benny123 כתב:
ברכותיי, בזכות ליצן אחד שפנה אלי בפרטי ונתתי לו גישה בתום לב נהרס לכולם השידורים בקשת לזמן הקרוב ובכל ערוץ שהסתמך על סקריפטים.
הבן אדם הסניף כנראה את התעבורה בפנייה דרך סטרימר וחירטט אותי שזה לטלוויזיה, התוצאה לא איחרה להגיע.
אז לליצן שחבר HT וניצל אותי כדי לפגוע בכולם כל הכבוד ילד.
...
מבאס.
אני לא משתמש ב iptv - אבל תודה בשם כולם על העזרה שאתה מעניק ללא בקשת תמורה
אפשר לשאול שאלה - לא הבנתי בדיוק מה קרה - מה הסיבה הטכנית לנזק שנוצר ?
benny123
חבר מכור קשה
תגובות: 6115
שליחה
קיבלתי חסימה בשירות אכסון חינמי ששימש את המיזם בגלל חציית רף תעבורה (מספרים אסטרונומיים) מה שמרמז על כך שהרשימה הופצה החוצה.
וואו הוא מעצבן,
דרך מספרי המק אתה לא יכול לאתר אותו?
חשבתי שרק מי שרשום אצלך יש לו הזרמה.
benny123
חבר מכור קשה
שליחה
מספיקלי בהחלט רק מי שרשום אצלי יש לו הזרמה, מה שהוא עשה זה להסניף את התעבורה כשהוא מחובר דרך סטרימר ואז בקלות הוא משך את הכתובת של הלינק הפרטי שלי ומשם די פשוט להגיע לתוכן הקובץ ולערוצים. זה הישראלי המצוי לצערי והוא הרס לכולכם, אבל הכל טוב שאר הערוצים יעבדו רגיל ההשפעה היא רק על ערוץ קשת למשל.
בהמשך אני אשקול באמת יצירת ליסט נוסף ופרטי שיינתן רק למי שאני מכיר באמת פה בפורום ולא לכל אחד שפונה ונחשב וותיק ובכך העניין ייפתר בוודאות לדעתי.
ziv_r כתב:
אני בעד שתמשיך (זה פתרון מאוד טוב ויציב), רק שההבדל הפעם יהיה שתעבוד רק עם חברי קהילה שאתה מכיר.
...
רעיון מעולה!
כל הכבוד והמון תודה על העבודה הנפלאה שאתה עושה בני יקר!:-)
ZetLAW
חבר פעיל
תגובות: 65
שליחה
13/04/2023 19:57
benny123 כתב:
קיבלתי חסימה בשירות אכסון חינמי ששימש את המיזם בגלל חציית רף תעבורה (מספרים אסטרונומיים) מה שמרמז על כך שהרשימה הופצה החוצה.
...
בכמה תעבורה אתה משתמש ? אני יכול לנסות לאתר VPS, עם גודל תעבורה גדול בעלות דיי שולית בחודש, או אולי כמה VPS סים, עם HAPROXY ביניהם.
benny123
חבר מכור קשה
שליחה
ZetLAW כל הרעיון זה שהפרוייקט לא יעלה לי דבר וגם כמובן שאני לא אעביר את זה בשרתים כלשהם דרכי.
זה לא יפתור את זה שאם אעבור לשרת פרטי אנשים לא ינצלו זאת, מי שעשה את זה עוקב אחרי השרשור, פנה אלי בפרטי וקיבל גישה.
כל עוד לא אשנה לכולם את הלינק הוא עדיין יתעלק על הרשימה וינצל את הגישה הבאה ויהרוס לכולם בשנית...
תוקן ערוץ קשת דרך שרת חינמי אחר, בבקשה אל תגרמו לי להתחרט על זה.
לליצן שמקלקל פה לכולם, נתתי בך אמון כי אתה חבר פה בקהילה וגם וותיק... תכבד את חברייך לאתר ואל תהרוס לכולם כי בסיבוב הבא אצטרך לנקוט בצעדים קיצוניים יותר כדי לתת פה לחבר'ה שבאמת רוצים וצריכים להנות.
המשך צפייה נעימה - לרענן חברים עם כפתור ה-0 ובעת כניסה לערוץ קשת יש להמתין כמה רגעים עד לנעילת איכות מקסימלית FHD.
benny123 כתב:
ZetLAW כל הרעיון זה שהפרוייקט לא יעלה לי דבר וגם כמובן שאני לא אעביר את זה בשרתים כלשהם דרכי.
זה לא יפתור את זה שאם אעבור לשרת פרטי אנשים לא ינצלו זאת, מי שעשה את זה עוקב אחרי השרשור, פנה אלי בפרטי וקיבל גישה.
כל עוד לא אשנה לכולם את הלינק הוא עדיין יתעלק על הרשימה וינצל את הגישה הבאה ויהרוס לכולם בשנית...
ברכותיי לטרול מ-HT שממשיך לשרוף לי חשבונות באכסון החינמי ובכך מפיל לנו את ערוץ 12.
לצערי כרגע אני לא פנוי למשחקי התופסת הללו עמו, הוא הורס לכולם בכוונה וזה מעבר לשליטתי.