מישהו נהג על הסקודה סופרב החדשה ויכול להשוות לרכבים אחרים בסגמנט (נוחות)

רכבי ICE, פלאגינים, היברידים וחשמליים כמו ג'ילי, טסלה, איוניק, MG
kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #81 

hometheater כתב:תבדוק את bmw 335i
...
כרגע אני ממצה את כל האופציות בקשר לקאדילק. אם אחזור לחפש רכב ״נוח״ אני לא מאמין שסידרה 3 המשפחתית יכולה להתחרות בהיבט הזה בסגמנט הפאר של היפניות.
בכל מקרה, ספציפית על ב.מ.וו שמעתי שגם סדרה 5, בגלל שב.מ.וו שמים דגש על ביצועים ויכולת ניהוג גבוהה, זה בא על חשבון שיכוך המהמורות.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5002
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #82 

kingikra כתב:
...
...
כרגע אני ממצה את כל האופציות בקשר לקאדילק. אם אחזור לחפש רכב ״נוח״ אני לא מאמין שסידרה 3 המשפחתית יכולה להתחרות בהיבט הזה בסגמנט הפאר של היפניות.
בכל מקרה, ספציפית על ב.מ.וו שמעתי שגם סדרה 5, בגלל שב.מ.וו שמים דגש על ביצועים ויכולת ניהוג גבוהה, זה בא על חשבון שיכוך המהמורות.
...
·

מציע לך לבקש נסיעת מבחן על BMW5 .
אחרי הנסיעה אתה תרכוש את הרכב הזה (נוחות , פאר וכח) .

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #83 

movieman כתב:
...
...
·

מציע לך לבקש נסיעת מבחן על BMW5 .
אחרי הנסיעה אתה תרכוש את הרכב הזה (נוחות , פאר וכח) .
...
הבעיה היא שבתקציב שלי אני יכול על הקסקס להכניס 520 ולומר על 520 שיש לה כוח זה עניין יחסי.

Dbso
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 399
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #84 

@kingikra
אני חושב שהBMW 520 לא תנדנד לך אחרי רכבים כאלה, במיוחד לא הכוח, ובאמת בגלל התקציב אי אפשר לפזול לגרסאות הקצה, מישהו אמר M5?!,

אגב, כן, שאלתי אותך לגבי ההמשך, אם יש עוד נסיעת מבחן מתוכננת?

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5002
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #85 

Dbso כתב:@kingikra
אני חושב שהBMW 520 לא תנדנד לך אחרי רכבים כאלה, במיוחד לא הכוח, ובאמת בגלל התקציב אי אפשר לפזול לגרסאות הקצה, מישהו אמר M5?!,

אגב, כן, שאלתי אותך לגבי ההמשך, אם יש עוד נסיעת מבחן מתוכננת?
...
·
M5 - אהבתי .

אגב , ל5 ה"בסיסית (עד כמה שאפשר לומר על רכב כזה "בסיסי") לא חסר כוח.
ביחס למתחרים מסויימים כן , אבל כאן אתה נכנס לליגה של הגדולים וחווית הנהיגה שלה מצויינת .

מה לגבי "לשנות קצת קטגורייה :
לדוגמה אודי Q5 (ג'יפ) בגרסת ה- 3 ליטר יש לה מנועים של 270 כ"ס וגם 350 כ"ס (מחירים של כ-350K ועד 390K)

הרכב הזה נמצא גבוה על הכביש , נוח ויש לו כח של מטוס.
האם שקלת ללכת לכיוון רכבי ספורט - קופה ? או שאתה רוצה רק רכב מנהלים ?

גם הלקסוס (225 כ"ס) וגם ה- A6 נכנסות בתקציב הזה .

כנס לקישור הבא:
http://pricelist.yad2.co.il/NewCars.php

תבחר טווח מחירים , סוג רכב (יוקרה , שטח וכו'..) ותקבל את כל התוצאות של רכבים חדשים 2016 בתקציב שלך .
יש שם גם פירוט קצר על כל רכב .

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #86 

כרגע נכנס למשא ומתן על הקאדילק. במידה ולא יתאפשר, אבדוק את הסקודה למרות זמני ההמתנה ואולי גם את האימפלה. אפילו סתם רק כדי לקבל פרספקטיבה על היפניות

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #87 

movieman כתב:
...
...
·
M5 - אהבתי .

אגב , ל5 ה"בסיסית (עד כמה שאפשר לומר על רכב כזה "בסיסי") לא חסר כוח.
ביחס למתחרים מסויימים כן , אבל כאן אתה נכנס לליגה של הגדולים וחווית הנהיגה שלה מצויינת .

מה לגבי "לשנות קצת קטגורייה :
לדוגמה אודי Q5 (ג'יפ) בגרסת ה- 3 ליטר יש לה מנועים של 270 כ"ס וגם 350 כ"ס (מחירים של כ-350K ועד 390K)

הרכב הזה נמצא גבוה על הכביש , נוח ויש לו כח של מטוס.
האם שקלת ללכת לכיוון רכבי ספורט - קופה ? או שאתה רוצה רק רכב מנהלים ?

גם הלקסוס (225 כ"ס) וגם ה- A6 נכנסות בתקציב הזה .

כנס לקישור הבא:
http://pricelist.yad2.co.il/NewCars.php

תבחר טווח מחירים , סוג רכב (יוקרה , שטח וכו'..) ותקבל את כל התוצאות של רכבים חדשים 2016 בתקציב שלך .
יש שם גם פירוט קצר על כל רכב .
...
ניהוג טוב בא על חשבון רכות ונוחות. כמו כן, ביצועים זה עניין יחסי. אני בא מאוטו חזק, צריך לזכור.
לגבי מעבר לג׳יפים לא פסלתי. הבעיה שלא כל הג'יפים נוחים וגם אלה שכן, הביצועים שלהם נחותים משמעותית מהרכבים בהם נהגתי עד עתה. ה Q5 הוא באמת חיה אחרת בנוף הזה. ה 3 ליטר חזק ובעל ביצועים דומים לשל הלקסוס. זרקת רעיון, לא אפסול נסיעת מבחן.

מהתגובה שלך נראה כאילו לא ממש קראת את השירשור כי אני חושב שעל הרוב כבר הגבתי. ברור שהייתי רוצה רכב ספורטיבי אבל אין משהו באיזור התקציב שיתן לי גם יותר הנאה מנהיגה וגם יותר כוח מה A45.
ה A6, בדיוק כמו הב.מ.וו, מתומחרת גבוה יחסית ולכן אם אני רוצה את הביצועים של האינפיניטי או הלקסוס, אני צריך לעלות הרבה בתקציב.
אתה שואל על הלקסוס (כנראה על ה IS300 או ה GS 300 למרות שכבתי שעשיתי מבחן על ה IS300 ונהגתי כל הסופ"ש האחרון ב gs450)

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1951
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 151 פעמים

שליחה #88 

kingikra כתב:כרגע נכנס למשא ומתן על הקאדילק. במידה ולא יתאפשר, אבדוק את הסקודה למרות זמני ההמתנה ואולי גם את האימפלה. אפילו סתם רק כדי לקבל פרספקטיבה על היפניות
...
·
אימפלה? אבל זה בכלל לא בקטגוריה של הרכבים האחרים שאתה מדבר עליהם, אפילו לא מבחינת המחיר. מבחינת המחיר אתה מדבר על טריטוריה של קורבט בכלל.

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #89 

אגב, חשבת על רכבים יד שניה אבל חדשים (שנת 2015/2016 ככה) או על יבוא אישי מארה"ב? זה עשוי למתוח את התקציב שלך לעבר דגמים שאתה לא שוקל כרגע.

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #90 

psibeast כתב:
...
...
·
אימפלה? אבל זה בכלל לא בקטגוריה של הרכבים האחרים שאתה מדבר עליהם, אפילו לא מבחינת המחיר. מבחינת המחיר אתה מדבר על טריטוריה של קורבט בכלל.
...
עזוב רגע מחיר. מחיר זה פונקציה גם סמל. למה לדעתך הוא לא בקטגוריה? רכב מנהלים / פאר לכל דבר.
קורבט לא קשור לקטגוריה.

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #91 

psibeast כתב:אגב, חשבת על רכבים יד שניה אבל חדשים (שנת 2015/2016 ככה) או על יבוא אישי מארה"ב? זה עשוי למתוח את התקציב שלך לעבר דגמים שאתה לא שוקל כרגע.
...
יבוא אישי היום זה לא כזה שווה כמו פעם. לפני שקניתי את המרצדס בדקתי. חוץ מזה אם יש שנייה אז אני גם יכול להשאר עם שלי.

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #92 

kingikra כתב:
...
...
עזוב רגע מחיר. מחיר זה פונקציה גם סמל. למה לדעתך הוא לא בקטגוריה? רכב מנהלים / פאר לכל דבר.
קורבט לא קשור לקטגוריה.
...
·

סתם לדוגמא, 0-100 ב - 6.8 שניות נשמע כמו משהו תואם לציפיות שלך?
האימפלה בעיקר גדולה, אבל בארה"ב היא אפילו לא נחשבת לרכב יוקרה, סתם ל Full size sedan. בארץ גם מאזדה 6 נקראת רכב מנהלים, זה בקטגוריה שלך?

DoriMo
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #93 

אני בעלים של הסופרב 280 כ"ס 4X4. שניה בארץ אחרי ג'קי ראש חטיבת סקודה.
רק עכשיו שמתי לב לשרשור הנ"ל ואשמח לתקן לך כל מיני שטויות וקשקושים שרשמו לך פה.
לסופרב החדשה מערכת מתלים מתכוננת עם 5 מצבים, במצב קומפורט הרכב נוח ורך בצורה יוצאת דופן ונוחות הנסיעה
אינה נופלת ואף עולה על רכבים מקבילים מבית אודי/מרצדס/במוו. (מנסיון)
חתך הצמיגים הנמוך והג'נטים במידה 19 ממש לא מפריעים לנוחות הנסיעה וכיול המתלים אינו נוקשה כמו בדגם קודם.
אני משתמש במצב individual שמאפשר שליטה בנפרד על כל פרמטר ומשלב מתלים ברמה הנוחה ביותר והגה במצב הקשה
ביותר מה שנותן יותר דיוק ופידבק מההגה בכל כביש או מהירות.
מצד שני במצב sport הכל מתקשה ואתה מקבל תחושה של רכב נוקשה אוחז וספורטיבי בסגנון WRX או סידרת S של אודי.
ברמת הגימור של הרכב luarin & klement מקבלים איכות חומרים וריפודי עור ברמה גבוהה ביותר ולגמרי יוצאת דופן למחיר הזה!
הביצועים מצוינים לרכב בגודל והמשקל הזה הודות למערכת ההנעה הכפולה והמנוע החזק.
איך שלא תהפוך את זה לא תקבל במחיר של 260000 ש"ח תמורה כמו שקיימת ברכב הזה מבחינת איכות,גימור,אבזור,ביצועים,מרווח מאחור!
רצ"ב מבחן דרכים של מגזין טורבו לרכב ואם תרצה פרטים נוספים אשמח לענות בפרטי.
ממליץ לך בחום!
http://www.turbomagazine.co.il/category ... A0%D7%98-1

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #94 

psibeast כתב:
...
...
·

סתם לדוגמא, 0-100 ב - 6.8 שניות נשמע כמו משהו תואם לציפיות שלך?
האימפלה בעיקר גדולה, אבל בארה"ב היא אפילו לא נחשבת לרכב יוקרה, סתם ל Full size sedan. בארץ גם מאזדה 6 נקראת רכב מנהלים, זה בקטגוריה שלך?
...
·

אין פה עיניין של ציפיות. אם היא משככת מהמורות טוב יותר מהלקסוס והאנפיניטי ותרגיש לי מספיק חזקה אז אולי יש על מה לדבר.
מה רכב X נחשב בארה"ב לא רלוונטי בכלל לארץ.

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #95 

טוב, אני בטוח אתעניין לשמוע את ההתרשמות שלך :) למרות שתכלס נשמע לי שאתה מתחיל להינעל על הקאדילק.
בכל מקרה מצפה מאוד לשמוע את ההתרשמות שלך מהסופרב החדשה, כי היא גם על הכוונת שלי.

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #96 

psibeast כתב:טוב, אני בטוח אתעניין לשמוע את ההתרשמות שלך :) למרות שתכלס נשמע לי שאתה מתחיל להינעל על הקאדילק.
בכל מקרה מצפה מאוד לשמוע את ההתרשמות שלך מהסופרב החדשה, כי היא גם על הכוונת שלי.
...
·

לא רוצה לאכזב אותך אבל בעקרון עד מחר בצהרים יש החלטה על הקאדילק וה"קבינט הבטחוני" נוטה לכן אז לא יצא לעשות נסיעת מבחן על הסופרב.

אעדכן

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #97 

דווקא נשמע שהסופרב כן שווה בדיקה, למה אתה לחוץ לקנות מחר בלי לראות את הסופרב?
במיוחד שהקאדילק היא לא בדיוק מכונית נוחות כמו שחיפשת אלא יותר מכונית חזקה מהנה לנהיגה

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #98 

DoriMo כתב: רצ"ב מבחן דרכים של מגזין טורבו לרכב ואם תרצה פרטים נוספים אשמח לענות בפרטי.
ממליץ לך בחום!
http://www.turbomagazine.co.il/category ... A0%D7%98-1
...

מבחן דרכים שכתוב כמו שיר הלל, אבל עם שגיאות כתיב ובעיות פיסוק קשות.
מביך לקרוא לזה מבחן דרכים. ·

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #99 

psibeast כתב:דווקא נשמע שהסופרב כן שווה בדיקה, למה אתה לחוץ לקנות מחר בלי לראות את הסופרב?
במיוחד שהקאדילק היא לא בדיוק מכונית נוחות כמו שחיפשת אלא יותר מכונית חזקה מהנה לנהיגה
...
הסברתי כבר שהחלום היה מאז ומתמיד להשתדרג בסגמנט הספורט אבל בגלל שהקנדידטיות היו ב.מ.וו M3 או מרצדס C63 או אודי rs5, שמתחילות ב 700,000 ש"ח, הבנתי שזה לא ריאלי והחלטתי, בעיקר כדי לא להתבאס, ללכת סגמנט אחר (מעיין פיצוי לנפש). ברגע שהקאדילק נכנסה למשוואה, הייתי צריך להתאכזב מנסיעת המבחן כדי לחזור לסגמנט שבגללו פתחתי את השירשור אבל לא רק שלא התאכזבתי,אפילו התלהבתי מאוד.
הסופרב שווה בדיקה אך ורק אם אני חוזר לסגמנט המנהלים/פאר. כל עוד הקאדילק היא הקנדידטית היחידה, אין שום סיבה בעולם לבחון את הסופרב

DoriMo
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #100 

nir11
·לא הבנתי בדיוק הביך אותך? שגיאות הכתיב במבחן? או זה שהרכב מצוין?
מגזין טורבו הוא אחד הוותיקים והמקצועיים בארץ.
אני נוהג על הרכב 3 חודשים ואני יכול להגיד שכל מילה שם מדויקת!
אולי תעשה איזו נסיעת מבחן ותעלה פה מבחן דרכים יותר רציני ומעמיק וללא שגיעות קטיב?
אולי כולנו נוכל להשכיל וללמוד על הרכב...

שלח תגובה

חזור אל “רכבי ICE וחשמליים”