אתה הבנת הפוך.GuyHoresh כתב:@Amir64
·
לדעתי רשמת שציוד פרו מתאים לבית, זה לא תמיד כך.
לא כול רכב עם 4 גלגלים מתאים לכביש הציבורי....
רשמתי שאפילו היצרן חושב שהמוצר מתאים למקצוענים ולא לבית.
אני חושב שהמוצר לא עושה כלום, חוץ מחשבון בנק שמן ליצרן.

אתה הבנת הפוך.GuyHoresh כתב:@Amir64
·
לדעתי רשמת שציוד פרו מתאים לבית, זה לא תמיד כך.
לא כול רכב עם 4 גלגלים מתאים לכביש הציבורי....

למה שלא יהיה רלבנטי? אנשים פה לא שואפים להגיע לרמות שמע כמו באולם קולנוע טוב או אולפן? מעניין לדעת אם מקומות מקצועיים שיש להם דגש על איכות סאונד טובה משתמשים בכבלי חשמל שעולים כמו רכב.ארז_וחני כתב:·......
למה זה רלוונטי למשתמש ביתי?
למה זה הגיוני שלשימושים שונים הבחירות/המלצות יהיו זהות?
למשל, לא מעט אולפנים משתמשים במוניטורים מוגברים. האם זה מומלץ למשתמש ביתי ?
ארז...

·itay123 כתב:לפני חודש בערך, הייתי אצל חבר ילדות שלי, התחיל פרק ב' בחייו, נשאר ללא פרוטה, השאלתי לו לבינתיים סט נחמד לקולנוע, רסיבר פיוניר חביב ו"מתקדם" משנות ה 2000, זוג רמקולים של b&w עם סנטר תואם סדרה 600 ואפילו זוג מדפיים חביב של בוז -אפילו טלוויזיה השאלתי (ציוד ששוכב במחסן), כאשר חיווטתי לו את המערכת, לא היה לי כבלים פשוטים (האמת שהכל כבר נתתי לחברים פה מהפורום שנזקקו) הבאתי לו זוג אינטרקונקטים מצויין עם vfm מעולה של קימבר קייבלז עולה סביב 600 ש"ח ל 1.2 מ' אורך , כאשר הגדרתי לו ערכים, ושמעתי דו ערוצי,
במקרה היה אצלי ברכב זוג כבלים מאוד איכותי של Stealth Audio, היה חסר לי זוג כבלים נוסף בשביל להגדיר שמע דו ערוצי גם מהסטרימר שהיה לו וגם מהטלוויזיה (הרסיבר ללא HDMI, מצריך חיבור L/R) על כן הייתי צריך זוג כבלים נוסף אז לבינתיים חיברתי את היקרים (מאוד) לאחר שכיוונתי, ניתקתי וחיברתי שוב את הקימבר קייבלז ולאחר מכן ניתקתי וחיברתי את היקרים (עולה בערך פי 20), חייב לשתף ולציין שאמת שלא הרגשתי הבדלים כמעט בכלל (הייתה שהייה של כ דקה בין החלפת ה אינטרקונקטים), סקרן אותי לשמוע אם יש,
את הכבלים היקרים אני מכיר היטב על ה setup שלי.
*לא ניסיתי את הקימבר קייבלז אצלי, כאשר יסתדר, יחזיר ציוד ואז אנסה, מסקרן.
מסקנה
תלוי מאוד (מאוד) ב setup הנבדק.
ועד כמה מכירים את ה setup וכמה רגישים ל setup ולשינויים.
יש setupים שפחות רגישים לשינויים למיניהם, פחות נרגיש אם בכלל
ויש מערכות/רכיבים/סנרגיה ששינוי הכבילה משפיע ביותר.
GuyHoresh
גיא, אתה שוכח שה setup אצלך (הנוכחי בבית) מאוד מושקע ומוקפד ביסודיות עם סנרגיה שעובדת נכון.
מאמין שתרגיש כל שינוי לטוב או לרע....

·genvirt כתב:קטן אלינו, מה זה 10K ש"ח? הינה כבל - זה טוב - https://www.thecableco.com/cables/power ... -cord.html...

·SONYES כתב:
מנסיון של עשרות שנים
ביום שיש בערך בבנין רק אני ולא עובדים מזגנים או תנורים או מקרוגלים להוציא מקררים שם כל הזמן בחשמל
ביום כזה אני שומע טוב יותר את כל המרכבים במערכת
בשעות הבוקר
או מהצהרים עד 17 לערך
אחר כך עד שעות 23.00 או לתוך הלילה גם נשמע יותר טוב...

ברמה העקרונית זה נכון. ככל שיותר מכשירי חשמל פעילים בו זמנית, רשת החשמל "מזוהמת" יותר. וזה לא רק לגבי שכנים בבניין, אלא כל מי שמחובר לאותה תחנת כח (באופן עקרוני מכל מקום). ידוע שבלילה החשמל "נקי" יותר, וזה בהחלט יכול להשפיע לטובה על מערכות אודיו (ועל הסאונד שהן מפיקות). אבל לא כל מערכת תביא את זה לידי ביטוי, ולא כל אחד ישמע את זה.טלHD כתב:·......
כלומר, אם השכנים שלך לא מפעילים את התנור/מזגן/המיקרו שלהם, המע' שלך נשמעת יותר טוב...כן?...

·טלHD כתב:·......
כלומר, אם השכנים שלך לא מפעילים את התנור/מזגן/המיקרו שלהם, המע' שלך נשמעת יותר טוב...כן?...
·פשששש... איך פספסתי!!!😱😱טלHD כתב:·......
אני רואה שיש להם גם כבל USB ב 9,000$.... שזו כבר ממש מציאה![]()
https://www.thecableco.com/crystal-usb- ... dream.html...