מתלבט בין 3 סנטרים עזרה תודה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

pacific100 כתב:חברים יקרים רוצים סנטר טוב
כנסו לאתר audio market de . שם נימצא CABASSE AMBROS למכירה מחיר 359 יורו .
כל מה ששמעתם ומיכירים לא מתקרב אליו . אבל עזבו דיבורים . מי שיעשה זאת עוד יבין . מי שמנסה יודע. אין חכם כבעל ניסיון!!
אני מכרתי CABASSE KERON לא מיזמן . זה שקנה אותו ממני החליף גם החליף אפילו מה שבאתר מהללים פה יותר מידי .
...
·

ברור אוחיון
אין כמו קבאס אנחנו מתנצלים שחשבנו אחרת.

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1973

שליחה

באמת שחשבתי על הסנטר הזה עד שראיתי תתגובה של יואב ואז הבנתי שזה לא רציני הסנטר הזה

pacific100
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 592

שליחה

חבר במילים אין תוצאות . תוצאות יש בשטח . יואב יש לך ניסיון לא מתווכח . אני גם לא מכיר אותך . אבל מילים ואותיות לא עושים עלי רושם. בנתיים התוצאה בשטח קובעת האוזן חביבי .
GMTK
חבר יקר אם אתה גם נישען על עצות ומילים ולא ניסת לא ידעת! אבל שיהיה לך בהצלחה ותימצא את אשר אתה מחפש!
בלי שום קשר אתה רוכש לעצמך אותו לא יואב . ואתה זה לא הוא .

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

pacific100 כתב:חבר במילים אין תוצאות . תוצאות יש בשטח . יואב יש לך ניסיון לא מתווכח . אני גם לא מכיר אותך . אבל מילים ואותיות לא עושים עלי רושם. בנתיים התוצאה בשטח קובעת האוזן חביבי .
GMTK
חבר יקר אם אתה גם נישען על עצות ומילים ולא ניסת לא ידעת! אבל שיהיה לך בהצלחה ותימצא את אשר אתה מחפש!
...
·

צודק אוחיון מילים לא שוות כלום בתחום הזה רק אוזניים אבל זה נכון לגבי כולנו ,כולל אותך.
בהצלחה במכירה של רמקולי הקבאס שלך.
שמעתי לפני כמה שנים בירושלים זוג קבאס מדהימים לא זוכר את הדגם. אין עוררין שמדובר בחברה מכובדת .

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1973

שליחה

pacific100 כתב:חבר במילים אין תוצאות . תוצאות יש בשטח . יואב יש לך ניסיון לא מתווכח . אני גם לא מכיר אותך . אבל מילים ואותיות לא עושים עלי רושם. בנתיים התוצאה בשטח קובעת האוזן חביבי .
GMTK
...
·

שמע יואב המליץ לי על הSVS PB13U אחד הסאבים לא מצטער לדקה שקניתי אותו.
הבעייה היא בסנטרים אצלי למשל שזה יושב מתחת למסך מחשב או מעליו אבל זה גורם לדבר כזה שאין מקום כאילו או שהוא נותן גובה מידי או שהוא לא ניכנס מתחת.

nirmv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1417

שליחה

bossgt6 כתב:
...
...
·:)

ז''א אם אני שם הופעה של לאונרד כהן לדוגמא רק דרך הסנטר, ומנמיך את הקדמיים טוטאלית , אני עדיין אשמע אותו באטמוס , הקולות מרחפים לי בסלון דרך רמקול אחד :)

זו תוצאה שמתקבלת ממגברי מנורות יקרים מאוד
...
ההסבר הפיסיקלי הוא שלבאסים יש אורך גל גדול (ארוך), הרבה יותר ארוך מהמרחק בין שתי אוזניך, לכן הוא מגיע אל שתיהם באותה פאזה (כמעט) עד כדי כך שהמנגנון במוח שמפענח את כיווניות הסאונד מפסיק לעבוד.
אני לא לגמרי בטוח ש-80Hz זה הגבול (וזה גם כנראה שונה מאדם לאדם) אבל זה בעיקרון.
לא יודע מה קשורה הטכנולוגיה של המגבר לכאן.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497

שליחה

nirmv כתב:
...
...
ההסבר הפיסיקלי הוא שלבאסים יש אורך גל גדול (ארוך), הרבה יותר ארוך מהמרחק בין שתי אוזניך, לכן הוא מגיע אל שתיהם באותה פאזה (כמעט) עד כדי כך שהמנגנון במוח שמפענח את כיווניות הסאונד מפסיק לעבוד.
אני לא לגמרי בטוח ש-80Hz זה הגבול (וזה גם כנראה שונה מאדם לאדם) אבל זה בעיקרון.
לא יודע מה קשורה הטכנולוגיה של המגבר לכאן.
...
יש לפעמים תוצאה שמתקבלת ממגברי מנורות בקטעים מסוימים { ואני גם לא יודע איך זה קורה טכנולוגית} ריחוף של הסאונד בחדר , לא רק שהרמקול "נעלם " אלא הסאונד עוטף אותך 3D .

ברסיברים ישנים של ימהה {אולי גם בחדשים } היתה בדיקת TEST TONE שמתחילה מ 80 HZ , והיו מדרגות אם אני לא טועה של 4 הרץ למטה ולמעלה , גם מתחת ל 80 אבל עדיין קרוב היה אפשר להצביע על כיוון הסאונד ומאיפה הוא מגיע כמו שאני זוכר , הייתי שמח לבצע בדיקה כזו היום
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”