביקו בנושא,ואני לא מתכוון ל "ספויילר" שהם התכוונו לייצר :lol:

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #94 

gameboy,
אני לא מבין איך הגעת להחלטה כי ISTAR HD לא רלוונטי ואילו ה A-100 & 6500 כן.
נכון להיום ניתן לרכוש את ה A-100 ועובדה שמספר אנשים שאנחנו מכירים עשו זאת. לגבי ה ISTAR HD, היום נפתחה הרשמה מוקדמת לרכישתו (הפצה תחל ב 15.3). גם ה HD X 900 יתחיל להיות מופץ במהלך מרץ.
מי שבאמת רוצה לרכוש מזרימדיה היום, יכול לעשות זאת ללא בעיה וללא התפלספויות.
gameboy כתב:שאר המזרימים-לא רלוונטיים עבור הצרכים של רוב חברי הפורום.
...
תסלח לי שאני לא סומך על יכולת הניתוח שלך לגבי הצרכים שלי אישית ושל שאר חברי הפורום. בכלל, על איזה צרכים אתה מדבר? שאר מזרימי-המדיה מכילים תכונות שלדעתי כל אחד מחברי הפורום ישמח לאמץ ולהשתמש.
gameboy כתב:תאמין לי,דעתו של jpost נחשבת פי כמה מזו של Hi-Jack ...
...
אני מטבעי די חשדן ולא מאמין לרוב לשום מילה עד שאני לא רואה דברים בעיניים שלי. במיוחד כאשר מתחילים משפט ב"תאמין לי" (בלי לפגוע).

נ.ב
בחייך, תעשה קצת פחות שימוש בכפתור "צטט", סתם מגדיל את נפח ההודעות ללא מטרה כלשהי.

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #95 

בכללי-אין לי מה להוסיף מעבר למה שרשמתי.

רק הערה-זה שאתה לא מאמין לשום מילה שנכתבת ע"י חברי פורום שנחשבים ל"מביני עניין"(כל אחד בתחומו-jpost לדוגמה) עד שאתה לא רואה את זה בעיניים שלך(כדבריך)-זה קצת ...בעייתי(כך לפי דעתי),ואני לא הייתי מתגאה בזה.....

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #96 

gameboy,
לא ציינתי שאני לא מאמין ל jpost. אני תמיד יעדיף לראות דברים בעיניים שלי ויתעלם ממשפטים שמתחילים במילים "תאמין לי".
ייתכן וזה בעייתי לדעתך, אך עבורי זו הנחייה שאני מוכן לחיות איתה.

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #97 

ziv_r כתב:gameboy,
לא ציינתי שאני לא מאמין ל jpost. אני תמיד יעדיף לראות דברים בעיניים שלי ויתעלם ממשפטים שמתחילים במילים "תאמין לי".
ייתכן וזה בעייתי לדעתך, אך עבורי זו הנחייה שאני מוכן לחיות איתה.
...
לדעתי-עדיין לא הצלחת לתקן את הרושם שהתקבל מהדברים שכתבת בהודעה הקודמת...
את האמת-זו זכותך לחשוב כך..
(כולי תקווה שלא תתעלם גם ממשפטים שמתחילים במילים " את האמת" :wink: )

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #98 

gameboy,
אין לי כוונה לתקן, מה שנרשם הוא הנכון.

אשמח אם נוכל להפסיק כאן את הדיון לגבי העקרונות שלי ולהשאיר את השרשור בנושאו המקורי. במידה ותרצה להמשיך את הדיון הפורה בנושא, ה"פ תמיד תתקבל בברכה.

eytan99
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 489
שם מלא: eytan99

שליחה #99 

איזה תזמון גרוע !
בדיוק כשכבר אמרתי זהו עכשיו אני קונה מזרימדיה וכבר נופלת נסיעה לארהב - בא השרשור הזה ואומר תמתין בצד :?
אם גם ככה תכננתי לשלב דיסק פנימי זה אומר שאני יכול ללכת על 6500 בבטחה ?

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #100 

eytan99 כתב: אם גם ככה תכננתי לשלב דיסק פנימי זה אומר שאני יכול ללכת על 6500 בבטחה ?
...
לי אין אפשרות להעביר כבילה באופן שאינו גלוי ולכן גם אני אשלב דיסק פנימי בנגן, ולמיטב הבנתי, לא צפויות בעיות. אם למישהו יש תובנה אחרת אז כמובן נשמח לשמוע.

gameboy

לגבי ההערה שלך משרשור אחר, לגבי פיתוח דגם חדש בשל בעיית ההתחממות, תוכל בבקשה לחשוף קצת יותר לגבי המידע? ממי קבלת, איך שמעת..?
זרקת פה פצצה, נשמח לשמוע עוד פרטים אם ישנם. זה עניין שרלוונטי וחשוב מאוד לרבים פה בפורום הממתינים לשדרוג.
תודה.
...

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”