פיוניר 508 -ביקורת מהללת ב hdtvtest
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הצלחתם לשכנע אותי שהכי טוב זה פנס קסם. אתם כולכם מוזמנים לשבוע הבא לתיאטרון צלליות אצלי בסלון.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

shlafirg, חשבתי שאחרי הפוסט שלי מהבוקר וההערה של מרטין נוכל לקבל קצת שלווה, ופתאום אני חוזר ורואה שלשרשור נוספו 2 עמודים ונועם בשלו.shlafirg כתב:dragonflyXXL כתב:נועם, אולי מספיק כבר?...דרגון הוא כבר מזמן לא הגיב כאן ......
המה לצעקתה ?...
חברה,
אני כבר מתחיל להרגיש מבוכה,אני רוצה למסור לכם שנועם אדם מאוד נחמד,אדיב כנה ובעל ידע עצום בתחום האודיו/וידאו,אני מכיר אותו.הוא פשוט רוצה לעזור ופונה לאותם אנשים בעלי אמצעים ומפנה אותם לרכוש מוצר טוב ואיכותי.אני אישית מכיר מנהל סניף בנק שקנה פלסמה זולה בסופר מרקט והוא משוכנע שזה טוב.אז לא חבל???אנשים בעלי אמצעים או לא שואלים מה לקנות,הם מחוסרי ידע.אז מה תציע להם?מוצרי מדבקה?
ובעיניין הפיוניר הוא צודק במאה אחוז.
יש אנשים שמשקיעים עשרות אלפי שקלים כדי לשמוע מוסיקה,ואותה מוסיקה בדיוק אפשר לשמוע עם מערכת יותר צנוע (אז הוא לא ישמע ברמקול שאחד מהתזמורת תקע נוד) אז מה קרה?
למה שלא תנצלו אותו בשאלות מקצועיות?
אני כבר מתחיל להרגיש מבוכה,אני רוצה למסור לכם שנועם אדם מאוד נחמד,אדיב כנה ובעל ידע עצום בתחום האודיו/וידאו,אני מכיר אותו.הוא פשוט רוצה לעזור ופונה לאותם אנשים בעלי אמצעים ומפנה אותם לרכוש מוצר טוב ואיכותי.אני אישית מכיר מנהל סניף בנק שקנה פלסמה זולה בסופר מרקט והוא משוכנע שזה טוב.אז לא חבל???אנשים בעלי אמצעים או לא שואלים מה לקנות,הם מחוסרי ידע.אז מה תציע להם?מוצרי מדבקה?
ובעיניין הפיוניר הוא צודק במאה אחוז.
יש אנשים שמשקיעים עשרות אלפי שקלים כדי לשמוע מוסיקה,ואותה מוסיקה בדיוק אפשר לשמוע עם מערכת יותר צנוע (אז הוא לא ישמע ברמקול שאחד מהתזמורת תקע נוד) אז מה קרה?
למה שלא תנצלו אותו בשאלות מקצועיות?
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

xeon, אני חוזר ואומר - אין לי שום דבר נגד הידע שלו והרצון לעזור. אני בטוח שהוא נחמד ואדיב ולעולם לא חשדתי שיש לו איזה אינטרס נסתר לדפוק מישהו... אבל יש דרך ויש דרך.
אתה לא יכול לקשור אנשים לכיסא ולהכריח אותם לחשוב כמוך. באתר כמו זה יש מקום לדעה של כל אחד, תהיה טפשית ומגוחכת ככל שתהיה.
אז אתה יכול שלא להסכים איתה אבל אתה חייב לדעת לקבל אותה ולהפנים שיש מצב חס וחלילה שאנשים לא יסכימו איתך.
בוודאי תסכים איתי שלתקוע "אין כמו ....! אין כמו ......!" בכל שרשור אפשרי (גם אם זה נכון) ולא להיות מוכנים להקשיב לאף אחד אחר זה לא מכובד, לא מקצועי וסתם ילדותי. כל שכן אם זה לא בהכרח נכון.
הרי יש ביקורות לפה ולשם ולעולם לא תהיה לך תשובה מוחצת לעניין הזה, אחרת כל השוק הזה ייקפא במקום וכולם יקנו בדיוק את אותו הדבר. בסופו של דבר עניין של טעם, אמצעים וסדרי עדיפויות - לא כולם פועלים בדיוק לפי השיקולים שלך ואתה צריך לדעת לקבל גם את זה, גם אם בסופו של דבר זה יקבע עבורם רכישה של דגם שלא נראית לך.
ועוד דבר - כשבאים בהצהרות נהוג ללוות אותן באיזשהו אמצעי כדי לבסס אותן ולאמת אותן. שכעיתונאי כותב כתבה יש גוף שלם של fact checkers שמיועדים במיוחד כדי לוודא שכל מה שנמסר ונאמר אכן נכון ומדוייק. נועם, לצערי, לא נוהג לעשות את זה, וחבל.
שוב - אין לי דבר נגד הידע הנרחב שלו אבל אם אין שום דרך לבסס את זה (כמו במקרה של חיבור החשמל לפנסוניק למשל) מעבר למילה שלו מול כל העולם (כולל היצרן עצמו) והצהרה כמו "כולם שקרנים ורק אני יודע.", תבין בוודאי למה ההתייחסות שלי לדבריו כפי שהיא.
אתה לא יכול לקשור אנשים לכיסא ולהכריח אותם לחשוב כמוך. באתר כמו זה יש מקום לדעה של כל אחד, תהיה טפשית ומגוחכת ככל שתהיה.
אז אתה יכול שלא להסכים איתה אבל אתה חייב לדעת לקבל אותה ולהפנים שיש מצב חס וחלילה שאנשים לא יסכימו איתך.
בוודאי תסכים איתי שלתקוע "אין כמו ....! אין כמו ......!" בכל שרשור אפשרי (גם אם זה נכון) ולא להיות מוכנים להקשיב לאף אחד אחר זה לא מכובד, לא מקצועי וסתם ילדותי. כל שכן אם זה לא בהכרח נכון.
הרי יש ביקורות לפה ולשם ולעולם לא תהיה לך תשובה מוחצת לעניין הזה, אחרת כל השוק הזה ייקפא במקום וכולם יקנו בדיוק את אותו הדבר. בסופו של דבר עניין של טעם, אמצעים וסדרי עדיפויות - לא כולם פועלים בדיוק לפי השיקולים שלך ואתה צריך לדעת לקבל גם את זה, גם אם בסופו של דבר זה יקבע עבורם רכישה של דגם שלא נראית לך.
ועוד דבר - כשבאים בהצהרות נהוג ללוות אותן באיזשהו אמצעי כדי לבסס אותן ולאמת אותן. שכעיתונאי כותב כתבה יש גוף שלם של fact checkers שמיועדים במיוחד כדי לוודא שכל מה שנמסר ונאמר אכן נכון ומדוייק. נועם, לצערי, לא נוהג לעשות את זה, וחבל.
שוב - אין לי דבר נגד הידע הנרחב שלו אבל אם אין שום דרך לבסס את זה (כמו במקרה של חיבור החשמל לפנסוניק למשל) מעבר למילה שלו מול כל העולם (כולל היצרן עצמו) והצהרה כמו "כולם שקרנים ורק אני יודע.", תבין בוודאי למה ההתייחסות שלי לדבריו כפי שהיא.
או קיי,
דרך אגב,מאוד חשוב
אם בא לקוח ומזמין מסך,בוא נגיד מ"פסיפיק אודיו" והמסך הזה מיובא מארה"ב והמחיר כולל הובלה והתקנה,אז יבואו המתקינים יחברו אותו לחשמל,ואז אופפסס,לא מתאים,סליחה טעינו המסך שלך 110V לא מתאים לארץ.??!! היתכן,אין בדיקות?בית העסק לא ידע?
איפה פה העוקץ ?
אודה לך מאוד על תשובה ברורה וחד משמעית
דרך אגב,מאוד חשוב
אם בא לקוח ומזמין מסך,בוא נגיד מ"פסיפיק אודיו" והמסך הזה מיובא מארה"ב והמחיר כולל הובלה והתקנה,אז יבואו המתקינים יחברו אותו לחשמל,ואז אופפסס,לא מתאים,סליחה טעינו המסך שלך 110V לא מתאים לארץ.??!! היתכן,אין בדיקות?בית העסק לא ידע?
איפה פה העוקץ ?
אודה לך מאוד על תשובה ברורה וחד משמעית
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

מצטער אבל אני לא ממש מכיר את "פסיפיק אודיו", ולא ממש ברור לי מה בדיוק הסטטוס שלהם כיבואנים של פנסוניק. אתה שואל כאן שאלה שאני לא יכול לענות עליה בלי שיש לי את כל הנתונים, ולא ממש ברור לי איזה תשובה אתה מצפה לקבל.
איך זה מתקשר בדיוק לנושא השרשור, אגב?
איך זה מתקשר בדיוק לנושא השרשור, אגב?
DRAGONFLYXXL,
כך שמעתי,
פסיפיק אודיו זה עסק של ציוד HIGH-END מאוד מכובד במושב גנות.בין היתר הוא מייבא את הפיוניר והאחריות שנתיים, של יניר מערכות.יותר מזה גם אני לא יודע.
השאלה השניה היא כדרך אגב,לאיזה נושא שרשור אני צריך לשייך אותה?
אבל אם אתה ממילא קורא,אתה יכול לתת לי הסבר?
תודה
כך שמעתי,
פסיפיק אודיו זה עסק של ציוד HIGH-END מאוד מכובד במושב גנות.בין היתר הוא מייבא את הפיוניר והאחריות שנתיים, של יניר מערכות.יותר מזה גם אני לא יודע.
השאלה השניה היא כדרך אגב,לאיזה נושא שרשור אני צריך לשייך אותה?
אבל אם אתה ממילא קורא,אתה יכול לתת לי הסבר?
תודה
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

xeon, בכל הדיון על החיבור לחשמל דובר אך ורק על פנסוניק. לא ברור לי הפיוניר נכנסה כאן לתמונה. הנה הלינק לשרשור המדובר:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
אני לא יודע מה בדיוק הרקע אבל אני מניח שאם אתה מייבא מסך שמוגדר כ-110 לארץ תחת אחריות של יניר מערכות אתה צריך לקבל אישור בכתב מהמעבדה שלהם שהמכשיר מסוגל לעמוד ולעבוד לאורך זמן במתח של 220 בניגוד להוראות היצרן, ולצרף אישור זה כחלק אינטגרלי ובלתי נפרד מכתב האחריות.
לדעתי זו ההגנה החוקית היחידה שיש לך במקרה כזה, אחרת יש כאן סיכון די משמעותי להשקעה שלך.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
אני לא יודע מה בדיוק הרקע אבל אני מניח שאם אתה מייבא מסך שמוגדר כ-110 לארץ תחת אחריות של יניר מערכות אתה צריך לקבל אישור בכתב מהמעבדה שלהם שהמכשיר מסוגל לעמוד ולעבוד לאורך זמן במתח של 220 בניגוד להוראות היצרן, ולצרף אישור זה כחלק אינטגרלי ובלתי נפרד מכתב האחריות.
לדעתי זו ההגנה החוקית היחידה שיש לך במקרה כזה, אחרת יש כאן סיכון די משמעותי להשקעה שלך.
על מה אתם מדברים??????????????????????
אף מכשיר לא יכול להיכנס לארץ ללא אישור ממכון תקנים.
מסכים שהם רק 110V לא קיימים מתקופת המנדט הבריטי.
המכשיר עובד אצלי בבית.
מה ,החשמל שלי בבית 110V ? לא ידעתי.
אתקשר לחברת החשמל לתקן את המצב.
דרך אגב- גם על גב פנסוניק רשום 110V והוא 240V .
טוב, אלך להדליק את הטלוויזיה, אם לא חזרתי אליכם תדעו שהספק התפוצץ ,
היה נעים לשוחח אתכם.
אף מכשיר לא יכול להיכנס לארץ ללא אישור ממכון תקנים.
מסכים שהם רק 110V לא קיימים מתקופת המנדט הבריטי.
המכשיר עובד אצלי בבית.
מה ,החשמל שלי בבית 110V ? לא ידעתי.
אתקשר לחברת החשמל לתקן את המצב.
דרך אגב- גם על גב פנסוניק רשום 110V והוא 240V .
היה נעים לשוחח אתכם.
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

dragonflyXXL,
תודה על ההערה/אזהרה זו שהיא חשובה ביותר!!!! מה דעתך שנפתח נושא חדש בהקשר לזה?
הרי בכל הפורום בטח יהיו אנשים שיבהירו בצורה ברורה וחד משמעית את נושא החשמל .לפי דעתי זה שווה ביותר דיון על ציוד אודיו/וידאו מארה"ב ביבוא אישי.
---------------------------------------------------------------
נועם,אני יודע שאתה צודק מאה אחוז.האם תוכל לעשות מאמץ ולהגדיש מזמנך לצלם את התווית עם הנתונים של הטלוויזיה שלך ה-PIONEER PDP-5080 אפילו את כניסת השקע עם הטלוויזיה מחוברת אליה.המאמץ שלך יעזור מאוד מאוד וגם יוכיח לכל אנשי הפורום ובכלל.ביננו,כולם יודעים שבכלל מכשירים מארה"ב 120V לא מתאימים לארץ.
תודה לך מקרב לב,על המאמץ והזמן זה עבור כולם.
**אני דווקא אוהב את הסגנון/הבטחון שלך בתגובות,שיש בהם גם קצת ציניות הומוריסטית
תודה על ההערה/אזהרה זו שהיא חשובה ביותר!!!! מה דעתך שנפתח נושא חדש בהקשר לזה?
הרי בכל הפורום בטח יהיו אנשים שיבהירו בצורה ברורה וחד משמעית את נושא החשמל .לפי דעתי זה שווה ביותר דיון על ציוד אודיו/וידאו מארה"ב ביבוא אישי.
---------------------------------------------------------------
נועם,אני יודע שאתה צודק מאה אחוז.האם תוכל לעשות מאמץ ולהגדיש מזמנך לצלם את התווית עם הנתונים של הטלוויזיה שלך ה-PIONEER PDP-5080 אפילו את כניסת השקע עם הטלוויזיה מחוברת אליה.המאמץ שלך יעזור מאוד מאוד וגם יוכיח לכל אנשי הפורום ובכלל.ביננו,כולם יודעים שבכלל מכשירים מארה"ב 120V לא מתאימים לארץ.
תודה לך מקרב לב,על המאמץ והזמן זה עבור כולם.
**אני דווקא אוהב את הסגנון/הבטחון שלך בתגובות,שיש בהם גם קצת ציניות הומוריסטית
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

xeon, אתה מוזמן לפתוח שרשור בעניין.
כמו שאתה בוודאי יודע לגבי הנושא לא ממש רלוונטי ואני לא מחשיב עצמי סמכות בעניין.
גם כשעניתי לנועם בשרשור שהזכרתי קודם לא קבעתי אם הוא צודק או לא (אתה מוזמן לקרוא בעצמך) - בסה"כ אמרתי שאני לא יודע וציינתי שהיצרן קובע אחרת והבאתי הוכחות לכך מתוך ספר הדגם.
גם אם אני טועה אני חושב שהיה חשוב לציין את העובדה הזאת בפני steveh, שפתח את השרשור עם שאלה בנושא, כדי שיהיה מודע לכך שיש סיכון בנושא.
כמו שאתה בוודאי יודע לגבי הנושא לא ממש רלוונטי ואני לא מחשיב עצמי סמכות בעניין.
גם כשעניתי לנועם בשרשור שהזכרתי קודם לא קבעתי אם הוא צודק או לא (אתה מוזמן לקרוא בעצמך) - בסה"כ אמרתי שאני לא יודע וציינתי שהיצרן קובע אחרת והבאתי הוכחות לכך מתוך ספר הדגם.
גם אם אני טועה אני חושב שהיה חשוב לציין את העובדה הזאת בפני steveh, שפתח את השרשור עם שאלה בנושא, כדי שיהיה מודע לכך שיש סיכון בנושא.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
dragonflyXXL כתב:
פעם גם את הרמקולים של AVANCE. {מחפשים כאן סוכן, יש מעוניינים?
}
תחום המסכים זה משהו חדש שהחברה הנ"ל נכנסה אליו.
ולא נותר אלא לאחל להם בהצלחה.
"פסיפיק אודיו" יבואן מוצרי היי אנד - בין שאר מוצריו יש את GAMUT /ROKSANמצטער אבל אני לא ממש מכיר את "פסיפיק אודיו",...
פעם גם את הרמקולים של AVANCE. {מחפשים כאן סוכן, יש מעוניינים?
תחום המסכים זה משהו חדש שהחברה הנ"ל נכנסה אליו.
ולא נותר אלא לאחל להם בהצלחה.
חברה, נראה שברחתם רחוק רחוק מהנושא אליו התכנסנו...
לכל הלא משוכנעים. מעצם היותינו חברי פורום, אני נוטה להאמין שאנו משייכים איזושהי קרדיביליות לחברי פורום באשר הם.. למי שיטרח ויקרא את אלפי!! התגובות של חובבי פלזמות מארהב ואנגליה, מקצוענים וחובננים כאחד, לא יהיה ספק שפיוניר אכן הצליחה לנפק משהו מעבר. למי שלא מאמין לביקורות מקצועיות (כמוני), אני אומר, לך אל העם. אני רק יכול לאחל לכל מי מאיתנו שאי פעם מכר משהו, שכך ישמעו לקוחותיו
לנוחיותיכם, בחרתי שני לינקים לדוגמא.
http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=544315
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=858455
בנוסף, במסגרת מסעותיי המרובים משהו ברחבי הסיליקון ואלי ולונדון, הזדמן לי לאחרונה לבהות ב"פלא השמיני" של פיוניר. מה יש להגיד, לפעמים באמת טוב מראי עיניים
. למי שעוקב, פרסמתי את רשמיי לפני כמה שבועות בנושא. אני נכנס לדירה חדשה בעוד כחודש ואין לי ספק מה יהיה הרהיט החשוב והיקר בדירתי, אלא אם ה 5010 באמת יהיה באמת אפילו טוב יותר..
ורק דבר אחרון, חברה דיי עם קרבות האגו זה לא מתאים.
לכל הלא משוכנעים. מעצם היותינו חברי פורום, אני נוטה להאמין שאנו משייכים איזושהי קרדיביליות לחברי פורום באשר הם.. למי שיטרח ויקרא את אלפי!! התגובות של חובבי פלזמות מארהב ואנגליה, מקצוענים וחובננים כאחד, לא יהיה ספק שפיוניר אכן הצליחה לנפק משהו מעבר. למי שלא מאמין לביקורות מקצועיות (כמוני), אני אומר, לך אל העם. אני רק יכול לאחל לכל מי מאיתנו שאי פעם מכר משהו, שכך ישמעו לקוחותיו
לנוחיותיכם, בחרתי שני לינקים לדוגמא.
http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=544315
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=858455
בנוסף, במסגרת מסעותיי המרובים משהו ברחבי הסיליקון ואלי ולונדון, הזדמן לי לאחרונה לבהות ב"פלא השמיני" של פיוניר. מה יש להגיד, לפעמים באמת טוב מראי עיניים
ורק דבר אחרון, חברה דיי עם קרבות האגו זה לא מתאים.
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

BYA, אני שמח שמצאת את המסך האולטימטיבי בעינייך. חלקנו עדיין מחפשים. תתחדש.