לפני כולם : בזק תשיק היום מבצע מהירות 20 מגה לכולם
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
silver_poison,
קודם כל לא מדובר על הספק. אין בעיה לעבור ספק, אין לך התחייבות אין לך מניעה כי אין לך שום דבר שכובל אותך אליהם.
בתשתית זה לא אותו דבר. אמנם אין לך התחייבות פורמלית, אבל אם אתה עושה מבצע כזה שדורש ממך לרכוש מהם מודם בתשלום זיכוי, אתה קודם כל חייב לקנות מהם והציוד הזה הוא ייעודי לבזק. אתה לא יכול לעבוד איתו בהוט.. מכיוון שאם תעזוב את בזק תצטרך להשלים את הסכום על הקניה של המודם עד גמר השנתיים אז זה למעשה סוג של התחייבות. על כל חודש שעזבת לפני השנתיים אתה משלם 25 ש"ח.
כבר היום אתה יכול לעבור להוט במחירים טובים, לעבור לגלישה סלולרית ביתית במהירות גבוהה ובהמשך גם לסיבים האופטיים של חברת החשמל...
באיזו מהירות היית לפני שנתיים? באיזו מהירות אתה היום....
גם אני לקוח של בזק ותיק מאוד באינטרנט, אבל לא יודע מה יהיה בעוד חצי שנה מהיום, בגלל האלטרנטיבות.. אז בטח לא רוצה להיות כבול לשנתיים.
כבר יש לי ראוטר שלהם מהתחייבות קודמת לשנתיים שעשיתי לפני כשנה. היום אני לא בטוח אכנס לעוד התחייבות.
יכול להיות שהתשלום הזה על שאר החודשים, אם עוזבים, שווה את זה. זה אינדיבידואלי.. אני רק מעלה את הנקודה שהיום, שנתיים זה כבר זמן רב לעומת מה שהיה בעבר, בזכות האלטרנטיבות שיש לנו ויהיו לנו בקרוב.
קודם כל לא מדובר על הספק. אין בעיה לעבור ספק, אין לך התחייבות אין לך מניעה כי אין לך שום דבר שכובל אותך אליהם.
בתשתית זה לא אותו דבר. אמנם אין לך התחייבות פורמלית, אבל אם אתה עושה מבצע כזה שדורש ממך לרכוש מהם מודם בתשלום זיכוי, אתה קודם כל חייב לקנות מהם והציוד הזה הוא ייעודי לבזק. אתה לא יכול לעבוד איתו בהוט.. מכיוון שאם תעזוב את בזק תצטרך להשלים את הסכום על הקניה של המודם עד גמר השנתיים אז זה למעשה סוג של התחייבות. על כל חודש שעזבת לפני השנתיים אתה משלם 25 ש"ח.
כבר היום אתה יכול לעבור להוט במחירים טובים, לעבור לגלישה סלולרית ביתית במהירות גבוהה ובהמשך גם לסיבים האופטיים של חברת החשמל...
באיזו מהירות היית לפני שנתיים? באיזו מהירות אתה היום....
גם אני לקוח של בזק ותיק מאוד באינטרנט, אבל לא יודע מה יהיה בעוד חצי שנה מהיום, בגלל האלטרנטיבות.. אז בטח לא רוצה להיות כבול לשנתיים.
כבר יש לי ראוטר שלהם מהתחייבות קודמת לשנתיים שעשיתי לפני כשנה. היום אני לא בטוח אכנס לעוד התחייבות.
יכול להיות שהתשלום הזה על שאר החודשים, אם עוזבים, שווה את זה. זה אינדיבידואלי.. אני רק מעלה את הנקודה שהיום, שנתיים זה כבר זמן רב לעומת מה שהיה בעבר, בזכות האלטרנטיבות שיש לנו ויהיו לנו בקרוב.
לירן
ממש לא נכון. התחייבות לשנתיים זה המון זמן! מקסימום שנה!silver_poison כתב:כן , מהסיבה הפשוטה שתמיד אפשר לשנות למבצע אחר...לבזק / בינלאומי לא מעניין מה יש לך עכשיו , אותם מעניין השורה התחתונה שתשאר אצלם ולכמה שיותר זמן...אני יתן לך את הדוגמא האישית שלי .liranmishani כתב:שנתיים מהיום גם אם אתה לוקח בחשבון את ההתקדמות של הוט בתשתיות ובמחירים?
ואת הפריסה של הסיבים האופטיים של חברת חשמל?
ואת הדור הרביעי של חברות הסלולר?...
בחודש יולי 2011 שידרגתי למהירות 5 מגה וכמובן שהתחייבתי לשנה ובלה בלה בלה...והנה לא עברה שנה מאז ושוב שידרגתי ואפילו הפעם (במבצע) אין לי שום התחייבות לספק (בזק בינלאומי).
מסקנה : תמיד אפשר לחדש ולשדרג כל עוד תשאר איתם עוד ועוד.......
אתה יודע באיזה מהירות הייתי לפני שנתיים ?
חשבונית מפברואר 2010 - תשלום של 180 ש"ח בחודש על 5 מגה, תשתית + ספק.
כיום:
חשבונית מפברואר 2012 - תשלום של 102 ש"ח בחודש על 100 מגה, תשתית + ספק.
אתה רואה את ההבדל ? אף פעם אסור להתחייב על דברים טכנולוגיים, כי הטכנולוגיה מתקדמת מהר מדי ואם תתחייב להישאר עם משהו שהוא חדש כרגע, תמצא את עצמך אחר כך עם גרוטאה שלא שווה כלום.
וסתם לידע כללי, בפברואר 2014 (סוף ההתחייבות שלך על נתב ה- VDSL2 של בזק) כבר להוט יהיה תשתית של סיבים אופטיים בטכנולוגיית FTTB, וגם בזק לא תישאר מאחור והיא כבר תהיה מצויידת גם בתשתית סיבים אופטיים בטכנולוגיית FTTH.
אז אם אתה רוצה להתחייב עכשיו על 20 מגה לשנתיים שהיה לך בכיף!
סיב אופטי לא יעזור לאף אחד אם ההגבלה למהירות עולה עדיין תשאר 1.5-2M (הרי אם התשתית תספק יותר מזה, יתחילו לעבור עסקים לחבילות פרטיות). אני מאמין ששנתיים להיות "מוגבל" לעד 100M, זה לא נורא, גם ככה יקח הרבה זמן עד שנקבל 100M יציב ונורמלי לכל מקום.
המוגבל במרכאות בגלל שאתה מחוייב רק להשאר ב- 5M ומעלה (או במקרה של המבצע של ה- 20M, 20M ומעלה) בשביל לקבל החזר מלא הנתב. אם לא תשאר תצטרך רק לשלם את ההפרש שנותר על הראוטר ביחס לחודשים שנותרו לך (למשל תבחר לעבור לסיב אופטי עוד שנה וחצי ואני אופטימי שהוא יהיה זמין עד אז, אז ישאר לך לשלם על הנתב 25x6=150 שזה ממש לא נורא).
המוגבל במרכאות בגלל שאתה מחוייב רק להשאר ב- 5M ומעלה (או במקרה של המבצע של ה- 20M, 20M ומעלה) בשביל לקבל החזר מלא הנתב. אם לא תשאר תצטרך רק לשלם את ההפרש שנותר על הראוטר ביחס לחודשים שנותרו לך (למשל תבחר לעבור לסיב אופטי עוד שנה וחצי ואני אופטימי שהוא יהיה זמין עד אז, אז ישאר לך לשלם על הנתב 25x6=150 שזה ממש לא נורא).
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

גם במבצע שדרוג של ה- 20 מגה, כדי לקבל החזר מלא על הנתב, אתה מחוייב להישאר ב- 5 מגה לפחות.liam כתב:המוגבל במרכאות בגלל שאתה מחוייב רק להשאר ב- 5M ומעלה (או במקרה של המבצע של ה- 20M, 20M ומעלה) בשביל לקבל החזר מלא הנתב....
לירן
- Chris_Barnes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
עד איזו מהירות תומך הנתב הזה? אני גם מתלבט אם לשדרג ל-20
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
איזה נתב ?Chris_Barnes כתב:עד איזו מהירות תומך הנתב הזה? אני גם מתלבט אם לשדרג ל-20...
- asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 409
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
בזק פשוט חברה של גנבים !
לפנק, לפנק, לפנק - עלק. בואו רגע נבחן לעומק את מבצע של בזק, מקבלים 20M שעל זה מחייבים אותנו לשנתיים !! וכל זה בגלל שאנחנו צריכים ציוד שרק בעזרתו אנחנו יכולים להשתמש בשירות שלהם (WOW איזה מבצע ....) ?! מה הקטע?
ועזבו את זה שבנוסף לכל זה אנחנו משלמים כל חודש 21.46 על החזקת קו לא ברורה?! + אנחנו משלמים על כל דקת שיחה וכל זה בשביל 20M ?...
אני חושב שבזק חייבת להתעורר על עצמה, כשיש תחרות מול HOT שמספקת 100M, שיחות ללא הגבלה וללא כל התחייבות, אני לא רואה אפילו לא סיבה אחת להישאר אצל בזק שפשוט לא נותנת כלום חוץ מעוד התחייבויות ותשלומים נוספים!
לפנק, לפנק, לפנק - עלק. בואו רגע נבחן לעומק את מבצע של בזק, מקבלים 20M שעל זה מחייבים אותנו לשנתיים !! וכל זה בגלל שאנחנו צריכים ציוד שרק בעזרתו אנחנו יכולים להשתמש בשירות שלהם (WOW איזה מבצע ....) ?! מה הקטע?
ועזבו את זה שבנוסף לכל זה אנחנו משלמים כל חודש 21.46 על החזקת קו לא ברורה?! + אנחנו משלמים על כל דקת שיחה וכל זה בשביל 20M ?...
אני חושב שבזק חייבת להתעורר על עצמה, כשיש תחרות מול HOT שמספקת 100M, שיחות ללא הגבלה וללא כל התחייבות, אני לא רואה אפילו לא סיבה אחת להישאר אצל בזק שפשוט לא נותנת כלום חוץ מעוד התחייבויות ותשלומים נוספים!
- adirbooking
- חבר ותיק

בנוגע להתחייבות על המודם/ראוטר אתה צודק.asafalfa כתב:בזק פשוט חברה של גנבים !
אני חושב שבזק חייבת להתעורר על עצמה, כשיש תחרות מול HOT שמספקת 100M, שיחות ללא הגבלה וללא כל התחייבות, אני לא רואה אפילו לא סיבה אחת להישאר אצל בזק שפשוט לא נותנת כלום חוץ מעוד התחייבויות ותשלומים נוספים!...
בנוגע לשיחות ?
אחזקת קו קל עולה 25 ש"ח, נכון.. ואז אתה משלם פר דקה.
במקום זה אתה יכול לעשות חבילה - תבקש לדעת את ממוצע הדקות שלך ותעשה חבילה ב-40-50 ש"ח כולל כמות דקות כלשהיא ולא תצטרך לשלם את ה-21 או 25 ש"ח הללו.
לפי התקנון של המבצע., חובה להשאר ב- 20M.liranmishani כתב:גם במבצע שדרוג של ה- 20 מגה, כדי לקבל החזר מלא על הנתב, אתה מחוייב להישאר ב- 5 מגה לפחות.liam כתב:המוגבל במרכאות בגלל שאתה מחוייב רק להשאר ב- 5M ומעלה (או במקרה של המבצע של ה- 20M, 20M ומעלה) בשביל לקבל החזר מלא הנתב.......
http://www.bezeq.co.il/Internet/Documents/20mbs.pdf
- asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

אתה מבין מה קורה כאן, בזק אומרת לי במילים אחרות - "אתה לא רוצה לשלם לנו 25 שח כל חודש על כלום ... אין בעיות אז אתה יכול לשלם לנו 60+ ולקבל בנק דקות".
.
אין להם כל סיבה לקחת לי על החזקת קו ! זה פשוט עוד אחד מהשיטות שלהם לחייב אותך !
בחישוב קצר אתה מצליח להבין שאתה משלם הרבה וללא כל סיבה.
אין להם כל סיבה לקחת לי על החזקת קו ! זה פשוט עוד אחד מהשיטות שלהם לחייב אותך !
בחישוב קצר אתה מצליח להבין שאתה משלם הרבה וללא כל סיבה.
adirbooking כתב:בנוגע להתחייבות על המודם/ראוטר אתה צודק.asafalfa כתב:בזק פשוט חברה של גנבים !
אני חושב שבזק חייבת להתעורר על עצמה, כשיש תחרות מול HOT שמספקת 100M, שיחות ללא הגבלה וללא כל התחייבות, אני לא רואה אפילו לא סיבה אחת להישאר אצל בזק שפשוט לא נותנת כלום חוץ מעוד התחייבויות ותשלומים נוספים!...
בנוגע לשיחות ?
אחזקת קו קל עולה 25 ש"ח, נכון.. ואז אתה משלם פר דקה.
במקום זה אתה יכול לעשות חבילה - תבקש לדעת את ממוצע הדקות שלך ותעשה חבילה ב-40-50 ש"ח כולל כמות דקות כלשהיא ולא תצטרך לשלם את ה-21 או 25 ש"ח הללו....
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

לפי הנציגה שהקריאה לי בפרוטרוט את תנאי המבצע, לא.
כששאלתי אותה במפורש אם אני משנמך את המהירות לאחר התקופה, מה קורה עם ההחזר על הראוטר, היא אמרה לי שיש זיכוי מלא על הראוטר כול עוד המנוי ב-5 מגה ומעלה.
כששאלתי אותה במפורש אם אני משנמך את המהירות לאחר התקופה, מה קורה עם ההחזר על הראוטר, היא אמרה לי שיש זיכוי מלא על הראוטר כול עוד המנוי ב-5 מגה ומעלה.
לירן
- adirbooking
- חבר ותיק

ידידי, אף אחד לא קשר אותך לשום עץ...
לא נאה לך ? תעזוב.
אל תתחייב לראוטר ואל תישאר בבזק כי הם לוקחים פר בנק דקות במקום חיוב.
אני לא מבין למה אנשים עושים מזה ביג דיל וכ"כ הרבה סימפוזיונים...
לא נאה לך ? תעזוב.
אני לא מבין למה אנשים עושים מזה ביג דיל וכ"כ הרבה סימפוזיונים...
liranmishani כתב:לפי הנציגה שהקריאה לי בפרוטרוט את תנאי המבצע, לא.
כששאלתי אותה במפורש אם אני משנמך את המהירות לאחר התקופה, מה קורה עם ההחזר על הראוטר, היא אמרה לי שיש זיכוי מלא על הראוטר כול עוד המנוי ב-5 מגה ומעלה....
זה רלוונטי (זיכוי ב- 5M ומעלה) רק לכל מי ששדרג ללא המבצע החדש של ה- 20M.
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

יכול מאוד להיות שאתה צודק. למרות ששוב, כאשר אני ביררתי את זה הנציגה אמרה לי שכל עוד זה מעל ל-5 מגה יש זיכוי.
אגב, גם לפני יותר משנה, כאשר היו שידרוגים ושדרגתי ל-15 וקיבלתי ראוטר שאלתי את אותה השאלה ואמרו לי גם אז שזה מוחזר כל עוד אתה מעל ל- 5 מגה.
אגב, גם לפני יותר משנה, כאשר היו שידרוגים ושדרגתי ל-15 וקיבלתי ראוטר שאלתי את אותה השאלה ואמרו לי גם אז שזה מוחזר כל עוד אתה מעל ל- 5 מגה.
לירן
- asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

adirbooking כתב:ידידי, אף אחד לא קשר אותך לשום עץ...
לא נאה לך ? תעזוב.
אני לא מבין למה אנשים עושים מזה ביג דיל וכ"כ הרבה סימפוזיונים......
אתה צודק, אני אכן יעזוב במידה ולא יהיה שינוי לטובה...
אני בטח לא הישאר בחברה שלא מכבדת את הלקוחות שלה.
אני בסה"כ מוציא קצת עצבים
שכל אחד יעשה מה שבראש שלו.
גם מהירות ההעלאה תעלה בסופו של דבר. אמנם היא תישאר נמוכה אבל לפחות תעלה קצת.liam כתב:סיב אופטי לא יעזור לאף אחד אם ההגבלה למהירות עולה עדיין תשאר 1.5-2M (הרי אם התשתית תספק יותר מזה, יתחילו לעבור עסקים לחבילות פרטיות). אני מאמין ששנתיים להיות "מוגבל" לעד 100M, זה לא נורא, גם ככה יקח הרבה זמן עד שנקבל 100M יציב ונורמלי לכל מקום.
המוגבל במרכאות בגלל שאתה מחוייב רק להשאר ב- 5M ומעלה (או במקרה של המבצע של ה- 20M, 20M ומעלה) בשביל לקבל החזר מלא הנתב. אם לא תשאר תצטרך רק לשלם את ההפרש שנותר על הראוטר ביחס לחודשים שנותרו לך (למשל תבחר לעבור לסיב אופטי עוד שנה וחצי ואני אופטימי שהוא יהיה זמין עד אז, אז ישאר לך לשלם על הנתב 25x6=150 שזה ממש לא נורא)....
אני לא דיברתי על 100 מגה, אני מדבר על המבצע של ה- 20 מגה. כרגע, זאת נראית לך מהירות סבבה שהמחיר כרגע מאוד משתלם לך. אבל בעוד שנה, אתה יודע מה יקרה ? המחיר ל- 20 מגה יעלה לך 140 ש"ח בחודש. וכמובן כשתתקשר לשירות לקוחות ותבקש הוזלה במחיר, ידם תהיה על העליונה ואתה תיאלץ להסתפק במהירות סבירה ובמחיר סביר כאשר המתחרה תציע הצעות הרבה יותר טובות.
הייתי מסתייג מכל מה שאמרתי, אם בזק היו מאפשרים לקבל מודם בסיסי ללא עלות לצורך קבלת המהירות הדרושה.
אני אתן לך דוגמה עם חבר שלי, לפני כחצי שנה הוא שידרג בבזק את המהירות ל- 15 מגה ובזק חייבו אותו לרכוש נתב בעלות של 25 שקל בחודש למשך 24 חודשים. כאשר על כל חודש שהוא נשאר בבזק הוא מקבל זיכוי של 25 שקל.
גם הוא לתומו חשב מה כבר יכול להיות ? והנה היום עם הטריפל החדש של הוט, הוא רצה לעבור אך נאלץ לשלם לבזק 450 שקל על הנתב. הוא בכל זאת עבר לטריפל. אבל נגיד שה- "קנס" הזה באמת היה משפיע עליו, הוא היה נאלץ להישאר בבזק עם מהירות של 15 מגה במחיר טוב לשנה הראשונה ובמחיר גרוע לשנה השנייה בעוד האחרים מקבלים 100 מגה בפחות כסף.
רק תשים לב איך בין לילה הכל יכול להשתנות. אסור להתחייב על שום דבר. אני לא מבין איך עד עכשיו משרד התקשורת נותן לזה יד ולא מבטל את ההתחייבות הזאת.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
450 ? על נתבי הVDSL שלהם עד כמה שאני זוכר זה אפילו גבוהה יותר .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

לי עוד לא יצא לשלם עבור שדרוג תשתית התקנה כלשהיא. אין ממש סיבה, הם רק מעדכנים מהירות אצלם...
מקסימום אתה נוסע לבזק סטור ומחליף את המודם/ראוטר שלך.
שגם זה אגב, בשדרוג האחרון שעשיתי לפני כמה ימים, לא חובה.. הם הציעו לי משלוח לבית של המודם.
מקסימום אתה נוסע לבזק סטור ומחליף את המודם/ראוטר שלך.
שגם זה אגב, בשדרוג האחרון שעשיתי לפני כמה ימים, לא חובה.. הם הציעו לי משלוח לבית של המודם.
לירן