דגם ה- TV-303D אשר ישווק על ידי SG יהיה חסר מקלט DVB-T. כאשר הדגם הוכרז, הוא הכיל מקלט כזה, אך חברת Dune HD החליטה לא לשווק כרגע את הסטרימר עם מקלט מובנה זה. ייתכן ויהיה ניתן להשתמש בדונגל USB אשר מהווה מקלט כפי שניתן בדגמים קודמים יותר של Dune HD, אך היכולת כנראה תושמט בעתיד.
בניגוד למידע המוטעה ש- טלHD מסר, דגם ה- TV-303D יהיה בעל יכולות Bitstream לכל פורמטי האודיו. בדיוק כפי שכבר כתבתי וכמות הקישורים שתביאו מגוגל שיטענו אחרת, לא ישנו את היכולות הריאליות של הסטרימר.
בנוגע לשאר המידע המוטעה שהציג טלHD, האתר hdlandblog ניזון ישירות משמועות שמקורן במתחרים של Popcorn Hour, אותם דברי הבל שמעתי ב- CES האחרון. תנסו לחשוב לבד למה מעבד ה- SMP8672, הצטרף לסדרת ה- SMP8670 אשר סטרימרים מבוססי סדרה זו כבר יצאו לפני שנתיים, עם ה-
PopBox V8, ה-
Dune HD TV-101 או ה-
TViX Xroid B1 Mini.
אם נמשיך עם דברי ההבל, מעבד הדגל של חברת Sigma Designs, ה- SMP8910, בהחלט זוכה לתמיכה מצד החברה כראוי למעבד הדגל ומפגישה שלי עם Sigma Desigs, החברה גם מתכוונת להציג מעבד מתקדם יותר וכנראה שיהיה מאותה ארכיטקטורה. הוא ממש לא זוכה לחוסר תמיכה כפי שנטען וניתן רק לנחש בבטחון מי מפיץ את השמועות הללו.
אחרון, תפסיקו להתייחס לדברים שאתם מוצאים מחיפוש אקראי בגוגל, לא כל מה שכתוב באנגלית ומופיע ברשת הוא נכון. אני מניח שאני מדבר לקיר ואתם תמשיכו לגגל כאילו יש פרס בקצה, אבל הייתי חייב להגיד את זה.