למרות שרק מחר אדע אם העניין אגיע לסיומו אני מרגיש צורך לומר כמה מילים טובות על השירות של אלקטרה וא.ל.מ ועל התנהלותם ביומיים האחרונים.
אם זה במהירות התגובה שלהם, היחס הסבלני והאדיב והכי חשוב הליווי בטלפונים שהכול פועל קשורה ויותר מזה חלקם גם עמדו על זה שאעדכן אותם בכל עניין שיצוץ לפלאפון הפרטי שלהם!
מכבוד הפרט לא אחשוף את שמותיהם אלא עם כן יאמרו לי אחרת.
היום בבוקר הגיע הטכנאי בכדי להתקין את הטלוויזיה החדשה שהוחלפה בפגומה.
הוא טיפל בצורה אדיבה ומקצועית בכל נושא ההתקנה ובתום ההתקנה הרים טלפון למנהל שווידא איתו ואיתי שהכול תקין ואין בעיה.
אמרתי לו "שהכול מעולה ואני מודה לו על האכפתיות ובכלל על כל המאמצים של כל הנוגעים בדבר בחברת אלקטרה דבר שלא מובן מאליו!"
בסופו של דבר אלקטרה עשתה את מירב המאמצים בכדי לתת לי את השירות הטוב ביותר וכמו בכל חברה גדול כמו אלקטרה דברים לפעמים עובדים קצת יותר לאט אך לבסוף הם יצאו גדולים!
בנוסף אני מודה לכל חברי הפורום שהיו קשובים לסיפור שלי ובכלל לפורום המבורך הזה, כן ירבו!
יופי. אז שורה תחתונה, החליפו מסך עם פיקסל שרוף תוך פחות משבוע. כל הכבוד לאלקטרה למרות שזה מה שהיה צריך לעשות.
כמו כל דבר בארץ היה צריך להתאמץ ולהתעצבן קצת כדי שזה יקרה אבל זה הסתיים בשלום.
יאללה, שיהיה במזל ומחכים לשרשור של התחדשות
תרבות ה "להשתולל , לצעוק ,ולהפוך שולחנות" כל כך חזקה ומקובלת כאן בארץ , לצערי הרב , שנראה שגם גופים גדולים ו"מכובדים" כגון אלקטרה ממש מצפים מהלקוחות להתנהג ככה במקרה הצורך - אחרת שום דבר לא זז ולא ממש מתייחסים למי שרק מבקש בשקט ובנימוס....
עצוב שכך !
שמח בשבילך שהצליח לך.
שבת שלום .
maya1 כתב:תרבות ה "להשתולל , לצעוק ,ולהפוך שולחנות" כל כך חזקה ומקובלת כאן בארץ , לצערי הרב , שנראה שגם גופים גדולים ו"מכובדים" כגון אלקטרה ממש מצפים מהלקוחות להתנהג ככה במקרה הצורך - אחרת שום דבר לא זז ולא ממש מתייחסים למי שרק מבקש בשקט ובנימוס....
עצוב שכך !
שמח בשבילך שהצליח לך.
שבת שלום .
...
זה ממש לא היה המקרה פה, לא ברור על מה ביססת את ההערה שלך.
אני לא יודע מה היה אבל נחכה ונראה אם יהיו סיפורים דומים
קודם כל טוב שהכל הסתדר כי זה אומר שתמיד יש ליבואן עם רצון טוב
(בלי ציניות) אפשרות לפתור את הבעייה לשביעות רצון הלקוח
אני לא הייתי חורץ את גורלו של יבואן לפי מקרה מסויים אחד
אני מודה שאמנע מקנייה מהם עד שנשמע עוד סיפרי שירות
(בעיקר הפתיע אותי נושא של פיקסל במקום די מרכזי
שאמור להיות גורם להחלפה בכל מסך עם גיבוי יבואן סביר)
byoyo כתב:עם כל הצער, אלמלא פתח את השרשור הנ"ל אני סבור שהסוף לא היה כזה....
אולי זה רק אני והסקפטיות שלי.
אני גם *מנחש* שממש הפצירו בו לחזור לפורום ולעדכן כמה שהם טובים בעצם....
בכל מקרה תתחדש
...
לגבי החלק הראשון יש משהו בדברך לגבי השני אני מצטער לאכזב אותך ואפילו הדגיש שבמקרה הזה הם היו צנועים (לפחות כך אני נוטה להאמין) וביקשו שלא אכתוב פידבק "העיקר שזה הסתיים לשביעות רצוני!"