VT50 55 - למרות ההרצה וההמלצות לא מרוצה מאיכות התמונה שלה - בעיות כיול?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אל תעבוד במצב NORMAL.
בפנסוניק VT50 יש מצב PRO1, שבו אפשר להגדיר הכל, כולל גאמה וכו'.
שים גאמה על 2.2 או 2.4 (ב-2.4 עלולים להעלם לך פרטים).
מצב ECO מוריד את צריכת החשמל (אבל גם מוריד גם את עוצמת הלבנים).
לגבי BLACK LEVEL זה באחד התפריטים המתקדמים.
בפנסוניק VT50 יש מצב PRO1, שבו אפשר להגדיר הכל, כולל גאמה וכו'.
שים גאמה על 2.2 או 2.4 (ב-2.4 עלולים להעלם לך פרטים).
מצב ECO מוריד את צריכת החשמל (אבל גם מוריד גם את עוצמת הלבנים).
לגבי BLACK LEVEL זה באחד התפריטים המתקדמים.
-
- מצב PRO1
-
- גאמה
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מה הקשר ?pessik כתב:
גם אני חשבתי בכיוון של פנסוניק ,לאחר כל הרעש שעושים מסביב למותג הזה
אבל וויתרתי בגלל שאין תמיכה בעברית.
ועכשיו לאחר קריאת השרשור הזה אני שמח שקניתי סמסונג...
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אני יכול להבין את פותח השירשור ואת pessik בנוגע לעיברית
היום מסכי פלזמה פנאסוניק פחות מנחמות בשידורי SD בניגוד לסדרות הקודמות וזה מאוד ברור אבל בשידורי HD המסך מעולה חבל לי שיורוקום מוצאת את עצמה היום במצב בוא היא היא תגיד הכול על מנת למכור מסכים.
לדוגמא עניין העיברית בהשקה של יורוקום (עוד מעט כבר תהיה עוד אחת) דיבר מיקי אחראי תחום מסכים וגם מנהל החטיבה על כך שעומדת לצאת גירסת שדרוג לקושחה ונוכל לקבל עברית לצערי הכל דיבורים ואנחנו אוכלים את מה שיוצא להם מהפה בשקיקה ובאמת מאמינים לצערי יורוקום היום במצב שהיא לא בוחלת בשום אמצעי על מנת למכור עוד ועוד מסכים ואפילו על חשבון האמת בפירסום גם לחברי הפורום יורוקום תגיד הכל על מנת למכור את המסכים אפילו את המנכ"ל הם ימכרו בתמורה לנזיד עדשים ללא מחשבה שניה רק כדי להוציא קופסאות מהמחסן זו דעתי בכל אופן ואני בטוח שיש עוד רבים שחושבים כמוני
היום מסכי פלזמה פנאסוניק פחות מנחמות בשידורי SD בניגוד לסדרות הקודמות וזה מאוד ברור אבל בשידורי HD המסך מעולה חבל לי שיורוקום מוצאת את עצמה היום במצב בוא היא היא תגיד הכול על מנת למכור מסכים.
לדוגמא עניין העיברית בהשקה של יורוקום (עוד מעט כבר תהיה עוד אחת) דיבר מיקי אחראי תחום מסכים וגם מנהל החטיבה על כך שעומדת לצאת גירסת שדרוג לקושחה ונוכל לקבל עברית לצערי הכל דיבורים ואנחנו אוכלים את מה שיוצא להם מהפה בשקיקה ובאמת מאמינים לצערי יורוקום היום במצב שהיא לא בוחלת בשום אמצעי על מנת למכור עוד ועוד מסכים ואפילו על חשבון האמת בפירסום גם לחברי הפורום יורוקום תגיד הכל על מנת למכור את המסכים אפילו את המנכ"ל הם ימכרו בתמורה לנזיד עדשים ללא מחשבה שניה רק כדי להוציא קופסאות מהמחסן זו דעתי בכל אופן ואני בטוח שיש עוד רבים שחושבים כמוני
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
gshoshan,
כל הדברים שאמרו לך בדיון, בפורום ובכלל במאמרים וביקורות על המסך נכונים. אין ספק שהמסך טוב והתמונה בו מעולה. אבל מה, לכל זה אין חשיבות אם בסופו של דבר לעין שלך התמונה לא נראית טוב/כהה מידי וכו'..
כל אחד תופס "תמונה טובה" בצורה שונה לגמרי ולא תמיד יש חפיפה בין תקנים וערכים מדודים למה שאדם אוהב לראות על הצג. כבר יצא לי לראות אצל מספר חברים (שקנו מסכים לא זולים) שהם מעדיפים אובר צבע, אובר חדות, אובר בהירות ובכלל טמפ' שרחוקה מ WARM (חום להם מידי) ומתקרבת בכלל לאזור ה COOL (כחול ומשום מה זה נראה להם נכון).. עכשיו לך תסביר להם שהתמונה שהם רואים רחוקה מאד מלהיות משהו מכוייל או נכון לסרט/צפייה. זה בכלל לא מעניין אותם, זה מה שהם אוהבים וזה לגיטימי. אני רואה את זה ונהיה לי חושך (יותר נכון יותר מידי אור) בעניים אך הם פשוט מתים על זה.
מה שאני בא להגיד זה דבר כזה: אם כיילת את המסך לפי ערכים מדודים, המלצות, פאטרנים ושאר מכשירי מדידה וכיול ואתה עדיין לא אוהב את התמונה אז זרוק את הכל לפח - אין לערכים האלה שום משמעות ואף אחד לא יכול לכמת הנאה ממוצר במספרים מדודים. כוון את המסך למצב בו הוא נראה לך הכי טוב וזהו ותרגיש חופשי להתעלם מכל המדידות והבדיקות. בסוף אתה הוא זה שצריך לצפות בו בסרטים ולהנות ממנו..
בהצלחה
כל הדברים שאמרו לך בדיון, בפורום ובכלל במאמרים וביקורות על המסך נכונים. אין ספק שהמסך טוב והתמונה בו מעולה. אבל מה, לכל זה אין חשיבות אם בסופו של דבר לעין שלך התמונה לא נראית טוב/כהה מידי וכו'..
כל אחד תופס "תמונה טובה" בצורה שונה לגמרי ולא תמיד יש חפיפה בין תקנים וערכים מדודים למה שאדם אוהב לראות על הצג. כבר יצא לי לראות אצל מספר חברים (שקנו מסכים לא זולים) שהם מעדיפים אובר צבע, אובר חדות, אובר בהירות ובכלל טמפ' שרחוקה מ WARM (חום להם מידי) ומתקרבת בכלל לאזור ה COOL (כחול ומשום מה זה נראה להם נכון).. עכשיו לך תסביר להם שהתמונה שהם רואים רחוקה מאד מלהיות משהו מכוייל או נכון לסרט/צפייה. זה בכלל לא מעניין אותם, זה מה שהם אוהבים וזה לגיטימי. אני רואה את זה ונהיה לי חושך (יותר נכון יותר מידי אור) בעניים אך הם פשוט מתים על זה.
מה שאני בא להגיד זה דבר כזה: אם כיילת את המסך לפי ערכים מדודים, המלצות, פאטרנים ושאר מכשירי מדידה וכיול ואתה עדיין לא אוהב את התמונה אז זרוק את הכל לפח - אין לערכים האלה שום משמעות ואף אחד לא יכול לכמת הנאה ממוצר במספרים מדודים. כוון את המסך למצב בו הוא נראה לך הכי טוב וזהו ותרגיש חופשי להתעלם מכל המדידות והבדיקות. בסוף אתה הוא זה שצריך לצפות בו בסרטים ולהנות ממנו..
בהצלחה
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לכל המתחכמים והמקטרגים
זהו המסך הטוב בעולם נקודה, מסך כזה צריך לדעת לכייל.
לפותח השירשור, אם קנית בחנות מתמחה תבקש מהם לכייל את המסך,
אם לא, תפנה לשירות של יורוקום והם יעזרו לך.
אין ספק שאם המסך לא מכוייל נכון ולצרכים שלך, לא תוכל להינות ממנו.
בהצלחה
זהו המסך הטוב בעולם נקודה, מסך כזה צריך לדעת לכייל.
לפותח השירשור, אם קנית בחנות מתמחה תבקש מהם לכייל את המסך,
אם לא, תפנה לשירות של יורוקום והם יעזרו לך.
אין ספק שאם המסך לא מכוייל נכון ולצרכים שלך, לא תוכל להינות ממנו.
בהצלחה
איציק- ראיתי את המסכים אצל חברים ומנסיון עם מסכים קודמים ועם הפיוניר שברשותי שנחשבת
למפונקת שבמסכי הפלאזמה
2 עם מסך צריך להיות מכוייל על הקשקש יש בעיה במסך נקודה. לא מדובר בחללית ולא מדובר במדע מדיוק סה"כ זה פאקינג מסך ואם יש צורך בדוקטורט כדי להביא אותו לכיול מושלם אז מבחינתי המסך לא עושה את העבודה
למפונקת שבמסכי הפלאזמה
2 עם מסך צריך להיות מכוייל על הקשקש יש בעיה במסך נקודה. לא מדובר בחללית ולא מדובר במדע מדיוק סה"כ זה פאקינג מסך ואם יש צורך בדוקטורט כדי להביא אותו לכיול מושלם אז מבחינתי המסך לא עושה את העבודה
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

shay1shay1 כתב:איציק- ראיתי את המסכים אצל חברים ומנסיון עם מסכים קודמים ועם הפיוניר שברשותי שנחשבת
למפונקת שבמסכי הפלאזמה
2 עם מסך צריך להיות מכוייל על הקשקש יש בעיה במסך נקודה. לא מדובר בחללית ולא מדובר במדע מדיוק סה"כ זה פאקינג מסך ואם יש צורך בדוקטורט כדי להביא אותו לכיול מושלם אז מבחינתי המסך לא עושה את העבודה...
העניין הוא שכבר יצא לי לראות כמה מסכי VT-50 וגם בגודל 65 ולשמחתי את הראשון שנמכר בארץ
המסך הזה מתפקד מצויין גם מבלי לגעת בכיול שלו . יש רק צורך לכבות את מנגנון חיסכון באנרגיה כדי לקבל תוצאה פנטסטית .
יתכן ויש אנשים שהמסך לא לטעמם וטוענים שהלבן של המסך בצבע כחלחל ביקשנו שיעלו תמונות של המסך שנראה במה מדובר .
תופעה כזאת ניתן לראות בקלות גם דרך תמונות .
1 אם כבר מדברים על ה 65 " לדעתי הוא נופל באיכותו מול ה55" הייתי מצפה שבמסך FHD תוכל להנות מתוכן ברזולוציה גבוהה גם בישיבה שקרובה למסך אבל לאכזבתי ואת זה ראיתי גם במו עיניי (אני מניח שהמסך היה מכוייל כי הוא ניצב במקום מקצועי) ממרחק של 1.5-2 מ' ניתן היה לראות מידי פעם את הפיקסלים בתמונה והתמונה לא הייתה חלקה כפי שאמורה להיות בתכנים בעלי רזולוציה גבוהה לעומת אחיו הקטן יותר9000es כתב:shay1shay1 כתב:איציק- ראיתי את המסכים אצל חברים ומנסיון עם מסכים קודמים ועם הפיוניר שברשותי שנחשבת
למפונקת שבמסכי הפלאזמה
2 עם מסך צריך להיות מכוייל על הקשקש יש בעיה במסך נקודה. לא מדובר בחללית ולא מדובר במדע מדיוק סה"כ זה פאקינג מסך ואם יש צורך בדוקטורט כדי להביא אותו לכיול מושלם אז מבחינתי המסך לא עושה את העבודה...
העניין הוא שכבר יצא לי לראות כמה מסכי VT-50 וגם בגודל 65 ולשמחתי את הראשון שנמכר בארץ![]()
המסך הזה מתפקד מצויין גם מבלי לגעת בכיול שלו . יש רק צורך לכבות את מנגנון חיסכון באנרגיה כדי לקבל תוצאה פנטסטית .
יתכן ויש אנשים שהמסך לא לטעמם וטוענים שהלבן של המסך בצבע כחלחל ביקשנו שיעלו תמונות של המסך שנראה במה מדובר .
תופעה כזאת ניתן לראות בקלות גם דרך תמונות ....
2 בהתיחסותי לאייכות המסך בשידורי SD לא דברתי על רמת הצבע אלה על אייכות התמונה דהיינו עד כמה המסך יודע לעדן את התכנים הגרועים בSD כפי שמסכי פנאסוניק ידעו לעשות בעבר והיום פחות נכון שה VT 55-65 נחשבים למסכים סופר איכותי אבל מכאן ועד לסגוד למסך (כפי שאתה נוהג לעשות על כל מסך של פנאסוניק) הדרך עוד ארוכה מאוד ואני עדיין חושב שיש תופעת של הליכה אחרי העדר בכל מה שקשור לפנאסוניק ללא הבחנה בין נכון או לא נכון
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

shay1 כתב: בהתיחסותי לאייכות המסך בשידורי SD לא דברתי על רמת הצבע אלה על אייכות התמונה דהיינו עד כמה המסך יודע לעדן את התכנים הגרועים בSD כפי שמסכי פנאסוניק ידעו לעשות בעבר והיום פחות נכון שה VT 55-65 נחשבים למסכים סופר איכותי אבל מכאן ועד לסגוד למסך (כפי שאתה נוהג לעשות על כל מסך של פנאסוניק) הדרך עוד ארוכה מאוד ואני עדיין חושב שיש תופעת של הליכה אחרי העדר בכל מה שקשור לפנאסוניק ללא הבחנה בין נכון או לא נכון...
shay1
אין כאן שום עניין של סגידה פשוט מדובר במסך הטוב ביותר בעולם !!!
ועדיין לא הבנתי למה פותח השרשור לא מעלה תמונות של המסך שנראה את התופעה שהוא מדבר עליה .
תודה !kingshoko כתב:Setupyshneider כתב:הי , אני קיבלתי את הטלויזיה היום ואין לי בכלל PRO או PROFESSIONAL
איפה זה מתחבא ?...
Advance(isfccc)
ואז יהיה לך...
גם בלי הכיול , המסך הזה מהההההההההמם !!!!!!!!!!!!!!
איזו תמונה מגניבה יואו , או שהטלויזיה הקודמת שלי היתה זוועה או שזו פצצה , נראה לי יותר לכיוון הראשון
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 592
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
תתחדש ידידי
סלח לי נכון שזה עניין שלך אבל יש מצב לדעת בכמה קנית אותה ?
אין לי מה להגיד לך אבל יאללה תהנה9000es כתב:shay1 כתב: בהתיחסותי לאייכות המסך בשידורי SD לא דברתי על רמת הצבע אלה על אייכות התמונה דהיינו עד כמה המסך יודע לעדן את התכנים הגרועים בSD כפי שמסכי פנאסוניק ידעו לעשות בעבר והיום פחות נכון שה VT 55-65 נחשבים למסכים סופר איכותי אבל מכאן ועד לסגוד למסך (כפי שאתה נוהג לעשות על כל מסך של פנאסוניק) הדרך עוד ארוכה מאוד ואני עדיין חושב שיש תופעת של הליכה אחרי העדר בכל מה שקשור לפנאסוניק ללא הבחנה בין נכון או לא נכון...
shay1
אין כאן שום עניין של סגידה פשוט מדובר במסך הטוב ביותר בעולם !!!
....
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.