לא מצליח לקבל מהירות 100 מגה
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
- jonicom
-
- טרול

- תגובות: 135
זה נורא פשוט, אני מכיר את הסיטואציה ולכן צרפתי לשרשור זה את הניסיון שלי,עובדה שצדקתי מול JSPOT ,oferlaor כתב:אבל זה מרגיש כאילו אתה עדיין עובד שם. זה כל מה שמעסיק אותך......
מראה שלא סתם כתבתי ביתר שאת על נושא זה .
אם אני הייתי מאמן במכבי נתניה מן הסתם כל שאלה מקצועית על מכבי נתניה תעניין אותי יותר להגיב ....
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
jonicom אתה עוסק ביחצנות בלתי פוסקת מהרגע שהצטרפת לאתר.
זה כלל לא משנה אם אתה עובד בהוט, משלמים לך בשביל זה, או שיש לך פשוט איזו מחלה. זה פרסום שנוגד את חוקי האתר !
העיסוק שלך ביחצנות הופך את האתר למקום לא נסבל לכולנו. האתר לא נועד לכך.
שים לב למספר האנשים שהעירו לך על העיסוק שלך ביחצנות באתר, בנוסף להודעות הפרטיות הרבות שקיבלתי בנושא.
זה כלל לא משנה אם אתה עובד בהוט, משלמים לך בשביל זה, או שיש לך פשוט איזו מחלה. זה פרסום שנוגד את חוקי האתר !
שים לב למספר האנשים שהעירו לך על העיסוק שלך ביחצנות באתר, בנוסף להודעות הפרטיות הרבות שקיבלתי בנושא.
- jonicom
-
- טרול

אני מצטער ,אבל בשרשור הזה אני ניצחתי-צדקתי ,אתה יודע למה ,כי אני באתי ממקום טוב ואני מכיר מכרים כאלהjpost כתב:jonicom אתה עוסק ביחצנות בלתי פוסקת מהרגע שהצטרפת לאתר.
שים לב למספר האנשים שהעירו לך על העיסוק שלך ביחצנות באתר, בנוסף להודעות הפרטיות הרבות שקיבלתי בנושא....
ואתה באת רק ל"חפש" ללכלך HOT וכמה דופקים את הלקוחות ,שים לב כל מי שמעיר לי הוא לקוח בזק !!! .
אין לי שום כוונה לריב פה עם אנשים ונכון הגזמתי !!! ,זה תוצאה של התגובות שלך
בסגנון HOT דופקת את הלקוח ולא מספקת לו את הנדרש , במקום לנסות לעזור לפותח השרשור שזה המטרה ,
עשה לי אמביציה להגיב לך .
נערך לאחרונה על ידי jonicom ב 30/03/2013 11:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- jpost
-
- חבר מביא חבר

jonicom, גם הודעה זו הינה יחצנות ופרסום סמוי שנוגדים את חוקי האתר.jonicom כתב:אני מצטער ,אבל בשרשור הזה אני ניצחתי-צדקתי ,אתה יודע למה ,כי אני באתי ממקום טוב ואני מכיר מכרים כאלהjpost כתב:jonicom אתה עוסק ביחצנות בלתי פוסקת מהרגע שהצטרפת לאתר.
שים לב למספר האנשים שהעירו לך על העיסוק שלך ביחצנות באתר, בנוסף להודעות הפרטיות הרבות שקיבלתי בנושא....
ואתה באת רק ל"חפש" ללכלך HOT וכמה דופקים את הלקוחות ,שים לב כל מי שמעיר לי הוא לקוח בזק !!! .
בסגנון HOT דופקת את הלקוח ולא מספקת לו את הנדרש , במקום לנסות לעזור לפותח השרשור שזה המטרה ,
עשה לי אמביציה להגיב לך ....
- jonicom
-
- טרול

אמרתי לך הגזמתי , אבל אתה צריך להיות כנה ולהגיד לנו מה יש לך נגד HOT .
- jpost
-
- חבר מביא חבר

וגם ההודעה הערוכה הזו שלך הינה יחצנות ופרסום סמוי להוט, שנוגדים את חוקי האתר.jonicom כתב:אני מצטער ,אבל בשרשור הזה אני ניצחתי-צדקתי ,אתה יודע למה ,כי אני באתי ממקום טוב ואני מכיר מכרים כאלהjpost כתב:jonicom אתה עוסק ביחצנות בלתי פוסקת מהרגע שהצטרפת לאתר.
עשה לי אמביציה להגיב לך .
שיהיה לך שבת שלום ושבזק תוכל לספק לך 100.
...
- harari
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
jonicom,
אני חושב שבתגובה האחרונה שלך טמונה הבעיה - אתה מחפש "לנצח" בויכוח.
עקבתי אחרי הדיון מתחילתו ובתור מתבונן מהצד אפשר לחוש בירידה משמעותית ברמת הדיון בגלל תגובות מסוג זה.
הבנו שיש לך ניסיון מעבודה בחברה וקיבלנו את מה שאמרת. וגם אני עד לכמה מקרים (וכמה שרשורי עצבים באתר) שמוכיחים אחרת. (לא דעה ולא ספקולציה - עובדה)
אין לי משהו אישי נגד הוט, אני לקוח גם שלהם וגם של בזק בשני בתים שונים ולכל אחד יש את הבעיות שלו - אבל זה העניין, שיש בעיות, גם כאן וגם כאן. מה שאנחנו מנסים לעשות כאן זה לנסות לפתור אותן.
אני חושב שבתגובה האחרונה שלך טמונה הבעיה - אתה מחפש "לנצח" בויכוח.
עקבתי אחרי הדיון מתחילתו ובתור מתבונן מהצד אפשר לחוש בירידה משמעותית ברמת הדיון בגלל תגובות מסוג זה.
הבנו שיש לך ניסיון מעבודה בחברה וקיבלנו את מה שאמרת. וגם אני עד לכמה מקרים (וכמה שרשורי עצבים באתר) שמוכיחים אחרת. (לא דעה ולא ספקולציה - עובדה)
אין לי משהו אישי נגד הוט, אני לקוח גם שלהם וגם של בזק בשני בתים שונים ולכל אחד יש את הבעיות שלו - אבל זה העניין, שיש בעיות, גם כאן וגם כאן. מה שאנחנו מנסים לעשות כאן זה לנסות לפתור אותן.
- jpost
-
- חבר מביא חבר

יש לי הרבה מאוד נגד יחצנים שמפרסמים פרסום סמוי באתר.jonicom כתב:אמרתי לך הגזמתי , אבל אתה צריך להיות כנה ולהגיד לנו מה יש לך נגד HOT ....
- jonicom
-
- טרול

החזרתי את התגובה לקדמותה OK .
.
JSPOT עזוב בוא נרד מזה ,נעבור לממד אחר ,בוא נפסיק .
.
JSPOT עזוב בוא נרד מזה ,נעבור לממד אחר ,בוא נפסיק .
נערך לאחרונה על ידי jonicom ב 30/03/2013 12:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
- jpost
-
- חבר מביא חבר

יש לי הרבה מאוד נגד יחצנים שמפרסמים פרסום סמוי באתר. גם אם הייתה מייחצן כל חברה אחרת, התגובות היו זהות.jonicom כתב:החזרתי את התגובה לקדמותה OK .
.
JSPOT עכשיו תסביר לי מה יש לך נגד HOT ,זה גם מחייב תשובה ....
ושוב, זה לא משנה אם אתה עובד בהוט, מקבל מהם תשלום עבור השירות הזה, או מסיבותיך אפילו מייחצן בהתנדבות.
הפעילות הזו של פרסום סמוי אסורה באתר.
- jonicom
-
- טרול

רגע אם אני חושב שטוב לי אסור להגיב ואם רע לי מותר להגיב ,מדוע אתה JSPOT כלקוח בזק
חשוב לך כל כך להתמקד בשרשור של לקוחת HOT מה אכפת לך ,מה אתה נכנס להציק ??? ...
מדוע כל שאלה שלך מתמקדת בטכנאי או בעומס או בתקלות שהבעיה בכלל בדפדפן גלישה
ואת זה סה"כ אמרתי מהניסיון שלי ,אם היית אומר שהבעיה ב HOT והרשת על הפנים לא היית מגיב לי נכון .
חשוב לך כל כך להתמקד בשרשור של לקוחת HOT מה אכפת לך ,מה אתה נכנס להציק ??? ...
מדוע כל שאלה שלך מתמקדת בטכנאי או בעומס או בתקלות שהבעיה בכלל בדפדפן גלישה
ואת זה סה"כ אמרתי מהניסיון שלי ,אם היית אומר שהבעיה ב HOT והרשת על הפנים לא היית מגיב לי נכון .
נערך לאחרונה על ידי jonicom ב 30/03/2013 12:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
- jpost
-
- חבר מביא חבר

באמת מאוד מצטער שאני מפריע לך בעבודת היחצנות להוט. אבל פרסום סמוי אסור כאן באתר.jonicom כתב:רגע אם אני חושב שטוב לי אסור ואם רע לי מותר ,מדוע אתה JSPOT כלקוח בזק חשוב לך כל כך להתמקד
בשרשור של לקוחת HOT מה אכפת ל ,מה אתה נכנס להציק ??? ...
מדוע כל שאלה שלך מתמקדת בטכנאי או בעומס או בתקלות שהבעיה בכלל בדפדפן גלישה ואת סה"כ אמרתי ....
- jonicom
-
- טרול

jpost כתב:באמת מאוד מצטער שאני מפריע לך בעבודת היחצנות להוט. אבל פרסום סמוי אסור כאן באתר.jonicom כתב:רגע אם אני חושב שטוב לי אסור ואם רע לי מותר ,מדוע אתה JSPOT כלקוח בזק חשוב לך כל כך להתמקד
מדוע כל שאלה שלך מתמקדת בטכנאי או בעומס או בתקלות שהבעיה בכלל בדפדפן גלישה ואת סה"כ אמרתי .......
JSPOT אמרתי לך מוקדם יותר בשרשור זה ,אתה פשוט מקנא שיש ללקוחות 100M וזה לא אצלך בבית נקודה ,
אני מציע לך תנסה לעזור ללקוחות בזק ולהיות חיובי במקום לטנף על אחרים .
ופה אני מפסיק!!! ,אין לי כוונה להתעמת אתך ,
שבת שלום ,אני עברתי הלאה ומבקש משאר הגולשים פשוט להפסיק ולא להגיב על נושא זה .
נערך לאחרונה על ידי jonicom ב 30/03/2013 12:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- jpost
-
- חבר מביא חבר

אני שונא יחצנים שמקלקלים את האתר השיתופי הטוב הזה לכולנו.jonicom כתב:jpost כתב:באמת מאוד מצטער שאני מפריע לך בעבודת היחצנות להוט. אבל פרסום סמוי אסור כאן באתר.jonicom כתב:רגע אם אני חושב שטוב לי אסור ואם רע לי מותר ,מדוע אתה JSPOT כלקוח בזק חשוב לך כל כך להתמקד
מדוע כל שאלה שלך מתמקדת בטכנאי או בעומס או בתקלות שהבעיה בכלל בדפדפן גלישה ואת סה"כ אמרתי .......
אמרתי לך מוקדם יותר בשרשור זה ,אתה פשוט מקנא שיש 100M וזה לא אצלך בבית נקודה כי אתה שונא את HOT
ופה אני מפסיק!!! ,אין לי כוונה להתעמת אתך ,שבת שלום ,אני עברתי הלאה ....
jonicom, היחצנות הבלתי פוסקת שלך להוט באתר תיפסק.
לא נאפשר לך לנהל כאן באתר פעילות יחצנות שמטרתה להשפיע על על קהל יעד מסוים, להשגת מוניטין להוט.
- NetCHEIF
-
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
במקום לדון לגופם של אנשים, כדאי שתצמדו לעובדות:
א. לקוחות הוט ב-100m מקבלים את המהירות הזו ללא יוצא מן הכלל. אני לא מכיר לקוח אחד של הוט שמחובר ללא חייגן ואינו מקבל את המהירות הזו בכל שעות היממה, כולל חגים וחופשות.
ב. הוט מספקת מודם בחינם. בבזק מודם עולה היום 100 שקל.
ג. היכולת של בזק לספק 100m אמיתיים מאוד מוגבלת ורק לקוחות שנמצאים קרוב לארון התקשורת זוכים לזה.
ד. לעומת העבר, השירות של הוט השתפר מאוד והאיכות שלו מאוד דומה לזו של בזק.
גילוי נאות - אני לא עובד וגם לא עבדתי בחברות הללו ובפועל, גם היום, אני לקוח של שתיהן באינטרנט המהיר.
א. לקוחות הוט ב-100m מקבלים את המהירות הזו ללא יוצא מן הכלל. אני לא מכיר לקוח אחד של הוט שמחובר ללא חייגן ואינו מקבל את המהירות הזו בכל שעות היממה, כולל חגים וחופשות.
ג. היכולת של בזק לספק 100m אמיתיים מאוד מוגבלת ורק לקוחות שנמצאים קרוב לארון התקשורת זוכים לזה.
גילוי נאות - אני לא עובד וגם לא עבדתי בחברות הללו ובפועל, גם היום, אני לקוח של שתיהן באינטרנט המהיר.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
Jonicom
לא הבנתי למה אתה מבקש מאנשים שיפסיקו להגיב... זה לא מעניינך אם מגיבים או לא ואתה יכול להמנע מלענות כשלא מתאים לך.
לא הבנתי למה אתה מבקש מאנשים שיפסיקו להגיב... זה לא מעניינך אם מגיבים או לא ואתה יכול להמנע מלענות כשלא מתאים לך.
- x7007
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 165
יש מצב שתיתן לנו צילום של ה CONNECTION במודם ?
לראות מה בדיוק העוצמות, בבירור זה משהו שמגיע מהמודם, הנתב TPLINK לא עוזר בנושא ולבדיקות הראשוניות כדאי לחבר את המודם ישירות שנוכל לשנות משהו ובאמת לקבל את ההוכחה מהתשתית ולא מציוד הקפי שיכול להשפיע בצורה ניכרת על התוצאה שאנחנו בעצם בודקים או רוצה להגיע. ישירות למודם ונוכל להמשיך לעשות בדיקות. תצלום ראשוני יעזור.
ובנוסף אם תוכל לעשות פינגים ללא הפסקה ליעדים הבאים
START > CMD
ping www.download.com -t
ping www.ynet.co.il -t
ping www.walla.co.il -t
ותגיד לנו אם הפינגים תואמים כך
download - בין 189 בבזק ל 220-240 בהוטנט
ynet - בין 20-40 בבזק ? למאיזשהו סיבה אצלי כרגע 102 בהוטנט
walla - בין 16-20 בבזק ל 16-120 בהוטנט
ותריץ אותם כל היום, תשים לב אם יש :
1. קפיצות מטורפות מ 20 ל 100-700 או מ 220 ל 400-500
2. תראה אם יש איבודי מידע, Request Time Out שזה גורם הכרחי להורדת המהירות גם אם זה משהו שאתה לא רואה בבדיקות מהירות ובכלל, זאת הדרך היחידה לגלות. תבקש מהוט לעשות RESET ל HOST. ומקסימום תנסה להחליף ספק, תחכה יום, ואז תחזור שהתחלף לך האייפי. ואם אתה רוצה להיות בטוח, תעבור לחייגן שתקבל 172 ואז תעשה בדיקת מהירות ללא ספק בכלל.
כרגע מה הספק שלך ?
*דבר נוסף, אם יש לך וינדוס 7, כדאי שתפעיל את אפשרות ה Congestion.
תיכנס ל CMD דרך ADMIN.
START בחיפוש תרשום CMD ואז כפתור ימני עליו RUN AS Admin....
תרשום את הפקודה
netsh i tcp show global
תראה לנו מה זה מוגדר אצלך - וכבר באותו רגע תשנה ההגדרה
netsh i tcp set global congestion=ctcp
לא צריך להפעיל מחדש את המחשב, רק ישר תאתחל את הבדיקה.
אתה צריך שזה יראה כך
TCP Global Parameters
----------------------------------------------
Receive-Side Scaling State : enabled
Chimney Offload State : disabled
NetDMA State : disabled
Direct Cache Acess (DCA) : disabled
Receive Window Auto-Tuning Level : highlyrestricted
Add-On Congestion Control Provider : ctcp
ECN Capability : disabled
RFC 1323 Timestamps : disabled
דבר שני יש דרייברים של כרטיס רשת, תוודא שהם מעודכנים.
דבר שלישי תנסה לשחק עם ההגדרות Flow Control , Intterupt Moderation ובנוסף Recieve Buffers ו Transmit Buffers.
אני מבדיקה אישית שעשיתי למישהו דרך TeamViewer קיבל רק 30 או 50, אחרי כל האפשרויות שרשמתי פה בנוסף מצאנו ש Intterupt Moderation אם הוא היה מבוטל אצלו הוריד את המהירות ל 60-80 וכשהפעלנו זה הגיע ל 100. משהו הזוי. יכול להיות שהמעבד שלו לא היה מספיק מהיר וכו' או שהכרטיס פשוט *** XD.
זה היה אחרי ההתקנה של הדרייבר של הכרטיס.
דבר שני ב LOCAL AREA CONNECTION תבטל תמיד את ה QOS PACKET SCHEDULER רק את הסימון לא להסיר.
ובאלחוטי תמיד תשאיר את זה, זה אומר לו איך לשלוח את המידע וזה חובה באלחוטי.
אני מקווה שזה יעזור לך, יש עוד הרבה דברים, אבל זה רק התחלה.
לראות מה בדיוק העוצמות, בבירור זה משהו שמגיע מהמודם, הנתב TPLINK לא עוזר בנושא ולבדיקות הראשוניות כדאי לחבר את המודם ישירות שנוכל לשנות משהו ובאמת לקבל את ההוכחה מהתשתית ולא מציוד הקפי שיכול להשפיע בצורה ניכרת על התוצאה שאנחנו בעצם בודקים או רוצה להגיע. ישירות למודם ונוכל להמשיך לעשות בדיקות. תצלום ראשוני יעזור.
ובנוסף אם תוכל לעשות פינגים ללא הפסקה ליעדים הבאים
START > CMD
ping www.download.com -t
ping www.ynet.co.il -t
ping www.walla.co.il -t
ותגיד לנו אם הפינגים תואמים כך
download - בין 189 בבזק ל 220-240 בהוטנט
ynet - בין 20-40 בבזק ? למאיזשהו סיבה אצלי כרגע 102 בהוטנט
walla - בין 16-20 בבזק ל 16-120 בהוטנט
ותריץ אותם כל היום, תשים לב אם יש :
1. קפיצות מטורפות מ 20 ל 100-700 או מ 220 ל 400-500
2. תראה אם יש איבודי מידע, Request Time Out שזה גורם הכרחי להורדת המהירות גם אם זה משהו שאתה לא רואה בבדיקות מהירות ובכלל, זאת הדרך היחידה לגלות. תבקש מהוט לעשות RESET ל HOST. ומקסימום תנסה להחליף ספק, תחכה יום, ואז תחזור שהתחלף לך האייפי. ואם אתה רוצה להיות בטוח, תעבור לחייגן שתקבל 172 ואז תעשה בדיקת מהירות ללא ספק בכלל.
כרגע מה הספק שלך ?
*דבר נוסף, אם יש לך וינדוס 7, כדאי שתפעיל את אפשרות ה Congestion.
תיכנס ל CMD דרך ADMIN.
START בחיפוש תרשום CMD ואז כפתור ימני עליו RUN AS Admin....
תרשום את הפקודה
netsh i tcp show global
תראה לנו מה זה מוגדר אצלך - וכבר באותו רגע תשנה ההגדרה
netsh i tcp set global congestion=ctcp
לא צריך להפעיל מחדש את המחשב, רק ישר תאתחל את הבדיקה.
אתה צריך שזה יראה כך
TCP Global Parameters
----------------------------------------------
Receive-Side Scaling State : enabled
Chimney Offload State : disabled
NetDMA State : disabled
Direct Cache Acess (DCA) : disabled
Receive Window Auto-Tuning Level : highlyrestricted
Add-On Congestion Control Provider : ctcp
ECN Capability : disabled
RFC 1323 Timestamps : disabled
דבר שני יש דרייברים של כרטיס רשת, תוודא שהם מעודכנים.
דבר שלישי תנסה לשחק עם ההגדרות Flow Control , Intterupt Moderation ובנוסף Recieve Buffers ו Transmit Buffers.
אני מבדיקה אישית שעשיתי למישהו דרך TeamViewer קיבל רק 30 או 50, אחרי כל האפשרויות שרשמתי פה בנוסף מצאנו ש Intterupt Moderation אם הוא היה מבוטל אצלו הוריד את המהירות ל 60-80 וכשהפעלנו זה הגיע ל 100. משהו הזוי. יכול להיות שהמעבד שלו לא היה מספיק מהיר וכו' או שהכרטיס פשוט *** XD.
זה היה אחרי ההתקנה של הדרייבר של הכרטיס.
דבר שני ב LOCAL AREA CONNECTION תבטל תמיד את ה QOS PACKET SCHEDULER רק את הסימון לא להסיר.
ובאלחוטי תמיד תשאיר את זה, זה אומר לו איך לשלוח את המידע וזה חובה באלחוטי.
אני מקווה שזה יעזור לך, יש עוד הרבה דברים, אבל זה רק התחלה.
נערך לאחרונה על ידי x7007 ב 30/03/2013 16:53, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- shay2911
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
הרבה מהדברים שאתה אומר אינם נכונים. בתור לקוח של הוט כבר כ 3-4 שנים ומתוכם בשנה וחצי האחרונות על 100 מגה יש לי כמה דברים לחדש לך על ממצאיך:NetCHEIF כתב:במקום לדון לגופם של אנשים, כדאי שתצמדו לעובדות:
גילוי נאות - אני לא עובד וגם לא עבדתי בחברות הללו ובפועל, גם היום, אני לקוח של שתיהן באינטרנט המהיר....
א. לא נכון, לצערי בעקבות האי יציבות של הוט לא תמיד מקבלים 100.. ושנית אני מחובר ללא חייגן ובמשך חודשיים סבלתי מבעיה שהוט חסמו לי והגבילו אותי בטורנטים ונאלצתי להתחבר עם חייגן.. ( וקיבלתי 60 במקום 100) כדי שבאמת אוכל להוריד טורנטים. ולא משנה כמה פניתי אליהם, הם אפילו לא הגדירו את זה כתקלה אצלם כי הבדיקת מהירות תקינה...
ב. גם אם היום מספקת מודם בחינם אתה עדיין משלם על דמי התקנה...
ג. לא חד משמעי אני מכיר כמה אנשים שמקבלים מהירות קרובה ל100 (באזור 90) גם אם לא קרובים כל כך לארון תקשורת.
ד. מסכים שהשירות של הוט אכן השתפר במקצת לעומת שנה-שנתיים אחורה אך לצערי האיכות שלו לא מתקרבת לאיכות של התשתית של בזק... ( מבחינת זמן תגובה ויציבות הקו).
אני מבין שאתה מסתכל על הוט ב"משקפיים ורודות" אך לצערי צריך להכיר בעובדות שלא הכל ורוד אצל הוט, כמובן גם אצל בזק לא הכל ורוד אבל להגיד את הדברים הללו זה הגזמה.
עריכה : נסחפתי מעט עם התגובה אך אכן הוט אינה מושלמת ותמיכה שלהם ברמות מסויימות פשוט זוועה. כל מה שנותר לקוות שעם הזמן גם תקלות אלו יפתרו וחיבור יהיה יציב ב99.9 אחוזים
נערך לאחרונה על ידי shay2911 ב 31/03/2013 4:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ds123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2049
x7007 , תודה על התגובה המפורטת אבל בעמוד 5 כתבתי שהבעיה נפתרה (בסוף זה היה מנגון ה link scanner של האנטי וירוס)