הוט יוצאת במבצע נגד - 100 מגה ב- 100 שקל

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
Niseg
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #81 

l33cher כתב:חבוב,בשביל שבזק או הוט יהיו אטרקטיביים למישהו,צריך להציע מינימום קצב העלאה של 10מגהביט,כי זה הסטנדרט בהרבה מקומות באירופה :)

מה שגם יכול להבטיח קצב נהירה מאסיבי של לקוחות מחברה אחת לאחרת.
...
היה נחמד אם יכלנו להתחבר לספקיות באירופה אבל בנתיים צריך לאכול מה שהדואופול נותן לנו. לא יקרה כלום עד שחברת חשמל תכנס להתחרות עם בזק והוט.

זה נכון שהמעבר בין החברות קשה . לבזק יש קנס התנתקות והוט נותנים זיכוי רק למי שמצתרף לטריפל. ההתקנה שדורשים בהוט זה בערך 250 שקל ואם מחלקים את זה לשנה ומסתקלים על המחיר הרגיל החדש 140 שח (אפשר להשיג ב100 אם מתחברים ומתנתקים וטריקים ) ומחלקים את ההתקנה בין החודשים מקבלים כ160 שקל לחודש שזה יותר מהמחיר הרגיל של בזק ל100 . מאז שיש 100 ב100 אין שום סיבה לעבור להוט. מי שיש לו חיוב זיכוי כמוני יצתרך לשלם לבזק כ250-300 שקל קנס זה מעלה את המחיר מעבר להוט לכ180 שקל לחודש .

לעבור מהוט זה קצת יותר קל כי ההתקנה בבזק היא איזה 150 שקל +100 שקל על מודם - טוב זה בערך אותו הדבר. עדיין בהוט עד כמה שידוע לי אתה לא כבול לשום קנס חוץ מאולי הרצון שלך לקבל טלויזה. אם אתה בטריפל אתה בסוג של מילכוד בו אם תעבור לבזק ותשלם על הטלויזיה והטלפון בנפרד זה יכול לעלות לך אפילו יותר.

עדיין יש אנשים ששווה להם לשלם יותר ולעבור חברה - אנשים עם תקלות . אם האינטרנט לא עובד לא כדאי לחסוך. הסבל שיגרם לך אם אינטרנט לא תקין יהיה גדול יותר מ50 שקל לחודש. יש גם כמה חברות שיודעות לנצל את זה אבל לרוב עדיף פשוט לעבור או לאיים במעבר כי זאת השפה שספקי התקשורת בארץ מבינים.

netivi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 880
נתן תודות: 1060 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #82 

עכשיו התקשרתי לבזק לטובת שידרוג המהירות....

במקום 30 מגה Download ו-3 מגה Upload
קיבלתי 100 מגה Download ו-1.5 מגה Upload

כל זה במחיר של 100 ש"ח ( לא זוכר עם כולל מע"מ או לא כולל )

לגבי בזק בינלאומי המחיר הוא -29.9 ש"ח לתקופה של שנה...

השאלה אם אני יכול להוריד אותם ל-19.9 ש"ח לחודש ?

Niseg
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #83 

netivi כתב: לגבי בזק בינלאומי המחיר הוא -29.9 ש"ח לתקופה של שנה...

...
אף פעם לא ניסיתי אבל זה לא סביר שהם ירדו מ30 . יש סיכוי שב20 שקל לחודש הם יגידו לך שהם מסכימים לנתק אותך. אולי הם ירפדו אותך בהטבות שוות ערך ל 120 שקל בשביל שתשלם להם 30 שקל לחודש .

מחיר הספקיות היום ברצפה גם ככה . 014 באמת נותנים שירות טוב יחסית והם יודעים את זה (הם מפרסמים שהם יודעים) . הם מוכנים להתגמש במחיר אבל יש גבול לכמה הם מוכנים לרדת. אני די בטוח שב012 ו013 אפשר להוריד אותם ל20 אבל ב014 אני לא מכיר מישהו שעשה את זה. אם הם יתנו לאחד הם יצתרכו לתת לכולם בגלל זה אני לא חושב שאפשר להוריד אותם מ30.

ArielAberjil
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011
נתן תודות: 178 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #84 

האם מבצע 100 ב100 של הוט עדיין רלוונטי ואפשרי בימים אלו ואם כן,כיצד?

RefaelMantsur
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 320
שם מלא: Refael Mantsur
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #85 

בימים אלו לא הייתי חושב להתקרב להוט ,ראה ממירי MGIC HD שלא עובדים בעקבות עדכון גרסה כושל .
ולא מדבר על הפחבוקס .
תמונה
רפאל מנצור

ArielAberjil
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011
נתן תודות: 178 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #86 

מחפש להתקרב להוט רק לאינטרנט כרגע מכיוון שנמאס מבזק וכל התקלות שיש לי איתם.
אגב מה עם השמועות מחודש מאי לגבי מהירות UPLOAD בהוט?

reemar
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 198
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #87 

ArielAberjil כתב:מחפש להתקרב להוט רק לאינטרנט כרגע מכיוון שנמאס מבזק וכל התקלות שיש לי איתם.
אגב מה עם השמועות מחודש מאי לגבי מהירות UPLOAD בהוט?
...
שמועות שנשארו שמועות, אלא אם אתה משלם המן המון תקבל קצת יותר העלאה..
או שתחכה לחברת החשמל שתתחבר אצלה לסיבים אופטים..

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #88 

Niseg כתב:
netivi כתב: לגבי בזק בינלאומי המחיר הוא -29.9 ש"ח לתקופה של שנה...

...
אף פעם לא ניסיתי אבל זה לא סביר שהם ירדו מ30 . יש סיכוי שב20 שקל לחודש הם יגידו לך שהם מסכימים לנתק אותך. אולי הם ירפדו אותך בהטבות שוות ערך ל 120 שקל בשביל שתשלם להם 30 שקל לחודש .

מחיר הספקיות היום ברצפה גם ככה . 014 באמת נותנים שירות טוב יחסית והם יודעים את זה (הם מפרסמים שהם יודעים) . הם מוכנים להתגמש במחיר אבל יש גבול לכמה הם מוכנים לרדת. אני די בטוח שב012 ו013 אפשר להוריד אותם ל20 אבל ב014 אני לא מכיר מישהו שעשה את זה. אם הם יתנו לאחד הם יצתרכו לתת לכולם בגלל זה אני לא חושב שאפשר להוריד אותם מ30.
...
הכל אפשרי היום
יש לי שני יוזרים ב 014 כל יוזר 100 מגה ואיפי קבוע אחד ב 65 שח

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”