·האיטלקי כתב:שבת שלום לכל החברים,רציתי לעדכן,עשיתי הזמנה היום של 6 רמקולים, זוג קדמיים B&W 685 S2
זוג אחוריים B&W 685 S2
סנטר מאותה הסידרה HTM62 S2
וסאב וופר morel solan 2000 10 אינט'ץ הכל הכל בצבע לבן חדשים כמובן יבואן רישמי(דגם שבדרך כלל מגיע לאנגליה אבל קרגע נכנס לישראל).
הייתי כמה ימים בחופש השבוע רק בשביל להקשיב לרמקולים הייתי בכל מיני מקומות לא אפרט איפה קרגע,בכוונה לא העלתי פה שאלות על דגמים מסויימים רציתי להחליט לבד ולא להיות מושפע מדעות כאלה ואחרים,אבל כן שמעתי לעצות שנתנו לי פה אנשים יקרים,לקחתי איתי מוזיקה שאני אוהב לשמוע ובינהם אדל וריאנה,ואת הרמקולים שקניתי שמעתי רק ביום האחרון שזה היה היום לקחתי אותם הבית והקשבתי להם נהנתי מכל רגע רמקול חלומי,איו יותר מאושר ממני כי אני ממש ממש שלם עם מה שקניתי ,כמובן אחרי כל הבדיקות.
תודה רבה לכולם ממש עזרתם לי ובזכותכם למשתי איך להקשיב לרמקולים ומה לעשות בשביל לדעת שזה אכן הרמקולים שמתאימים לי....
ברכות!!
תתחדש!
עשית את הדרך הנכונה והגעת לדעתי לתוצאה הנכונה ביותר אבורך!!
לדעתי קנית ציוד מעולה!! גם אני בתקציב שלך זה מה שהייתי קונה
עכשיו בוא נמשיך להתקדם....
דבר ראשון ומתסקל-חייבים להריץ את הרמקולים לפחות שבועיים לפני שהם מגיעים פחות או יותר לסאונד שלהם...
דבר שני,יש המון מה לעשות בבית...הזוית של הרמקולים-שיהיו מכוונים אליך!,כיול!!! עם המיקרופון של הימאה,
ועוד...כבלים...
בקיצור,תקבל את הסט,ותדבר איתנו...
ברכות!