אני הורדתי את הקובץ שלך ובינתיים ה-Upload על המקס' [מה שלא היה לי עד עכשיו ברוב הזמן.]
תודה.

תודה רבה,Bigman3 כתב:קונפיגורציה לא נכונה של היוטורנט
גם לי היתה את אותה בעיה, עשיתי כמה טוויקים....

למי שמוגבל בהעלאה זה לא עוזר הרבה. רק זהירות לא להגדיל יותר מידי את ה- Cache בזיכרון (תלוי בכמות הזיכרון במחשב), יכול לגרום לאי יציבות הקליינט וגם המחשב.Bigman3 כתב:קונפיגורציה לא נכונה של היוטורנט
גם לי היתה את אותה בעיה, עשיתי כמה טוויקים.
מ5MB לשניה זה קפץ ל11.5MB
איך עשיתי את זה?
(הערה: אחרי שתעשה את מה שאני עשיתי, יוטורנט ישתמש ב512 זיכרון RAM)
אני לא לוקח שום אחריות לתקלות שאולי יקרו מהשינויים האלה, על אחריותכם בלבד
נ.ב.: הטרקר זה טורנטליצ'...

תוכל לשתף אותנו בהגדרות שלך?Class889 כתב:ההגדרות ששמת ממש אבל ממש לא טובות, אני מקווה שאנשים לא ישתמשו בזה.
אני יכול על כל דבר שרשמת לרשום למה ומדוע זה לא טוב.
אני לא יודע מאיפה אתה בחרת לעשות את ההגדרות האלה, אבל אם היית קורא בדיוק מה כל דבר עושה במה ששינת, תבין שעשית טעויות על ימין ועל שמאל.
עם הגדרות כמו שלך לא ניתן להגיע למהירות הורדה גבוה כמו עם ההגדרות שלי....

הוא העלה קובץ עם ההגדרות שלו.dalet11 כתב:תוכל לשתף אותנו בהגדרות שלך?Class889 כתב:ההגדרות ששמת ממש אבל ממש לא טובות, אני מקווה שאנשים לא ישתמשו בזה.
אני לא יודע מאיפה אתה בחרת לעשות את ההגדרות האלה, אבל אם היית קורא בדיוק מה כל דבר עושה במה ששינת, תבין שעשית טעויות על ימין ועל שמאל.
עם הגדרות כמו שלך לא ניתן להגיע למהירות הורדה גבוה כמו עם ההגדרות שלי.......

Class889 כתב:ההגדרות ששמת ממש אבל ממש לא טובות, אני מקווה שאנשים לא ישתמשו בזה.
עם הגדרות כמו שלך לא ניתן להגיע למהירות הורדה גבוה כמו עם ההגדרות שלי....

ניסיתי את הקובץ הגדרות הזה, לא עובר את ה2MB עם הקובץ הזה.. חזרתי לברירת מחדל, הרצתי את מדריך המהירות וכיוונתי ל1.5 מגה, מוריד על 3.5-5 מגה..adirbooking כתב:הוא העלה קובץ עם ההגדרות שלו.dalet11 כתב:תוכל לשתף אותנו בהגדרות שלך?Class889 כתב:ההגדרות ששמת ממש אבל ממש לא טובות, אני מקווה שאנשים לא ישתמשו בזה.
עם הגדרות כמו שלך לא ניתן להגיע למהירות הורדה גבוה כמו עם ההגדרות שלי..........

http://forums.bakabt.me/index.php?topic=31107.0Class889 כתב:כמובן שאתה חייב לכוון את המהירות העלאה, אני פשוט לא כיוונתי את זה. כל השאר מכוון.
טוב אז גוגל ממש מטעה. כי הוא גורם לתוכנה שלך לאנוס את המחשב ולתת פחות מהירות...

המקס' של 100mbit למיטב ידיעתי הוא 12.8mbps איך הגעת ל-11.5 ?Bigman3 כתב:http://forums.bakabt.me/index.php?topic=31107.0Class889 כתב:כמובן שאתה חייב לכוון את המהירות העלאה, אני פשוט לא כיוונתי את זה. כל השאר מכוון.
אחזור שוב על מה שאמרתי, איך אפשר לקבל מהירות יותר גבוהה מהמקסימום האפשרי ??? (11.5MB)
...

adirbooking כתב:המקס' של 100mbit למיטב ידיעתי הוא 12.8mbps איך הגעת ל-11.5 ?Bigman3 כתב:http://forums.bakabt.me/index.php?topic=31107.0Class889 כתב:כמובן שאתה חייב לכוון את המהירות העלאה, אני פשוט לא כיוונתי את זה. כל השאר מכוון.
אחזור שוב על מה שאמרתי, איך אפשר לקבל מהירות יותר גבוהה מהמקסימום האפשרי ??? (11.5MB)
......