The Walking Dead - עונה 6

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
clubnet
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5246
שם מלא: clubnet

שליחה

ידוע שאחרי חזרה מפגרה ארוכה, הפרק חוזר ובגדול.. וככה היה.

פרומו לפרק ה-10..
ערוץ הטלגרם שלי מוזמנים להירשם :
עוסק במבצע "חרבות ברזל"
https://t.me/news_updates_il

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73425
שם מלא: ערן

שליחה

רק לי הפריע שעד היום לימדו אותנו שלהתמודד עם להקה זה קטלני, ופתאום הם מחסלים להקה שלמה פנים מול פנים בלי שאף אחד יפגע? למה שמהלכים ימשכו לאש ויצעדו לתוכה? ממתי זה דבר שקורה?

וד"א, זה שהילד והאימא מתו היה כ"כ מובן מאליו...

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון

שליחה

Huber כתב:רק לי הפריע שעד היום לימדו אותנו שלהתמודד עם להקה זה קטלני, ופתאום הם מחסלים להקה שלמה פנים מול פנים בלי שאף אחד יפגע? למה שמהלכים ימשכו לאש ויצעדו לתוכה? ממתי זה דבר שקורה?

וד"א, זה שהילד והאימא מתו היה כ"כ מובן מאליו...
...
בדיוק מה שחשבתי, הקטע עם האש היה "בריחה קלה מידי לפיתרון" .....

שלא לדבר שקליע בעין באורך פלא לא גרם למוות..... לדעתי השתמשו בקליע הזה כמנוף להוריד את הילד מחוזה טאלנט ... אמרו לו:" יש לך עד הפרק הבא להחליט האם אתה חותם או שאתה בחוץ ......................."

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010

שליחה

taoyossi כתב:
...
...
בדיוק מה שחשבתי, הקטע עם האש היה "בריחה קלה מידי לפיתרון" .....

שלא לדבר שקליע בעין באורך פלא לא גרם למוות..... לדעתי השתמשו בקליע הזה כמנוף להוריד את הילד מחוזה טאלנט ... אמרו לו:" יש לך עד הפרק הבא להחליט האם אתה חותם או שאתה בחוץ ......................."
...
·

זה לפי הקומיקס.... גם בקומיקס הוא מאבד עין

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73425
שם מלא: ערן

שליחה

:lol:

clubnet
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

פרק 10 היה נחמד ומצחיק לשם שינוי הפעם.. כל הקטע עם המשאית גדול.. :lol:
אבל הסוף אוףףף ריק ומישון ביחד עפו על עצמם.. (Y)
טוב הגיע הזמן לא?! כל העונות דבוקים אחד לתחת של השני :P
פרומו לפרק 11

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46462

שליחה

סצנת המרדף מהפרק האחרון יחד עם המוזיקה של בני היל - מושלם.

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910

שליחה

טובה קצת מתחיל לחזור על עצמו. עוד פעם מוציאים קהילה חדשה לקראת סוף העונה. עוד פעם משהו כנראה ישתבש בתחילת העונה הבאה ושוב ימצאו עצמם נודדים. אפשר למשוך ככה עוד 10 עונות. לא שאני מתלונן, אני די נהנה מהסדרה. פשוט נהיה צפוי.
"על החתום...."

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891

שליחה

נהיה משעמם
שי

clubnet
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

Hertz33 כתב:טובה קצת מתחיל לחזור על עצמו. עוד פעם מוציאים קהילה חדשה לקראת סוף העונה. עוד פעם משהו כנראה ישתבש בתחילת העונה הבאה ושוב ימצאו עצמם נודדים. אפשר למשוך ככה עוד 10 עונות. לא שאני מתלונן, אני די נהנה מהסדרה. פשוט נהיה צפוי.
...
בדיוק על זה חשבתי כאשר צפיתי בפרק מצאו להם עוד חבורה חדשה, הולכים להיות יחד?
מתנגחים עם חבורה אחרת שלא מכירים עדיין :מבולבל: ..מתיש אשכרה..
הגרגורי הזה ישר מההתחלה ראיתי שהוא טיפוס אידיוט..
מה שהכי מסקרן מתי יגיעו לאיזה תרופה עם הזומבים, באיזה עונה זה יקרה :|

פרומו לפרק 12:

12Someone
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה

תמיד כשאני חושב שסיימתי עם הסדרה ואני נותן לה עוד פרק אחד-שניים לפני שאני מוותר, יוצאים מספר פרקים מדהימים שמושכים אותי חזרה.

Newboy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430

שליחה

הפרק האחרון לא היה מדהים ...על טעם וריח ..

אני פשוט פיהקתי. חבל

tamirl
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 351

שליחה

אני לא יודע למה אתם מצפים מהסדרה, שהכל ישתנה ופתאום הכל יסתדר ? זה לא הולך לקרות. אם זה יקרה הסדרה תיגמר.

מה שכן -

!!ספוילרים בהמשך!!

בפרק הזה ראינו כמה נמוך ריק הדרדר. הפעם הוא הרג בנאדם בלי סיבה מוצדקת ובלי להניד עפעף.
הוא תירץ את זה כ"הוא ניסה להרוג מישהו וגם ניסה להרוג אותי", אבל הריק הישן לא היה מכריע את התוקף בתקיעת סכין בגרון.
הוא היה בסביבה לא עוינת עם אנשים שמכירים את התוקף, היה ברור גם שהתוקף במצוקה ולא באמת אדם רע.
ריק יכל להכריע אותו בצורה אחרת, לפצוע אותו או להמם אותו, הוא לא היה חייב להרוג אותו.
הערכים של ריק כל כך ירודים שהוא אפילו לא מסוגל לראות את זה ולא אכפת לו. מעניין אם באיזה שהוא שלב הוא אכן יכיר בטעות שהוא עשה...
כשאנחנו מסתכלים על קבוצת השורדים שהם כוכבי הסדרה, אנחנו מתייחסים אליהם כאל ה"טובים" ואל האחרים כאל "רעים". אני מרגיש שכאן נחצה קו דק שצריך לערער את התפיסה הזו.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

tamirl כתב:אני לא יודע למה אתם מצפים מהסדרה, שהכל ישתנה ופתאום הכל יסתדר ? זה לא הולך לקרות. אם זה יקרה הסדרה תיגמר.

מה שכן -

!!ספוילרים בהמשך!!

בפרק הזה ראינו כמה נמוך ריק הדרדר. הפעם הוא הרג בנאדם בלי סיבה מוצדקת ובלי להניד עפעף.
הוא תירץ את זה כ"הוא ניסה להרוג מישהו וגם ניסה להרוג אותי", אבל הריק הישן לא היה מכריע את התוקף בתקיעת סכין בגרון.
הוא היה בסביבה לא עוינת עם אנשים שמכירים את התוקף, היה ברור גם שהתוקף במצוקה ולא באמת אדם רע.
ריק יכל להכריע אותו בצורה אחרת, לפצוע אותו או להמם אותו, הוא לא היה חייב להרוג אותו.
הערכים של ריק כל כך ירודים שהוא אפילו לא מסוגל לראות את זה ולא אכפת לו. מעניין אם באיזה שהוא שלב הוא אכן יכיר בטעות שהוא עשה...
כשאנחנו מסתכלים על קבוצת השורדים שהם כוכבי הסדרה, אנחנו מתייחסים אליהם כאל ה"טובים" ואל האחרים כאל "רעים". אני מרגיש שכאן נחצה קו דק שצריך לערער את התפיסה הזו.
...
·

על מה אתה מדבר הוא היה עם סכין על הצוואר שלו אחרי שהוא דקר אדם אחר

clubnet
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

tamirl כתב:אני לא יודע למה אתם מצפים מהסדרה, שהכל ישתנה ופתאום הכל יסתדר ? זה לא הולך לקרות. אם זה יקרה הסדרה תיגמר.
...
אני יגיד לך למה אני מצפה בכל אופן... (דעתי)
שלפחות יהיה מין הצצה או גילוי לפתרון הנגיף של הזומבים משהו.
זה יכול לפתוח קו חדש בסידרה. תחשוב על זה ככה..
אבל זה לא נראה באופק בסידרה הזאתי, אם שמת לב שבעונות האחרונות הקבוצה של ריק,
מוצאת באחד האזורים קבוצה אחרת, עכשיו או שנלחמים/ או מתחברים אליהם..

הגענו לעונה 6 ויש עונה 7.. (קראתי שרוצים להגיע לעונה 10 גם, לא סגורים עדיין על זה )
לדעתי צריך לסיים כבר את הסאגה הזאתי..
תמיד אפשר לעשות עוד ועוד עונות. אבל די זה כבר מיצא את עצמו. אתה לא חושב?!

tamirl
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 351

שליחה

clubnet - אם זה באמת מה שאתה מצפה שיקרה, קודם כל תפנים שזה לא הולך לקרות. זה לא ספוילר או ניחוש שלי אלא משהו שנאמר שוב ושוב במהלך הסדרה - אלו החיים עכשיו וצריך להתמודד עם המצב. אני לא רואה משהו מוזר בקווי העלילה של הסדרה בהתחשב בכל מה שקרה עד עכשיו. מאוד הגיוני שיהיו קבוצות נוספות שהתחברו ויצרו לעצמן מקום מחיה מוגן, לכן הגיוני שהקבוצה של ריק תפגוש אותם. מה שאתה מציע זה פתרון קסם (שיסיים את הסדרה), כל פתרון כזה לא הגיוני כי אין משאבים ואנשים שיתנו פתרון לנגיף וגם ראינו בעבר שהיו נסיונות שלא צלחו.

shauli - כן, אני מצפה מריק - השריף לשעבר - שלא יהיה השופט והתליין. שידע להבחין בין טוב לרע, בין מצב אבוד למצב עם סיכון נמוך. תראה שוב את הסצנה ותגיד לי אתה אם הוא לא יכל לפתור את זה בצורה אחרת. נכון שהיו מקרים בעבר שהוא הרג אנשים, אבל במקרים הקודמים אלו היו אנשים שעברו למצב של חיית אדם, שהיה ברור שאם הוא לא יהרוג אותם אז הם יהרגו אותו וימשיכו להרוג את כל מי שיפול לידיים שלהם. זה לא היה המקרה כאן.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

tamirl כתב:clubnet -

shauli - כן, אני מצפה מריק - השריף לשעבר - שלא יהיה השופט והתליין. שידע להבחין בין טוב לרע, בין מצב אבוד למצב עם סיכון נמוך. תראה שוב את הסצנה ותגיד לי אתה אם הוא לא יכל לפתור את זה בצורה אחרת. נכון שהיו מקרים בעבר שהוא הרג אנשים, אבל במקרים הקודמים אלו היו אנשים שעברו למצב של חיית אדם, שהיה ברור שאם הוא לא יהרוג אותם אז הם יהרגו אותו וימשיכו להרוג את כל מי שיפול לידיים שלהם. זה לא היה המקרה כאן.
...
·

אתה מדבר שטויות, ריק הוא ממש לא אותו הבן אדם שהיה בעונה הראשונה (שריף לצורך העניין) הרבה מים זרמו מאז, הוא הגיע למצב שמישהו זר דקר בן ברית שלו מולו ואז אותו אחד מצמיד לו סכין לצוואר (אחרי סבב מכות) ומאיים שאם מישהו יזוז הוא יהרוג אותו. אתה מצפה ממנו שיעשה מה בדיוק ? ולהגדיר את המצב הזה כסיכון נמוך זה הזיה. ראיתי את הסצינה שוב ואתה טועה בכל הנקודות שהעלית.
בן אדם פאקינג דקר בן ברית שלו מול הפרצוף שלו בלי שום "סיבה" ואתה אומר שהוא לא מסוכן... טוב, בטח הם יעמדו מסביב ויזמינו אותו לארוחת ערב.

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910

שליחה

ריק שינה את המדיניות שלו ל"shoot first, ask questions later" בערך בעונה ה3. האמת אני מעדיף אותו ככה. מה שכן נראה כאילו השורדים מתחלקים לכאלה שאיבדו מוסר לגמרי לחסרי עונים לחלוטין. רק הקבוצה שהסדרה עוקבת אחריה מסוגלת להתמודד עם כל מצב. ישו למשל בפרק הקודם נתן פייט רציני לריק ולדריל, אבל כשהם הגיעו למחנה שלו פתאום הוא הפך לשה תמים ומפוחד.
"על החתום...."

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

Hertz33 כתב:ריק שינה את המדיניות שלו ל"shoot first, ask questions later" בערך בעונה ה3. האמת אני מעדיף אותו ככה. מה שכן נראה כאילו השורדים מתחלקים לכאלה שאיבדו מוסר לגמרי לחסרי עונים לחלוטין. רק הקבוצה שהסדרה עוקבת אחריה מסוגלת להתמודד עם כל מצב. ישו למשל בפרק הקודם נתן פייט רציני לריק ולדריל, אבל כשהם הגיעו למחנה שלו פתאום הוא הפך לשה תמים ומפוחד.
...
·
כן אבל שים לב שישו מעולם לא ניסה לפגוע בהם וכשהוא הבין שהם החברה הטובים הוא שינה פאזה

clubnet
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

tamirl כתב:clubnet - אם זה באמת מה שאתה מצפה שיקרה, קודם כל תפנים שזה לא הולך לקרות. זה לא ספוילר או ניחוש שלי אלא משהו שנאמר שוב ושוב במהלך הסדרה - אלו החיים עכשיו וצריך להתמודד עם המצב. אני לא רואה משהו מוזר בקווי העלילה של הסדרה בהתחשב בכל מה שקרה עד עכשיו. מאוד הגיוני שיהיו קבוצות נוספות שהתחברו ויצרו לעצמן מקום מחיה מוגן, לכן הגיוני שהקבוצה של ריק תפגוש אותם. מה שאתה מציע זה פתרון קסם (שיסיים את הסדרה), כל פתרון כזה לא הגיוני כי אין משאבים ואנשים שיתנו פתרון לנגיף וגם ראינו בעבר שהיו נסיונות שלא צלחו.
...
דוגרי כן אני מצפה לאיזה שינוי בקו העלילה,(כי נמאס כבר מכל זה!) וזהו פתרון יצירתי כלשהוא לנגיף..
לא יודע מאיפה זה יגיע העיקר שיגיע, כי תאכלס הסידרה לעוסה כבר.
או שסתם עלתה לי תיאורה :[/b] שכל הזומבים פשוט יעלמו מין העולם ע"י הרג/או משהו אחר.. וככה הם ישרדו.
לא הגיוני בעליל אבל לך תדע..
אחרת כפי שאמרתי זה לא יגמר לעולם (הסידרה)..בסופו של דבר זה ימאס כבר!

נ.ב- נכון הסידרה הזאתי היא הצלחה מסחררת, וסוחטת כסף בסיטונאות. אבל די צריך לסיים מתישהו
תחשוב על זה.. :מבולבל: השאלה מתי זה יקרה ע"י צוות הכותבים/מפיקים..

חזור אל “סרטים וטלויזיה”