אין כמו משטרת ישראל!!!

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2338

שליחה

לא שזה מפתיע,
מסתבר שהשוטרים שיקרו ולא הגיעו לפארק למרות הקריאה במוקד 100.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4226911,00.html
...
כמה לא מפתיע! גם את אורגיית הסקס בחוף בוגרשוב הם פיספסו (טענו שהגיעו ולא ראו כלום) אבל חצי
מעם ישראל היה שם וצפה בזה... (n)

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8140

שליחה

oris74 כתב:לא יאמן אבל לצערי לא מפתיע... כשפתחתי את השרשור לא שיערתי את עוצמת התזמון בעקבות האירועים המזעזעים שקרו מיד אח"כ.
המסקנה העצובה היא שאסור להעיר לאף אחד ושהמשטרה לא תעזור ברוב המקרים. בקיצור נמשיך לסבול בשקט... :cry:
...
לא חיבים לסבול.
צריך להקים משטרה אזרחית.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862

שליחה

Lior_M כתב:
oris74 כתב:לא יאמן אבל לצערי לא מפתיע... כשפתחתי את השרשור לא שיערתי את עוצמת התזמון בעקבות האירועים המזעזעים שקרו מיד אח"כ.
המסקנה העצובה היא שאסור להעיר לאף אחד ושהמשטרה לא תעזור ברוב המקרים. בקיצור נמשיך לסבול בשקט... :cry:
...
לא חיבים לסבול.
צריך להקים משטרה אזרחית.
...
עדיף כבר להביא את BATMAN.

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

משטרה אזרחית ואז מה?

נראה לכם שאותו הפושטק (עדן קוראים לו לא?) היה רואה פקח ואו אזרח אחר והיה מהסס
לדקור אותו? או שבתור אזרח מישהו היה מעיז לירות בו (אפילו בשביל לנטרל אותו) ועומד למשפט כמו אדון דרומי?

איפה אתם חיים! :מבולבל:

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

kaplaey2 כתב:משטרה אזרחית ואז מה?

נראה לכם שאותו הפושטק (עדן קוראים לו לא?) היה רואה פקח ואו אזרח אחר והיה מהסס
לדקור אותו? או שבתור אזרח מישהו היה מעיז לירות בו (אפילו בשביל לנטרל אותו) ועומד למשפט כמו אדון דרומי?

איפה אתם חיים! :מבולבל:
...
ברגע שאתה מקים משטרה אזרחית אתה מגדיל את האינטרס של אותו שוטר ( שמשרת את השכונה שבה הוא גר ) לפעול לאכיפת החוק.
אני מדבר על משטרה ממומנת, שמשלמת שכר ויש לה זכות מתוקף חוק (אותו צריך לחוקק ) לפעול למיגור אלימות ופשע, כולל מעצרים ונהלי פתיחה באש בדיוק כמו שנהוג במשטרת ישראל. המשטרה הזו לא תהיה כפופה ישירות למשרד לביטחון הפנים אלא לגוף מבקר אחר שיורכב מנציגי הציבור \ השכונות ונציגי משטרת ישראל אך לא ינוהל על ידי משטרת ישראל.
את משטרת ישראל אפשר להשאיר לטפל באירועים בטחוניים או פליליים קשים ברמה הארצית.

במדינת ישראל הלכה למעשה הופרטו שרותי הבריאות הרווחה והחינוך. לא רואה סיבה למה לא להפריט גם את המשטרה.
כשאני צריך רופא אני הולך לרופא פרטי ומקבל החזר מחברת הביטוח. הבת שלי הולכת לגן פרטי ואני מאוד מקווה שעוד שנתיים נוכל לשלוח אותה גם לבית ספר פרטי ( בהנחה שיהיה אחד קרוב אלינו לבית ).
במקום לתת למשטרה עוד כסף ( כי זה מה שהם יגידו , צריכים עוד כסף .. ) להשתמש בכסף הזה כתשתית להקמת משטרה אזרחית. אין טעם לתת עוד כסף לגופים שלא יודעים לנהל ולהתנהל. ע"ע מערכת הבריאות. כל X שנים מוסיפים כסף לרופאים ואנחנו מקבלים כלום ושום דבר.

ליאור
הקולנוע שלי

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ליאור, מסכים איתך בכל ההנחות...

אבל תסביר לי איזה כוח יהיה למשטרה כזאת? הרי תוך שניה האירוע המדובר הפך מאזרחי לפלילי.
אז בכל מצב היית זקוק למשטרה הרגילה לא?

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7662

שליחה

kaplaey2 כתב:
לא שזה מפתיע,

...
כמה לא מפתיע! גם את אורגיית הסקס בחוף בוגרשוב הם פיספסו (טענו שהגיעו ולא ראו כלום) אבל חצי
...
אבל הם כן רואים מצוין אם סתם עברת ברגל ברמזור אדום. איזה "יחס" תקבל באותו רגע אם רק תפצה פה.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

kaplaey2 כתב:ליאור, מסכים איתך בכל ההנחות...

אבל תסביר לי איזה כוח יהיה למשטרה כזאת? הרי תוך שניה האירוע המדובר הפך מאזרחי לפלילי.
אז בכל מצב היית זקוק למשטרה הרגילה לא?
...
לא הסברתי את עצמי נכון,
הכוונה שלי היא לנתב את משטרת ישראל לטיפול באירועים בסדר גודל ארצי ( הפגנה גדולה, שוד בנק, חסימת צירים כתוצאה מאירוע חומ"ס , פיגוע לא עלינו .. ) ואת הטיפול בתוך הערים והשכונות להעביר לאותה משטרה אזרחית. זו תהיה משטרה לכל דבר ועניין. כולל נשק והוראות פתיחה באש במידת הצורך.
נכון להיום אתה מתקשר 100, הטלפון מצלצל אלוהים יודע איפה ואתה צריך לסמוך על מקבל השיחה שידע להעביר אותה לתחנה המקומית ושיהיה שם מישהו שידע איך עונים לטלפון מצלצל. זה פשוט לא עובד.
אני רוצה שהשוטר יכיר אותי אישית ואני אכיר אותו אישית, אני רוצה לפגוש אותו בסופר ואני רוצה שהבת שלי והבת שלו ילמדו באותה כיתה. אני רוצה שתהיה לי את היכולת להתקשר אליו אישית ב 2 לפנות בוקר.
מצידי תקרא לו השריף של העיר.

ליאור
הקולנוע שלי

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

יפה אמרת, אז הכוונה היא למודל האמריקאי ועם זה אני מסכים ב 100%
כי אני יודע שהוא עובד, ואפילו עובד מצויין.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

mulder כתב:
kaplaey2 כתב:
לא שזה מפתיע,

...
...
אבל הם כן רואים מצוין אם סתם עברת ברגל ברמזור אדום. איזה "יחס" תקבל באותו רגע אם רק תפצה פה.
...
גם את זה הם צריכים לראות וגם את זה. הרמזור האדום לא פחות חמור.
הקולנוע שלי

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7662

שליחה

Lior_M כתב:
mulder כתב:
kaplaey2 כתב:
לא שזה מפתיע,

...
...
...
...
בינתיים רצוי שיראו את הדברים החמורים יותר. הולך רגל שעבר ברמזור אדום (בהנחה שהוא עשה זאת בזהירות) זה עדיין לא מסוכן כמו מישהו עם סכין.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

Lior_M כתב:לא שזה מפתיע,

...
כן , והמפקד שסיפר לתקשורת שלא היה כדבר הזה , לא לא יעשה שום דבר , מי שמשלמת את המחיר זה השוטרת (ובצדק), אבל גם המפקדים שלה צריכים לקחת אחריות , והם לא יקחו . וגם אם כן זה יסגר בנזיפה . מה שאומר שזה ימשיך כך גם בפעמים הבאים .
סיבה טובה לפרק את כול המשטרה המושחתת ולהתחיל הצורה נקיה .
ולא ,לא צריך משטרת על ומשטרה אזורית כמו באמריקה , מה שצריך זה משטרה יעילה ושר יעיל כמו ג'וליאני שינקה את המשטרה ואח"כ את הרחובות .

רק שבמדינה שבה כולם עובדים על כולם , והפולטיקאים עובדים על כולנו , זה לא הולך לקרות

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

mulder כתב:
Lior_M כתב:
mulder כתב:
kaplaey2 כתב:
לא שזה מפתיע,

...
...
...
...
בינתיים רצוי שיראו את הדברים החמורים יותר. הולך רגל שעבר ברמזור אדום (בהנחה שהוא עשה זאת בזהירות) זה עדיין לא מסוכן כמו מישהו עם סכין.
...
פספסתי את העובדה שזה הולך רגל.. חשבתי מכונית ..
הקולנוע שלי

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מה שצריך זה משטרה יעילה ושר יעיל כמו ג'וליאני
...
אז זהו חביבי שפה בדיוק העניין ג'וליאני היה ראש העיר והמשטרה האזורית בניו-יורק כפופה לראש העיר :)
אז אם צריך אחד כמו ג'וליאני גם צריך שתהיה לו משטרה כמו שהייתה לג'וליאני לא?

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

kaplaey2 כתב:
מה שצריך זה משטרה יעילה ושר יעיל כמו ג'וליאני
...
אז זהו חביבי שפה בדיוק העניין ג'וליאני היה ראש העיר והמשטרה האזורית בניו-יורק כפופה לראש העיר :)
אז אם צריך אחד כמו ג'וליאני גם צריך שתהיה לו משטרה כמו שהייתה לג'וליאני לא?
...
אם אני זוכר נכון , אז ג'וליאני הביא מישהו , והסתכל מעבר לראשו עד שהוא "ניקה" את הכוח , מכול אוכלי החינם ומכול המושחתים , ואז הטיל משמעת ברזל מהדברים הקטנים ביותר .
אז כאן זה לא ראש העיר אלא השר (אל תשכח שניו יורק היא כמעט כול מדינת ישראל אאל"ט :lol: ),אבל לבטח המשטרה של היום שבה הקצינים הבכירים מתנהגים כמו שהם מתנהגים , ומקבלים במקרה הגרוע רק צליפה קטנה על היד , לא נותנת אפשרות לנקיון אמיתי .
כדי ששוטר המקוף שם ,אצלנו לא יודע איך קוראים לזה , ידע שאסור לו להתרשל , הוא צריך לראות שהבכירים לא מתרשלים ולא משלמים מחיר . אבל אם הבכירים לא אכפת להם , איך אתה רוצה שהשוטרים הרגילים יעשו יותר ממה שהם חייבים לעבור את היום ?.
העניין הוא שכאן גם אם תמצא פולטיקאי שיסכים לצעדים דרסטיים , ולמלחמה שזה יגרום , אף אחד לא יתן לו את הזמן שהשינוי יהיה קבוע .
ולכן גם אם תקבל פולטיקאי ישר , שבאמת בא לעשות למדינה וללכת , (שזה בארצנו יותר קשה למצוא ,מאשר את דלי הזהב בקצה הקשת בענן :lol: ), עדיין לא יתנו לו .
ואני כבר לא מדבר על כך שבמשטרה יש שוטרים ומפקדים אלימים מידי , יש שוטרים פולטיים מידי , ויש שוטרים שיש להם יחסים די קרובים לעבריינם , ושברגע שיש רייטינג , אזי המשטרה מרשה לעצמה לעשות דברים שגובלים יותר מידי בתחום האפור/שחור . בתנאים כאלו כול בקשה לקבל משטרה שנותנת בטחון לאזרח , זה לחיות בסרט

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

truejoker כתב:(אל תשכח שניו יורק היא כמעט כול מדינת ישראל אאל"ט :lol: )
...
:מבולבל:

לגו'ליאני הייתה אחריות על עיר עם יותר מ19 מיליון אנשים ...

כל השוואה בין הבעיות שהיו לג'וליאני לבעיות שיש בעיר ישראלית היא מופרכת.
גודל האוכלוסיות לא בר השוואה בכלל. גם לא אחוזי הפשע. הם גדולים בהרבה מאוד בניו יורק, גם היום, ובוודאי שלפני ג'וליאני.
שווה לקרוא: http://www.haaretz.co.il/news/education/1.1365690

אני לא אומר שאין מה ללמוד מג'וליאני, ההיפך, אבל אם נגיע למצב של ניו יורק היום (המשופרת מאוד יחסית לעבר), זה אומר שנתדרדר קשות.

אגב, לא רק בניו יורק ירדו מאוד אחוזי הפשע. זה קרה בכל ארה"ב. עם כל הכבוד לג'וליאני שקיבל יחסי ציבור מצויינים בנושא, מדובר בתופעה הרבה יותר עמוקה שם ממה שראש עיר אחד יכול לעשות.
ועדיין, גם כיום אחוזי הפשע בארה"ב מגמדים את אלה בישראל וגם באירופה.
משה

kuku1000
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 768
שם מלא: ארי בן משה

שליחה

יכול להיות שבניידת שהוזמנה היה הפקח והשוטרת ש"באו" לארוע הרצח האחרון?
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

שליחה

המודל של משטרה איזורית כמו בארהב יעבוד טוב מאוד בארץ אבל זה יוריד תקציבים מהמשטרה ויעביר אותם לרשויות והנה המתנגדים הראשונים למהלך (משטרת ישראל) שתקציבים שלהם יופחתו לטובת המשטךרה האזורית.

והרשויות המקומיות... יש המון רשויות כל כך מושחתות שזה ממש מפחיד להפקיד בידהם את האחריות שלא נאמר את התקציבים של המשטרה האיזורית.

אז הנה אמרתי מה לא ובכנות לא אופיינית לי אומר שאני ממש לא יודע מה כן

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

molvy כתב:המודל של משטרה איזורית כמו בארהב יעבוד טוב מאוד בארץ אבל זה יוריד תקציבים מהמשטרה ויעביר אותם לרשויות והנה המתנגדים הראשונים למהלך (משטרת ישראל) שתקציבים שלהם יופחתו לטובת המשטךרה האזורית.

והרשויות המקומיות... יש המון רשויות כל כך מושחתות שזה ממש מפחיד להפקיד בידהם את האחריות שלא נאמר את התקציבים של המשטרה האיזורית.

אז הנה אמרתי מה לא ובכנות לא אופיינית לי אומר שאני ממש לא יודע מה כן
...
מי אמר שהרשות המקומית צריכה לנהל את התקציב הזה?
הקולנוע שלי

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453

שליחה

זורו44 כתב:
toxin כתב:צודק חלקית זורו. אם תתקשר למד"א או לכיבוי אש הם יגיעו מהר אין ספק. אבל שים לב מה קרה בשריפה של יערות הכרמל. רמת הציוד של הכבאות בישראל היא מתחת לכל ביקורת. לא נראה לי שהיא עומדת בסטנדרט מערבי מודרני.
לגבי מד"א, זה שמפנים אותך מהר (חס וחלילה) לבית חולים לא אומר שתקבל את הטיפול המיידי הכי טוב שיש. כשמתמחה צריך לעשות 24 שעות משמרת כדי להרוויח שכר רעב זה לא תקין. למזלנו יש עדיין רופאים ציוניים כנראה כי אם לא הם כבר מזמן היו עפים לקנדה או ארה"ב וחיים שם הרבה יותר טוב.
...
פה מדובר על ארועים שגם אם הם סרק חובת מוקד המשטרה לשלוח נציג.ולא באחור אופנתי ,אלא בזמן,לבצע תחקיר ולתת למזמין העתק מהדוח ארוע.
כן ממש כמו שמשטרת
התנועה מצטיינת בהגשת דוחות לאזרחים ,הם מקפידים למלא כל דוח בפרוטרוט.
...
חוץ מהשוטרת שהשעו והפקח שפוטר,צריך שהשר לבטחון פנים ומפקד המשטרה יידרשו לנהלים חדשים.אם היה נוהל שבכל הגעת ניידת לארוע,על השוטר למלא דוח בו הוא מחתים את המתלונן עם מספר זהות
על הדוח לא היתה מתבצעת ההברזה ואולי היתה נמנעת הטרגדיה.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

חזור אל “ללא קשר”