חשבת לפנות ל YES ולבקש?
שרשור תגובות: הממיר 4K של יס: yes Ultra
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
@אור
חשבת לפנות ל YES ולבקש?
חשבת לפנות ל YES ולבקש?
·לקחת קצת רחוק את מה שכתבתי... לא הייתה לי כוונה לשפוט אף אחד.YanivPL כתב:כל אחד וההעדפות שלו.......
תפסיקו לשפוט פה אנשים.
שכל אחד יעשה מה שטוב לו, ואם מישהו מוצא לנכון להגיד שאיכות ערוצי ה-SD מזעזעת בחברה בה הוא מנוי, אז כנראה שזה מספיק חשוב בשבילו בשביל שזה יפריע לו!
מה נסגר עם אנשים?!...
בכל מקרה מתנצל אם פגעתי או עצבנתי.
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
·Itsik כתב:גם לי התקינו הבוקר את הממיר.
אני עברתי מהTotal ואני לא מרגיש כל שינוי באיכות ההתמונה בשידורי SD, בעל מסך KS9500.
הממיר מוגדר על 2160P25.
מעבר לזה, אני ממש מבסוט מכל הפיצ'רים החדשים של הממיר שחלקכם כנראה נחשף אליהם עוד קודם בקוואטרו. דבר נוסף, יש לי ממיר HD רגיל בחדר אחר, וגם לו עודכנה התוכנה וכעת ניתן לעשות גם שם Start Over.
בקיצור, so far - so good....
ממיר HD? כלומר קטן כזה של ALTEC או PACE? נשמע טוב מידי ..
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
אני משתמש בהזמנת הקלטות דרך האתר של יס. עכשיו לא ניתן להזמין הקלטות באולטרה, כלומר ניתן אבל רק לחלק מהתכנים, בהפרדה לא ברורה. לתכנים שלא ניתן להזמין הקלטה, אני כן יכול להזמין לממיר השני שלי שהוא קואטרו.
פניתי ליס והפנו אותי לצ'אט באתר. פתחתי צ'אט ואמרו לי שמעבירים "בקשה להנדסה".
ביקשתי לקבל עדכון אחרי שמטופל ונאמר לי "שלא יכולים להודיע לכל לקוח"... אבל אני הרי לא "כל לקוח" אלא כזה שמשתתף בנסוי והתבקש לתת פידבקים ויכול לצפת לעדכון... או שאני טועה ?!
פניתי ליס והפנו אותי לצ'אט באתר. פתחתי צ'אט ואמרו לי שמעבירים "בקשה להנדסה".
ביקשתי לקבל עדכון אחרי שמטופל ונאמר לי "שלא יכולים להודיע לכל לקוח"... אבל אני הרי לא "כל לקוח" אלא כזה שמשתתף בנסוי והתבקש לתת פידבקים ויכול לצפת לעדכון... או שאני טועה ?!
·יש גם חיפש הרבה יותר נוח וכולל גם לוח שידורים וגם vod, ביחד, ומכל מסך.berlad26 כתב:אז מלבד ה-4k, הפיצ'רים היחידים החדשים הם star over ו-PIP? לא מעניין. לא שווה לשדרג מהקוואטרו רק בשביל איכות קצת יותר טובה ב-HD ושני הפיצ'רים האלה. חשבתי שיהיו עוד דברים בממיר....
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
כן
תכלס יש לו 8GB במיועד ל VOD, אבל לא רואה סיבה למה START OVER לא יעבוד, אם הוא די בטוח יורד מאינטרנט.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
בהוט אגב תוכנית עכשיו אחת אחורה ואחת קדימה ביס עכשיו ו2 אחורה. הקדימה לדעתי שימושי יותר מאשר תוספת לאחורה
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1064 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
@YanivPL
אתה יכול לצוטט לי משפט אחד שבו הכללתי אותך או שפטתי אותך?
כל מה שאמרתי נוגע אך ורק אלי ידידי, אתה אוהב sd? לבריאות גם ההורים שלי בני 60 פלוס אוהבים לראות בsd, ממש אין לי בעייה איתם, מחכה לציטוט...
אתה יכול לצוטט לי משפט אחד שבו הכללתי אותך או שפטתי אותך?
כל מה שאמרתי נוגע אך ורק אלי ידידי, אתה אוהב sd? לבריאות גם ההורים שלי בני 60 פלוס אוהבים לראות בsd, ממש אין לי בעייה איתם, מחכה לציטוט...
·לא מדוייק- בהוט ניתן בכל הממירים 2 אחורה ובפייבר ומיני גם אחת קדימה (בחלק מהתכנים)ArielAberjil כתב:בהוט אגב תוכנית עכשיו אחת אחורה ואחת קדימה ביס עכשיו ו2 אחורה. הקדימה לדעתי שימושי יותר מאשר תוספת לאחורה...
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
צודק זה בד"כ בערוצי הסדרות לפי מה שבדקתי עכשיו.rbh3 כתב:·לא מדוייק- בהוט ניתן בכל הממירים 2 אחורה ובפייבר ומיני גם אחת קדימה (בחלק מהתכנים).........
מעניין מה קורה ביס בטח גם בערוצי סדרות וסרטים בלבד
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים