יעוץ בשדרוג רסיבר קולנוע ביתי כולל רמקולים 5.1

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי

שליחה

האיטלקי כתב:שבת שלום לכל החברים,רציתי לעדכן,עשיתי הזמנה היום של 6 רמקולים, זוג קדמיים B&W 685 S2
זוג אחוריים B&W 685 S2
סנטר מאותה הסידרה HTM62 S2
וסאב וופר morel solan 2000 10 אינט'ץ הכל הכל בצבע לבן חדשים כמובן יבואן רישמי(דגם שבדרך כלל מגיע לאנגליה אבל קרגע נכנס לישראל).
הייתי כמה ימים בחופש השבוע רק בשביל להקשיב לרמקולים הייתי בכל מיני מקומות לא אפרט איפה קרגע,בכוונה לא העלתי פה שאלות על דגמים מסויימים רציתי להחליט לבד ולא להיות מושפע מדעות כאלה ואחרים,אבל כן שמעתי לעצות שנתנו לי פה אנשים יקרים,לקחתי איתי מוזיקה שאני אוהב לשמוע ובינהם אדל וריאנה,ואת הרמקולים שקניתי שמעתי רק ביום האחרון שזה היה היום לקחתי אותם הבית והקשבתי להם נהנתי מכל רגע רמקול חלומי,איו יותר מאושר ממני כי אני ממש ממש שלם עם מה שקניתי ,כמובן אחרי כל הבדיקות.
תודה רבה לכולם ממש עזרתם לי ובזכותכם למשתי איך להקשיב לרמקולים ומה לעשות בשביל לדעת שזה אכן הרמקולים שמתאימים לי.
...
·
ברכות!!
תתחדש!
עשית את הדרך הנכונה והגעת לדעתי לתוצאה הנכונה ביותר אבורך!!
לדעתי קנית ציוד מעולה!! גם אני בתקציב שלך זה מה שהייתי קונה :) ליגה!!

עכשיו בוא נמשיך להתקדם....:)
דבר ראשון ומתסקל-חייבים להריץ את הרמקולים לפחות שבועיים לפני שהם מגיעים פחות או יותר לסאונד שלהם...
דבר שני,יש המון מה לעשות בבית...הזוית של הרמקולים-שיהיו מכוונים אליך!,כיול!!! עם המיקרופון של הימאה,
ועוד...כבלים...
בקיצור,תקבל את הסט,ותדבר איתנו...

ברכות!
כיף חיים.

FastandFurious פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5192

שליחה

האיטלקי כתב:@evgenetic
תודה.
היה על הפרק לקנות מה שאתה אומר,לא חפשתי לחסוך כי אני שומע הרבי ב5 סטריאו וחוץ מזה היה תקציב ואני פנקתי את עצמי...
...
חוץ מזה המחיר הוא ממש טוב ,ממש ממש טוב ,זה חבר של בן דודה שלי אני אומר לך מחיר ממש טוב ,בוא נגיד מחיר יבואן שמוכר לחנות סבבה?
זה המחיר שקבלתי הייתי בשוק אין כמו משפחה
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@royla
תודה תודה חבר יקר ערך.
שכחתי להגיד לך המחיר כולל חיווט,בחנות הוא אמר לי שהמכיר כולל חוטי נחושת עבים ואיכותיים ביותר של נחושת טהור/ה,זה מה שאני צריך או שאתה ממליץ על משהו אחר?
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

האיטלקי כתב:@royla
תודה תודה חבר יקר ערך.
שכחתי להגיד לך המחיר כולל חיווט,בחנות הוא אמר לי שהמכיר כולל חוטי נחושת עבים ואיכותיים ביותר של נחושת טהור/ה,זה מה שאני צריך או שאתה ממליץ על משהו אחר?
...
·
לאט לאט אחי
קודם תקבל בבית את הרמקולים,תריץ כיול כל שבוע במשך חודש
אחכ שחק עם הזויות של הרמקולים....
איזה חברה של כבלים ואיזה דגם?
כיף חיים.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@royla
לא ביררתי איתו איזה חברה של חיווט הוא עובד,אני בטוח שאברר איתו ואני יודיע לך,אז תגיד שזה מצויין,
אבל ששאלתי אותו אם אני מקבל דבר כזה כמו בתמונה פה אז הוא אמר שאני יצתרך לרכוש את זה בנפרד,כמה עולה דבר כזה פה בארץ?
והאם יש יותר טוב מזה?ואם בכלל יש לי צורך בכזה דבר?
וכמה זה באמת משפר לאומת חבור רגיל?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

ngold7
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 843

שליחה

כל נושא הכבלים נמצא במחלוקת ובדיונים אין ספור, יש לי את הרמקולים שקנית, היו קדמיים ועברו אחורה, אחלה קניה. אל תוציא כסף על כבלים, מחברים או דברים כאלו עד שתלמד להכיר את הסטאפ שלך. אחר כך תשאיל את כל הכבלים והדברים האחרים, ותבדוק האם אתה שומע הבדל. אני לא רוצה שהדיון יהפוח למלחמה, אז לא אכתוב את דעתי. תהנה!!
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@האיטלקי
·
אחינו
אתה מתכוון לתלות את כל הרמקולים אז לדעתי אתה לא צריך מחברים כמו שבתמונה,לדעתי זוג של 2 עולה כ60 שח שזה כ120 לכל הסטאפ או כפול שזה 240 שח לכל הסטאפ,
אני כמעט משוכנע שאתה לא צריך, זה בגדול עוזר להוציא ולהכניס את הכבלים
לא בדקתי אם זה משנה את הסאונד,כי יש עוד 1000 פרמטרים לפני...
אני כבר עכשיו אומר לך שיש מלחמת עולם האם יש בכלל הבדל בין כבלים!!
הבדל בין כבל של 30 שח לכבל של3000 שח!! המדענים טוענים ומוכיחים כי אין הבדל כלל!!
דעתי שונה :)
בוא לא נכנס להבדל בין כבלים כי זה הדבר האחרון....
קודם תריץ את הרמקולים כחודש!
תתחיל ללמוד איך מכייילים עם המיקרופון,מיקום של הרמקולים,זווית של הרמקולים,זוית של הסנטר,ואז נדבר....
כיול של הימאה זהה לכיול של האודסי,והתוצאות טובות יחסית :)

http://www.hometheater.co.il/vt215565.html
כיף חיים.

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7446

שליחה

לפותח הפוסט
1. תתחדש
2.לפני שאתה רץ "לכייל" את המערכת.
תחבר, תשמע, תכיר אותה, תתנסה, תלמד את השמע שלה, תנסה להגיע למקסימום ביצועים עם כמה שפחות נגיעות.
מיקום נכון של הרמקולים ביחס לחלל.
לאחר שתתנסה, תחזור אלינו עם שאלות מה חסר לך (אם חסר) ואיפה ניתן לשפר...
אם בכל זאת תרצה להריץ כיול (שמניסיוני פוגם בתוצאה) תריץ כיול ותבדוק לפני ואחרי - מה נשמע לך "נכון" יותר עבורך בלבד.

בהצלחה.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

תודה רבה לכולכם אין כמוכם.
קרגע אני לא מתכוון לחבר את הרמקולים החדשים שיגיעו ביום ראשון ואני יסביר למה.
1) יש לי קרגע סט של 5.1 jamo שהוא מחובר לרסיבר שלי ואני מתכוון למכור אותו,אז אני לא רוצה לחבר רמקולים ולנתק ולחבר שוב את הסט בזמן שמישהו יבוא לשמוע אותו לפניי קנייה
2) עובר דירה בעוד חודש וחצי ואתם יודעים מהזה לכוון זוויות לשים אותו על מדף וכל מה שצריך ואחריי זה לפרק שוב ולהרכיב.
מפה אני מתוסכל מאוד מה באמת אני צריך לעשות?
לחבר את הרמקולים החדשים או להישאר בנתיים עם מה שיש לי?

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

האיטלקי כתב:תודה רבה לכולכם אין כמוכם.
קרגע אני לא מתכוון לחבר את הרמקולים החדשים שיגיעו ביום ראשון ואני יסביר למה.
1) יש לי קרגע סט של 5.1 jamo שהוא מחובר לרסיבר שלי ואני מתכוון למכור אותו,אז אני לא רוצה לחבר רמקולים ולנתק ולחבר שוב את הסט בזמן שמישהו יבוא לשמוע אותו לפניי קנייה
2) עובר דירה בעוד חודש וחצי ואתם יודעים מהזה לכוון זוויות לשים אותו על מדף וכל מה שצריך ואחריי זה לפרק שוב ולהרכיב.
מפה אני מתוסכל מאוד מה באמת אני צריך לעשות?
לחבר את הרמקולים החדשים או להישאר בנתיים עם מה שיש לי?
...
.

כולנו בני אדם סקרנים ורגשניים,ברור שאי אפשר לחכות...
תחבר רק את השניים של הסטריאו...בשביל להתחיל להרגיש את הכיף :)
כיף חיים.

pacific100
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 592

שבוע טוב

שליחה

@האיטלקי
·(W) :( B&W טעויות של מתחילים . אין מה לעשות ככה לומדים . תתחדש

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

Re: שבוע טוב

שליחה

@pacific100
חחחח הצחקת אותי עכשיו
אתה באמת מצחיק.. לפחות שאתה מקנא תעשה את זה בשקט ולא בפורום של אנשים שמבינים

ngold7
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

pacific100 כתב:@האיטלקי
·(W) :( B&W טעויות של מתחילים . אין מה לעשות ככה לומדים . תתחדש
...
·רציני? מה זה מה שיש לך להגיד? פעם הבאה עזוב.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@pacific100
אולי אתה באמת לא אוהב את החברה הזאת או את הרמקול הספציפי שקניתי,בכול אופן אם יש לך מה להגיד אתה יכול להגיד את זה בצורה יותר עדינה ויותר יפה,רמקולים זה עניין של טעם ואתה ממש לא יכול לבוא ולהגיד את זה על חברה כמו B&W שזה נחשב למותג על,ובכלל הרמקולים שבחרתי נחשבים ל Hi end///
אני שמעתי פה נימה של קינאה,לא נורא זה יעבור לך

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@ngold7
כן זה מה שיש לי להגיד ברגע שבן אדם מגיב בצורה כזאת אחריי דרך שעברתי ומביע דעה בצורה כזאת קטנונית,אני חושב שהתשובה שנתתי תאומת לתגובה שהוא כתב,ייחס גורר ייחס וחבל שככה לפחות מבחנתי...
אני ממש לא כועס ואני יכול לעבור על זה לסדר היום ולחשוב שלא נאמר כלום...

pacific100
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

שבוע טוב
חבר יקר תתחדש אני לא מקנא . פשוט עם הזמן תלמד . מניסיוני הרב . דרך המקלדת לא ניתן להסביר . אלא התוצאה בשטח מדברת ולא אוסיף מעבר . תהנה ממה שרכשת . עם הזמן תבין .

ngold7
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

האיטלקי כתב:@ngold7
כן זה מה שיש לי להגיד ברגע שבן אדם מגיב בצורה כזאת אחריי דרך שעברתי ומביע דעה בצורה כזאת קטנונית,אני חושב שהתשובה שנתתי תאומת לתגובה שהוא כתב,ייחס גורר ייחס וחבל שככה לפחות מבחנתי...
אני ממש לא כועס ואני יכול לעבור על זה לסדר היום ולחשוב שלא נאמר כלום...
...
·ציטטי אותו, אני איתך בעניין הזה

pacific100
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

@ngold7
שבוע טוב אתה חמוד אתה . תהיה בריא . זה לא בושה ללמוד . :wink:
·B&W ונעבור לפירסומות :lol:
שבוע טוב שיהיה לכולנו . ושקט (f)

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@pacific100
שבוע טוב ובשורות טובות לכל עם ישראל

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7418

שליחה

יהודה אני קניתי את המוניטור מאסס . איך הם תן חוות דעת.
Sony 1040
Monitor mass

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”