PS4 Exclusives Vs. Xbox One Exclusives

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
elangab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 507

שליחה

LinkMattan כתב:
...
...

המספרים מדברים בעד עצמם - הפס4 מוכרת לפחות פי 2 מהאקס בוקס. הסיבה כנראה העיקרית לזה היא המשחקים האקסלוסיביים. יאללה, בוא נעבור הלאה ונקווה שמיקרוסופט תבין את חשיבות האקסלוסיביים והתעשייה הנפלאה הזאת תהיה עוד יותר נפלאה בזכות זה. מאחל לכולם כמה שיותר משחקים אקסלוסיביים - זה מה שדוחף את התעשייה קדימה.
...
·זה חמוד שאתה חושב שזה בגלל האקסקלוסיבים. חלק קטן מאוד של הרוכשים קנה PS בגלל האקסקלוסיבים. הפורום הזה לא מייצג את העולם האמיתי, ורוב האנשים שיש להם PS לא גיימרים כמו שאתה חושב אלא זה סתם עוד מכשיר שיושב להם בחדר. יש הרבה יותר שחקני פיפ"א / COD/GTA מאשר אנצ'טרד. המשחק הכי נמכר על PS נקנה רק ע"י כ 10% מהמשתמשים, אפילו אם הנתון הזה משמעותית שגוי - אפשר להיות בטוחים שזה לא עבר את ה 20%. יש איזשהי תמונה שגוייה של גיימרים, שרוב האנשים יודעים מי אלה נוטי דוג או סנטה מוניקה. גיימרים לרוב מסתובבים בפורומים של גיימרים וחיים בעולם שמפציץ בכותרים ובחברות האלה - אבל זה לא ככה בעולם האמיתי. אני מכיר רק אדם אחד (שלא דרך פורומים) עם PS שמשחק בלעדיים קבוע, כל האחרים - לא. לדעתי רק ספיידרמן יכול להיות מספיק IP מפורסם וכדי שגם אנשי פיפ"א ינסו אותו.

אנשים רכשו PS בעיקר בגלל המחיר הנמוך שלו. אם אני יכול לשחק פיפ"א ב 100 דולר פחות - זה אפילו לא שיקול מה לקנות. כל השאר לא רלוונטי. אנשים בישראל צופים ב SD וסדרות בסטריאו, אתה חושב שמעניין אותם אם זה 4K צ'קרבורד או לא ? הסיבה הנוספת זה דעת הקהל - אם כתב הגיימינג של YNET כותב שהוואן לא יריץ דיסקים משומשים והוא מכשיר גרוע - הם לא ירכשו. תוסיף לזה התייעצות עם חבר/קרוב משפחה שכן בסצנה וממליץ להם על PS - ומכאן מתחיל כדור שלג שאי אפשר לעצור (ואין שום דבר רע בזה, אגב, מיקרוסופט השיקו את הוואן בצורה מחפירה, וכל האשמה עליהם).

אבל תהיה בטוח שאחוז מאוד קטן מכלל הרוכשים קונה PS בגלל הבלעדיים.

uribak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 268

שליחה

ps-now לא משתלם בכלל, שחקני PC שרגילים לביצועים מ60FPS ומעלה, לא יסבלו משחקים בסטרים עם לאגים.
כתבתי פה לפני כמה ימים, השרות הזה נועד להכין את הקרקע לחנות בלעדיים עבור ה-PC, כמו STEAM של סוני ללקוחות ה-PC.
זאת התאוריה שלי מדוע סוני משקיעים ב-PS-NOW.

"מיקרוסופט לא הבינה כלום" גם אפל חשבה ככה מלפני הרבה שנים, כאשר מיקרוסופט הציגה את חלונות 1.0.
ותראה לאן הגיע ה-PC.
"אתה מנסה לצייר את מיקרוסופט והבלעדיים בצורה חיובית וזה מגוחך"
הסינגלים של PS4 לא מגוחכים? בכל הרשימה הזאת שיחקתי, בוא נראה:
1. The last of us ריימיק של משחק ישן, גוף שלישי עם זומבים רוב המשחק סצנות, AI על גבול הטמטום.
שיחקתי ולא הבנתי על מה כל הרעש.
2. U4 גוף שלישי הרפתקאות, פעולה, התגנבות. המשחק הוא בעצם TR ממין זכר.
המון, המון סצנות בהגזמה, משעמם ולא מאתגר כמו TR המקורי.
גם כאן על מה כל ההייפ?
3. HZD מקלל את הרגע שקניתי אותו, גוף שלישי עולם פתוח ריק מתוכן.
דינוזאורים רובוטיים ללא נשמה, NPC עם IQ 0, גיבורת המשחק דומה לבובה מפלסטיק ללא צלם אנוש. המון אלמנטים מושעלים מהמשחק ME יחד עם TR.
שוב, לא הבנתי מה כל כך מיוחד במשחק המשעמם וחסר הנשמה הזה.
4. dark souls+DMC=bloodborne כבוד לסוני במשחקי Copy/paste
5. GOW אני לקראת סוף המשחק, סובל ומת לזרוק אותו לכל הרוחות.
זה לא משחק GOW בכלל, סתם רק הדמות. אני רוצה לסיים בשביל לכתוב עליו ביקורת.
אלברט אינשטיין מתאר אותו מצויין: "רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון."
אחרי GOW אני סיימתי עם PS4 והבולשיט של הבלעדיים שהם למעשה, קופי/פסט ממשחקים אחרים. ספיידרמן בכלל לא מעניין אותי.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

אנשים לא רכשו את ה-PS4 על פני ה-XB1 רק בגלל המחיר הנמוך. אנשים רכשו את ה-PS4 כי זאת חד משמעית היתה קונסולת ה-'גיימינג' הטובה יותר וגם הזולה יותר.

מייקרוסופט התחילו את הדור הזה עם יותר מדי טעויות, הם פלטו יותר מדי שטויות שהצרכנים מאוד לא אהבו לפני ההשקה. דברים שלמזלם הם בעיקר חזרו מהם, שנית. הטעות העיקרית שלהם היתה הנסיון לדחוף את ה-Kinnect לצרכנים בין אם הצרכן רוצה או לא רוצה - זה נטו הסיבה ל-מחיר הגבוהה יותר, אבל ברגע שמייקרוסופט הבינו שזה לא יעבוד ללא הקינקט המחיר של ה-XB1 וה-PS4 היה זהה ב-399$ אז אי אפשר לטעון שבטווח הארוך יותר (אחרי ההשקה הראשונית) זה מה שגרם לפער.
טעות נוספת של מייקרוסופט היתה הדגש של הקונסולה על 'חווית מדיה סנטר מלאה', זאת קונסולה למשחקים בראש ובראשונה, לאנשים כבר יש את כל האפלקציות שהם צריכים מובנות במסך, הם לא צריכים עוד קופסא שתציג Overlay על הממיר שלהם.
הטעות השלישית היתה כמובן הקונסולה עצמה, חד משמעית, וזה לא נתון לוויכוח, חומרתית ה-Xbox One בגרסת הבסיס נחות מה-PS4, הליבה הגרפית חלשה בעשרות אחוזים, וכשמודבר על קונסולות שמההתחלה חלשות יחסית, ההבדל מאוד ניכר. יש משחקים שב-XB1 עובדים ב-720p וגם זה עם נפילות FPS, אותם משחקים לרוב עובדים חלק יותר על ה-PS4 וברזולוציה גבוהה יותר של לפחות 900p, זה אולי לא נשמע הבדל גדול, אבל על מסך טלויזיה גדול זה הופך למשמעותי מאוד. זה בהשוואה להבדל בין ה-One X לבין ה-PS4 Pro שההבדל בין Chekerboarding של 1440p ל-Chekerboarding של 1800p כבר פחות מורגש ממרחק, אז נכון שה-One X החזיר למייקרוסופט את העליונות החומרתית, אבל אפשר לטעון שזה Too late in the Game, ה-PS4 Pro יצא שנה שלמה לפני ה-X (ה-Pro יצא בנובמבר 16, ה-XOX יצא בנובמבר 2017) כאשר ה-X מתומחר במחיר גבוהה יותר של 499$ בהשוואה למחיר של 399$ ל-Pro. ולמען האמת, גם ככה ה-Enhanced Consoles הם קמצוץ מהמכירות בהשוואה לדגמי הבסיס, ושם ה-PS4 Slim חד משמעית מריץ משחקים באיכות גבוהה ועם ביצועים טובים יותר מה-One S.
זה מצחיק אבל ה-XB1 אפילו לא מגיע עם בקרים נטענים, משהו שסוני כבר עושה מאז ה-PS3..

אז המצב הוא כזה.. מי שמחפש לקנות את הקונסולות הזולות, ואכפת לו רק מ-Multiplatform Games, ה-PS4 Slim פשוט עדיף .גם משחקי ה-Multiplatform רצים טוב יותר, ובנוסף אתה נהנה מהאקסקלוסיבים של סוני.

מי שמשווה את ה-PS4 Pro ל-One X כבר צריך לעשות את השיקול של האם יותר חשוב לו שמשחקי ה-Multiplatform יראו יותר טוב ב-One X, או האם המשחקים של סוני מעניינים אותו.

לי אישית השיקול היה מאוד פשוט כשקניתי את ה-Pro, מחשב כבר יש לי, ומשחקי MultiPlatform אני משחק עליו, וחד משמעית מעדיף לשחק עליו. המחשב זה בראש ובראשונה ה'קונסולה' שהכי מעניינית אותי ואני לא מוכן לוותר עליה, אבל בנוסף לזה, עם ההצלחות המסחררות של כמעט כל המשחקים של סוני בזמן האחרון, החלטתי שהגיע הזמן וקניתי את ה-Pro, ורק בשביל לשחק באקסקלוסיבים, ולא חסר.

האמת שמה ששבר בשבילי את גב הגמל היה Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, הנוסטלגיה מהמשחק השתלטה עליי ובסופו של דבר זה המשחק שבזכותו עשיתי את הצעד וקניתי קונסולה. אבל חוץ מזה, סוף סוף שיחקתי ב-Uncharted מהראשון ועד ה-4, Last of us שהצליח להציג את הדומיות והעלילה עם המון עומק, ה-Gameplay אולי לא היה מיוחד, אבל המשחק בסופו של דבר כן. Horizon Zero Down היה משחק מעולה שריתק אותי שעות למסך, למרות שכנראה האקסקלוסיבי הטוב ביותר לטעמי הוא ללא ספק God of War, מי שלא שיחק במשחק, יכול לדבר על מחר כמה כל המשחקים של סוני 'משחקי גוף שלישי ממוחזרים ומועתקים ממשחקים אחרים עם יותר מדי Cut scene's' מבלי שהוא שיחק בהם, אבל זה חד משמעית ההפסד שלו.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

elangab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

@IamEzio
·
אתה צודק, הקינקט היתה החלטה לא מוצלחת. השפיעה על המחיר המון. גם המפרט יכל להיות יותר מוצלח. הדור הראשון של הוואן היה בעייתי. כל מה שכתבת רק מחזק את מה שרציתי לומר - אם הדיון הוא על אקסקלוסיבים, אחוז האנשים שרוכשים PS בגלל זה הוא נמוך. אז כן, אם PS יריץ BF4 טוב יותר, זה שיקול משמעותי הרבה יותר.

לגבי הבקרים - זה בכוונה וטוב שכך. זה אחד הדברים המרגיזים בשלט של PS הסוללה הפנימית. לשמחתי הם אמרו שהם ימשיכו עם סוללה חיצונית.

אין עוררין שהמשחקי סינגל של PS מקבלים ציונים טובים וביקורות מהללות (ומן הסתם, כמו כל מוצר מדיה - יהיה קהל שלא יתחבר), ובתור שחקן PC זה הגיוני שרכשת PS בתור קונסולה נפרדת למשחקים שלה. אבל אתה גיימר ולא לקוח ג'נרי רגיל.

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1538

שליחה

uribak כתב:ps-now לא משתלם בכלל, שחקני PC שרגילים לביצועים מ60FPS ומעלה, לא יסבלו משחקים בסטרים עם לאגים.
כתבתי פה לפני כמה ימים, השרות הזה נועד להכין את הקרקע לחנות בלעדיים עבור ה-PC, כמו STEAM של סוני ללקוחות ה-PC.
זאת התאוריה שלי מדוע סוני משקיעים ב-PS-NOW.

"מיקרוסופט לא הבינה כלום" גם אפל חשבה ככה מלפני הרבה שנים, כאשר מיקרוסופט הציגה את חלונות 1.0.
ותראה לאן הגיע ה-PC.
"אתה מנסה לצייר את מיקרוסופט והבלעדיים בצורה חיובית וזה מגוחך"
הסינגלים של PS4 לא מגוחכים? בכל הרשימה הזאת שיחקתי, בוא נראה:
1. The last of us ריימיק של משחק ישן, גוף שלישי עם זומבים רוב המשחק סצנות, AI על גבול הטמטום.
שיחקתי ולא הבנתי על מה כל הרעש.
2. U4 גוף שלישי הרפתקאות, פעולה, התגנבות. המשחק הוא בעצם TR ממין זכר.
המון, המון סצנות בהגזמה, משעמם ולא מאתגר כמו TR המקורי.
גם כאן על מה כל ההייפ?
3. HZD מקלל את הרגע שקניתי אותו, גוף שלישי עולם פתוח ריק מתוכן.
דינוזאורים רובוטיים ללא נשמה, NPC עם IQ 0, גיבורת המשחק דומה לבובה מפלסטיק ללא צלם אנוש. המון אלמנטים מושעלים מהמשחק ME יחד עם TR.
שוב, לא הבנתי מה כל כך מיוחד במשחק המשעמם וחסר הנשמה הזה.
4. dark souls+DMC=bloodborne כבוד לסוני במשחקי Copy/paste
5. GOW אני לקראת סוף המשחק, סובל ומת לזרוק אותו לכל הרוחות.
זה לא משחק GOW בכלל, סתם רק הדמות. אני רוצה לסיים בשביל לכתוב עליו ביקורת.
אלברט אינשטיין מתאר אותו מצויין: "רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון."
אחרי GOW אני סיימתי עם PS4 והבולשיט של הבלעדיים שהם למעשה, קופי/פסט ממשחקים אחרים. ספיידרמן בכלל לא מעניין אותי.
...
Lord, make it stop, please.

אני מתחנן תפסיקו להגיב לו אני לא יכול להמשיך לקרוא את השטויות האלה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

@Zachn
·
נאה דורש נאה מקיים (f)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

סיימתי, נשבע.

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 464

שליחה

Zachn כתב:
...
...
Lord, make it stop, please.

אני מתחנן תפסיקו להגיב לו אני לא יכול להמשיך לקרוא את השטויות האלה.
...
בהחלט. סתם ביזבזתי אנרגיה.

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 464

שליחה

elangab כתב:
...
...
·זה חמוד שאתה חושב שזה בגלל האקסקלוסיבים. חלק קטן מאוד של הרוכשים קנה PS בגלל האקסקלוסיבים. הפורום הזה לא מייצג את העולם האמיתי, ורוב האנשים שיש להם PS לא גיימרים כמו שאתה חושב אלא זה סתם עוד מכשיר שיושב להם בחדר. יש הרבה יותר שחקני פיפ"א / COD/GTA מאשר אנצ'טרד. המשחק הכי נמכר על PS נקנה רק ע"י כ 10% מהמשתמשים, אפילו אם הנתון הזה משמעותית שגוי - אפשר להיות בטוחים שזה לא עבר את ה 20%. יש איזשהי תמונה שגוייה של גיימרים, שרוב האנשים יודעים מי אלה נוטי דוג או סנטה מוניקה. גיימרים לרוב מסתובבים בפורומים של גיימרים וחיים בעולם שמפציץ בכותרים ובחברות האלה - אבל זה לא ככה בעולם האמיתי. אני מכיר רק אדם אחד (שלא דרך פורומים) עם PS שמשחק בלעדיים קבוע, כל האחרים - לא. לדעתי רק ספיידרמן יכול להיות מספיק IP מפורסם וכדי שגם אנשי פיפ"א ינסו אותו.

אנשים רכשו PS בעיקר בגלל המחיר הנמוך שלו. אם אני יכול לשחק פיפ"א ב 100 דולר פחות - זה אפילו לא שיקול מה לקנות. כל השאר לא רלוונטי. אנשים בישראל צופים ב SD וסדרות בסטריאו, אתה חושב שמעניין אותם אם זה 4K צ'קרבורד או לא ? הסיבה הנוספת זה דעת הקהל - אם כתב הגיימינג של YNET כותב שהוואן לא יריץ דיסקים משומשים והוא מכשיר גרוע - הם לא ירכשו. תוסיף לזה התייעצות עם חבר/קרוב משפחה שכן בסצנה וממליץ להם על PS - ומכאן מתחיל כדור שלג שאי אפשר לעצור (ואין שום דבר רע בזה, אגב, מיקרוסופט השיקו את הוואן בצורה מחפירה, וכל האשמה עליהם).

אבל תהיה בטוח שאחוז מאוד קטן מכלל הרוכשים קונה PS בגלל הבלעדיים.
...
זה חמוד שאתה חושב שאתה אנליסט בכיר. אני אספר לך סוד - גם מהשוק הישראלי אי אפשר לעשות אינדוקציה לכלל השוק.

להלן סקר שנערך ע״י Nielsen, חברת מחקר שווקים. הסקר נערך ב-2015 (לא כזה רחוק). שים לב - ספריית המשחקים ומשחקים אקסלוסיביים מופיעים בין חמשת הסיבות העיקריות לרכישת כל הקונסולות:

https://www.neogaf.com/threads/why-are- ... ts.999695/

משחקים אקסלוסיביים זה תמיד פקטור עיקרי לרכישת קונסולה. כמובן - יש גם את שאר הדברים: בעידן הפס2, זה היה נגן הדיוידי. ווי - גימיק התנועה. נכון - יש גם את המחיר. אבל אני מסכים - רב הגיימרים לא יודעים מי אלה Naughty Dog או 343 Studios. אבל, וזה אבל גדול - תמיד בכל דור יש את המשחק ה-אקסלוסיבי שגם הגיימרים הכי Casual מכירים. פעם זה היה Tekken, אחרי זה בא Halo, משחקי נינטנדו למיניהם (זלדה, מריו). ויש לי תחושה שגם God of War הוא יהיה אחד מהם. אלה משחקים שיכולים להכריע את גורל הקונסולה. זה משחקים שמופיעים בחדשות, בתוכניות אירוח ועושים להם פרסומת במשחקי ספורט ענקיים. Wii Sport בפני עצמו הניע לדעתי עשרות מיליוני Wii.

חשוב גם להגיד שלא כל משחק אקסלוסיבי מטרתו למכור עשרות מיליוני עותקים. מציע לך לקרוא קצת על המודל של התוכן המקורי של נטפליקס. יש להם המון תוכן מקורי שיורה לכל הכיוונים - החל ממדע בידיוני, ריאליטי, אנימה, בישול וכו׳. מעטות הן הסדרות שמגיעות לתפוצה כללית וללהיט היסטרי, אך עדיין המודל הזה מצדיק את עצמו - כל אחד מוצא את התוכן שהוא אוהב. אני מאמין שסוני הולכת בדרך הזאת, וזה עובד לה.

zoso
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 125

שליחה

זה די טיפשי כל העניין הזה של xbox vs ps הויכוחים האלה חסרי משמעות, פיל ספנסר ראש המחלקה של xbox כל הזמן מפרגן לסוני

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

@zoso
·
**אזהרת סארקאזם כבד**

פפפפ :lol:
מה הפיל ספנסר הזה מבין בכלל :מבולבל: (מי שהוא לא יהיה..)
בפירוש רואים שיש כאן בפורום אנשים שמבינים הרבה יותר ממנו מה חשוב יותר להצלחה של פלטפורמה.

elangab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

...
זה חמוד שאתה חושב שאתה אנליסט בכיר. אני אספר לך סוד - גם מהשוק הישראלי אי אפשר לעשות אינדוקציה לכלל השוק.

להלן סקר שנערך ע״י Nielsen, חברת מחקר שווקים. הסקר נערך ב-2015 (לא כזה רחוק). שים לב - ספריית המשחקים ומשחקים אקסלוסיביים מופיעים בין חמשת הסיבות העיקריות לרכישת כל הקונסולות:

כן, סיבה אחת לעומת ארבע אחרות. הגיוני. יש יותר סיבות לרכישת קונסולה שלא בגלל המשחקים, מאשר המשחקים. זה מחזק את מה שאמרתי - שבניגוד לגיימרים ודיונים בפורומים חובבי משחקים, העולם בחוץ לא מונע בעיקר מזה. תודה על ה "סוד", השוק הישראלי לא אינדקטור לכמעט כלום בעולם.

משחקים אקסלוסיביים זה תמיד פקטור עיקרי לרכישת קונסולה.

תחליט, לפני רגע פרסמת סקר שמראה שזה פקטור בודד מתוך חמשה, ובהנחה והם מסודרים לפי סדר חשיבות, הוא אפילו לא היה במקום השני. אז איך זה העיקרי ?

כמובן - יש גם את שאר הדברים: בעידן הפס2, זה היה נגן הדיוידי. ווי - גימיק התנועה. נכון - יש גם את המחיר. אבל אני מסכים - רב הגיימרים לא יודעים מי אלה Naughty Dog או 343 Studios. אבל, וזה אבל גדול - תמיד בכל דור יש את המשחק ה-אקסלוסיבי שגם הגיימרים הכי Casual מכירים. פעם זה היה Tekken, אחרי זה בא Halo, משחקי נינטנדו למיניהם (זלדה, מריו). ויש לי תחושה שגם God of War הוא יהיה אחד מהם. אלה משחקים שיכולים להכריע את גורל הקונסולה. זה משחקים שמופיעים בחדשות, בתוכניות אירוח ועושים להם פרסומת במשחקי ספורט ענקיים. Wii Sport בפני עצמו הניע לדעתי עשרות מיליוני Wii.

אני מסכים שיש כמה משחקי סלב, ורוב האנשים בעולם מכירים את מריו, אבל אי אפשר להשוות בין מריו (שגם היתה סדרת ילדים והמון מרצ'דייז לקהל הרחב) לעומת שאר המשחקים שהזכרת, שהם הרבה יותר נישתיים. אני לא מאמין שהרבה אנשים יודעים למה לקורטנה בחלונות 10 קוראים קורטנה. גימיק חומרתי שלא מוסיף למחיר תמיד יתפוס את תשומת הלב - שלטי ה WII / אפשרות ניגון דיסקים / קינקט - כל אלה תרמו (כמו שהיום ב AVS חלק רכשו את ה S או ה X כנגן 4K ועל הדרך לשחק גם) למכירות בפועל, רוב האנשים הסתפקו במשחק הראשי שסופק, והמכשיר לא נוצל אחרי ההייפ הראשוני.

חשוב גם להגיד שלא כל משחק אקסלוסיבי מטרתו למכור עשרות מיליוני עותקים. מציע לך לקרוא קצת על המודל של התוכן המקורי של נטפליקס. יש להם המון תוכן מקורי שיורה לכל הכיוונים - החל ממדע בידיוני, ריאליטי, אנימה, בישול וכו׳. מעטות הן הסדרות שמגיעות לתפוצה כללית וללהיט היסטרי, אך עדיין המודל הזה מצדיק את עצמו - כל אחד מוצא את התוכן שהוא אוהב. אני מאמין שסוני הולכת בדרך הזאת, וזה עובד לה.

המודל העסקי של נטפליקס לא בר השוואה לזה של PS. אתה לא צריך לקנות חומרה מיוחדת כדי לצפות בנטפליקס, ואתה יכול לעשות מנוי לחודש, לצפות ולהתנתק. כדי לשחק רק את GOD OF WAR אני חייב לרכוש במינימום את הקונסולה עצמה, ואת המשחק. כדי לצפות ב STRANGERS THINGS אני צריך רק לרכוש מנוי לחודש שיעבוד על כמעט כל חומרה שיש לי בבית, וגם הסדרה בסופו של דבר תגיע לפלטפורמות שהן לא נטפליקס (מדיה פיזית/רכש מחברת שידור). כדי להשוות את שני אלה, צריך היה לבחון כמה אנשים היו רוכשים טלוויזיה מחברה מסויימת לו נטפליקס היתה זמינה רק אליה. האם היית רוכש מסך סוני כדי לצפות בסדרות של נטפליקס ? לחלופין, אם סוני תכניס לשירות ה PS NOW שלה את כל המשחקים DAY 1 - אז יהיה מעניין לראות כמה יעשו מנוי לחודש לשחק GOW ויבטלו/ישאירו עד האקסקלוסיבי הבא.·

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2213

שליחה

מתוך הודעה של פלייסטיישן

GOD OF WAR SOLD OVER 3.1 MILLION UNITS IN ITS FIRST 3 DAYS,MAKING IT THE FASTEST-SELLING PS4 EXCLUSIVE EVERֱ

אין תחליף לאקסלוסיבים זו חווית הגיימינג הכי טובה כי ההשקעה אדירה והמשחקים זו אומנות

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73432
שם מלא: ערן

שליחה

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. נראה שהפתרון של מיקרוסופט לעובדה שכמעט ואין להם בלעדיים איכותיים בדור הזה היא... חכו לזה... לחזור לבלעדיים מהדורות הקודמים :lol:

elangab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אם ב "נראה שהפיתרון" אתה מתכוון למשפט סוגר שמבטא דעה אישית של כתבת IGN חדשה, אז כן, אני מבין את הדילמה שלך אם לצחוק או לבכות. לא מתאים לך, שמקדש את קישורי המקור להכרזות והודעות.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

לא צריך להתרגש מכל כתב גיימינג שמביע דעה.
נכון לעכשיו המצב לא ממש טוב, זה ברור.
עוד מעט יגיע E3, נקווה ששם יהיו הכרזות משמעותיות ויותר הבנה בכיוון של MS.
כרגע הכיוון הנוכחי הוא בדגש על תאימות לאחור, ואני מקווה שתהיה התקדמות ולא רק הסתכלות לאחור.

zoso
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 125

שליחה

Huber כתב:אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. נראה שהפתרון של מיקרוסופט לעובדה שכמעט ואין להם בלעדיים איכותיים בדור הזה היא... חכו לזה... לחזור לבלעדיים מהדורות הקודמים :lol:

...
יש לי תחושה שמי שקנה קונסולה עם תמיכה ב4k + hdr, פחות התלהב לשמוע שהייעוד של המכשיר הוא תמיכה במשחקים מלפני 13 שנה

uribak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 268

שליחה

Huber כתב:אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. נראה שהפתרון של מיקרוסופט לעובדה שכמעט ואין להם בלעדיים איכותיים בדור הזה היא... חכו לזה... לחזור לבלעדיים מהדורות הקודמים :lol:
...
·ומה זה בלעדיים איכותיים בשבילך?
משחקי גוף שלישי בשיטת Copy/paste מינימום game-play מכסימום Story line.
הנה המתכון של סוני לבלעדיים "איכותיים":
1. גרפיקה מרשימה ומפורטת, על חשבון FPS ו-Draw distance, FOV, טוב שיש ערפל בטבע.
2. עלילה עם הרבה סצנות, לתת הרגשה של סרט טוב.
3. שימוש ברעיונות ומיחזור ממשחקים שהצליחו בעבר.
4. מוסיקה סוחפת ללא קשר למשחק, בסגנון Hans-Zimmer גם כשמדובר בציד של זינוזאורים רובוטיים.
5. AI מטומטם, בכל זאת לא להקשות על הגיימרים שלנו, ראה מה קרה לבלעדי הלא "איכותי" של XBOX
Cuphead משחק מאוד "קשה".
6. מכניסים למשחק יחסי הורים וילדים, למרות שזה רק מפריע ל-Game play. זה כבר עבד עם אבא והבת שלו בעבר, עכשיו אבא והבן האובד.
7. חובה! על המשחק להיות כגוף-שלישי. ראו הוזהרתם! מפתחים יקרים.
ועכשיו איך מוכרים את כל הבלילה הזאת,? מאוד פשוט.
א. שולחים את המשחק חודש מראש לסוקרים באתרים מוכרים בלבד.
הם כבר ידאגו לציון 10 למשחק, מתחת לזה כבר נדאג להם.
ב. שולחים את המשחק ליוטיוברים "נייטראלים", תמורת קונסולה במהדורה מיוחדת נקבל עוד 10 למשחק.
ג. מנפחים את בלון ההייפ של המשחק עם קצת סלברטי.
ד. מצלמים את דמיות המשחק מוקפות בעשיריות, רגע זה כבר לא צולם במשחק של אבא והבת שלו?
והנה יש לך בלעדי "איכותי" מבית המאפה של סוני.

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@uribak

אתה בנאדם עצוב וממורמר... איך יש לך אנרגיות לחזור על אותן שטויות שוב ושוב אני לא יודע.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

@Zachn
·
בכזו קלות אתה שובר שבועות ?? :roll:

עליך לעמוד בפיתוי למרות שזה קשה. נראה שזה חזק ממך, אבל, על ידי אימון וריכוז אפשר להתגבר על זה. אני סומך עליך.

(b)

חזור אל “קונסולות”