התשובה היא כן, יכול להיות שבחלל אחר התוצאה היתה פחות טובה.טלHD כתב:קובי,
זו הייתה דעתך גם לפני עידן הווילסונים?
מתי השתמשת בסנטר לאחרונה?...
השימוש שלי בסנטר היה On&Off
אגב, הדיון הזה מתנהל גם בארצות אחרות.
התשובה היא כן, יכול להיות שבחלל אחר התוצאה היתה פחות טובה.טלHD כתב:קובי,
זו הייתה דעתך גם לפני עידן הווילסונים?
מתי השתמשת בסנטר לאחרונה?...

היות וזה טעמך זה הדבר החשוב ביותר.yarino כתב:אני אומר את דעתי האישית,
לטעמי רמקול סנטר רק גורע מפני שהוא לעולם לא ישמע זהה לקדמיים גם אם הוא מאותו יצרן ומאותה סידרה וגם אם תכיילו אותו ללא סוף.
אני יכול להעיד שאצלי ללא הסנטר השיפור בסאונד משמעותי מהסיבה שהבמה הקדמית זהה ואין לי את ה"בור" שמקבלים עם הסנטר, יתרה מזאת אני תמיד חושב שהסנטר שלי עובד למרות שהוא לא מחובר.
צריך לזכור,סנטר לא מעביר רק דיאלוגים !!...

barikobariko כתב:איתן ידידי,
אני קצת חלש בצד הטכני ומעולם לא ביצעתי ניסויים כאלה.
בכל אופן, למרות שהמרחק בין הקדמיים רק כ-1.80 מ', לעולם לא אוותר על סנטר.
עבורי זה הרמקול הכי חשוב במערכת, ולא אכפת לי מה אחרים חושבים.
אדרבא, לאחרונה אפילו התחלתי להשתעשע ברעיון המטורף, להחליף לדגם הגדול יותר HTM1D...

כל יצרן יגיד שהסנטרים שלו תואמים לרמקולים שלו. ווילסון הוא איש מכירות (ממולח למדי), ואם הוא יכול לעשות עוד קצת $$$ מלקוחות שירכשו רמקול סנטר מהתוצרת שלו, למה לא?ואז במשך שנתיים הוא עבד על פיתוח סנטר שיתאים לכל הרמקולים של ווילסון היות ויש להם צליל יחודי ונכון להיום הסנטר החדש תואם את סדרות הרמקולים של ווילסון. אז היתי אומר שאם ווילסון הגיע למסקנה שסנטר זה מרכיב חשוב בק"ב כניראה שיש בזה מן האמת....

HazooM כתב:כל יצרן יגיד שהסנטרים שלו תואמים לרמקולים שלו. ווילסון הוא איש מכירות (ממולח למדי), ואם הוא יכול לעשות עוד קצת $$$ מלקוחות שירכשו רמקול סנטר מהתוצרת שלו, למה לא?ואז במשך שנתיים הוא עבד על פיתוח סנטר שיתאים לכל הרמקולים של ווילסון היות ויש להם צליל יחודי ונכון להיום הסנטר החדש תואם את סדרות הרמקולים של ווילסון. אז היתי אומר שאם ווילסון הגיע למסקנה שסנטר זה מרכיב חשוב בק"ב כניראה שיש בזה מן האמת....
מי שרוצה לעשות השוואה בכל הקשור לנחיצות הסנטר צריך לעשות אותה עם שלושה רמקולים זהים (כן, נושא בעייתי), כאשר שלושתם מונחים באותה הצורה, כלומר לא קידמיים על סטנדים וסנטר על המזנון או משהו כזה....

חייםחיים כתב:בסרט קוונטום של נחמה כוונו ל-8 דקות מתחילת הסרט
נסו עם ובלי סנטר
אני בטוח שתבינו את נחיצותו
דיאלוג אדיר לערוץ...

HazooM כתב:ואז במשך שנתיים הוא עבד על פיתוח סנטר שיתאים לכל הרמקולים של ווילסון היות ויש להם צליל יחודי ונכון להיום הסנטר החדש תואם את סדרות הרמקולים של ווילסון. אז היתי אומר שאם ווילסון הגיע למסקנה שסנטר זה מרכיב חשוב בק"ב כניראה שיש בזה מן האמת....HazooM כתב:כל יצרן יגיד שהסנטרים שלו תואמים לרמקולים שלו. ווילסון הוא איש מכירות (ממולח למדי), ואם הוא יכול לעשות עוד קצת $$$ מלקוחות שירכשו רמקול סנטר מהתוצרת שלו, למה לא?
ואתה כמובן הגעת לתובנה הזאת לאחר שבדקתה וניסתה את הסנטר עם שאר הרמקולים של מק"ב של ווילסון והם לא
תאמו. ולאחר מיכן ניסתה את הסנטר אם רמקולים מהסדרות האחרות של ווילסון וגם כאן לא היתה התאמה.
ולכן המסקנה היא שווילסון עושה קומבינה משקר ללקוחות שלו כדי לעשות עוד קצת כסף?
וזה כמובן ברור שכולם תמימים ולא מבינים באודיו ואף אחד לא באמת בדק את תאימות הרמקולים במערכת במיוחד
כאשר מדובר במחירים של ווילסון.
ד.א. אני כן שמעתי גם את כל המערכת וגם את הסנטר בצרוף ה DUETTE 2 כימין ושמאל ובשני המקרים התאום
היה פנטסטי..........
אם אתה מאמין לכל מילה שהיצרנים אומרים (דייב וילסון בפרט), אז לבריאותואתה כמובן הגעת לתובנה הזאת לאחר שבדקתה וניסתה את הסנטר עם שאר הרמקולים של מק"ב של ווילסון והם לא תאמו. ולאחר מיכן ניסתה את הסנטר אם רמקולים מהסדרות האחרות של ווילסון וגם כאן לא היתה התאמה.
ולכן המסקנה היא שווילסון עושה קומבינה משקר ללקוחות שלו כדי לעשות עוד קצת כסף?
וזה כמובן ברור שכולם תמימים ולא מבינים באודיו ואף אחד לא באמת בדק את תאימות הרמקולים במערכת במיוחד כאשר מדובר במחירים של ווילסון....

אם אתה מאמין לכל מילה שהיצרנים אומרים (דייב וילסון בפרט), אז לבריאות
...
יש לנו לישראלים את התכונה לא "לספור" אנשים אחרים גם אם הם מומחים שהשקיעו עשרות שנים בשכלול המקצוע שלהם. סבא שלי היה אומר: " מאה שנים תחייה, מאה שנים תלמד"
לא מאמין למילים של אף אחד מאמין למה שאוזניי שמעו.
...

shigidar כתב:בסצינה שהם נלחמים על הגשר, גם יוסי החבר שלי וגם אני שנינו אמרנו, הנה בא טנק, ואכן אחרי חלקיק שניה הטנק נראה על המסך. החבר שאל אותנו איך אנו ידענו שבא טנק ואמרנו לו שמי שחווה טנקים יודע. מאז אני לא מזלזל בסאב וופרים לקולנוע ביתי...
אולי בעוד שנים אני או מישהו אחר יספר סיפור דומה לגבי הסנטר....