גיליתי תקלה במסך
אני בכלל לא מסכים, אבל כמובן שזה סובייקטיבי וכל אחד רשאי לעשות את ההחלטות לעצמו.dor8 כתב:אי אפשר להאשים אותך אחרי שקוראים את מה שהיה פה...aka_katz כתב:כניראה שהמסך הבא שלי לא יהיה פיליפס לאחר קריאת השירשור הזה......
פיליפס יצרה את אחד המסכים הטובים היום בשוק. גם שיקי היה מאוד מרוצה מהאיכות, אבל באמת היו פקסלים שרופים והיבואן החליט להחזיר לו את כספו במקום לבדוק מסך טרם הבאתו ללקוח ולהביא לו מסך תקין.
גם מסכי ה hi end של חברות אחרות כדוגמת f8000 לא חפים מפקסלים שרופים.
ראו את הפוסט עם הבחור הזה eagle_2 שגם במסך השני שלו מסדרת f8000 היו פקסלים שרופים.
כנראה היצרנים החליטו שלא שווה להם לזרוק מסך פגום ולכן מנסים את מזלם. בסופו של דבר זה יגיע למישהו. זה ממש לא תקין ובטוח שלא בסדרות הגבוהות, אבל מסתבר שכל היצרנים מתנהגים אותו דבר.
http://www.avsforum.com/t/1450305/samsu ... odels/3210
בקיצור, אין לי מניות באלקטרה,אבל לקבל החלטה גורפת על סמך המקרה הזה לדעתי זו טעות של האנשים, משום שיכולים לפספס מסך מדהים.
אם תסתכלו על שרשורים כאן בפורום, היו ללא מעט אנשים בעיות עם מסכים של יבואנים רבים כגון ח.י וגם סם ליין שלא היו מוכנים להחליף מסך. כאן לפחות החזירו לבחור את הכסף.
זה גם לא תקין, אבל חצי נחמה.
נערך לאחרונה על ידי amitgv1 ב 30/11/2013 19:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
תגיד לי זה ניראה לך הגיוני שאדם רוכש מוצר פגום שיש עליו אחריות , האם הוא לא אמור לקבל אחר חדש ותקין ? הבחור בזבז זמן כדי לחכות הגעת המוצר ,הרכבתו והשימוש בו ! איפה כל עוגמת הנפש ? האם בהתנהגות הזו של אלקטרה הם בעצם אומרים שאין טעם להחליף ללקוח את המסך באחר כי הוא מבין עיניין וכל המסכים שלהם תקולים ? אני אישית מאוד מעריך את תחום המסכים של פיליפס ובהחלט חושב שהם מהשורה הראשונה ,אבל השרות של אלקטרה וההחלטה ההזויה של אנחנו לא מחליפים יותר ? תחשוב אתה על כל הזמן שעבר עד שקיבלת את המסך ,כל הזמן הזה שבוזבז לנסיעות ובדיקת המוצר ,הגעה של מוביל,מתקין ובסוף כל זה המסך לא תקין וזה מה יש או שתישאר איתו או שתבטל עיסקה , אני אישית לאחר דבר כזה לא הייתי מוכן לעבוד יותר עם חברה כזאת .
אני מסכים עם כל מה שאתה אומר, רק לצערי הבעיה הזאת לא מייצגת רק את אלקטרה, אלא השירות הבעעיתי בארץ בכלל.NK כתב:תגיד לי זה ניראה לך הגיוני שאדם רוכש מוצר פגום שיש עליו אחריות , האם הוא לא אמור לקבל אחר חדש ותקין ? הבחור בזבז זמן כדי לחכות הגעת המוצר ,הרכבתו והשימוש בו ! איפה כל עוגמת הנפש ? האם בהתנהגות הזו של אלקטרה הם בעצם אומרים שאין טעם להחליף ללקוח את המסך באחר כי הוא מבין עיניין וכל המסכים שלהם תקולים ? אני אישית מאוד מעריך את תחום המסכים של פיליפס ובהחלט חושב שהם מהשורה הראשונה ,אבל השרות של אלקטרה וההחלטה ההזויה של אנחנו לא מחליפים יותר ? תחשוב אתה על כל הזמן שעבר עד שקיבלת את המסך ,כל הזמן הזה שבוזבז לנסיעות ובדיקת המוצר ,הגעה של מוביל,מתקין ובסוף כל זה המסך לא תקין וזה מה יש או שתישאר איתו או שתבטל עיסקה , אני אישית לאחר דבר כזה לא הייתי מוכן לעבוד יותר עם חברה כזאת ....
כל היבואנים הרשמיים בארץ לא סובלים מעודף שירותיות. יש כאן מקרים לא פחות גרועים של יבואנים אחרים.
כל מה שאמרתי שאני לא הייתי שולל על הסף, משום שאנשים יכולים לפספס מסך שהוא לא פחות ממדהים. זה שהסיפור כאן היה לא תקין זו עובדה. זה שגם האחרים סובלים מאותה בעיה, גם זו עובדה.
אם פעם דיברו על זה שעדיף לרכוש מיבואן רשמי בגלל השירות, היום זה קשקוש אחד גדול. ממה שקוראים כאן בפורום בשנה האחרונה, השירות לדוגמא של י. שלום הרבה יותר טוב מסם ליין.
מסכים איתך שתודעת שירות זה מילה מגונה בארץ , אבל לשלם כל כך הרבה על מוצר פרימיום ולקבל שרות פשוט עלוב אם בכלל אפשר לקרוא לזה שרות ,זה פשוט לא תקין ,חלק מהרכישות שלנו הם גם ,מה שנקרא חווית קנייה ופה אלקטרה פשוט הרסו בענק !! אני כבר היית בשלבי מו"מ אחרונים לגבי רכישה של אותו המסך ואפילו קיבלתי מחיר יפה ,אבל מה זה שווה עם אתה יודע שיש מצב תעבור כזה סיפור עם השרות של אלקטרה ואם לא היום אז בעוד שנה נניח , אני אמרתי יפה תודה ושלום .
אין ספק שהם הרסו לעצמם בענק, אבל לא בטוח שהחלופות יותר טובות.
אני במקומך הייתי שוקל בשנית. קח גם בחשבון שבסופו של דבר היבואן לא עשה לו בעיות עם החלפה, אלא החזיר כסף. יש כאן לא מעט מקרים שיבואנים אחרים לא היו מוכנים להחליף מסך עד שאיימו עליהם. זו לדעתי בעיה יותר גדולה, משום שעלול להתקע עם מסך תקול.
תאמין לי שהמסך הזה היום הוא חלומו של כל חובב סרטים. זה המסך הגדול השלישי שלי ומעולם לא נהננו כך בבית מחווית הצפיה.
בדיעבד, אין מצב שהייתי הולך על מסך אחר. זו ליגה אחרת.
אני במקומך הייתי שוקל בשנית. קח גם בחשבון שבסופו של דבר היבואן לא עשה לו בעיות עם החלפה, אלא החזיר כסף. יש כאן לא מעט מקרים שיבואנים אחרים לא היו מוכנים להחליף מסך עד שאיימו עליהם. זו לדעתי בעיה יותר גדולה, משום שעלול להתקע עם מסך תקול.
תאמין לי שהמסך הזה היום הוא חלומו של כל חובב סרטים. זה המסך הגדול השלישי שלי ומעולם לא נהננו כך בבית מחווית הצפיה.
בדיעבד, אין מצב שהייתי הולך על מסך אחר. זו ליגה אחרת.
אני יודע ובגלל זה חבל לי בשבילך. אם אלקטרה היתה שונה בנוף הישראלי, אולי הייתי מסכים. אבל לצערי זה לא המצב.NK כתב:תאמין לי שאני יודע מה המסך שווה (תבדוק מי המליץ לך) אבל מה כל האיכות הזאת שווה עם אין לך שרות ?
...
גם אם הפער בין החוויה במסך הזה למסכים אחרים לא היה כה גדול ( כמובן לטעמי ) הייתי אומר לך סבבה, לך עם התחושות שלך. אבל כאן לדעתי לפחות הפער הוא מאוד גדול וזה באמת יכול להיות פספוס.
לי אין ספק שאם הייתי צריך לעשות קניה חוזרת, לא היתה בכלל אופציה אחרת
אבל.... כמובן זה שלך וההחלטה היא לגמרי שלך. אם לא בא לך לרכוש מאלקטרה, זה בסדר גמור
עמית לדעתי אתה גם צודק וגם טועה.
אין ויכוח שמסכי פיליפס הם מדהימים ובאיכות גבוהה ביותר וגם אני רכשתי בזמנו
מאלקטרה את ה9705 שלי.
מצד שני מי שמחפש מסך וקורא את השרשור הזה זה בהחלט מרתיע מאוד ומוציא את
כל החשק לרכוש אצלם מוצר כלשהו ללא קשר לאיכותו.
חוץ מזה חוסר התגובה של הנציג שלהם פה זועקת לשמיים!! (כנראה מגיבים רק כשזה נוח).
אין ויכוח שמסכי פיליפס הם מדהימים ובאיכות גבוהה ביותר וגם אני רכשתי בזמנו
מאלקטרה את ה9705 שלי.
מצד שני מי שמחפש מסך וקורא את השרשור הזה זה בהחלט מרתיע מאוד ומוציא את
כל החשק לרכוש אצלם מוצר כלשהו ללא קשר לאיכותו.
חוץ מזה חוסר התגובה של הנציג שלהם פה זועקת לשמיים!! (כנראה מגיבים רק כשזה נוח).
במובן מסוים אתה משוחד ובמקרה שלך זה מובן כי לך בלי עין רעה טפו טפו הכל הלך חלק!amitgv1 כתב:אין ספק שהם הרסו לעצמם בענק, אבל לא בטוח שהחלופות יותר טובות.
בדיעבד, אין מצב שהייתי הולך על מסך אחר. זו ליגה אחרת....
אני בהחלט לא מסכים עם התפיסה שלך שהיבואן לא עשה לו בעיות. מה שמנע ממנו לעשות בעיות זה חוק 14 הימים. כשאני רכשתי טלוויזיה לפני כשלושה חודשים בערך המסך הראשון הוחזר בגלל בעיית פיקסלים ועננות קלה אך קודם לכן הם גרמו לי במשך שבוע לטרטורים בהתחלה אמרו שאין בעיה במסך ולפעמים הם מגיעים עם פיקסלים שרופים ולכן יש את ה"חוק" האידיוטי של עד 4 פיקסלים זה מה שאלקטרה אמרו לי כשאני מתקן אותם ואומר שפיליפס העולמי עומד על 7 פיסקלים בקיצור אין להם שמץ קלוש סתם זורקים מספרים בלי להיות מסונכרנים עם פיליפס העולמי בין אם זה לטובתם או לרעתם!
על כל פנים לאחר שלחצתי עוד קצת בא להם רעיון של להחליף לי מסך במעבדה וזה כשהטלוויזיה אצלי שבוע סה"כ.
כשאיימתי שאני מבטל את העסקה ב.א.ל.מ מאותו הרגע אלקטרה היו סופר יעילים הן בשירות והן בטיפול המהיר של החלפת המסך לאחר יומיים ביום חמישי קיבלתי את המסך וביום שישי נחת אצלי הטכנאי כשקודם לכן הבנתי שטכנאים לא עובדים בכלל ביום שישי.
כשהטכנאי הגיע ביום שישי עשיתי את בדיקה ולא היית בעיית פיקסלים אך עננות קשה יותר הופיעה, נתתי לזה צ'אנס אולי זה לא יפריע לי כל כך אך זה מפריע ברמה מסוימת לאחר חודשיים הזמנתי טכנאי זה היה לפני כשלושה שבועות והוא אמר לי שהמסך לא תקין ואצטרך להכניס אותו למעבדה וזה בכדי להחליף אותו. נראה לך שעכשיו הייתי יכול לקבל טלוויזיה חדשה? בחלומות... ועצם המחשבה להכניס מסך כזה יקר למעבדה לאחר שלושה חודשים גורם לי לאי נוחות מסוימת.
אגב מצרף תמונה להמחשת העננות
זה ברור ובזה אתה צודק בהחלט!amitgv1 כתב:כולכם צודקים ואני לא מתווכח על כך.
כל מה שהתכוונתי להגיד זה שהיבואנים האחרים לא יותר טובים. מהסיפורים כאן בפורום של היבואנים המובילים, הם לא משהו בלשון המעטה....
מה שמתסכל זה שהטלוויזיה הזאת באמת מדהימה וככל שהיא מדהימה כך התסכול של שירות גרוע קשה יותר לעיכול!
יש לי כמה חברים שיש להם את כל פירמות הפרימיום והם פשוט מופתעים מהאיכות שלה כשהם רואים אתה כל פעם מחדש.