הרעשה בחזרה לשכנים הרועשים מלמעלה

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
Razz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 74
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #81 

@(G)
·

היי. כצפוי, השופטת דחתה את התביעה בטענה שהרעש לא עובר את הסף המותר בחוק. נותר לי רק להתנחם בעובדה שגררתי אותם לבית משפט, הבהלתי אותם וגרמתי להם לשלם אלפי שקלים לעורך דין שכתב בשבילם כתב הגנה ותביעה שכנגד, שגם היא נדחתה בסוף. אני, לעומת זאת, שילמתי רק אגרת משפט של 300 שקל. לגבי הרעש, מאז יש שיפור מסוים. לא ברור אם זה צירוף מקרים או בגלל המשפט. ולא ברור כמה זמן זה יחזיק.

(G)
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 210 פעמים
קיבל תודות: 197 פעמים

שליחה #82 

אתה יודע שזה לא יחזיק.
הם תמיד יכולים לעצבן אותך בכך שבטעות נפל להם משהו על הרצפה באמצע הלילה.

Razz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #83 

@(G)
·

נכון. וגם אני יכול בטעות להשמיע מוזיקת טרנס בשתיים בלילה למשך חצי שעה... הייתי עושה את זה בלי היסוס אם הייתי יודע שזה לא יפגע בשכנים האחרים ולא יהרוס לי עצמי את השינה. השלב הבא, בכל אופן, הוא לעבור לבית קרקע. אין מה לעשות.

RobotCop
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 347 פעמים

שליחה #84 

אבא שלי אומר: "אתה יכול לבחור הכל בחיים חוץ ממשפחה ושכנים"
תנחומי על המקרה המבעס, מקווה שתגיע למנוחה ולנחלה עם בית פרטי :)
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #85 

RobotCop כתב:אבא שלי אומר: "אתה יכול לבחור הכל בחיים חוץ ממשפחה ושכנים"
תנחומי על המקרה המבעס, מקווה שתגיע למנוחה ולנחלה עם בית פרטי :)
...
·כמה שזה נכון, אני מנסה להחליף משפחה כבר כמה עשורים, ללא הצלחה :lol:

רגע של רצינות, חלק גדול מהרעש מהשכנים זה לא באשמתם, זה כי הבניה לא טובה, ריצוף יושב ללא בידוד בסיס, בכלל, כל הבניה בארץ גם הכי חדשה היא ברמה טכנולוגית של שנות ה70 עם חומרים זולים ועבודה ערבית. לא אומר שזה הכל בנייה כמובן, אבל לפעמים גם בשימוש רגיל נוצר רעש בלי סביר לשכנים.

Razz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #86 

@RobotCop
·

תודה רבה:)

itamars2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2551
נתן תודות: 241 פעמים
קיבל תודות: 328 פעמים

שליחה #87 

בית פרטי זה לא תמיד מנוחה ונחלה.

Razz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #88 

@BUGY
·

במקרה הספציפי שלי, נפלתי גם על בידוד זוועה וגם על שכנים זוועה. אבל אתה צודק לגמרי. ואם הייתי יודע שהבידוד בבניינים זוועתי כזה, הייתי כבר בהתחלה הולך על בית קרקע, ללא קירות משותפים. נכון שגם זה לא מושלם, אבל יש יותר שליטה על מה שקורה בתוך הבית. בתוך דירה, אין לאן לברוח מהרעשים. יש תחושה מעצבנת כאילו פולשים לך לדירה, או כאילו מישהו גר יחד איתך.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #89 

Razz כתב:@BUGY
·

במקרה הספציפי שלי, נפלתי גם על בידוד זוועה וגם על שכנים זוועה. אבל אתה צודק לגמרי. ואם הייתי יודע שהבידוד בבניינים זוועתי כזה, הייתי כבר בהתחלה הולך על בית קרקע, ללא קירות משותפים. נכון שגם זה לא מושלם, אבל יש יותר שליטה על מה שקורה בתוך הבית. בתוך דירה, אין לאן לברוח מהרעשים. יש תחושה מעצבנת כאילו פולשים לך לדירה, או כאילו מישהו גר יחד איתך.
...
·זה כל "הקטע", מישהו אכן גר איתך, אתה שומע מה הוא עושה והוא שומע מה אתה עושה. פשוט יש אנשים מתחשבים יותר ויש כאלה שפשוט לא "שומעים ולא רואים" אותך, זה לא תמיד אישי, פשוט אלה האנשים. אני אישית מאוד מרעיש, הרבה מוזיקה, סרטים, שיפוצים ללא סוף אבל אני מתחשב במה עושים השכנים, בלי קשר לחוק. מצד שני, יש לי שכנים שזה לא משנה מה אני עושה, לא מזיז להם אבל הם גם, עושים מה שהם רוצים בלי להתחשב בכלל. כך זה כשיש שכנים צמודים, משפחה חדשה :?

Razz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #90 

@BUGY
·

בהחלט:?

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #91 

itamars2 כתב:בית פרטי זה לא תמיד מנוחה ונחלה.
...
ומצד שני בית משותף הוא לא תמיד צרה. לפחות לא מהניסיון שלי.

itamars2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2551
נתן תודות: 241 פעמים
קיבל תודות: 328 פעמים

שליחה #92 

גם נכון וגם מהניסיון שלי.

לפעמים יש שכנים טובים ולפעמים נופלים על ***.

הדבר היחיד שאפשר לעשות הוא לבחור בית עם מינימום קירות משותפים.

עכשיו שאני חושב על זה תקרה אקוסטית לא נשמעת פתרון כל כך רע.

הבאת יועץ ארוסטיקה לבית במקרה?

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #93 

kingikra כתב:
...
...
ומצד שני בית משותף הוא לא תמיד צרה. לפחות לא מהניסיון שלי.
...
·אולי אתה "הצרה", עם כל הרמקולים והסאב...:wink:

Razz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #94 

@itamars2
·

אצלי אין שום קירות משותפים, הקפדתי על זה כשחיפשתי דירה. ובכל זאת נפלתי, בגלל הרעש מלמעלה.

כמו שכתבתי לאורך השרשור, יועץ אקוסטי אמר לי כבר בשלב ההתייעצות במייל שאין מה לעשות עם רעשים הולמים, כלומר רעשים שעוברים דרך הקונסטרוקציה של הבניין. תקרה אקוסטית לא תעזור.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #95 

Razz כתב:@itamars2
·

אצלי אין שום קירות משותפים, הקפדתי על זה כשחיפשתי דירה. ובכל זאת נפלתי, בגלל הרעש מלמעלה.

כמו שכתבתי לאורך השרשור, יועץ אקוסטי אמר לי כבר בשלב ההתייעצות במייל שאין מה לעשות עם רעשים הולמים, כלומר רעשים שעוברים דרך הקונסטרוקציה של הבניין. תקרה אקוסטית לא תעזור.
...
·שום דבר לא יעזור...
ראש הולם זה סיפור הזויי. לא יודע ממה ואיך עשוי הבניין שבו אני גר, אבל מספיק שמישהו קודח חור בקיר, לא משנה איפה בבניין, שומעים אותו בכל מקום ולא ניתן גם לדעת מאיפה זה מגיע. אני כל יום מתעורר כשלשכנה שלי, אשר גרה קומה מתחת, ממול, מצלצלים בפעמון של הדלת. זה נשמע כאילו מצלצלים לי בראש (כיוון שאני חי מקניות ברשת, וכמה פעמים בשבוע מגיע השליח של הדואר, אני לא יכול להתעלם מהצלצול בדלת :lol:).
מצד שני, יש לי סאב קטן, בסטנדרטים של SVS, ולא משנה כמה חזק אני מדליק אותו, זה לא מפריע לאף אחד, מוזר ביותר.

Razz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #96 

@BUGY
·

בדיוק ככה גם אצלי. אני שומע זמזומי דלת מהקומה שלמעלה, כאילו זה אצלי. וגם הורדות מים באסלה, כאילו הורידו אצלי בשירותים. תקני הבידוד כאן מזעזעים. הבנתי שזה ככה גם בבניינים חדשים. מי שרגיש כמוני לדברים כאלה צפוי לגיהינום בבניין משותף.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #97 

Razz כתב:@BUGY
·

בדיוק ככה גם אצלי. אני שומע זמזומי דלת מהקומה שלמעלה, כאילו זה אצלי. וגם הורדות מים באסלה, כאילו הורידו אצלי בשירותים. תקני הבידוד כאן מזעזעים. הבנתי שזה ככה גם בבניינים חדשים. מי שרגיש כמוני לדברים כאלה צפוי לגיהינום בבניין משותף.
...
·אני לא ידעתי שזה כך. הכי מצחיק, עברתי מקוטג' דו קומתי בשיטת בניה אמריקאית, עץ, עץ ועד עץ וציפוי של גבס איפה שחסר עץ. שם לא היה כזה מעבר של רעש. כמובן ששם שמעו הכל אבל פשוט בצורה חלשה בהרבה. חשבתי שאני יעבור לבניין בטון, בן 10 בערך, במודיעין, אני לא ישמע יותר רעש מעצבן. כמה טעיתי. אבל לפי מה שאתה מספר, מזל שבחרתי קומת גג. אז עכשיו אני הוא שמפריע לכל השכנים?

Razz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #98 

@BUGY
·

מזלך שבחרת בקומת גג. וכל עוד לא קיבלת תלונות מלמטה, זה בסדר... אבל כפי שאמרת, זה פתרון חלקי. גם אתה שומע רעשים מכל מיני מקומות בבניין. אני, עם הטראומה שאני עובר כאן, לא בטוח שהפתרון הזה יספיק לי, ואני כנראה אלך ישר על בית קרקע אם לא יהיה שיפור דרמטי.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #99 

BUGY כתב:
...
...
·אולי אתה "הצרה", עם כל הרמקולים והסאב...:wink:
...
ומה עם האגזוז של ה AMG שיוצא כל יום מהחניון התת קרקעי בתרועה רמה :lol:
עכשיו ברצינות, אצל כל אחד שומעים משהו אחר. מה שבטוח שומעים אצל כולם זה שיפוץ באחת הדירות. הביניין שלי עוד יחסית במצב טוב אז אין כל כך שיפוצים.
בכל מקרה, בעיניין של קירות משותפים, הסלון שלי לא חולק קיר עם אף שכן בקומה. שאלתי את כולם ואף אחד מהם לא שומע כלום שאני צופה בסרט. עם השכנים מלמעלה ומלמטה אני משתדל לשמור על יחסים טובים ודוגם אותם אחת לכמה זמן על מידת הרעש. שניהם טענו שהם שומעים אך ורק את הסאב. שום דבר מהצלילים האחרים. לגבי הסאב, הגעתי איתם לעמק השווה והיום כולם מרוצים (אני מקווה לפחות).

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #100 

מרתק! שנה וחצי של קיטורים...
אז מה עם התוכי? נשארו נוצות?
אם נגיד, תישאר לו רק אחת על הראש...
לאן כדאי לסרק לו אותה, ימינה - או שמאלה?
מה דעתכם?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”