יש דבר כזה כרטיס-טלוויזיה???

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 195

שליחה

pixies אחי, אם תיתקשר אליי, יש לי מתנה בשבילך...מגיע לך.....

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר

שליחה

shaul5540,
עם כל ההערכה ל pixies, ובאמת מגיע לו, לא מומלץ לפרסם מספרי טלפון בצורה גלויה על גבי פורומים ברשת.
ברשותך, ערכתי את ההודעה שלך ושלחתי ל Pixies במסר פרטי את הטלפון שפרסמת.

אורי

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

מיצטער URILER, אבל פשוט מגיע לו מתנה ולי אין בעייה לפרסם את מס' הסלופון שלי, כי אי-אפשר להטריד אותי....יש לי תוכנת-סינון-שיחות.....

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

shaul5540,
אין על מה להצטער וכל הכבוד על הרצון להראות את הערכתך.
הנושא של פרסום מספרי טלפון הוא פשוט עניין בעייתי אז אני משתדל למנוע פגיעה בגולשים חברי האתר :)

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

הבנתי uriler, לא יקרה שוב, פשוט אני ממש נהנה עכשיו מפרי-עמלו של pixies...חוץ מהעובדה שאי-אפשר להקטין את החלון של הממיר, פחות מרבע-מסך וזה מפריע לי לעבוד ב-EXCEL, אבל זו ממש לא אשמתו של pixies...אני עכשיו רואה את ערוץ-511-HD באיכות ממש מהממת...יותר טוב מהטלוויזיה שלי בסלון "60-LG-HD...באימאשלי יותר טוב...מיתחשמק לי להודות לבחור...

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

אתה יכול לנסות את התוכנה הבאה, היא אולי תעבוד:
http://www.digitallis.co.uk/pc/ResizeEnable/index.html

אתה מוריד את הקובץ, פותח אותו (אין צורך להתקין) לתיקייה לפי רצונך.
לפני שאתה פותח את התוכנה של Avermedia, אתה מריץ את קובץ ההרצה של ResizeEnable.
אחרי שהוא רץ (יהיה אייקון ליד השעון), אתה פותח את תוכנת הצפייה, ואז תראה אם אתה יכול לשלוט על הגודל שלה מהפינה הימנית התחתונה של החלון.
שים לב שהיא עלולה להשפיע על הרזולוציה של התמונה - אם זה קרה ויש בעיה, פשוט תסגור ותפתח וזה יסתדר.
נערך לאחרונה על ידי uriler ב 07/08/2012 20:21, נערך פעם 1 בסך הכל.

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

תודה uriler, אני אנסה, למרות שזה ניראה מסובך...קודם אני אעשה אקרוניס-בקאפ ליתר ביטחון...

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

אין פה פוטנציאל לגרימת נזק, זה לא מתקין כלום (פשוט עוקף את ההגבלות שהתוכנה יוצרת, בתקווה).

אגב, טעות שלי קודם, שינוי הגודל הוא מהפינה הימנית התחתונה...

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

uriler אחי, הורדתי את התוכנה שנתת לי, סגרתי את החלון של הממיר, (כלומר את ה-AverMedia), עשיתי דאבל-קליק על ResizeEnableRunner ולצערנו לא קרה כלום...ניסיתי 3פעמים ולא קורה כלום....אבל תודה לך על הניסיון לעזור....זה באמת מפריע לי לעבוד עם ה-Excel....אני עובד עכשיו על רבע-מסך בצד השני וכול הזמן אני מזיז את הסרגל, שנימצא בתחתית החלון ימינה-שמאלה-ימינה-שמאלה-וכו'....זה לדעתי שיא-הטימטום שהם, הגבילו את ההקטנה לרבע-מסך...שלחתי להם אימייל ביום ראשון ושאלתי למה, אבל עד עכשיו לא ענו לי....כניראה שאין להם תשובה...אם אפשר היה להקטין את החלון לשמינית-מסך, זה היה מושלם...חבל...

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

וואוו!!!, זה עובד uriler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
עכשיו אני יכול לעבוד לפרנסתי על כול רוחב ה-Excel, (זה בעינייני עזרה לאדריכלים), ואני יכול בחלון-קטן-בצד-למעלה ליצפות באולימפיאדה...חסכתם לי אתה ו-pixies, ליקנות טלוויזיה באיזה 3,000שקל וליתלות אותה עם עוד 600שקל על זרוע על הקיר......איך אני יכול להודות לכם?...אל תיתלכלכו ותגידו לי "לא-צריך".....אם היית לידי עכשיו uriler, הייתי מביא לך בוסה-קטלנית רבאק-חשיש!!!!...

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

shaul5540,
לא צריך (מצטער על הלכלוך :P)... מספיק לי להנות מהתגובה שלך :)

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אדון uriler, ליכלכת.....אתה לא נותן לי לשתף אתכם בשימחתי והנאתי....זה לא בסדר...תן לי רק כתובת, בשביל מתנה...מה קרה לך אתה?...אתם ממינזר-השתקנים-המיסתגפים???

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

shaul5540,
תן לי לישון על זה...

לילה טוב :)

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

יופי, תישן....הבעייה היא שפיתאום זה לא עובד....רציתי להקטין עוד יותר וזה קפץ לי בחזרה לרבע-מסך....אז סגרתי את החלון עם X, עשיתי QUIT לאייקון, הפעלתי שוב את ה-ריסייז-ראנר, פתחתי שוב את ה-AVER ולא עזר...מסרב להקטין יותר מרבע-מסך...זה כניראה ביגלל שהישתוללתי משימחה...

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

שוב עובד!!!!, צריך קודם להפעיל את ה-ריסייז-ראנר ואח"כ ליפתוח את הממיר....(האסט-סמארט-סקיוריטי-5 שלי, מיתעלל בקובץ הפתוח ומעלים אותו דקה אחרי שאני עושה את ה-ווינראר....)

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

הבנתי מה הולך...אחרי שה-אסט-5 מוחק את ה-ריסייז-ראנר הפתוח, אי-אפשר לשנות את גודל החלון....צריך ליסגור והכול מחדש....נימאס לי מהאסט-5 הזה, הוא אנטי-וירוס מס' 1, אבל הוא מגזים לפעמים....נישבר לי מימנו...יש בטעות אנטי-וירוס טוב אחר, שלא מישתולל ככה בברבריות?

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

כל הכבוד שעלית על זה!
למעשה, זה הגיוני שהוא הורג אותו, כי הראנר בעצם משנה בברוטליות הגדרות של מערכת ההפעלה, וזו התנהגות שיש גם וירוסים שינצלו.
במקום להחליף אנטי וירוס, אולי אתה יכול להגדיר לו exception, או חוק (filter / rule) ולהגדיר שלא יתייחס לקובץ הזה.

עכשיו באמת לילה טוב :-)

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אני יכול להגדיר RULES רק לתוכנות, או פורטים, אבל כאן אין תוכנה, או פורט....ליילה באמת נהדר לך uriler....

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

תעשו טובה, ניכנסתי לאתר של avermedia.com ומצאתי שם לפי התמונה את הדגם של הכרטיס שלי שהוא -- Aver3D CaptureHD , גם בחוברת-ההפעלה שקיבלתי רשום אותו השם, אבל בתאור של המוצר עם התמונות אין דרייבר.....אז עברתי לקטיגורית-דרייברים ושם לא מצאתי את הדגם הזה...יכול להיות שביגלל שזה חדש, אין לו דרייבר, אבל אם אתם יכולים pixies ו - uriler, אתם הרבה יותר מומחים מימני בנושא הזה ואולי תצליחו לימצוא את הדרייבר האחרון, ששם אולי תיקנו את הבעייה של המינימום-רבע-מסך...
-
מה שכתוב על הדרייבר שקיבלתי זה ------> 040BH727-B6M
-------------------------------------------------> MCS1.7.9
--------------------------------------------------> DRV1.12.X.49
---------------------------------------------------> 53.8.1
-
---------------------> ככה בדיוק זה כתוב על התקליטור בארבע שורות.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

הנה הלינק להורדות:
http://www.avermedia.com/Product/Produc ... b=APDriver

אבל ניתן לראות שהגירסאות להורדה בלינק הן 1.7.9 לתוכנה ו-1.12.0.49 לדרייבר, כמו אצלך, כלומר: מה שמותקן אצלך זה הכי עדכני ואין טעם להוריד עדכון.
חבל...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

חזור אל “תוכנה - KODI”