ביקור אצל החבר Yarino

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Balance פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2621

שליחה

danlior כתב:Balance

מצד אחד אתה כותב
במערכת הכיול ״המקצועית״ שלך לא ניתן לטפל בתדרים הבעיתיים של 63hz ומטה גם לא באופן ידני.
...
ומצד שני אתה כותב
thx ומחקרים קבעו שפחות מ 80 זה לא כיווני ולכן מומלץ להעביר הכל לסאב איכותי עם הגברה טובה.
...
רוב הסאבים שאני מכיר בכלל לא כוללים יכולת כיול אז איך זה מסתדר עם מה שרשמת?
...
אתה כנראה לא מכיר הרבה סאבים. לרוב המוחץ של הסאבים היקרים יש מנגנון כיול
תחליט!

זה בדיוק מה שפיוניר עושה, מעביר כל מה שמתחת ל-80HZ לסאב ונותן לסאב לטפל בתחום זה כרצונו
...
דן,

כלומר מי שרוכש פיוניר חייב שיהיה לו סאב עם מערכת כיול איכותית כמו לוולודין למשל שעולה פי 2 מהרסיבר? זו חשיבה מאוד מעניינת מה שאתה אומר.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

דן,

כלומר מי שרוכש פיוניר חייב שיהיה לו סאב עם מערכת כיול איכותית כמו לוולודין למשל שעולה פי 2 מהרסיבר? זו חשיבה מאוד מעניינת מה שאתה אומר.
...
:oops:

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

yarino כתב:
itay123 כתב:
danlior כתב:yarino ו - itay123

אתם קצת סוטים מהכיוון. מערכת כיול מקצועית זו לא מערכת כיול אוטומאטית.

אם אתם רוצים מערכת פשוטה שמכיילת את עצמה בלחיצת כפתור, פיוניר לא עבורכם.

הגדולה של מערכת הכיול של air studios היא בכך שהיא ברובה ידנית וצריך ללמוד הרבה על מנת להפעיל אותה.

תוכלו לומר שאתם לא צריכים את זה וזה רק כאב ראש עבורכם וזה בסדר אבל תבינו שדווקא מערכת שדורשת התמקצעות היא המערכת הטובה יותר - אולי לא הקלה, אבל הטובה.

זה כמו שנהיגה ברכב אוטומאטי קלה יותר מרכב עם גיר ידני אבל מי שרוצה להזיע ולקבל ביצועים מהרכב לא מתקרב לגיר אוטומאטי......
...
דני

אני מכיר יפה מאוד כל פרמטר שיש בפיויניר ובהחלט ניתן להגיע איתו לרמות גבוהות...
מבחינת הכיול האוטומטי בפיוניר (לא משנה הדגם והסדרה כולל הסוסנו- מבחינתי הכיול שם נותן איזה רפרנס בסיסי ביותר שעליו "קל" במרכאות כפולות ומכופלות ליישם כיול... (Y)
את רמתו יהיה אפשר לקבוע ע"פ 1001 פקטורים שונים וכמובן עקשנותו של המכייל... 8)
זה בהחלט כאב ראש ותאמין לי מכאיב את ראשם גם של ה"מקצועיים ביותר"... (f)
...
איתי,
הכיול בפיוניר להוציא את הגלים עומדים לא עושה דבר!!! אני ישבתי שעות ולא הצלחתי לדגדג את הכיול של האודסיי שנעשה בלחיצת כפתור.
...

קובי נשמה לא יעזור לך כלום. אנשים פה עם ראש בקיר.

אפילו הסאב שרכשת לא מתאים לפיוניר נשמה . מערכת הכיול שלו היא יחסית בסיסית ולכן מי שרוכש פיוניר אסור לו לרכוש סאב כמו שלך רק סאב כמו הולודיין או משהו בסגנון שעולה פי 2 או 3 מהרסיבר עצמו.

אני בטוח שזו בדיוק הייתה הכוונה של מהנדסי פיוניר כאשר בנו את הרסיברים הללו שלהם עם הair studio פשוט הזוי
:o :lol: :lol:

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

bossgt6 כתב:כנראה שלא ניתן לקבוע חד משמעית איזו מערכת כיול טובה יותר כי התוצאה משתנה מחדר לחדר בהתאם לאקוסטיקה

חבל גם שמערכות הכיול לא מגיעות סטנד אלון וניתנות לחיבור למערכת שברשותנו אולי כך היה ניתן לבודד את מערכות הכיול ולהשוות או לחילופין שהרסיברים יגיעו עם אופצית בחירה של ה - rc
...
ניתן גם ניתן בוס.

מערכת הכיול של אודסי המובנת עושה בית ספר למערכת הכיול האוטומטית ובטח שגם לידנית של פיוניר.

הרבה צבעים, צפצופים, קולות שונם ומשונים עושה הפיניר שורה תחתונה קקה :(

Balance פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2621

שליחה

החשיבה של פיוניר נכונה וטובה רק הביצוע גרוע
כלומר, הם נתנו כיול כפול, אוטומטי וידני, העניין הוא שהאוטומט נותן תוצאה רעה והידני מסובך מאד ועדיין מוגבל

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3439

שליחה

יואב,
השינוי שעשיתי דומה למעבר בדו ערוצי מרסיבר למגבר יעודי, הסרטים נשמעים לגמרי אחרת, אני יכול בוודאות לומר שיש לי אולם קולנוע משובח בבית.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497

שליחה

istarmini כתב:
bossgt6 כתב:כנראה שלא ניתן לקבוע חד משמעית איזו מערכת כיול טובה יותר כי התוצאה משתנה מחדר לחדר בהתאם לאקוסטיקה

חבל גם שמערכות הכיול לא מגיעות סטנד אלון וניתנות לחיבור למערכת שברשותנו אולי כך היה ניתן לבודד את מערכות הכיול ולהשוות או לחילופין שהרסיברים יגיעו עם אופצית בחירה של ה - rc
...
ניתן גם ניתן בוס.

מערכת הכיול של אודסי המובנת עושה בית ספר למערכת הכיול האוטומטית ובטח שגם לידנית של פיוניר.

...

יואב
כנראה שקקה עבור X הוא זהב עבור Y
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

yarino כתב:יואב,
השינוי שעשיתי דומה למעבר בדו ערוצי מרסיבר למגבר יעודי, הסרטים נשמעים לגמרי אחרת, אני יכול בוודאות לומר שיש לי אולם קולנוע משובח בבית.
...
(Y) (Y) 8)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

bossgt6 כתב:
istarmini כתב:

...
ניתן גם ניתן בוס.

...

יואב

כנראה שקקה עבור X הוא זהב עבור Y
...
אתה יודע מה אני זורם איתך :) מי אני שאנסה להפוך את הזהב של פיוניר לקקה :lol: :lol:

איזה סאב יש לך? יש לו rc איכותי ? כי אחרת אתה אמור להיות בבעיה אבל מצד שני מאוד יתכן שמה שבעיה עבורי זה כליל השלמות עבורך :)

ofer1973
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1339
שם מלא: ofer1973

שליחה

yarino כתב:יואב,
...
כיף לשמוע שאחרי כל המאמץ וההשקעה ,אתה מבסוט מהתוצאה (Y) :)
עופר.י

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

istarmini כתב

אתה יודע מה אני זורם איתך :) מי אני שאנסה להפוך את הזהב של פיוניר לקקה :lol: :lol:

איזה סאב יש לך? יש לו rc איכותי ? כי אחרת אתה אמור להיות בבעיה אבל מצד שני מאוד יתכן שמה שבעיה עבורי זה כליל השלמות עבורך :)
...
[/quote]

אתה לוקח את הדברים יותר מידי באופן אישי , לא טענתי שלפיוניר יש זהב , רוצה לומר שמה מתאים לאחד לא בהכרח ישב נכון אצל השני ולהפך
יש לי סאב של אודיו פרו 12 אינץ' סגור חברה שוודית אם אני לא טועה , והוא ללא RC
נערך לאחרונה על ידי bossgt6 ב 15/01/2012 19:44, נערך פעם 1 בסך הכל.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

שבדית עם 12 אינץ'?

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

:lol:

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

bossgt6 כתב:istarmini כתב

...
...

אתה לוקח את הדברים יותר מידי באופן אישי
יש לי סאב של אודיו פרו 12 אינץ' סגור חברה שוודית אם אני לא טועה , והוא ללא RC[/quote]

אז עכשיו תסביר לי איך הוא מסתדר עם ה rc של פיוניר שדורש סאב עם rc איכותי? דרך אגב זו לא קביעה שלי ,כן?

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206

שליחה

yarino כתב:שבדית עם 12 אינץ'?
...
12' של מה ?
אני חייב להודות שזה כבר נהיה מפחיד.. :lol:

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

כנראה שמיסתדר יפה מאוד , אולי עם האודיסי זה ישמע טוב יותר אבל בנתיים התוצאה ניפלאה , למרות שזה לא סאב שיורד ממש נמוך וזה החיסרון שלו בהשוואה לסאבים המדוברים

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

bossgt6 כתב:כנראה שמיסתדר יפה מאוד , אולי עם האודיסי זה ישמע טוב יותר
...
תאמין לי שזה ישמע ה-ר-ב-ה יותר טוב.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

yarino כתב:
...
...
אני מאמין שאתה יותר מרוצה עכשיו , אבל לקבוע חד משמעית שתמיד מערכת האודיסי תשמע יותר טוב בכל חלל - נראה לי קביעה מרחיקת לכת
לכן כתבתי שהייתי שמח לבצע השוואה כזו אם המערכות היו מגיעות בצורת סטנד אלון

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

bossgt6 כתב:
yarino כתב:
...
...
אני מאמין שאתה יותר מרוצה עכשיו , אבל לקבוע חד משמעית שתמיד מערכת האודיסי תשמע יותר טוב בכל חלל - נראה לי קביעה מרחיקת לכת
לכן כתבתי שהייתי שמח לבצע השוואה כזו אם המערכות היו מגיעות בצורת סטנד אלון
...
תשמע,
עד עכשיו חשבתי שמערכות כיול של רסיברים זה בולשיט אחד גדול, במיוחד אחרי שהייתי עם ימאהה 3800 ופיוניר LX70.

האודסיי עשה אצלי פלאים, הסנטר של מוניטור אודיו שרציתי למכור נשמע עכשיו שונה לחלוטין, ממש כאילו החלפתי סנטר.

אני מאמין שעם מערכת כיול ברמה זו תגיע לכיול הטוב ביותר בכל חלל שהוא.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

ירינו

אם זה היה חד משמעי ובכל חלל כנראה כולם היו רוכשים רק מוצרים עם אודיסי , ניתן לקרוא בעוד פורומים ולהתרשם מכך שאנשים בסוגיה הזו חלוקים

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”