ריכוז פידבקים ובעיות (אולי גם פתרונות) ל-YesGO

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Mics
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59

שליחה

cluber77 כתב:גלית, לא הבנתי מה הבעייה לתמוך במכשירים אחרים כבר עכשיו, למה להגביל רק לאפל ולסמסונג?
עובדתית אם מתקינים את ה APK על מכשירים אחרים זה עובד, רק הבעיה זה עם הרוט, מה לגבי מכשירים סינים? תיהיה תמיכה במעבד RK3188?
...
היס גו רץ על מכשירים עם Snapdragon 800 וTegra 3.
מה האינטרס של יס להוסיף באפליקציה שמיועדת בראש ובראשונה לסמארטפונים תמיכה למעבד שבכלל לא תומך ברשתות תקשורת סלולריות? זאת השקעה של הרבה מאוד כסף בתכונה שתשמש אותך ועוד כמה עשרות בודדות מלקוחות יס.

מאוד מקווה שאם כבר יוסיפו תמיכה למעבדים נוספים זה יהיה כנראה לExynos ו-MediaTek, שהם המעבדים נפוצים במכשירים סינים מתקדמים, זה כבר יסגור ליס כמעט את כל המכשירים הקיימים בשוק.

Mrshmelo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 195

שליחה

gofmarat כתב:
...
...
אני לא מבין מה אתה רוצה... יש לי יס בבית עם כל השירותים. אם לא היה לי במילא לא הייתי יכול לצפות בערוצים שכן הם דורשים את השם משתמש והסיסמה של האתר של יס אחרי שפתחתי שם את השירות.
...
אני לא מדבר ספיציפית אליך או מופנה כלפי מישהו. ואני?אני לא רוצה כלום.

אבל בוא נגיד שיש אנשים שכנראה יש להם מישהו שמכיר שלא משתמש בשירות הזה,ורוצה לרשום את המכשיר תחת המשתמש שלהם...
זה יכול להיות סבא סבתא שכן חבר טוב או כל חיה אחרת....
אז לא מספיק שהם יכולים להשתמש בשירות שלא אמור להיות בישבילם הם מתלוננים שלא מסוגלים להקרין על מקרן ענק בחצר.
נותנים לכם אצבע תגידו תודה ותשתקו אבל לאאא רוצים את כל היד

לגבי לי לא איכפת מה תעשו עם השירות,אני לא מקבל עמלה או כסף מהצד מיס שהכל יתנהל מהצד.
זה פשוט מרתיח אותי מהצד ההנהגות הישראלית שאותה לצערנו אנחנו פוגשים כל יום ברחוב,התנהגות של חזירות שלא אומרים תודה על מה שיש.התנהגות של כפוי טובה

cluber77
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232

שליחה

מרשמלו, אתה פופוליסט בגרוש.
אני מנוי של יס ואם הם יס יצאו בשירות כזה שבעצם מאפשר לי להסתובב עם סוג של ממיר ביד, אז מי אתה שתחליט שזו חזירות ישראלית.
אני נניח ונסעתי עם הטאבלט להורים שהם מנויים של הוט ופתאום היה סרט שיש רק ביס וחיברתי את הטאבלט לטלוויזיה ב HDMI אז מה? דפקתי את המערכת?

זה הרי כל הקטע של השירות הזה, ללכת עם יס לכל מקום ואם יס לא חסמו את האופציה שמי שהוא לא לקוח של יס לא יוכל להשתמש בזה אז כנראה זה בסדר מבחינתם (במידה ונניח הייתי נותן להוריי להשתמש בשירות על חשבוני)

אתה בטח תגיד לי שאתה לא מוריד סרטים ושירים מהאינטרנט, שאתה רוכש הכל בצורה חוקית ומעולם לא חטאת בשום חטא...כן בטח...
קיצר, לך תעשה חמוצים כמו שהבת שלי נוהגת להגיד...

cluber77
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232

שליחה

Mics כתב:
...
...
היס גו רץ על מכשירים עם Snapdragon 800 וTegra 3.
מה האינטרס של יס להוסיף באפליקציה שמיועדת בראש ובראשונה לסמארטפונים תמיכה למעבד שבכלל לא תומך ברשתות תקשורת סלולריות? זאת השקעה של הרבה מאוד כסף בתכונה שתשמש אותך ועוד כמה עשרות בודדות מלקוחות יס.

מאוד מקווה שאם כבר יוסיפו תמיכה למעבדים נוספים זה יהיה כנראה לExynos ו-MediaTek, שהם המעבדים נפוצים במכשירים סינים מתקדמים, זה כבר יסגור ליס כמעט את כל המכשירים הקיימים בשוק.
...
תקשיב מליונים בעולם ואלפים בישראל משתמשים בטאבלטים שיש להם מעבד של Rockchip, הטאבלטים הללו נחשבים לא פחות טובים ואם לא אפילו יותר טובים מרוב הטאבלטים של סאמסונג, ראה לדוגמא את הטאבלטים של PIPO
אז כן, להגיד סאמסונג ואפל זה אולי נשמע יותר סקסי אבל עם גל הרכישות והמודעות שיש היום למכשירים הסינים, כדאי שיס יקחו את זה בחשבון...להזכירך, השירות הושק לא רק לטלפונים ניידים.

שבת שלום

Mrshmelo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

cluber77 כתב:מרשמלו, אתה פופוליסט בגרוש.
אני מנוי של יס ואם הם יס יצאו בשירות כזה שבעצם מאפשר לי להסתובב עם סוג של ממיר ביד, אז מי אתה שתחליט שזו חזירות ישראלית.
אני נניח ונסעתי עם הטאבלט להורים שהם מנויים של הוט ופתאום היה סרט שיש רק ביס וחיברתי את הטאבלט לטלוויזיה ב HDMI אז מה? דפקתי את המערכת?

זה הרי כל הקטע של השירות הזה, ללכת עם יס לכל מקום ואם יס לא חסמו את האופציה שמי שהוא לא לקוח של יס לא יוכל להשתמש בזה אז כנראה זה בסדר מבחינתם (במידה ונניח הייתי נותן להוריי להשתמש בשירות על חשבוני)

אתה בטח תגיד לי שאתה לא מוריד סרטים ושירים מהאינטרנט, שאתה רוכש הכל בצורה חוקית ומעולם לא חטאת בשום חטא...כן בטח...
קיצר, לך תעשה חמוצים כמו שהבת שלי נוהגת להגיד...
...
א.עובדה שיס חסמו. אז עובדה שזה לא אמור להיות פתוח
ב.תתפלא אבל המוסיקה שברשותי אני קונה באיטונס

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

אתם לוקחים את הדיון למקומות לא רצויים וחבל, כי בסוף השרשור יינעל.
אם יש לכם פידבקים לגבי השירות או תקלות ובקשות, זה המקום, אם לא, אז בבקשה, יש שרשורים אחרים לכל הדברים הנוספים.

Mics
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59

שליחה

יש לי אייפון שהיה פרוץ, עדכנתי ל7.1 ועדיין יש לי הודעה 811 כאילו המכשיר פרוץ.
מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה?

דיברתי עם שלושה נציגים בצ'אט החדש שלהם, שלושתם אמרו לי שאם המכשיר היה פרוץ אין מה לעשות. ועוד איזה נציג, נראה לי רועי, הסביר לי שהשידור שלהם מוצפן, ואם המכשיר שלי פרוץ או היה פרוץ אז הוא לא יכול לקלוט שידורים מוצפנים.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9467
שם מלא: אורי

שליחה

אני נתקל באיטיות בניגון תכנים מה VOD על אייפד 2 - כל מספר דקות הוא עושה בפרינג - הסיגנל של הרשת האלחוטית באפליקציה מראה קליטה מלאה...

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

Mics כתב:יש לי אייפון שהיה פרוץ, עדכנתי ל7.1 ועדיין יש לי הודעה 811 כאילו המכשיר פרוץ.

דיברתי עם שלושה נציגים בצ'אט החדש שלהם, שלושתם אמרו לי שאם המכשיר היה פרוץ אין מה לעשות. ועוד איזה נציג, נראה לי רועי, הסביר לי שהשידור שלהם מוצפן, ואם המכשיר שלי פרוץ או היה פרוץ אז הוא לא יכול לקלוט שידורים מוצפנים.
...
נסה לעשות ריסטור להתקין ללא שיחזור מגיבוי.

Mrshmelo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Mics כתב:יש לי אייפון שהיה פרוץ, עדכנתי ל7.1 ועדיין יש לי הודעה 811 כאילו המכשיר פרוץ.

...
שחזור והגדרה אייפון כחדש...

ArielAberjil
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011

שליחה

עוד משהו קטן-האם אפשרי לערוך חיפוש ולמצוא ערוץ במקום לזפזפ כמו בממיר לוחצים מספר כלשהוא למשל 58 כדי להגיע ל5live במקום לזפזפ למטה ולמעלה בערוצים?

גלית_yes
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 99

שליחה

אריאל, עברתי על כל התגובות שלך, מצרפת התייחסות:
התזכורות אליהם התייחסתי הם תזכורות רק לממירים
לגבי כמות המכשירים, במידה וכמות המכשירים המוגבלת לכל בית אב תשתנה, נעדכן את כולם (תהיה בטוח שאתם תמיד יודעים ראשונים :wink: )
תוכן ה-VOD ימשיך להתווסף לקטלוג באפליקציה. מדובר בנושא הסדרת זכויות שידור לאינטרנט.
ספריות ה-DVDbox וה-MaxMovies לא צפויות לעלות לאפליקציה שכן קטלוג ה-VOD מבצע את אותה "עבודה" . האפליקציה לא משמשת כתחליף לשלט ואינה מיועדת לכך.
לוח השידורים אכן רץ קדימה בכל ערוץ אך לא ניתן לצפות בתכנית שעוד לא התחילה.
לגבי הלוגו בערוצי ה-HD, הנושא הועבר למנהלי האפליקציה לידיעה.
לא ניתן לבצע pause או stop על תוכן שמשודר ב-LIVE כיוון שהאפליקציה, בניגוד לממירי ה-yesMaxTotal, לא מבצעת הקלטה לאפליקציה.
לגבי פיצ'רים עתידיים, אנחנו לא נוהגים לחשוף או לעדכן לפני יציאתם החוצה, לכן, צריך את סבלנותך ולהמתין לפרסום עדכונים באפליקציה או שירותים עתידיים שאינם קשורים לאפליקציה זו באופן ישיר.
לידיעתך, ניתן לבצע חיפוש בתוך האפליקציה לפי חיפוש של ערוץ מסוים
מזכירה שוב שהאפליקציה אינה אפליקציית שירות לקוחות, היא אפליקציית טלוויזיה לאפשר לכל לקוח שלנו לצפות בכל מקום ובכל זמן.

לדעתי עניתי לך לכל מה שהעלת.
תהנה מהאפליקציה!
גלית
פניות הציבור
yes

azur
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 115

שליחה

גלית,

שאלה ששאלתי בשרשור המקביל וגם בעמוד הפייסבוק של יס ולא ראיתי שיש תשובה.
האם יש כוונה להגדיל את מספר הערוצים הנמכים באפליקציה בדש על ספורט 1 ו-2?

תודה.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783

שליחה

גלית_yes כתב:אריאל, עברתי על כל התגובות שלך, מצרפת התייחסות:
התזכורות אליהם התייחסתי הם תזכורות רק לממירים
לגבי כמות המכשירים, במידה וכמות המכשירים המוגבלת לכל בית אב תשתנה, נעדכן את כולם (תהיה בטוח שאתם תמיד יודעים ראשונים :wink: )
תוכן ה-VOD ימשיך להתווסף לקטלוג באפליקציה. מדובר בנושא הסדרת זכויות שידור לאינטרנט.
ספריות ה-DVDbox וה-MaxMovies לא צפויות לעלות לאפליקציה שכן קטלוג ה-VOD מבצע את אותה "עבודה" . האפליקציה לא משמשת כתחליף לשלט ואינה מיועדת לכך.
לוח השידורים אכן רץ קדימה בכל ערוץ אך לא ניתן לצפות בתכנית שעוד לא התחילה.
לגבי הלוגו בערוצי ה-HD, הנושא הועבר למנהלי האפליקציה לידיעה.
לא ניתן לבצע pause או stop על תוכן שמשודר ב-LIVE כיוון שהאפליקציה, בניגוד לממירי ה-yesMaxTotal, לא מבצעת הקלטה לאפליקציה.
לגבי פיצ'רים עתידיים, אנחנו לא נוהגים לחשוף או לעדכן לפני יציאתם החוצה, לכן, צריך את סבלנותך ולהמתין לפרסום עדכונים באפליקציה או שירותים עתידיים שאינם קשורים לאפליקציה זו באופן ישיר.
לידיעתך, ניתן לבצע חיפוש בתוך האפליקציה לפי חיפוש של ערוץ מסוים
מזכירה שוב שהאפליקציה אינה אפליקציית שירות לקוחות, היא אפליקציית טלוויזיה לאפשר לכל לקוח שלנו לצפות בכל מקום ובכל זמן.

לדעתי עניתי לך לכל מה שהעלת.
תהנה מהאפליקציה!
...
שלום גלית מתי יופעל השירות גם מהמחשב ואשמח לדעת שגם יהיה אפשרות לצפות בתכנים שהוקלטו בממיר ולא רק הvod תודה

ArielAberjil
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אוקיי
אשמח אם יהיה אפשרות גם להזמין תזכורת למכשירים עצמם זה מאוד יעזור לתפעל בצורה נוחה את האפליקציה.
לגבי הגבלת מכשירים לבית אב אולי בוחנים זאת?אין מחיר משוער גם כן?
שמתי לב שניתן לחפש(וכרגע צולע משהו)תוכן אל אני מדבר לזפזפ כלומר אם לרשום כמו בשלט 58 זה מעביר ל5live אז אם אפשר להעביר לערוץ לפי השם של הערוץ או לפי מספר הערוץ האפליקציה.
מעבר להשהייה אז לפחות כפתור stop? זה אומר להפסיק לגמרי את השידור של הערוץ ללא קשר להקלטה אלא להפסקת השידור או לפחות כפתור x להסיר אץ הוידאו שרץ תוך כדי במסך.
הבנתי כלומר שלא תהיה אפשרות הקלטה למכשירים עצמם.
לגבי "לוח השידורים אכן רץ קדימה בכל ערוץ אך לא ניתן לצפות בתוכנית שעוד לא התחילה"
כפי שמופיעה בכתבה הבאה http://www.hometheater.co.il/article044 ... D7%9C.html
חבל שאין שירות מחליף ומהווה yes Mobile לאנדרואיד עם אזור אישי אני חושב שזה דבר שהרבה לקוחות מחפשים- לראות חשבונית,מבצעים וכו' גם כן כפי שהיה קיים בyes Mobile,שיהיה הכל מרוכז ונוח באפליקציה.
דבר אחרון וכפי שכתבתי מקווה שיהיו עדכונים לא רק על שינויים ויזואלים ובאגים למיניהם אלא הוספת ערוץ כזה או אחר או תוכן כזה אחר שיהיה גם כן מידע על כך במין changlog באפליקציה .
תודה על העברת ההצעה לגבי סימון ערוצי הHD מקווה שגם כן שאר ההצעות שלי ושל חברי האתר כמובן נשקלים.

גלית_yes
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 99

שליחה

צהריים טובים לכולם,

azur - ההחלטה איזה ערוץ ישודר באפליקציה ואיזה לא תלויה בכל מיני גורמים כאשר הגורם המרכזי הוא היכולת להסדיר זכויות שידור בפלטפורמה הזאת. כרגע, ערוצי צ'רלטון (ספורט 1+2) לא משודרים באפליקציה מכיוון שאין לנו זכויות לשידור.

uh99 - עדיין אין לנו תאריך לשימוש האפליקציה מהמחשב. לגבי צפייה באפליקציה בהקלטות שבוצעו מהממיר, זה משהו שאנחנו מתכננים שיפעל בעתיד, אך כרגע עוד אין לי מידע למסור לגבי מתי בדיוק יופעל. מה שבטוח, כשיהיה מידע- תדעו אותו ;-)

אריאל - אין שום מידע כרגע לגבי כל שינוי שיתבצע בכמות המכשירים לכל בית אב. לחיצה על STOP כמו שאתה מבקש דורשת שהאפלקיציה תבצע הקלטה אוטוטמית אחרת אין שום דרך לעצור שידור חי. לגבי כל שאר פיתוחים עתידיים- כבר השבתי בנושא.

המשך יום מעולה :)
גלית
פניות הציבור
yes

ArielAberjil
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

שלום גלית
לצערי אני חושב שלא הבנת אותי.
כוונתי היא לכפתור שיסיר את הוידאו המשודר ברצף בכל נקודה שיש באפליקציה ולכן זה לא נוח ומציק קצת.
כפתור ההשהיה או עצירה לא דובר על המשך שידור מאותה נקודה אלא מהיכן שמשודר השידור החי עצמו פשוט לעצור או להסיר (להוריד) את הוידאו מהצג כך שאוכל להשתמש בכל המסך באפליקציה.
מקווה שיהיה ניתן להזמין תזכורת למכשירים עצמם או שיהיה ניתן להעביר זאת גם ההצעה לגורמים הרלוונטים.
שמתי לב שאין אפשרות להתחבר לפייסבוק למרות שדיבר על ממשק התחברות של ממש וכרגע מה שיש הוא אפשרות לשיתוף בפייסבוק בכפתור share בלבד.
הדגשתי בכוונה את ממשק החיפוש והזפזופ באפליקציה בהמשך לתשובתך מקודם מכיוון שגם כאן היה בלבול במקצת.
כן הסברתי לגבי הchangelog וזה דבר מאוד חשוב לי אם תוכלי להעביר זאת גם,חשוב שיבינו לעומק אם יהיה changelog פנימי באפליקציה מעבר לעדכונים שיש על באג או דברים טכניים אפילו לא חייב פנים אפליקציה אבל זה נראה יותר רלוונטי,שפשוט המידע יעדכן איזה תוכן חדש נוסף אילו ערוצים חדשים נוספו-מידע קצת מפורט יותר.
כן הממשק באתר הדורש לבצע התחברות פעמיים פעם לאתר ופעם לאזור אישי לא נוח מסורבל ומיותר,האתר מאובטח דיו לטעמי והאופציה הקיימת מציקה,בעבר לא היה כך ואין סיבה לאחר ביצוע הרשמה והזדהות מספיק ארוכה שיהיה צורך להתחבר פעמיים לאתר.
שמתי לב שאין דרך ליצור קשר עם תמיכה בין אם במייל ובין אם בצ'אט דרך האפליקציה-האם ניתן לעדכן? חבל שהצ'אט באתר עוסק רק בתמיכה בשלט וביס גו ואין שירות לקוחות של ממש באתר מקווה שנושא זה ישודרג ויציע שירותים מתקדמים בקרוב לטובת הטיפול בלקוח.
תודה רבה לך על המענה

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218

שליחה

עוד מישהו נכנס ל-VOD לסדרה 24 ורשימת העונות לא מופיעה שם? בכל שאר הסדרות יש את רשימת העונות ו-24 ריקה.
אלעד

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

בגוגל פליי יש עידכון לאפליקציה.

amirn
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1067

שליחה

ומאז העידכון המכשיר שלי מופיע כלא נתמך למרות שהגרסה הקודמת עבדה.
שני מכשירי אנדרויד ללא רוט הפסיקו לעבוד.

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”