כרגיל עיכובים בקליטת חבילות ב buy2usa

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #81 

תפרט בבקשה
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

Avi_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1762
נתן תודות: 79 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #82 

shuali כתב:תפרט בבקשה
...
קישור לשרשור שלי

HT-Assaf
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1238
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #83 

אבי, הם ענו לך בפייסבוק בקשר לנעליים בגלל הגודל של החבילה שהם החליפו קופסא.
בקשר לחשבונית, אם אתה צריך אותה תדפיס מאמזון.

זה מעניין בקשר לקופסא, כי לי הם תמיד שלחו את החבילה המקורית של הנעליים.
בדרך כלל הם זורקים את הקופסא של אמזון ושמים את הקופסא המקורית בשקית פלסטיק, עם החשבונית מצורפת.
למרות שאת הזוג האחרון שלי שקיבלתי ממש לפני BF, הם השאירו את הקופסא של אמזון והיא הייתה ממש ענקית.
יש לי עוד נעליים בדרך, נראה איך נקבל אותם...

איזה נעליים הזמנת? מגפיים כבדות או נעלי ספורט קלות?

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה #84 

ביקשתי להחזיר חבילה חזרה למוכר עקב האיחור שנוצר אצלם וכבר רכשתי בארץ.
נאמר לי שכרגע לא מחזירים חבילות כי אין להם מספיק כוח אדם.... אולי אולי אולי בסוף שבוע הבא וגם זה לא בטוח.
הפקידה נשמעה עצבנית ממש ולא סבלנית, טענתי שהם חברת משלוחים והם אמורים לשלוח חבילות לאן שאני יגיד להם, הרי אני משלם להם על זה. היא טענה שהם חברת משלוחים לארץ וכל דבר אחר זה אקסטרה שלא כלול בשירות שהם מחוייבים לו.
חסר להם שהם עוד יחייבו אותי על הזמן שהיא תשכב במחסן
מגוחך

liam
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 587
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #85 

הם חושבים שהם יכולים לעשות מה שהם רוצים כי הם לא עסק בישראל ואנחנו לא אזרחי ארה"ב, עד שמישהו ימצא עו"ד אמריקאי שיתן להם בראש. ברגע שהחבילה נשלחת אליהם/אצלם הם מחזיקים את הלקוחות בביצים.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #86 

@shuali
·
לא יודע מה אתה רוצה מהם. הם באמת נותנים שרות ספציפי וזה משלוח לארץ. אתה לא יכול לקבוע להם איזה שרותים הם ייתנו... זה חברה פרטית ואתה דורש מהם משהו שהוא לא שרות שהם מוכרים.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #87 

דרך אגב הם כבר לא מקבלים קופון פייפאל. רק קופון אשראי.

liam
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 587
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #88 

offerbk1 כתב:@shuali
·
לא יודע מה אתה רוצה מהם. הם באמת נותנים שרות ספציפי וזה משלוח לארץ. אתה לא יכול לקבוע להם איזה שרותים הם ייתנו... זה חברה פרטית ואתה דורש מהם משהו שהוא לא שרות שהם מוכרים.
...
·

לא מסכים, בכל חברת שילוח אתה יכול לסרב לקבל את המוצר והם אחראים להחזיר לספק (ללא תוספת תשלום). B2U עובדים קצת אחרת, אבל גם הם חייבים לתת את האופציה להחזיר את המוצר לספק (בתשלום כמובן).

Satyr82
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 337
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #89 

המהירות שילוח והתמחור לחבילות קטנות דרך שיפיטו פשוט מצויינים. חבל שאין להם תמחור אטרקטיבי לחבילות גדולות.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #90 

@liam
·
נסכים שלא להסכים. לדעתי אם הם לא מחוייבים על פי חוק לעשות משהו אז זכותם כחברה פרטית להחליט איזה שרותים להציע.

embedded
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2030
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #91 

Satyr82 כתב:המהירות שילוח והתמחור לחבילות קטנות דרך שיפיטו פשוט מצויינים. חבל שאין להם תמחור אטרקטיבי לחבילות גדולות.
...
מה נחשבות חבילות גדולות? ואיזה שיטת משלוח נחשבת אטרקטיבית בעיניך?

HT-Assaf
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #92 

הדבר שמטעה אנשים בBuy2USA הוא המשקל הנפחי, הרבה פעמים הקופסא גדולה והמשקל קטן, ואז אנשים לא מבינים למה לקחו להם הרבה כסף, יחסית לאומדן של המחשבון.
בשיפיטו לוקחים לפי משקל אמיתי.

דוגמא:
חבילה במשקל 1 ק"ג.

בשיפיטו תשלם 22$ קבוע עד סכום מידות של 90 ס"מ.
כלומר חבילה לדוגמא של 30X30X30

בBuy2USA זה לפי נפח (אותו 1 ק"ג)
מידה 30X25X5 - תשלם 27$
מידה 30X25X10 - תשלם 33.5$
מידה 30X25X15 - תשלם 40$
מידה 30X25X20 - תשלם 51$
מידה 30X30X30 - תשלם 74$

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה #93 

offerbk1 כתב:@liam
·
נסכים שלא להסכים. לדעתי אם הם לא מחוייבים על פי חוק לעשות משהו אז זכותם כחברה פרטית להחליט איזה שרותים להציע.
...
·
הם גובים כסף על השירות הזה. הם מציעים אותו בעצמם (10$ דמי טיפול + עלות המשלוח בתוך ארהב במידה ואין לך לייבל).
המוקדנית לא טענה שהם לא נותנים את השירות, היא טענה שכרגע הם לא יכולים לתת אותו ובגלל שהוא לא "שירות רישמי"
הם מנפנפים לקוחות.

מעבר לכך, מה קורה לדוגמה במצב שלקוח מזמין נניח חולצה מאמאזון אבל בעת קבלת המוצר בארהב מתקבלת חבילה עם נעליים. הרי אתה לא מצפה מהלקוח שישלח את הנעליים לארץ ואז יחזיר לספק בארהב נכון ?זה הגיון בסיסי.
-הדרישה לביטול והחזרת המוצר הוא נטו בגלל העיקוב שלהם בקליטת חבילות.
-אף אחד לא אומר שהם מחוייבים על פי חוק
-מגיעים אליהם ספקים באופן יומי (UPS FEDEX USPS) לפריקת חבילות. הם גם מעמיסים חבילות באותו שירות. מבחינת BUY2USA מדובר בהליך פשוט מאוד. להדביק מדבקת שילוח (לייבל) על החבילה ולמסור למשלחים.
לא מדובר פה על מבצע לוגיסטי מסובך.

מבחינתי מדובר בתעודת עניות לחברה. למזלי לספק שקניתי ממנו יש extended holiday return policy שאומר שאני יכול להחזיר את החבילה על פברואר אז אני לא בלחץ.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #94 

@shuali
·
לא ראיתי שזה מצוין באתר שלהם אז אם זה כן וזה שרות רשמי אז הם צריכים לעמוד מאחורי הפרסומים שלהם. אם זה לא באתר והם עושים זאת בכל זאת גם אם תמורת תשלום כשרות לא רשמי אז זכותם המלאה לא לבצע את זה כשהם עמוסים ואפילו הגיוני שלא יבצעו את זה אם זה פוגע ברמת השירות של שרותים שלהם שהם כן רשמיים.

לגבי מה לא הגיוני ומה לא לצפות, אני כבר מזמן למדתי לא לחפש הגיון אלא מה כתוב בחוזה. הגיון זה נחמד אבל אני לא יכול לבוא בטענות למישהו אם הוא לא מוכן לעשות משהו שהוא לא חייב.
אני אתן לך דוגמה נוספת לזה שלא כל דבר חייב להיות הגיוני.
שלחתי לא מזמן חבילת בגדים מאתר דיסני שעלות החבילה הייתה כ50 דולר. דיסני מחוייבת לשלוח לי חבילה במצב טוב. החבילה עוברת ל B2U ואז הם שולחים לארץ. מבחינתם אם יש ביטוח אז עלות הפעלת הביטוח היא 50 דולר. אז נראה לך הגיוני שאני אשלם עבור ביטוח אם להפעיל אותו יעלה לי כמו לקנות שוב?

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה #95 

אנחנו כבר חודש אחרי הבלק פריידי ועדיין המצב אותו דבר כמו ביום הראשון...
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

Satyr82
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 337
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #96 

@embedded
·
שילוח חבילות "כבדות" דרכם לא כדאי לפי בדיקה שעשיתי. אבל חבילות "קלות" מגיעות ממש מהר והמחיר יכול להיות הרבה פחות מחצי אצל BUY2USA.
ראה את תשובתו של HT-Assaf ... הוא ענה לעניין.
שים לב כי לפעמים המשקל הנפחי יותר נמוך מהמשקל ואז כן עדיף לעבוד לפי משקל נפחי.

אני עדיין לא מעכל את זה שהם מציעים שירות של איחוד חבילות בתשלום ולקח להם 4 ימים לאחד מרגע הבקשה. בזיון.

שנה הבאה אנסה אלטרנטיבות נוספות...

meninblack
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 194
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #97 

כמו שציינתי אני תמיד שולח דרך tntworlshop ואני אסביר לכם איך זה הולך (ולא אין לי מניות שם).
החבילה מגיעה אליהם, אם החבילה מגיעה ללא חשבונית אז אתה מקבל הודעה להכניס את הערך שלה במערכת (לא צריך לצרף חשבונית). אם עדכנתם את זה בתחילת היום, החבילה תשלח באותו יום כמובן דרך tnt. אם הם ראו את את העידכון שלכם יום אחרי זה אז מקסימום יום אחרי הם ישלחו.
החבילה מגיעה מהר לישראל (בדרך כלל אחרי 3 ימים), החברה באמת נחמדים בצוות שמטפל בזה בארץ.

ניסיתי במסטופ וזה הרגיש לי חובבני לגמרי.

Netanel
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 144
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #98 

יש לי חבילה שהגיעה אליהם ב-11/12.
לקח להם 3 ימי עסקים רק לקלוט את החבילה.
ובנתיים כבר עברו 4 ימים עסקים מרגע ששילמתי ועדין החבילה לא נשלחה.
אין לי בעיה להמתין בגלל עומס אבל זה כבר נהיה מוגזם.

HT-Assaf
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #99 

החבילה שלי הגיעה אליהם ב-11 (יום חמישי) נקלטה ב-15 (יום שני). ב-18 (יום חמישי) נשלחה וב-19 (יום שישי) שוחררה מהמכס. עכשיו רק צריך להתעסק עם דואר שליחים. נראה לי זמן סביר.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה #100 

חבילות שונות נשלחות במשלוחים שונים לפי המשקל והגודל.
למשל משיחה עם שירה המנהלת של שירות לקוחות נאמר לי שמכשירים סלולאריים נשלחים רק בימי שלישי חמישי ושישי (משלוחים מאובטחים \ עדינים או משהו כזה).
ככה שיכול לקרות מצב למשל שחבילה עם מכשיר סלולר תתקבל אצלם ביום חמישי אבל תשוייך למשלוח של שלישי. אני מניח שזה ככה גם עם דברים אחרים

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”