שרשור תגובות: יס מציגה: YES+FIBER שירות מאוחד של אינטרנט וטלויזיה
הכל עובד. לא אמרתי שלא. מי שמצפה לממשק ופעולה טובה כמו באפל טיוי יתאכזב. יש לי את שלוש הפלטפורמות בסלון. סמסונג, אפל טיוי, סטרימר אנדרואיד. ניסיתי את האפליקציות השונות בכולן. יס סלקום פרטנר, טד, ספוטיפי, כאן וכו' וכו'. מקום שלישי בפער גדול סמסונג. מקום שני אנדרואיד טיוי. מקום ראשון אפל טיוי. מעדיף רק שם לראות הכל (ואני לא מכת אפל ומעולם לא היה לי אייפון)
אולי אתה לא יודע אבל מערכת הפעלה של LG, זה לא אנדרואיד ולא אפל זה של לינוקס, ושאני השתמשתי במערכת הפעלה של לינוקס במחשב אז לא הייתה לי בעיה עם זה.15/12/2022 11:15off כתב: למי שיש יס פלוס על גבי אפל טיוי או אפילו סטרימר זול של אנדרואיד, סביר שיחווה אכזבה כשהאפליקציה תגיעה לסמסונג ו-LG.
מערכות ההפעלה האלה נחותות ולרוב פחות נוחות ונימוחות כמו חמאה לעומת מערכות ההפעלה של אפל או אנדרואיד....
ולא נראה לי שמערכת הפעלה של טיזן שבטלוויזיית סמסונג שזו מערכת הפעלה שהיא לא טובה, אותו הדבר עם מערכת הפעלה של וידה שהיא בטלוויזיות של טושיבה והייסנס.
ואני מזכיר שבאפל טיוי ביס, שבינתים לא מופעלת שם בתוכנה ואו בחומרה, טכנולוגיית הלייב.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
זה לא קשור לכלום. בלייב הם משתמשים ביכולת שכנראה קשה או בלתי אפשרי להפעיל בלי שתפ של אפל
למה שאפל תסרב לעשות בנושא שידור הלייב שיתוף םעולה עם חברת יס?16/12/2022 16:28oferlaor כתב: זה לא קשור לכלום. בלייב הם משתמשים ביכולת שכנראה קשה או בלתי אפשרי להפעיל בלי שתפ של אפל...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
בינתים ביס פלוס גם את ערוץ 510 שמשדר את כאן 11 בטכנולוגיות לייב הם סגרו.
והם אמרו לי שהם לא יודעים מתי האפליקציה של יס תהיה זמינה בטלוויזיה של LG ושל SAMSUNG, ושהם לא יודעים מתי יהיה ללקוחות שלהם את הממשק החדש.
יש פה מישהו שכבר הפעילו לו את שירות יס פייבר פלוס? או שגם את השירות הזה עוד לא הפעילו למי שביקש להצטרף אליו?
והם אמרו לי שהם לא יודעים מתי האפליקציה של יס תהיה זמינה בטלוויזיה של LG ושל SAMSUNG, ושהם לא יודעים מתי יהיה ללקוחות שלהם את הממשק החדש.
יש פה מישהו שכבר הפעילו לו את שירות יס פייבר פלוס? או שגם את השירות הזה עוד לא הפעילו למי שביקש להצטרף אליו?