RanMoyal כתב:MBD,
מצד אחד אתה כותב שאתה מכבד את דעתי, מצד שני התשובה שלך מלאה ברמיזות ועקיצות.
...מעבר לזה שהיא מאוד מעייפת (כרגיל).
הייתי שמח אם לרגע היית מתמקד במשהו ספציפי ולא מציף אותי בכל מיני קופי/פייסט משלל אתרי אינטרנט.
ככל שאכן דירק משמעותית טובים יותר מהפיתרון של ימהה (גם לפי דעתך) בקונפיגורצית 7.1 ובהנחה שאתה גם תסכים שבכל מה שקשור לכיול של מערכת, הדברים הדרמטיים שיעשו את ההבדלים הגדולים ביותר, הם כיול הרמקולים המרכזיים, הסאב והסנטר ולא כיול של שני סטליטים למעלה, שבמקסימום נותנים אפקט של גשם...(מתנצל שאני לא מתרשם מאטמוס...).
האם זו דעתך שהתוצאה הטובה ביותר יתן דווקא הארקאם שמשתמש ב- Dirac ורק מכייל (כרגע) עוצמות ומרחקים עבור האטמוס וזאת בניגוד לימהה שמשתמשת במערכת נחותה משמעותית?
רן
...
·
OK. בוא נסכם
1.אמרתי שאני מכבד את דעתך. לא אמרתי שאני מסכים לדעתך.
2.לא מתעסק ברמזים כשיש להגיד אומר לך ישר. אם אתה חושב שיש עקיצות [תמיד אפשר למרוח משחה]
3.זה מעייף אותך . אתה לא חייב לקרוא [או אפשר לנמנם בין השורות]
4. לא מתעסק ב COPY/PASTE חוץ מאשר להביא ציטוט כדי להדגיש נקודה. בניגוד אליך אני לא
מפנה את כולם למה שאמרו כל החברים החשובים ב AVS .אני אומר את מה שאני חושב/יודע.
5.את כל המכשירים שהוזכרו כאן שמעתי מספר פעמים ואת חלקם הזדמן לי לבדוק ולהשתמש.
מה איתך? על סמך מה אתה מיעץ איזה מכשיר כדאי לרכוש עבור הפורמטים החדשים.?
6.אתה לא אוהב ATMOS . אין בעיה אתה לא היחידי . כל זמן שאתה נהנה ממה שיש לך זה העיקר.
נראה לי שאתה פשוט זקוק להדגמה של מערכת ATMOS טובה [ללא גשם] . אבל מצד שני אתה
תמיד יכול לקרוא חוות דעת ב AVS או של חברים בפורום כאן.
7.לא דיברנו על ARCAM והמחיר הבסיסי חורג לדעתי בהרבה מרצונו של פותח השירשור להוציא.
וזה מבלי להחשיב הוצאה ל 4 ערוצי הגברה נוספים . כרגע למרות ההבטחות של DIRAC ושל
ARCAM ללקוחות עדיין אין כיול ל ATMOS מעבר ל 7.1 . דבר נוסף זה ש AUDIOCONTROL נותן
תוצאה ותמורה טובים יותר. אבל המכשירים ומערכת הכיול מעולים עם SOUND פנטסטי. כמובן
שהמחיר גם הוא בהתאם. [שמעתי את שניהם באותו חדר ואותה מערכת וברגע שיתקבל העדכון
הם בהחלט יהיו בין המכשירים הטובים ביותר בשוק] כרגע רק ל 7.1 כפי שכתבתי SOUND
פנטסטי.
8.למרות שהבמה הקידמית והסאב/ים הם החלק החשוב/מוקפד יותר במערכת זאת בעצם רק
אשליה. כשאומרים מערכת ק'ב הכוונה היא לכל הערוצים. 5.1-7.1-ועד ל 7.1.4 ויותר.
כדי לאפשר עבודה נכונה כמערכת עם שילוב נכון בין הערוצים אי אפשר להזניח אף חלק
מהמערכת [רמקולים] כל אחד יכול לעשות ניסוי . להקשיב/לצפות בסרט עם פסקול פעיל כאשר
כל הרמקולים במערכת עובדים ואז באמצע להפסיק את ערוצי ה SURROUND ומייד כל אחד
יכול להבחין איך כל הבמה מתמוטטת וחלק גדול מהצלילים נעלמים מהפסקול.אין רמקולים לא
חשובים במערכת כולל 2/4 ויותר בתיקרה.
ד'א. לפעמים זה נראה שכל ההתעסקויות/והחפירות מונעות ממך לעשות את הדבר החשוב ביותר
בתחביב הזה. וזה להנות. כיוון שאם לא הבנת זאת המטרה העיקרית והשורה התחתונה . הנאה.
אולי אני טועה אבל זה נראה שיש לך בעיה כאשר אחרים לא מסכימים/מקבלים את דעתך. שטויות
זה קורה. היות וכל התחביב הזה של A/V הוא סובייקטבי ונתון לטעם אישי לכל אחד מאיתנו יש
כנראה דעה שונה.
מצטער אם עייפתי אותך . [לך לישון לכמה שעות.]