שרשור תגובות: ה- Dune HD Base 3D בידינו!

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

Gilsony כתב::מבולבל: לפי dune-hd.com
Tv303d ללא עידן + וללא dts-hd ו true
...
גם לפי השירשור הזה...303D לא מפענח HD AUDIO.
http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=30814

ציטוט מהודעה 25:
The TV-303D will not sport HD Audio, its designed for TVs not amplifiers and home cinema setups. The Base 3d will have all the hd audio as expected. Full specs are now on Dune's website - links in previous posts.
...
ולמי שיש סבלנות לקרוא את כולו...
עשו השוואה בין ה A400 ל BASE 3D ונכתב שה DUNE עם ביצועים הרבה יותר טובים. 8)
נערך לאחרונה על ידי טלHD ב 29/01/2013 19:23, נערך פעם 1 בסך הכל.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

עוד משהו מעניין...
נכתב שסיגמא מודעים לבאגים ולחוסר יציבות של הצ'יפ ב A400, ה SMP8911,
ולכן כרגע החליטו להפסיק לייצרו 8O
http://www.mpcclub.com/forum/showthread ... 814&page=3

המקור:
http://www.microsofttranslator.com/BV.a ... -bugs.html

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46459

שליחה

דגם ה- TV-303D אשר ישווק על ידי SG יהיה חסר מקלט DVB-T. כאשר הדגם הוכרז, הוא הכיל מקלט כזה, אך חברת Dune HD החליטה לא לשווק כרגע את הסטרימר עם מקלט מובנה זה. ייתכן ויהיה ניתן להשתמש בדונגל USB אשר מהווה מקלט כפי שניתן בדגמים קודמים יותר של Dune HD, אך היכולת כנראה תושמט בעתיד.

בניגוד למידע המוטעה ש- טלHD מסר, דגם ה- TV-303D יהיה בעל יכולות Bitstream לכל פורמטי האודיו. בדיוק כפי שכבר כתבתי וכמות הקישורים שתביאו מגוגל שיטענו אחרת, לא ישנו את היכולות הריאליות של הסטרימר.

בנוגע לשאר המידע המוטעה שהציג טלHD, האתר hdlandblog ניזון ישירות משמועות שמקורן במתחרים של Popcorn Hour, אותם דברי הבל שמעתי ב- CES האחרון. תנסו לחשוב לבד למה מעבד ה- SMP8672, הצטרף לסדרת ה- SMP8670 אשר סטרימרים מבוססי סדרה זו כבר יצאו לפני שנתיים, עם ה- PopBox V8, ה- Dune HD TV-101 או ה- TViX Xroid B1 Mini.

אם נמשיך עם דברי ההבל, מעבד הדגל של חברת Sigma Designs, ה- SMP8910, בהחלט זוכה לתמיכה מצד החברה כראוי למעבד הדגל ומפגישה שלי עם Sigma Desigs, החברה גם מתכוונת להציג מעבד מתקדם יותר וכנראה שיהיה מאותה ארכיטקטורה. הוא ממש לא זוכה לחוסר תמיכה כפי שנטען וניתן רק לנחש בבטחון מי מפיץ את השמועות הללו.

אחרון, תפסיקו להתייחס לדברים שאתם מוצאים מחיפוש אקראי בגוגל, לא כל מה שכתוב באנגלית ומופיע ברשת הוא נכון. אני מניח שאני מדבר לקיר ואתם תמשיכו לגגל כאילו יש פרס בקצה, אבל הייתי חייב להגיד את זה.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

את ה"מידע המוטעה" ב ces האחרון לא אני הפצתי... :P
והנתונים כאן לא הגיעו מגוגל ולא אני המצאתי אותם.. אלה כתובים וחוזרים על עצמם בכמה פורומים ואתרים לק"ב בעולם...
דרך אגב, המאמר מ hd land במקורו בכלל בצרפתית.

לגבי 303D... אני עכשיו קורא שהוסיפו באתר יצרן איזכור מפורש "... audiophile uncompressed HD audio with high resolutions..." וזה מצויין ומשמח.
ממש לא זכור לי שזה הטקסט שהיה רשום שם לפני כן וקראתי אותו בעבר כמה פעמים.

לא כולנו נפגשים עם סיגמא פנים מול פנים... ואין צורך להתעצבן אם מעלים כאן דיונים או ציטוטים מפורומים בעולם.
אפשר לחלוק את הידע שלך גם מבלי לתקוף את כל מי שכתב משהו שקרא ו/או שנכתב במקום שלא מצא חן בעינך.

amsali
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22

שליחה

זיו_אר
אל דאגה,
טל HD לא מתכוון לגזול ממך את תפקיד ראש מערך המזרימים באתר
תהייה רגוע

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

טלHD,
אזכור השפה בה כתוב המידע השגוי לא תורם לאמינות שלה. גם לא מספר האזכורים לאותו מידע שגוי ברשת. רוב, אם לא כל האתרים, קוראים במקומות מאוד מצומצמים ואז חוזרים על הדברים שוב ושוב, זאת הסיבה לכך שניתן לראות את המידע השגוי מופיע במקומות רבים כל כך.

מעטים הם מאוד הגופים אשר מציגים חשיבה עצמאית, נפגשים עם היצרנים עצמם ובקשר עם חברות ה- SoC כגון Realtek ו- Sigma Designs. יצרני הסטרימרים מודעים לנקודות אלו אצלנו וזאת הסיבה שאנחנו זוכים למידע ראשוני מהם, קבלת סטרימרים לפני שהם יוצאים לשוק, ערוץ תקשורת ישיר מול היצרנים ועוד. אנחנו גם הגוף העיתונאי היחידי בארץ ובעולם אשר זוכה מהם לכזה יחס וזה נרכש בהרבה עבודה.

amsali,
בתור אחד שנרשם לאתר לפני חודש, מפתיע שאתה יודע את התואר שהיה לי לפני 4 שנים לערך. מצד שני, אם מסתכלים קצת מאחורי הקלעים, רואים בבירור שאתה טרול קשה הבנה בשם gameboy אשר הוקפא מהאתר לפני 5 שנים וממשיך ליצור משתמש חדש כל חודש ולא מבין שהקפאה חוזרת ונשנית של שמות המשתמש החדשים שאתה פותח, אמורה לרמוז לך שאתה לא רצוי כאן.

Netstat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 690

לאחר זמן המתנה רב "נשברתי" היום

שליחה

והזמנתי את ה Dune HD TV303D 3D הזמנה מוקדמת במחיר שלדעתי שווה כל שקל .אמור לצאת לפי מה שנמסר לי ב14.2.2013 .
פעם ראשונה שאני מזמין מוצר כזה לפני קריאת ביקורת מקצועית של זיו ,או אתר רציני באינטרנט .
נקווה שכל הציפיות יצדיקו את ההמתנה ,בניגוד לכמה מכשירים שלא ממש עשו את זה .

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

תתחדש (Y)
מה המחיר "ששווה כל שקל".?
לא ראיתי שפרסמו מחיר ל 303d.

עריכה: פורסם בזאפ:
http://www.dvdoor.co.il/?storeid=6346&v ... &id=577068

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4811
שם מלא: שי כהן

שליחה

ת.ת.ת (Y)
נשמח לשמוע התרשמות ראשונית.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

יפה שמשתמשים בוידאו שלנו לטובת קידום המוצר.

Netstat,
איזה ציפיות יש לך מהמוצר שלא קיבלת עליהן מענה בשרשור? כבר נתתי תשובה לכל הנושאים העיקריים.

Netstat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

טלHD קניתי באחת החנויות שמופיעה בZAP ב1190 ש"ח כולל משלוח ,לדעתי מחיר הוגן ביותר .
זיו קיבלתי מענה בשרשור לכל הדברים ברמה התאורטית מהכתבה והשרשור ,אבל עדיין ללא ביקורת יסודית עם פרוט של כל הנקודות כפי שאתה מפרסם בד"כ .

Gilsony
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12

Dune hd base 3d

שליחה

תאמינו או לא אני ככר 20 שנה בענף הזה ,כבר ראיתי הכל , בסה״כ מה שאנשים מחפשים זה חוויה :חוויה בציפיה למכשיר
שאמור לצאת לשוק ,חוויה בפתיחת האריזה של המוצר , החיבור , השימוש הראשון , ההמשך מובן. כאחד ״שפותח אריזות של מכשירים כל הים ״ אני יכול להעיד על עצמי שזו אחת הסיבות שהחזקתי כל כך הרבה זמן בענף, לראות את הטכנולוגיה
,לראות איך משנה לשנה המסכים משתפרים , הכל נהיה קטן ומתקדם יותר.
בסך הכל רציתי לומר תודה לחברה מ HT (ישראל) על התרומה בהשארת האש בגחלת , גחלת ה ״ חוויה ״.

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4811
שם מלא: שי כהן

שליחה

מי מה ולמה? :מבולבל:

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

יש לציין כי החנות dvdoor אינה יבואנית רישמית של Dune HD. אני לא רושם זאת לחיוב או לשלילה, אלא רק לידיעת החברים.

Netstat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

ziv_r כתב:יש לציין כי החנות dvdoor אינה יבואנית רישמית של Dune HD. אני לא רושם זאת לחיוב או לשלילה, אלא רק לידיעת החברים.
...
זיו לא ראיתי בקישור שנתת של SG את החנות תחת משווקים לא מורשים ,אבל זה נכון שבסעיף האחריות מופיע שם החנות .

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

Netstat,
אין סיבה שהיצרן יציין משווקים לא מורשים, הוא מציין רק את המורשים וכיום בארץ רק SG הינם כאלו.

Netstat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

ziv_r כתב:Netstat,
אין סיבה שהיצרן יציין משווקים לא מורשים, הוא מציין רק את המורשים וכיום בארץ רק SG הינם כאלו.
...
גם תחת היבואן לפחות באתר שלו יש רשימה של משווקים לא מורשים והחנות לא מופיעה ברשימה הזו .

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

זה רק אומר שהרשימה לא מעודכנת. אני מקווה שאתה לא מפקפק בדברי.

Netstat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

ziv_r כתב:זה רק אומר שהרשימה לא מעודכנת. אני מקווה שאתה לא מפקפק בדברי.
...
חלילה ,אבל זה בסדר עדיין לדעתי עדיף על להזמין מחול על כל המשתמע מזה ,מה גם שאת הPOPCORN ים למינהם שרכשתי בעבר רכשתי לא דרך יבואן רישמי וטפו טפו כולם עוד עובדים ,כולל הA110 .

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

Netstat כתב:
ziv_r כתב:זה רק אומר שהרשימה לא מעודכנת. אני מקווה שאתה לא מפקפק בדברי.
...
חלילה ,אבל זה בסדר עדיין לדעתי עדיף על להזמין מחול על כל המשתמע מזה ,מה גם שאת הPOPCORN ים למינהם שרכשתי בעבר רכשתי לא דרך יבואן רישמי וטפו טפו כולם עוד עובדים ,כולל הA110 .
...
מה הקשר חו"ל? ליבואן הרשמי יש את הכלים והקשר הישיר עם היצרן וכמובן את אנשי התמיכה הנכונים למותג dune. אחד מהם הוא חבר באתר שנים רבות וידוע בעזרה הרבה כאן לחברים עוד מימי tvix.
עוד כשבוע-שבועיים היבואן הרשמי ישחרר את המכשירים לחנויות ולמשווקים המורשים.
לדעתי שווה להמתין עוד קצת לטובת אחריות של היבואן הרשמי SG.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”