כל מה שקורה בחברות הסלולר - חדשות, מבצעים, מחירים

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5921

שליחה

http://www.012mobile.co.il/Global/012Mobile/9-ul.pdf

כאן דווקא מצויין שיש האטה לאחר סיום החבילה (שורה שלישית מלמטה)

nirzon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1352

שליחה

על זה בדיוק התרעומת - מאחר ובאתר שלהם הם עדיין מפרסמים האטה, אבל אצל החבר שלי שקנה עכשיו סים חדש מהם קיבל חוזה עם תשלום לחריגה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

אם זה נכון, לדעתי זה מצדיק תלונה למשרד התקשורת על הטעייה מכוונת של צרכנים.
הם אינם יכולים חוקית להצהיר באתר על משהו אחד ובפועל לתת חוזה אחר אחרי שנרשמים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327

שליחה

עזי כתב:
bariko כתב:תודה חברים.
עדיין לא ביצעתי את הרישום.
אבדוק את האפשרויות לגבי רכישת הסים, למרות שההעדפה שלי היא דרך החברה עצמה.
מניסיון שלי, הרבה פעמים דווקא שרוצים לחסוך, בסוף עוד יוצא שמשלמים יותר... :D

רק לא קיבלתי עדיין תשובה, אם יש צורך בסים רגיל, או מיקרו... :?
...
אתה צריך סים סטנדרטי.
למה לשלם 50 ש"ח ל-012 כאשר אתה יכול לרכוש מהם (012) את אותו הסים דרך גרופון ב-20 ש"ח?
...

תודה על ההמלצה.
עקרונית באמת המחיר בגרופון הרבה יותר זול.
אך נראה לי שאוותר על כך, בגלל שתי סיבות.:
ראשית, כתוב במפורש:
"רוכשים כרטיס SIM בתשלום חד פעמי של 19.90 ₪ בלבד במקום 49.42 ₪, ומצטרפים לתכנית ללא הגבלה החל מ-49 ₪ לחודש, למשך 6 חודשים"

כלומר לא ברור, אם הסים במחיר הנ"ל, תקף גם למסלול של ה-9 שקל.

שנית, המשלוח עלול להימשך מספר ימים, שבמהלכם הטלפון לא יהיה פעיל (מניסיון קודם, סלקום מנתקים את הקו מידית, מרגע קבלת הבקשה לניוד)
אינני יכול להרשות זאת לעצמי, עקב בעיות בריאות של אבא.

ההצעה של pixies לרכוש את הסים בסניף של "ילו", היא האידיאלית מבחינתי...

עזי
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
שם מלא: עזי

שליחה

אני רכשתי מ-012 סים במבצע וחיברתי אותו לתוכנית הבייסיק שלהם ב-9 ש"ח ללא שום בעייה.
את החיבור בין הסים לתוכנית אתה עושה באתר של 012 ברגע שהסים אצלך ואם אתה מנייד מסלקום, רק אז נשלחת בקשת הניוד והניתוק, לא ברגע שהזמנת את הסים מגרופון.
המון בריאות.

netivi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 880

שליחה

חברת 012 מובייל זה אורנג' למי שלא יודע...

nirzon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1352

שליחה

מצורף דף מהחוזה החדש של חבר שלי, עם הפירוט על המחיר של החריגה מהגלישה.
אבל אני חייב לסייג כאן משהו - אני לא אם זה בטעות, או שיש ל-012 כוונה להתחיל באמת לגבות כסף על חריגה, בהמשך החוזה מופיעים תנאים כלליים, ושם נכתב אכן שבחריגה תחול האטה ולא תוספת תשלום (כלומר קיימת סתירה פנימית בתוך החוזה עצמו). בנוסף, הוא דיבר עם נציגת השירות שלהם והיא הבטיחה לו שאין לו תוספת תשלום בעד חריגה.
בחוזה הישן שלו כתוב במפורש שהתשלום על החריגה הוא 0 ש"ח, ככה שעדיין יש כאן משהו מסריח, לדעתי.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

נראה לי שהוא צריך לדרוש מ-012 מובייל שישלחו לו טופס מתוקן.
אני קיבלתי טופס זהה עם 0.00 בסעיף המדובר (לפני שהזמנתי את החבילה הנוספת של 2GB), לפני כ-3 שבועות.

ייתכן גם ששווה לפנות בעניין לאחד מכתבי הצרכנות, למשל, לכתבת הצרכנות של Ynet (קריסטל, לא זוכר את השם הפרטי).

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

עזי כתב:אני רכשתי מ-012 סים במבצע וחיברתי אותו לתוכנית הבייסיק שלהם ב-9 ש"ח ללא שום בעייה.
את החיבור בין הסים לתוכנית אתה עושה באתר של 012 ברגע שהסים אצלך ואם אתה מנייד מסלקום, רק אז נשלחת בקשת הניוד והניתוק, לא ברגע שהזמנת את הסים מגרופון.
המון בריאות.
...
בעצם אתה צודק.
אפשר להזמין את הסים מגרופון, ולבצע את הניוד רק לאחר קבלתו.
אני רק לא מבין את המשפט שציטטתי קודם:
"רוכשים כרטיס SIM בתשלום חד פעמי של 19.90 ₪ בלבד במקום 49.42 ₪, ומצטרפים לתכנית ללא הגבלה החל מ-49 ₪ לחודש, למשך 6 חודשים"

אם מדובר בסים אחד ויחיד של 012, ולא משנה איזה מסלול בוחרים- אז למה להוסיף הערה כזו, שלמעשה קושרת בין רכישת הסים לבין התוכנית של ה49 שקל ללא הגבלה? :?

תודה על איחולי הבריאות. (Y)

erashel
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90

שליחה

nirzon כתב:מצורף דף מהחוזה החדש של חבר שלי, עם הפירוט על המחיר של החריגה מהגלישה.
אבל אני חייב לסייג כאן משהו - אני לא אם זה בטעות, או שיש ל-012 כוונה להתחיל באמת לגבות כסף על חריגה, בהמשך החוזה מופיעים תנאים כלליים, ושם נכתב אכן שבחריגה תחול האטה ולא תוספת תשלום (כלומר קיימת סתירה פנימית בתוך החוזה עצמו). בנוסף, הוא דיבר עם נציגת השירות שלהם והיא הבטיחה לו שאין לו תוספת תשלום בעד חריגה.
בחוזה הישן שלו כתוב במפורש שהתשלום על החריגה הוא 0 ש"ח, ככה שעדיין יש כאן משהו מסריח, לדעתי.
...
באתר שלהם כתוב שאין תשלום על חריגה, בחשבונית שלי כתוב אותו דבר והיום קיבלתי הודעה על ניצול 75% מהחבילה ואחרי זה תהיה האטה. ניידתי לפני פחות משבועיים..(החבילה של ה9 ש"ח)

עזי
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
שם מלא: עזי

שליחה

bariko כתב:
עזי כתב:אני רכשתי מ-012 סים במבצע וחיברתי אותו לתוכנית הבייסיק שלהם ב-9 ש"ח ללא שום בעייה.
המון בריאות.
...
בעצם אתה צודק.

אם מדובר בסים אחד ויחיד של 012, ולא משנה איזה מסלול בוחרים- אז למה להוסיף הערה כזו, שלמעשה קושרת בין רכישת הסים לבין התוכנית של ה49 שקל ללא הגבלה? :?

...
באותו עמוד בגרופון נכתב גם "לקוחות 012mobile יכולים בכל עת לבחור ולעבור לתכנית אחרת, מבין התכניות המוצעות למכירה." כך שגם אם היתה מגבלה, אפשר לאחר יום (או שעה) לעבור לתוכנית הבייסיק...

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

עזי כתב:
bariko כתב:
המון בריאות.
...
בעצם אתה צודק.

...
באותו עמוד בגרופון נכתב גם "לקוחות 012mobile יכולים בכל עת לבחור ולעבור לתכנית אחרת, מבין התכניות המוצעות למכירה." כך שגם אם היתה מגבלה, אפשר לאחר יום (או שעה) לעבור לתוכנית הבייסיק...
...
כן, כעת אני רואה זאת.
למען הסדר הטוב, הם היו צריכים לציין זאת, כסעיף של היתרונות.
אבל נו שויין...

תודה שהארת את עיניי, עזי (Y)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

pixies כתב:
pixies כתב:012 מובייל - 9 ש"ח הכוללים 60 דקות, 60 SMS-ים ו-100MB גלישה. מעבר לכך - 9 אג' לדקה, SMS או MB. אופציות מעניינות נוספות - תוספת של 19 ש"ח למסלול ה-9 ש"ח (סה"כ 28 ש"ח) להרחבת הגלישה הבסיסית ל-1GB, תוספת של 29 ש"ח (סה"כ 38 ש"ח) ל-2GB ותוספת של 39 ש"ח (סה"כ 48 ש"ח) ל-3GB. נכון להיום, 012 מובייל היא היחידה המאפשרת הוספת חבילות גלישה משמעותיות למסלולי הממעטים לדבר.
...
הבהרה (טובה דווקא) לגבי חבילות הגלישה שניתן לרכוש בנוסף לחבילת ה-9 ש"ח (1/2/3GB) - בתום הניצול שלהן אין חיוב של 9 אג' ל-MB אלא הגלישה מואטת.
...
הבהרה נוספת (והפעם לרעה) - בחשבון הראשון שקיבלתי מצויין שאם אחרוג מהחבילה הנוספת של 2GB שלקחתי, אשלם 1.024 ש"ח לכל 1MB גלישה. שימו לב! מומלץ לשים חסימה אוטומטית ע"י הסמארטפון עצמו. זה מוזר כי SMS האישור שקיבלתי בעת הזמנת החבילה מציין שתהיה האטה ולא חיוב על חריגה. כנראה שאני נחשף כאן לראשונה למדיניות ההטעייה המכוונת של אורנג'. חבל. (n)

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1251

שליחה

012=אורנג'

ככה שזה לא מפתיע.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5921

שליחה

לפני שבועיים עידכנתי חבילות ב3 קוים ב-012, ואצלי בשורה של חריגה מצויין מחיר 0.00

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

ירקרק כתב:יש בגרופון סים ב 20 שקל ומשלוח חינם

http://www.groupon.co.il/deals/national ... 4/25313539
...

האם המבצע הזה דרך גרופון הסתיים? :?

כאשר לוחצים על "להרשמה", נפתח חלון שבו אני מתבקש להזין כתובת מייל.
לחיצה נוספת על "אישור", מחזירה לעמוד הראשי, עם הצורך להתחבר מחדש...

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

כאן יש את כל העסקאות נכון לכל זמן נתון כלומר להרגע -

http://shopping.groupon.co.il/

אם אין אותו בעמוד הראשי של גרופון איפה שיש את כל העיסקאות הארציות אז כנראה שהוא הסתיים,אבל זה ככה בנוהל הקבוע - שבוע שבועיים יש את המבצע,מורידים איתו לעוד שבוע שבועיים,וחוזר חלילה.רוצה לומר,ראיתי את המבצע הזה בגרופן מספר רב של פעמים בחודשים האחרונים.אם המבצע לא קיים כרגע הוא יחזור אוטוטו לגרופון.

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

וגם פה יש לעיתים קרובות מציאות,לאו דווקא בתחום הסלולר

http://www.bigdeal.co.il/default.aspx

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

תודה ירקרק
אני ניסיתי כל הזמן את הלינק שהופיע כאן.
כנראה שהמבצע לכרטיס הסים כבר לא קיים, נכון לנקודת זמן זו, ולכן אין אופציה זמינה להמשך תהליך ההזמנה...

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

pixies כתב:
pixies כתב:
pixies כתב:012 מובייל - 9 ש"ח הכוללים 60 דקות, 60 SMS-ים ו-100MB גלישה. מעבר לכך - 9 אג' לדקה, SMS או MB. אופציות מעניינות נוספות - תוספת של 19 ש"ח למסלול ה-9 ש"ח (סה"כ 28 ש"ח) להרחבת הגלישה הבסיסית ל-1GB, תוספת של 29 ש"ח (סה"כ 38 ש"ח) ל-2GB ותוספת של 39 ש"ח (סה"כ 48 ש"ח) ל-3GB. נכון להיום, 012 מובייל היא היחידה המאפשרת הוספת חבילות גלישה משמעותיות למסלולי הממעטים לדבר.
...
הבהרה (טובה דווקא) לגבי חבילות הגלישה שניתן לרכוש בנוסף לחבילת ה-9 ש"ח (1/2/3GB) - בתום הניצול שלהן אין חיוב של 9 אג' ל-MB אלא הגלישה מואטת.
...
הבהרה נוספת (והפעם לרעה) - בחשבון הראשון שקיבלתי מצויין שאם אחרוג מהחבילה הנוספת של 2GB שלקחתי, אשלם 1.024 ש"ח לכל 1MB גלישה. שימו לב! מומלץ לשים חסימה אוטומטית ע"י הסמארטפון עצמו. זה מוזר כי SMS האישור שקיבלתי בעת הזמנת החבילה מציין שתהיה האטה ולא חיוב על חריגה. כנראה שאני נחשף כאן לראשונה למדיניות ההטעייה המכוונת של אורנג'. חבל. (n)
...
עוד הבהרה, והפעם לטובה - זוהי תשובה שקיבלתי מ-012 מובייל בעקבות פנייה שלי:
שלום רב ,

בהמשך לפנייתך הנושא ניבדק , עקב תקלה מופיעה הודעה זו בחשבונית ,
ראה הודעה זו כמבוטלת .
כמובן שאינך תחוייב בגין גלישה חורגת , אלא בסיום נפח הגלישה המהירות תרד כך שלא תיראה חיוב ,

המשך יום נעים
ליטל - מוקד 012mobile
...

חזור אל “סלולר”