שער הדולר שלהם לא מובן לי. השער היציג כרגע 3.707 שכר מכירה בנק בינלאומי 3.7385
שער דולר USHOPS לפי אני נדרש לשלם 3.82 ש"ח
כמעט 3% יותר מהיציג
מי שמתמש במחשבון שלהם או מבחירון שלהם צריך לזכור להוסיף עוד 3%.
רק בזמן התשלום הם כותבים שי אפשר לשלם בדולר רק בשקלים ולפי השער הלא מובן הזה .
הם גובים את זה מעשרות אלפי חבילות לשנה. יש מקום לבדוק תביעה יצוגית
Buy2USA - חוויה רעה
- Ali111
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- Zahi_Ushops
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 72
Re: שער הדולר של BUY2USA USHOPS
@Ali111
הי חברים,
שער הדולר ביושופס הינו בהתאם לשער המרת מטבע בפייפל, הדבר נהוג באתרים בינלאומיים ובמיוחד באתרים שרוב הלקוחות משתמשים בפייפל. כמו כן, אנחנו מפרטים זאת גם באתר.
אם לא הסברתי את עצמי מספיק ברור, אתה מוזמן לפנות בפרטי, להשאיר טלפון ואסביר לך בשיחה.
והכי חשוב, שיהיה יום מעולה וסופ"ש שמשי
צחי
הי חברים,
שער הדולר ביושופס הינו בהתאם לשער המרת מטבע בפייפל, הדבר נהוג באתרים בינלאומיים ובמיוחד באתרים שרוב הלקוחות משתמשים בפייפל. כמו כן, אנחנו מפרטים זאת גם באתר.
אם לא הסברתי את עצמי מספיק ברור, אתה מוזמן לפנות בפרטי, להשאיר טלפון ואסביר לך בשיחה.
צחי
- Ali111
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
@Zahi_Ushops
·
שלוקחות כמוני נכנסים להשוואת מחיר בין ניגד DEALTAS ל USSHOPS המחיר נראה אותו דבר.
אבל נראה לי שבפועל המחיר שתשלם ב USHOPS גבוה ב 3% ממה שכתוב במחירון.
המחיר כתוב בדולרים בכל מקום (ללא ציון העודה שאין בפועל אפשרות לשלם בדולרים אלא רק בשקלים ושער גבוה במיוחד)
זה כולל בהשוואות המחיר שיש בעיתונים
אבל למעשה ב USSHOPS BUY2USA אין אפשרות לשלם את המחיר הזה.
בכל אתר שאני מכיר שהמחיר בדולרים אפשר גם לשלם בדולרים ולפי שער הדולר של חברת האשראי.
BUY2USA לא מפאשרים זאת.
אז למעשה המחיר של USSHOPS גבוה ב 3% מהמחיר מחירון שלהם הלקוח לא יודע את זה.
זה כתוב בצורה מוסתרת ולא ברורה באיזה בתקנון שאתה יכול לשלם רק בשקלים ורק לפי שער גבוה באופן חריג)
לדעתי זה כמו לכתוב מחיר נמוך למוצר אח"כ לדרוש דמי משלוח גבוהים מבלי לציין את זה מראש.
2. שער דולר הגבוה של USSHOPS הוא גם לגבי מיסים.
בפועל אני בספק שמועברים לרשות המס לפי השער דולר הזה.
לדוגמא אם אתה רוכש מחשב ב 1000$ וצריך לשלם מעמ 170$
בנוסף לעמלות שUSSHOPS כותבים לתשלם גם תשלום נוסף של 3% - למה ?
אם אני אמור לשלם מעמ 17% יוצר . בפועל משלם 3% יותר - למי הולך ה 3% הנוספים ?
·
שלוקחות כמוני נכנסים להשוואת מחיר בין ניגד DEALTAS ל USSHOPS המחיר נראה אותו דבר.
אבל נראה לי שבפועל המחיר שתשלם ב USHOPS גבוה ב 3% ממה שכתוב במחירון.
המחיר כתוב בדולרים בכל מקום (ללא ציון העודה שאין בפועל אפשרות לשלם בדולרים אלא רק בשקלים ושער גבוה במיוחד)
זה כולל בהשוואות המחיר שיש בעיתונים
אבל למעשה ב USSHOPS BUY2USA אין אפשרות לשלם את המחיר הזה.
בכל אתר שאני מכיר שהמחיר בדולרים אפשר גם לשלם בדולרים ולפי שער הדולר של חברת האשראי.
BUY2USA לא מפאשרים זאת.
אז למעשה המחיר של USSHOPS גבוה ב 3% מהמחיר מחירון שלהם הלקוח לא יודע את זה.
זה כתוב בצורה מוסתרת ולא ברורה באיזה בתקנון שאתה יכול לשלם רק בשקלים ורק לפי שער גבוה באופן חריג)
לדעתי זה כמו לכתוב מחיר נמוך למוצר אח"כ לדרוש דמי משלוח גבוהים מבלי לציין את זה מראש.
2. שער דולר הגבוה של USSHOPS הוא גם לגבי מיסים.
בפועל אני בספק שמועברים לרשות המס לפי השער דולר הזה.
לדוגמא אם אתה רוכש מחשב ב 1000$ וצריך לשלם מעמ 170$
בנוסף לעמלות שUSSHOPS כותבים לתשלם גם תשלום נוסף של 3% - למה ?
אם אני אמור לשלם מעמ 17% יוצר . בפועל משלם 3% יותר - למי הולך ה 3% הנוספים ?
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
זה לא נהוג, כי אנשים לא משתמשים בהמרת פייפאל אלא עושים אותה בכרטיס האשראי או בבנק, שם העמלות נמוכות יותר.Zahi_Ushops כתב:שער הדולר ביושופס הינו בהתאם לשער המרת מטבע בפייפל, הדבר נהוג באתרים בינלאומיים ובמיוחד באתרים שרוב הלקוחות משתמשים בפייפל....
ובניגוד לפייפאל, עד כמה שידוע לי אין אפשרות ב-Ushops לבחור חיוב בפועל בדולר, כך שהצגת המחיר כ-"דולר" היא לא ישרה.
אם רוצים שקיפות, ליד כל מקום שכתוב $ צריך להיות מצוין בבירור "התשלום בפועל יתצבע רק בשקלים, בהמרה לפי שער יציג + 3.2%". וממש ליד, לא קבור כסעיף שצריך לחפש בעמוד נפרד עם מגילת תנאים משפטיים.
- itamars2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2551
@Ali111
·למיטב ידיעתי בלאומיכארד גם גובים עמלה בגובה הזה אולי אפילו טיפלה יותר וגם היא מגולמת בשערים.
שכותבים לך שזה ללא עמלה מתכוונים שזה לא בסכום קבוע אלא מגולם באחוזים.
אף אחד מהגופים לא לוקח על עצמו סיכונים ומקצה אשראי ללא עמלה.
·למיטב ידיעתי בלאומיכארד גם גובים עמלה בגובה הזה אולי אפילו טיפלה יותר וגם היא מגולמת בשערים.
שכותבים לך שזה ללא עמלה מתכוונים שזה לא בסכום קבוע אלא מגולם באחוזים.
אף אחד מהגופים לא לוקח על עצמו סיכונים ומקצה אשראי ללא עמלה.
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
בלאומיקרד זה 3% לכרטיסים רגילים. אבל יש מועדונים וכו'. בכאל 2.5%. בישראכרט 2.3%. שער הבסיס אצל כל חברות האשראי הוא היציג מאז שינוי תקנות לפני שנה או שתיים.
לא חושב שעמלת מט"ח קשורה לאשראי. יש לי הרושם שבכרטיסים רגילים חיובי מט"ח יורדים מיידית, ולא בחיוב החודשי הבא. ובעסקאות בש"ח אין עמלה (לקונה). בכל מקרה, Ushops לא נותנים אשראי.
לא חושב שעמלת מט"ח קשורה לאשראי. יש לי הרושם שבכרטיסים רגילים חיובי מט"ח יורדים מיידית, ולא בחיוב החודשי הבא. ובעסקאות בש"ח אין עמלה (לקונה). בכל מקרה, Ushops לא נותנים אשראי.
-
shaulch
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 419
·מציגים מחיר בדולרים ? מן הראוי שתתנו לשלם בדולרים (כמו בגלגול של UShops הקודם)Zahi_Ushops כתב:@Ali111
הי חברים,
צחי...