סקין Phenomenal - הפרויקט הבא שלי
היי תומר -
משום מה לא עובד לי עטיפות של הדיסק גם לאחר הורדת הקובץ (בהרחבה ARTWORK DOWNLOADER מסומן להוריד את העטיפה של CD)
"קיר הסרטים" עובד אם ג'נסיס
אשמח את עזרתך
משום מה לא עובד לי עטיפות של הדיסק גם לאחר הורדת הקובץ (בהרחבה ARTWORK DOWNLOADER מסומן להוריד את העטיפה של CD)
"קיר הסרטים" עובד אם ג'נסיס
אשמח את עזרתך
!אל תשאל שאלות קשות שלא תשמע שקרים!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!
- AvivMalihi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- שם מלא: Aviv Malihi
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
נראה מדהים! כל הכבוד!
-
tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
בתוך מערכת\הגדרות, יש 'פרטי מערכת', שם מצוינת גירסת הקודי המלאה...
תבדוק האם יצאה גירסה 15 למכשיר שלך, או האם הגירסה מה Google Play (שזו הגירסה הרישמית) - עובדת טוב על מכשירך.
תבדוק האם יצאה גירסה 15 למכשיר שלך, או האם הגירסה מה Google Play (שזו הגירסה הרישמית) - עובדת טוב על מכשירך.
-
tomer953
- חבר מכור קשה

הבנתי... אז תפנה ליצרן\אתר היצרן של המכשיר שלך, ותבדוק מתי הוא מתכוון להוציא גירסה של 15...
אני תמיד ממליץ לקנות מכשירים שמריצים גירסה רישמית, ולא גירסה מקוסטמת - כי זו בעיה רצינית כאשר המוצר מתקדם לגירסאות מתקדמות, והמכשיר לא מתעדכן.... לאט לאט הוא יוצא מתמיכה, עד שהוא נזרק לזבל.
תברר את העניין...
אני תמיד ממליץ לקנות מכשירים שמריצים גירסה רישמית, ולא גירסה מקוסטמת - כי זו בעיה רצינית כאשר המוצר מתקדם לגירסאות מתקדמות, והמכשיר לא מתעדכן.... לאט לאט הוא יוצא מתמיכה, עד שהוא נזרק לזבל.
תברר את העניין...
-
tomer953
- חבר מכור קשה

עדכון שבועי לפנומנל - גירסה 1.1.7
והפעם הפתעה:
* מעתה יהיה מנגנון בסקין שיציג לכם דיסקים מסתובבים - גם אם אין לכם דיסקים מסתובבים, כלומר גם הרחבות כמו ג'נסיס,פולסר או כל הרחבה אחרת שמציגה לכם סרטים - תכלול עתה גם דיסקים מסתובבים.
תודות למנגנון חכם שאני משתמש בו, הסקין יזהה אם אין לכם דיסק - הוא ייצור אחד בעצמו, נסו בעצמכם.
* דגל לכתוביות - הפעלתם סרט ורציתם לדעת באיזה שפה הכתוביות? מעתה הסמל של הכתוביות יהיה בצורה של דגל של השפה (דגל ישראל\דגל ארה"ב וכו')
* נוספו תמונות קטנות למנהל ההרחבות, על מנת לאפשר ניווט קל יותר במנהל ההרחבות
* מארז סרטים בתצוגה פאנארט קיבל אנימציה מגניבה יותר
* הוחלף מסך הפתיחה של הסקין
* שופרו חלק מהאנימציות בסקין כדי שיפעלו יותר מהר
* שופר מסך "מידע סרט"
* תוקנו באגים רבים כרגיל
[imgbig]http://i.imgur.com/R0L1fkY.jpg[/imgbig]
[imgbig]http://i.imgur.com/EioyzWQ.jpg[/imgbig]
בקרוב:
בקרת הורים - אפשרות לנעילה של כל תפריט שתבחרו בסיסמה.
[imgbig]http://i.imgur.com/0jUvqlk.jpg[/imgbig]
והפעם הפתעה:
* מעתה יהיה מנגנון בסקין שיציג לכם דיסקים מסתובבים - גם אם אין לכם דיסקים מסתובבים, כלומר גם הרחבות כמו ג'נסיס,פולסר או כל הרחבה אחרת שמציגה לכם סרטים - תכלול עתה גם דיסקים מסתובבים.
תודות למנגנון חכם שאני משתמש בו, הסקין יזהה אם אין לכם דיסק - הוא ייצור אחד בעצמו, נסו בעצמכם.
* דגל לכתוביות - הפעלתם סרט ורציתם לדעת באיזה שפה הכתוביות? מעתה הסמל של הכתוביות יהיה בצורה של דגל של השפה (דגל ישראל\דגל ארה"ב וכו')
* נוספו תמונות קטנות למנהל ההרחבות, על מנת לאפשר ניווט קל יותר במנהל ההרחבות
* מארז סרטים בתצוגה פאנארט קיבל אנימציה מגניבה יותר
* הוחלף מסך הפתיחה של הסקין
* שופרו חלק מהאנימציות בסקין כדי שיפעלו יותר מהר
* שופר מסך "מידע סרט"
* תוקנו באגים רבים כרגיל
[imgbig]http://i.imgur.com/R0L1fkY.jpg[/imgbig]
[imgbig]http://i.imgur.com/EioyzWQ.jpg[/imgbig]
בקרוב:
בקרת הורים - אפשרות לנעילה של כל תפריט שתבחרו בסיסמה.
[imgbig]http://i.imgur.com/0jUvqlk.jpg[/imgbig]
תומר - אחלה סקין, אני מאד נהנה ממנו.
יחד עם זאת קיימת אצלי בעיה שכל פעם שמתבצע עדכון של הסקין שלך המסך נהיה לבן והקודי קורס לי עם שגיאה.
כשאני מפעיל את קודי מחדש הוא עולה עם סקין ברירת המחדל Confluence (ופונט ג'יבריש כמובן - לא זו הבעיה).
כשאני מנסה שוב להחליף בהגדרות - הסקין שלך בכלל לא מופיע ברשימת הסקינים ואני צריך להתקין אותו מחדש דרך הריפוזיטורי...
זו פעם שלישית רצוף בכל אחד משלושת העדכונים האחרונים שלך שזה קורה לי.
רץ על Kodi v15.1 + Win 10
תודה
יחד עם זאת קיימת אצלי בעיה שכל פעם שמתבצע עדכון של הסקין שלך המסך נהיה לבן והקודי קורס לי עם שגיאה.
כשאני מפעיל את קודי מחדש הוא עולה עם סקין ברירת המחדל Confluence (ופונט ג'יבריש כמובן - לא זו הבעיה).
כשאני מנסה שוב להחליף בהגדרות - הסקין שלך בכלל לא מופיע ברשימת הסקינים ואני צריך להתקין אותו מחדש דרך הריפוזיטורי...
זו פעם שלישית רצוף בכל אחד משלושת העדכונים האחרונים שלך שזה קורה לי.
רץ על Kodi v15.1 + Win 10
תודה
-
tomer953
- חבר מכור קשה

היי איתי, אתה בהחלט צודק, קרה לי עם המון משתמשים...
במשך 50 עדכוני גירסאות אני עדיין מנסה להבין למה זה קורה.. ולמרות שאני בודק אצלי בבית קודם וזה עובר חלק, לחלק מהאנשים זה קורס...
אני אמצא את זה בסוף![חיוך ענק :]](./images/smilies/happy02.gif)
וכן שיחררתי את ה1.1.7.2 רק בשביל ל"סדר" לאלו שקרס להם - לא עבד כל כך טוב הרעיון הזה...
בכל מקרה - אני מניח שלמדת את התיקון לזה כבר - התקנה מחדש מהריפו וזה מסתדר...
מצטער על כך, באמת שעוד לא איבחנתי מדוע זה קורה.
במשך 50 עדכוני גירסאות אני עדיין מנסה להבין למה זה קורה.. ולמרות שאני בודק אצלי בבית קודם וזה עובר חלק, לחלק מהאנשים זה קורס...
אני אמצא את זה בסוף
וכן שיחררתי את ה1.1.7.2 רק בשביל ל"סדר" לאלו שקרס להם - לא עבד כל כך טוב הרעיון הזה...
בכל מקרה - אני מניח שלמדת את התיקון לזה כבר - התקנה מחדש מהריפו וזה מסתדר...
מצטער על כך, באמת שעוד לא איבחנתי מדוע זה קורה.
קודם כל אין לך על מה להצטער, הכי חשוב שאתה מודע לבעיה.
אומרים שצרת רבים חצי נחמה...
אני בטוח שתמצא את הסיבה, מבחינתי זה לא קריטי בכלל מה גם שלוקח חצי דקה לסדר (למשתמש מנוסה).
לדעתי זה צריך להטריד אותך קצת יותר בהיבט של המשתמשים הלא מנוסים שיתקינו את הסקין לכשתשחרר אותו בחודש הבא וכשייתעדכן יתקלו בבאג הזה וימרטו שערות (למי שיש).
בכל מקרה - מעריך מאד את כל העבודה שלך והסקין מעולה, למרות שיש לי כמה הערות/בקשות מזעריות (איך אני שולח לך אותן?)
תודה!!
אומרים שצרת רבים חצי נחמה...
אני בטוח שתמצא את הסיבה, מבחינתי זה לא קריטי בכלל מה גם שלוקח חצי דקה לסדר (למשתמש מנוסה).
לדעתי זה צריך להטריד אותך קצת יותר בהיבט של המשתמשים הלא מנוסים שיתקינו את הסקין לכשתשחרר אותו בחודש הבא וכשייתעדכן יתקלו בבאג הזה וימרטו שערות (למי שיש).
בכל מקרה - מעריך מאד את כל העבודה שלך והסקין מעולה, למרות שיש לי כמה הערות/בקשות מזעריות (איך אני שולח לך אותן?)
תודה!!
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
אהבתי במיוחד את הדגל לכתוביות. מאוד שימושי.
-
tomer953
- חבר מכור קשה

איתי שלח לי במייל או בפייס...
אגב זה לא יקרה למשתמשים חדשים, התקלה קוראת בעדכון ולא בהתקנה חדשה..
בעל אופן יהיה טוב.
ושמח שהכתוביות עזרו לכם- אני גם מוצא את זה שימושי
אגב זה לא יקרה למשתמשים חדשים, התקלה קוראת בעדכון ולא בהתקנה חדשה..
בעל אופן יהיה טוב.
ושמח שהכתוביות עזרו לכם- אני גם מוצא את זה שימושי
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
תומר שלום ותודה על כל הפיתוחים האחרונים
ברשותך כמה בקשות...
1) יש אפשרות להגדיל את האייקונים במסך הראשי?
2) יש אפשרות שבתצוגת פוסטר, לא יראה תקציר בצד ימין ובמקומו יהיו אייקונים של פורמטי הסאונד-וידאו?
3) בהגדרות הסקין כאשר אני רוצה להגדיר FANART שלי לאחד מהתפריטים, אין לי אפשרות עיון בכל ספריות המחשב, אלא רק בספריית הסקין. יש אפשרות לפתוח את ה BROWSER?
תודה מראש.
ברשותך כמה בקשות...
1) יש אפשרות להגדיל את האייקונים במסך הראשי?
2) יש אפשרות שבתצוגת פוסטר, לא יראה תקציר בצד ימין ובמקומו יהיו אייקונים של פורמטי הסאונד-וידאו?
3) בהגדרות הסקין כאשר אני רוצה להגדיר FANART שלי לאחד מהתפריטים, אין לי אפשרות עיון בכל ספריות המחשב, אלא רק בספריית הסקין. יש אפשרות לפתוח את ה BROWSER?
תודה מראש.
-
tomer953
- חבר מכור קשה

שי
1) לא בשלב זה, אני אשקול בעתיד לעצב מחדש
2) אני אשתדל להוסיף באחד מהעדכונים הקרובים דגלים גם לתצוגת פוסטר, אך בנוסף לתקציר - ולא במקומו
3) זה אפשרי כבר היום, עלייך ללכת להגדרות-מנהל הקבצים, ולהוסיף את המקור שאתה מעוניין ל'עיין' בו אל מנהל הקבצים. לאחר מכן, שאתה בוחר רקע\אייקון, וקופץ לך החלון של בחירת הרקעים, תלחץ "חזור" בשלט או "BACKSPACE" במקלדת, דבר זה יעלה אותך "רמה אחת למעלה" מעל התיקיה שאתה נמצא בה עכשיו - ואז הוא יתן לך לבחור את המקור שהוספת.
*חשוב* - אף פעם לא לשמור רקעים\אייקונים בתיקית הסקין עצמו - או בכלל בקודי, לא לשמור קבצים בתיקיות של הרחבות, הן נדרסות בכל עדכון מחדש.
_______
חברים למי שלא יודע, ב11\11 הסקין הזה משוחרר לכולם. יש לכם למה לצפות.
תודה לתורמים, תודה לתומכים.
1) לא בשלב זה, אני אשקול בעתיד לעצב מחדש
2) אני אשתדל להוסיף באחד מהעדכונים הקרובים דגלים גם לתצוגת פוסטר, אך בנוסף לתקציר - ולא במקומו
3) זה אפשרי כבר היום, עלייך ללכת להגדרות-מנהל הקבצים, ולהוסיף את המקור שאתה מעוניין ל'עיין' בו אל מנהל הקבצים. לאחר מכן, שאתה בוחר רקע\אייקון, וקופץ לך החלון של בחירת הרקעים, תלחץ "חזור" בשלט או "BACKSPACE" במקלדת, דבר זה יעלה אותך "רמה אחת למעלה" מעל התיקיה שאתה נמצא בה עכשיו - ואז הוא יתן לך לבחור את המקור שהוספת.
*חשוב* - אף פעם לא לשמור רקעים\אייקונים בתיקית הסקין עצמו - או בכלל בקודי, לא לשמור קבצים בתיקיות של הרחבות, הן נדרסות בכל עדכון מחדש.
_______
חברים למי שלא יודע, ב11\11 הסקין הזה משוחרר לכולם. יש לכם למה לצפות.
תודה לתורמים, תודה לתומכים.
-
tomer953
- חבר מכור קשה

הגדלתי כבר את השמות למקסימום שאני יכול מבחינה עיצובית..
אתה משתמש בתצוגה FANART שלי ? שם זה -ממש- גדול.
אתה משתמש בתצוגה FANART שלי ? שם זה -ממש- גדול.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
שלום שוב
השבוע הפכתי את פנומנל לסקין הבית שלי. לכן יש לי כמה בקשות/הערות:
1. יש באג בתצוגה פוסטר. כאשר רוצים לחזור ממצב i (אינפו) בסרט ולוחצים על חזור אחורה, אכן זה חוזר לתפריט הקודם, אך נתקע לכמה שניות ואין תגובה ללחיצה על החצים, למרות שנשמע צליל.
2. בתצוגת פוסטר, אם יש לוגו לסרט, אי אפשר לראות את השם שלו בעברית. לדעתי הלוגו צריך להיות במיקום אחר- או ששם הסרט בעברית יראה מתחת לפוסטרים.
3. מדוע בתצוגה זאת ה FANART מוכהה?
4. האם יש דרך לבטל את השומר מסך FANART שמתחיל לרוץ כאשר מריצים מוזיקה/תוסף מוזיקה?
5.אהבתי את האפשרות שליטה בתתי תפריטים והוספת FANART אישי לכל תת תפריט! מוסיף הרבה. צריך להוסיף איזשהו סימון לתת תפריט שאני נמצא עליו, מכוון שזה לא ברור על מה אני נמצא (פרט לזה שהוא האמצעי)...
6. לדעתי בהגדרות הסקין-> מסך הבית, האפשרויות של למעלה/למטה ופח *** צריכים להיות מימין לשם התפריט, כדי שכל פעם שנכנסים להגדרות, לא צריך לעבור אותם...כך שלחיצה אחת שמאלה מובילה להגדרות, ולחיצה ימינה מובילה להגדרת מיקום תפריט או מחיקה.
זהו לבינתיים... תודה
השבוע הפכתי את פנומנל לסקין הבית שלי. לכן יש לי כמה בקשות/הערות:
1. יש באג בתצוגה פוסטר. כאשר רוצים לחזור ממצב i (אינפו) בסרט ולוחצים על חזור אחורה, אכן זה חוזר לתפריט הקודם, אך נתקע לכמה שניות ואין תגובה ללחיצה על החצים, למרות שנשמע צליל.
2. בתצוגת פוסטר, אם יש לוגו לסרט, אי אפשר לראות את השם שלו בעברית. לדעתי הלוגו צריך להיות במיקום אחר- או ששם הסרט בעברית יראה מתחת לפוסטרים.
3. מדוע בתצוגה זאת ה FANART מוכהה?
4. האם יש דרך לבטל את השומר מסך FANART שמתחיל לרוץ כאשר מריצים מוזיקה/תוסף מוזיקה?
5.אהבתי את האפשרות שליטה בתתי תפריטים והוספת FANART אישי לכל תת תפריט! מוסיף הרבה. צריך להוסיף איזשהו סימון לתת תפריט שאני נמצא עליו, מכוון שזה לא ברור על מה אני נמצא (פרט לזה שהוא האמצעי)...
6. לדעתי בהגדרות הסקין-> מסך הבית, האפשרויות של למעלה/למטה ופח *** צריכים להיות מימין לשם התפריט, כדי שכל פעם שנכנסים להגדרות, לא צריך לעבור אותם...כך שלחיצה אחת שמאלה מובילה להגדרות, ולחיצה ימינה מובילה להגדרת מיקום תפריט או מחיקה.
זהו לבינתיים... תודה