יאללה אולי זה הצ'אנס שלך אייל... עבור דירה .. רצוי בנס ציונה...
ורצוי במרכז..
בעצם כל נס ציונה היא מרכז..
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
ramkol
חבר מביא חבר
תגובות: 3075
שליחה
בקשר לנושא השירשור (מצטער, יש לי הצתה מאוחרת)
נגיד אני הולך לחנות ליקנות מגבר. המוכר משמיע לי משהו. אני מבסוט ואומר: וואלה הייתי נותן למה ששמעתי את הציון 8. בא המוכר ואומר לי: תישמע יש לי מגבר ששומעים בו עוד יותר טוב, מתאים בול לך. המוכר מראה לי מגבר שניראה יותר טוב, חיבורי זהב מנורות כחולות וכו. אני מיתלהב.. מה שהמוכר לא סיפר לי, זה שביפנים יש בדיוק אותו הדבר כמו במגבר הראשון. בדיוק אותו דבר. אני מקשיב למגבר ואוסף הריגושים גורם לי לישמוע יותר טוב. אני אומר למוכר: וואלה שומעים יותר טוב. ונותן למגבר ציון 9. המוכר אומר לי : זה עוד כלום, יש לי מגבר בול בישבילך אבל הוא עולה הרבה יותר. אני אומר לו: נישמע ונעשה. המוכר מראה לי מגבר שעולה אולי אלף לירות, מצופה ניקל מזהב ומנורות מכסף ועל המגבר כתוב באותיות מסולסלות מרק לוינסון.. מה שהמוכר לא סיפר לי זה שבתוך המגבר יש בדיוק, אבל בדיוק, מה שיש בשני המגברים הקודמים. אני מאזין למגבר וכמובן עם כל האינפורמציה שקיבלתי, הרושם שעשו עלי כל הדברים שמיסביב אני מחליט זה מגבר 10. שמעתי בו שתי נקודות יותר מהמגבר הראשון. אני אומר למוכר: תביא והולך הביתה עם מגבר שאני שומע בו עשר.
עכשיו, מה שאתם מציעים לי לעשות זה לישמוע במיבחן עיוור וליראות שכל המגברים הם בעצם רק ציון שמונה וללכת הביתה עם מגבר שמונה. אבל למה?? אם אני יכול, בלי מיבחן עיוור, ללכת הביתה עם מגבר עשר??
תגיד... אתה שמעת על הרבה אודיופילים שיגידו שהם קנו מגבר 8 , לא משהו, צליל בעייתי ועוד?
מיישום מה היו ויהיו אנשים שידווחו על מבחני המגברים שעשו וכמה מגבר X הוא הכי הכי מתאים להם והוא גם מאוד טוב ומיוחד-וזהו אותו המגבר שאותו אדם ירכוש. אחר הוא ידווח לאחרים כי זה מגבר "הכי הכי".
כעבור שנה פלוס -הוא ישדרג שוב.
הכל עניין של דיסונסס קוגניטיבי. קודם המוכר ישכנע את הקונה לקנות. באותו זמן הקונה משכנע את עצמו שזה המגבר "הכי הכי "והוא אשר יודע לשמוע הבדלים דקים, יכול להעריך נכונה את המוצר המעולה. אחר הקונה יכתוב כאן עד כמה המוצר מעולה, כדי לשכנע אחרים שהוא בחר נכון.
אין שום בעיה עם זה. זהו חלק משרשרת המזון האודיופילית.
אני מסכים שתמיד בסופו של דבר משדרגים
הסיבה רק לאחר השמעות ממושכות מתחילים "להבין" איך באמת נשמע המגבר
מרגישים את היכולות האמתיים ואת המגבלות
כמו ניקון צליל ,הפרדה ,עומק ,מהירות תגובה
האוזן מתרגל לצלילים ואז רוצים איכות צליל גבוה יותר
אני לא אשכך את ההשמעה הראשונה של מגבר שגיסי הביא לי מיפן
יחסית לצליל של המגבר שהיה לי בבינת עצמי מחוברת אלקטור
אם הזמן הבנתי שיש חזיונות במגבר המדובר
אז עברתי למגבר אנגלי )cyrus one
שוב שדירגתי אבל נשארתי בצליל אנגלי (cyrus 3 + psx(
היום אני מרוצה ,לא חושב לשדרג כיוון שקושר השמיעה לא משתפר עם הזמן אלה ההפך
השדרוג תמיד רצוי (תלוי בתקציב כמובן)