תאמין לי נגמרו לי המיליםamitgv1 כתב:Movie, אני עכשיו בתאילנד, היית מביא לי אותו והייתי עושה לו oot massage...
תהנה לך שם
כן לא חזרתי אליכם רציתי קצת מנוחה מכל הבלאגן.Stich כתב:מסקרן לדעת,אם יש חדש בנושא.........
קח בחשבון שבf8000 אמנם לא ראית עננות או זליגות אבל כנראה נפלת על מסך ספציפי שנקיMovieO כתב:כן לא חזרתי אליכם רציתי קצת מנוחה מכל הבלאגן.......
הלכתי ביום חמישי לחנות לעשות בדיקה ולצערי גם pfl8008 אינץ'55 הראת עננות אומנם לא כמו שלי אבל עדיין.. מה שכן הזליגות מהפינות היו מוחשיות באופן בולט גם באור סביר. מה שכן שמתי לב שבכל שלושת המסכים שהיו ברשותי העננות היית בצד השמאלי העליון של המסך וגם מתמונות שראיתי בארץ ובחו"ל של אנשים שיש להם את אותו הדגם.
לסוני 805 היית זליגה בלבד ברמה שאפשר לחיות איתה אך עננות לא היית שם.
f-8000 היית נקייה...
ברור אך מחיפוש באינטרנט לא ראיתי שהמסך הזה סובל כמו מסכים אחרים.mark27 כתב:קח בחשבון שבf8000 אמנם לא ראית עננות או זליגות אבל כנראה נפלת על מסך ספציפי שנקי......
מתופעות אלה. זה לא אומר שבמסכים אחרים מאותו דגם זה לא יהיה המצב.
ללא קשר מדובר במסך מעולה מכל הבחינות....

ברור שאין חוסן לכלום אך קודם נגיע לגשרfreedom_il כתב:שים לב שב f8000 ללא micro-dimming יש מצב שיסבול גם הוא מזליגה או עננות כלשהי אך פחות מכל מסך דגל השנה. מצד שני, יש להם את ה micro-dimming הטוב בשוק, אפשר להגיד by far, בדגם הזה אז אפשר להפעיל אותו בכיף....

סביר להניח שאם היה קיים המסך הזה (pfl8708) כשרכשתי את ה 7108 הייתי מתאמץ להגיע לתקציב. IPS (סוג הפאנל המועדף עלי), 3D פאסיבי ועיבוד תמונה של סדרה 8 של פיליפס. על הנייר זה שילוב מנצח.MovieO כתב:ברור שאין חוסן לכלום אך קודם נגיע לגשר......
אגב ראיתי מסך אצלך חבר pfl8708 לא היית לו שום עננות שלא נדבר על זליגה שם הדבר שכיח הרבה יותר, פשוט תענוג....
אחרי מה שעברתי המתנה זה לא דבר כל כך רעpessik כתב:ההמתנה הזו עלולה לקחת כמה חודשים עד ההגעה של סדרה G........
(זמן הגעה משוער של כ 4 חודשים)
בנתיים אתה תיהיה בלי טלוויזיה ?...

לא צריך להמתין.MovieO כתב:f8000 אבל המחיר שלו עדיין גבוה, אולי אמתין קצת..........
אני יודע עשית כבר מחקר אגב הסיכוי שתהיה לה עננות יותר גבוהה משל סמסונג לכן אני מתלבט.טלHD כתב:לא צריך להמתין.......
סוני דגם W850 ברמה זהה לדעתי ל F8000.
ברמת הצבעים, אפילו יותר טובה.
בסמארט קצת פחות....