רמאש כתב:
הדיליי משמעותי בכל סוג של תוכנית טלוויזיה שמבקשים לראות אותה כמה שפחות מאוחר.
זה שביס הטכנולוגיית לייב מופעלת בינתים רק על שידורי ספורט זה כי לדעתם הכי הרבה מעדיפים שזה יפעל על ספורט אבל זה רק דעה כאשר להפעיל את טכנולוגיית הלייב זה עולה בינתים הרבה כסף.
בחברת יס אמרו לי שיש עוד הרבה זמן עד שהם מפסיקים לשדר דרך לווין כי יש להם לא מעט לקוחות שמעדיפים את הצפיה דרך הלווין וגם כיום מי שרוצה לקבל את יס דרך הלווין אז הוא יכול לקבל דרך הלווין.
רמאש כתב:
בחברת יס אמרו לי שיש עוד הרבה זמן עד שהם מפסיקים לשדר דרך לווין כי יש להם לא מעט לקוחות שמעדיפים את הצפיה דרך הלווין וגם כיום מי שרוצה לקבל את יס דרך הלווין אז הוא יכול לקבל דרך הלווין.
...
כל עוד לקוחות הלוויין משלמים הרבה יותר זה שווה לחברה.
מה שכן, יתכן שכשיהיו מעט לקוחות לווין ורוחב הפס יספיק יהיה שווה להם להחזיק את הלוויין ללקוחות יס-פרמיום- פלוס-פרו, עם הודעות לממיר וביטול דיליי גם בערוצים מוקלטים.
גם אם אפליקציית יס פלוס תהיה זמינה בסמרט טי וי של סמסונג ואחרים
אני אישית יעדיף להשאר עם סטרימר אנדרואיד שמאפשר לי הרבה אפליקציות ותוספות נוספות דרך אנדרואיד טי וי .
זה באמת מעצבן שיוצאים בהכרזות ואין כלום. אני כבר מחכה לאפליקציה לסמסונג, שאוכל להעיף את האנדרואיד טי וי. כל האפליקציות שחשובות לי נתמכות בטייזן - נטפליקס, דיסני, אמזון וידאו, כאן. הדבר היחידי שחסר זה יס פלוס וזה מעצבן.
באתר האינטרנט של יס כתוב שהיס פלוס פייבר הגיע
אבל עוד לא כתוב שם על הפעלת אפליקציית יס פלוס לסמארטיוים של LG ושל SAMSUNG. https://www.yes.co.il/yes-fiber
למי שיש יס פלוס על גבי אפל טיוי או אפילו סטרימר זול של אנדרואיד, סביר שיחווה אכזבה כשהאפליקציה תגיעה לסמסונג ו-LG.
מערכות ההפעלה האלה נחותות ולרוב פחות נוחות ונימוחות כמו חמאה לעומת מערכות ההפעלה של אפל או אנדרואיד.
off כתב:
למי שיש יס פלוס על גבי אפל טיוי או אפילו סטרימר זול של אנדרואיד, סביר שיחווה אכזבה כשהאפליקציה תגיעה לסמסונג ו-LG.
מערכות ההפעלה האלה נחותות ולרוב פחות נוחות ונימוחות כמו חמאה לעומת מערכות ההפעלה של אפל או אנדרואיד.
[/quאפליקצית הנטפליקס של טייזן הרבה יותר טובה מזו שאל אנדרואיד. רק אומר.