חג שמח,
קראתי בשקיקה את הפוסט של מוטי בנושא המקינטה והרצון לנסות התעורר...
כמי שממש חדש בתחום, יש לי מספר שאלות שהתשובות שלך להן יעזרו לי להתקדם.
1. האם נהוג לשתות את המוקה בכוסות אספרסו?
אם כן, אז מה במקרה שאני רוצה לשתות בספל גדול יותר? מקובל/אפשרי ?
2. בהקשר לשאלה הראשונה, מאחר שאני מארח חשבתי על מקינטה 4 כוסות.
איך אני מכין לעצמי כוס אחת במכשיר הזה? איך אדע כמה קפה למלא? והאם יש עוד משהו לדעת
בעת הכנת כוס אחת ממקינטה של 4 כוסות?
3. ראיתי מקינטה שגם מחממת את החלב (יוצא מהתחתית צינור שנכנס לפיה).
האם מישהו ניסה? ממליץ?
תודה מראש
איתן
שרשור תגובות: אל תוותרו על המקינטה
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
Re: שאלות של מתחיל
הי איתן 
אפשר לשתות בכוס גדולה יותר, אבל אתה לא יכול לחלוט יותר משקה מהמקינטה, אלא אם תקנה מקינטה גדולה יותר (למשל, של 4 מנות) ותשתה את הכל בעצמך.
זו הסיבה שאנשים מחזיקים בד"כ מס' מקינטות בגדלים שונים.
אם אתה בד"כ מכין קפה רק לעצמך, הייתי ממליץ על הזוגית. זה יותר עבודה כשמארחים, אבל גמיש יותר מבחינת כמויות.
היא נחמדה ועובדת יפה. אם אתה שותה המון קפוצ'ינו ומתעצל להקציף ידנית, זה פתרון נחמד.
אבל עדיין, הוא לא מהווה תחליף ראוי להקצפה נפרדת, כי החלב מתערבב כאן עם האספרסו - כאילו שבחשו לך את כוס הקפוצ'ינו.
בהחלט. זה בדיוק הגודל וזו כמות החליטה - 30 מ"ל למוקה-קצר ו-60 מ"ל לכפול/ארוך.etmr כתב: 1. האם נהוג לשתות את המוקה בכוסות אספרסו?
אם כן, אז מה במקרה שאני רוצה לשתות בספל גדול יותר? מקובל/אפשרי ?...
אפשר לשתות בכוס גדולה יותר, אבל אתה לא יכול לחלוט יותר משקה מהמקינטה, אלא אם תקנה מקינטה גדולה יותר (למשל, של 4 מנות) ותשתה את הכל בעצמך.
במקינטה של 4 כוסות ניתן להכין *רק* 4 מנות. אי אפשר להכין פחות ואי אפשר, כמובן, להכין יותר.etmr כתב: 2. בהקשר לשאלה הראשונה, מאחר שאני מארח חשבתי על מקינטה 4 כוסות.
איך אני מכין לעצמי כוס אחת במכשיר הזה? איך אדע כמה קפה למלא? והאם יש עוד משהו לדעת
בעת הכנת כוס אחת ממקינטה של 4 כוסות?...
זו הסיבה שאנשים מחזיקים בד"כ מס' מקינטות בגדלים שונים.
אם אתה בד"כ מכין קפה רק לעצמך, הייתי ממליץ על הזוגית. זה יותר עבודה כשמארחים, אבל גמיש יותר מבחינת כמויות.
חפש "מוקה אקספרס" או Mukka Express בפורום. תמצא הודעות על המקינטה הזו.etmr כתב: 3. ראיתי מקינטה שגם מחממת את החלב (יוצא מהתחתית צינור שנכנס לפיה).
האם מישהו ניסה? ממליץ?...
היא נחמדה ועובדת יפה. אם אתה שותה המון קפוצ'ינו ומתעצל להקציף ידנית, זה פתרון נחמד.
אבל עדיין, הוא לא מהווה תחליף ראוי להקצפה נפרדת, כי החלב מתערבב כאן עם האספרסו - כאילו שבחשו לך את כוס הקפוצ'ינו.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- קופיהוליק
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 393
- נתן תודות: 192 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
Re: שאלות של מתחיל
האם מישהו ניסה? ממליץ?
[/quote]
חפש "מוקה אקספרס" או Mukka Express בפורום. תמצא הודעות על המקינטה הזו.
אבל עדיין, הוא לא מהווה תחליף ראוי להקצפה נפרדת, כי החלב מתערבב כאן עם האספרסו - כאילו שבחשו לך את כוס הקפוצ'ינו.[/quote]
יש לי את המקינטה הזו יש לה אחלה קפה אך מהקצפה איתכזבתי עדיף להקציף עם טוטוקרמה של ביאלטי אוכל מקציף אחר
[/quote]
חפש "מוקה אקספרס" או Mukka Express בפורום. תמצא הודעות על המקינטה הזו.
אבל עדיין, הוא לא מהווה תחליף ראוי להקצפה נפרדת, כי החלב מתערבב כאן עם האספרסו - כאילו שבחשו לך את כוס הקפוצ'ינו.[/quote]
יש לי את המקינטה הזו יש לה אחלה קפה אך מהקצפה איתכזבתי עדיף להקציף עם טוטוקרמה של ביאלטי אוכל מקציף אחר
קפה עושים באהבה או לא עושים בכלל