הוט מתכוונת להשיק ממיר חדש שייקרא לה בוקס
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
תוכלו לראות פחות או יותר איך הדברים יעבדו
שי
- ArielAberjil
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
זה יפה מאוד,
אך כמו שיס חסמו את שירותי TVERSITY בתוכנת הסטרימר,
מעניין האם הוט יחסמו את המדיה סנטר ואת הדפדפן,
קראתי בכתבה על מולטיסקרין שהוט תתמוך,מעניין בהחלט....
אך כמו שיס חסמו את שירותי TVERSITY בתוכנת הסטרימר,
מעניין האם הוט יחסמו את המדיה סנטר ואת הדפדפן,
קראתי בכתבה על מולטיסקרין שהוט תתמוך,מעניין בהחלט....
- גיל37
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2890
הבעיה היא שזה שוב מוצר של sagecom הצרפתית שמביאה גם את ההוטבוקס הגרוע וכמו שאנחנו מכירים את הוט, ידפקו את זה עוד יותר עם FIRMWARE נוראי.
בקיצור.. שאחרים יתנסו בזה.. לא תודה !
בקיצור.. שאחרים יתנסו בזה.. לא תודה !
- LexRio
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 469
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4448903,00.html
ב-HOT אומרים כי ה-FiberBox ישווק כמוצר פרמיום, בנוסף למוצרים הקיימים, ה- Magic HD ומודם HOT BOX, ויסופק עם שלט HOT Wave החדש, הפועל בטכנולוגיית RF ומאפשר ניווט מהיר ואינטואיטיבי בממשק המשתמש. המוצר החדש נמצא בניסוי בקרב עובדי החברה וטרם נמסר מתי ישווק לקהל הרחב.
ב-HOT אומרים כי ה-FiberBox ישווק כמוצר פרמיום, בנוסף למוצרים הקיימים, ה- Magic HD ומודם HOT BOX, ויסופק עם שלט HOT Wave החדש, הפועל בטכנולוגיית RF ומאפשר ניווט מהיר ואינטואיטיבי בממשק המשתמש. המוצר החדש נמצא בניסוי בקרב עובדי החברה וטרם נמסר מתי ישווק לקהל הרחב.
- hanochh
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 287
רק תקראו את התגובות בכתבה בYNET, משעשע למדי,...
אפילו הטרולים כבר לא מגיבים שם - מתוך 38 תגובות רק אחת בעד הוט
- ValorHeart
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
לא הבנתי למה קוראים לממיר FiberBox ? הרי הוא לא מתחבר בסיב אופטי לקיר ??... אולי יש לו יכולת שכזאת לעתיד ?
- giladl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 964
אולי הקופסה עשוייה מפייברגלאס... 
- Eksh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 267
הם ייצרו גם את הMAGIC HD במקרה? אם כן אוי ואבויגיל37 כתב:הבעיה היא שזה שוב מוצר של sagecom הצרפתית שמביאה גם את ההוטבוקס הגרוע וכמו שאנחנו מכירים את הוט, ידפקו את זה עוד יותר עם FIRMWARE נוראי.
בקיצור.. שאחרים יתנסו בזה.. לא תודה !...
למרות שיכול להיות שהממירים אחלה אבל התוכנה שתכתב בשביל הוט על הפנים
- ValorHeart
-
- חבר ותיק

התפריט בתמונה נראה ממש טוב לדעתי, השאלה אם הוא יעבוד חלק ומהר או איטי ותקוע כמו הMagic HD. ובנוסף, לאחרונה אני רואה שבהמון בתים אנשים שמים בסלון ראוטר ו\או מודם ליד הממיר, לכן זה דווקא פתרון לא רע בכלל מכשיר משולב שכזה, לי למשל כאחד שיש לו ארון תקשורת זה לא יעזור, אולי בשביל ליצור WDS.
דרך אגב האם מישהוא ידוע אם ישמש גם כסטרימר?
דרך אגב האם מישהוא ידוע אם ישמש גם כסטרימר?
- mosron
-
- טרול

- תגובות: 7
כן , זה מחשב שהלבישו עליו ממירValorHeart כתב:התפריט בתמונה נראה ממש טוב לדעתי, השאלה אם הוא יעבוד חלק ומהר או איטי ותקוע כמו הMagic HD. ובנוסף, לאחרונה אני רואה שבהמון בתים אנשים שמים בסלון ראוטר ו\או מודם ליד הממיר, לכן זה דווקא פתרון לא רע בכלל מכשיר משולב שכזה, לי למשל כאחד שיש לו ארון תקשורת זה לא יעזור, אולי בשביל ליצור WDS.
דרך אגב האם מישהוא ידוע אם ישמש גם כסטרימר?...
והממיר לא תוצרת החברה של הממיר מג'יק HD שהוא פועל עכשיו טוב מאד .
- mosron
-
- טרול

כן ,זה רשום בכתבה !!! , זה מחשב שהלבישו עליו ממיר תראה את הסרטים מ YOUTUBE אפילו יש שםValorHeart כתב:התפריט בתמונה נראה ממש טוב לדעתי, השאלה אם הוא יעבוד חלק ומהר או איטי ותקוע כמו הMagic HD. ובנוסף, לאחרונה אני רואה שבהמון בתים אנשים שמים בסלון ראוטר ו\או מודם ליד הממיר, לכן זה דווקא פתרון לא רע בכלל מכשיר משולב שכזה, לי למשל כאחד שיש לו ארון תקשורת זה לא יעזור, אולי בשביל ליצור WDS.
דרך אגב האם מישהוא ידוע אם ישמש גם כסטרימר?...
נגן BLUERAY
והממיר לא תוצרת החברה של הממיר מג'יק HD שהוא פועל עכשיו טוב ואין תלונות .
- ValorHeart
-
- חבר ותיק

איך אתה יודע שהוא פועל טוב עכשיו ואין תלונות? האם התנסת בממיר עם גרסאת התוכנה של הוט? הרי היא שונה לגמרי מהתוכנה שהממיר הזה מריץ בצרפת, וכידוע המתכנתים של הוט לא הצליחו להתגבר על הביות של הMagic HD והממיר הזה כשל.
- mosron
-
- טרול

קשה להבין אותי ? אני מתכוון למג'יק HD שהוא פועל טוב !!! מה לא ברור במה שכתבתי .ValorHeart כתב:איך אתה יודע שהוא פועל טוב עכשיו ואין תלונות? האם התנסת בממיר עם גרסאת התוכנה של הוט? הרי היא שונה לגמרי מהתוכנה שהממיר הזה מריץ בצרפת, וכידוע המתכנתים של הוט לא הצליחו להתגבר על הביות של הMagic HD והממיר הזה כשל....
לגבי הממיר החדש אין לי שמץ הכל על פי הרשת אבל זה נראה טוב מאד .
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- ValorHeart
-
- חבר ותיק

לשניה חשבתי שאתה צוחק, אבל כנראה שאתה רציני בדעה שלך,mosron כתב:קשה להבין אותי ? אני מתכוון למג'יק HD שהוא פועל טוב !!! מה לא ברור במה שכתבתי .ValorHeart כתב:איך אתה יודע שהוא פועל טוב עכשיו ואין תלונות? האם התנסת בממיר עם גרסאת התוכנה של הוט? הרי היא שונה לגמרי מהתוכנה שהממיר הזה מריץ בצרפת, וכידוע המתכנתים של הוט לא הצליחו להתגבר על הביות של הMagic HD והממיר הזה כשל....
לגבי הממיר החדש אין לי שמץ הכל על פי הרשת אבל זה נראה טוב מאד ....
אתה ממש מצחיק כי הממיר מג'יק HD הוא הממיר הכי גרוע בתולדות הוט, אפילו בתולדות תבל, ערוצי זהב ומתב,
הוא עובד ממש גרוע גם כיום לאחר עדכון הגרסא וזה לא מתקבל על הדעת לשלם כסף על מוצר שהוא ממש לא עושה את העבודה שלו.
- mosron
-
- טרול

יש פה עוד 5 גולשים לקוחות בפורום שאמרו שהממיר מג'יק HD פועל עכשיו טוב אז אני לא לבד .
לא טוב לך תעבור ל YES או שאתה כבר ב YES ? ומתבסס על שמועות .
הנה תראה פה
לא טוב לך תעבור ל YES או שאתה כבר ב YES ? ומתבסס על שמועות .
הנה תראה פה
- nerya40
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1221
כתוב שהממיר ישווק עם השלט HOT WAVE.
זה אומר שכנראה האופציה של הגלישה באינטרנט וכל השימוש שלו כמחשב יהיו מושבתים, כי בשביל זה צריך את השלט המקורי שכולל מקלדת ושליטה על המסך עם הסמן.
זה אומר שכנראה האופציה של הגלישה באינטרנט וכל השימוש שלו כמחשב יהיו מושבתים, כי בשביל זה צריך את השלט המקורי שכולל מקלדת ושליטה על המסך עם הסמן.
- LexRio
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 469
הרי חברה ספציפית עושה את הקושחה לממיר הזה(HOT FiberBox). לא חושב שיש להם בעיה להתאים את השלט HOT WAVE.nerya40 כתב:כתוב שהממיר ישווק עם השלט HOT WAVE.
זה אומר שכנראה האופציה של הגלישה באינטרנט וכל השימוש שלו כמחשב יהיו מושבתים, כי בשביל זה צריך את השלט המקורי שכולל מקלדת ושליטה על המסך עם הסמן....