במקרה שלך, צודק 100%sunny_jim כתב:מה תגיד לאדם(לי) שהצטרף להוט רק בגלל השקת הממיר הזה, ובגלל שנציג מכירות שקרן אמר לו שיצא עדכון לממיר באותו יום שדיברנו, שפתר את כל הבעיות המשמעותיות?BigDragoon כתב:אני לא מצדיק את הוט בכלל שהוציאו ממיר עם כל כך הרבה באגים.
אבל...
אני לא מצליח להבין למה כל אנשים שלא מרוצים מהממיר לא פשוט מחזירים אותו?
גם ככה הוט לא לקחו כסף על החודש הראשון, אז במקום לכעוס עליהם, תחזירו אותו.
זה היה די ברור שיהיו עם הממיר הזה בעיות בדיוק כמו שהיו עם YES MAX HD.
כששמעתי שיש השכה רכה, העדפתי להמתין למרות שממש רצתי אותו....
ואל תגיד לי "אז תעזוב בחזרה", כי זה לא הליך כל כך פשוט.
אנשים נכנסו למיטה חולה, וברגע שנדבקת, אי אפשר לצאת נקי....
שוחרר עדכון גרסה ל Hot Magic hd
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- z0rba
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
תודה תודה תודה. הצלחתי להחיות את הממיר עם האיפוס הזה! אחרי שהוא כתב CLER הוא נכבה ולא עשה כלום. ניתקתי וחיברתי חזרה והממיר אכן התחיל התקנה חדשה. רק מה שמוזר, בהגדרות הקליטה הייתי צריך לשנות את האפנון מ256QAM ל128QAM בשביל שהוא יראה שיש קליטה תקינה וימשיך. זה תקין העניין הזה? כמו כן, בכיול הטלוויזיה כתוב שצריך להזיז את המשולשים ולנסות להסתיר את הכחול. האם בשביל תמונה אופטימלית צריך להאמין להם ולהעלים את הכחול או שכדאי לשים את המשולש בדיוק בקצוות המסך? האם שאני מעלים את הכחול הוא עושה overscan שיעלים לי פיקסלים מהתמונה?nerya40 כתב:אם הממיר לא נדלק כלל. תנסה את השיטה של איפוס הממיר לגמרי.z0rba כתב:יכול להיות שהיום יצא העדכון והוא גרם לממיר שלי להפסיק לעבוד?
ראיתי קודם טלוויזיה והממיר נתקע כהרגלו (למרות שהשידור המשיך כרגיל). הוצאתי והחזרתי לחשמל, הממיר עשה איתחול אבל אז פשוט נסגר. ככה זה בכל פעם שמדליקים אותו.
ניסיתי לעשות עדכון פעמיים כבר לפי ההוראות שכאן (הדלקה שהכפתור "למעלה" לחוץ) אבל זה לא פותר את הבעיה.
בינתיים התקשרתי לתמיכה ונאמר לי שאני צריך לעשות עידכון ושנציג תמיכה "מומחה" לעניין יחזור אלי. אז אני מחכה.
עוד מישהו נתקל בתופעה הזאת? לדעתכם זו בעיה בהוט או שהממיר הלך?
במאמר מוסגר אצטרף לאנשים כאן ואומר שזה לא יאומן שהוט שיחררו כזאת פיסת צואה כמוצר אמיתי. התחברתי להוט ביום חמישי ולא נאמר לי כלום על זה שהממיר הזה הוא בהשקה רכה ושיש לו טונות באגים. המתקין רק אמר לי שיש לו באג אחד עם זמנים וזהו. חמש דקות אחרי שהוא הלך חשכו עיני שראיתי את כמות התקלות. הייתי בטוח שנתנו לי ממיר תקול עד שחיפשתי קצת בגוגל וראיתי את התגובות בפורום הזה. בכל אופן במשך הסופ"ש הממיר עוד איכשהו היה סביל מבחינתי כשלמדתי לעקוף את הבעיות (למשל, אסור לזפזפ בחופשיות עם למעלה למטה או להעז ולנסות להקליט שידור HD). אני נותן להם עוד צ'אנס קטן ואחרי זה מעיף את הממיר ואולי כללית את הוט מהבית....
תנתק את הממיר מהחשמל, תלחץ על החץ למעלה וגם על החץ למטה ותוך כדי שאתה לוחץ עליהם תחבר את הממיר לחשמל ותחכה עד שיהיה כתוב "CLER" על הממיר. תמתין עד שהוא יסיים וכשהוא מסיים יופיע לך "התקנה חדשה". תפעל ע"פ ההנחיות ולבסוף תלחץ על "סיום". תחכה כמה שניות ואז הממיר אמור לעבוד טוב....
- z0rba
-
- חבר שרק התחיל

במקרה שלי לא נאמר לי בכלל שיש בעיות בממיר. הטכנאי רק ציין איזה באג אחד של סנכרון זמנים וזהו. רק שהתחלתי לעבוד עם הממיר ואחר כך לחפש עליו מידע הבנתי כמה המצב גרוע. אחר כך הסתבר לי שאבא שלי עבר לממיר הזה אחרי שהוא ביקש במיוחד ולו כן נאמר שיש לממיר בעיות. כלומר, ללקוחות חדשים מעלימים מהם מידע אבל ללקוחות קיימים ושבויים מספרים את האמת. זו התנהגות שקרנית ומניפולטיבית מצד הוט.sunny_jim כתב:מה תגיד לאדם(לי) שהצטרף להוט רק בגלל השקת הממיר הזה, ובגלל שנציג מכירות שקרן אמר לו שיצא עדכון לממיר באותו יום שדיברנו, שפתר את כל הבעיות המשמעותיות?BigDragoon כתב:אני לא מצדיק את הוט בכלל שהוציאו ממיר עם כל כך הרבה באגים.
אבל...
אנשים נכנסו למיטה חולה, וברגע שנדבקת, אי אפשר לצאת נקי....
- Bonanja
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1665
זה אל לעניין להכליל סתלם, לי בתור לקוח חדש נאמר שתוך שבועיים שלושה יהיה עדכון, ואמרו לי שהוא מאוד בעייתי.z0rba כתב:במקרה שלי לא נאמר לי בכלל שיש בעיות בממיר. הטכנאי רק ציין איזה באג אחד של סנכרון זמנים וזהו. רק שהתחלתי לעבוד עם הממיר ואחר כך לחפש עליו מידע הבנתי כמה המצב גרוע. אחר כך הסתבר לי שאבא שלי עבר לממיר הזה אחרי שהוא ביקש במיוחד ולו כן נאמר שיש לממיר בעיות. כלומר, ללקוחות חדשים מעלימים מהם מידע אבל ללקוחות קיימים ושבויים מספרים את האמת. זו התנהגות שקרנית ומניפולטיבית מצד הוט.sunny_jim כתב:מה תגיד לאדם(לי) שהצטרף להוט רק בגלל השקת הממיר הזה, ובגלל שנציג מכירות שקרן אמר לו שיצא עדכון לממיר באותו יום שדיברנו, שפתר את כל הבעיות המשמעותיות?BigDragoon כתב:אני לא מצדיק את הוט בכלל שהוציאו ממיר עם כל כך הרבה באגים.
אבל...
אנשים נכנסו למיטה חולה, וברגע שנדבקת, אי אפשר לצאת נקי.......
- z0rba
-
- חבר שרק התחיל

אוקיי, אז הממיר שלי חזר לעבוד אחרי האיפוס אבל משום מה הוא רק מראה ערוצים מסויימים ורוב הערוצים בכלל לא עובדים.
דווקא רוב ערוצי הHD עובדים אבל רוב הערוצים הרגילים לא. שאני עובר אליהם יש לי סתם מסך שחור. רעיונות?
ודרך אגב, עברו 3 שעות פלוס מאז שאמרו לי שנציג תמיכה טכנית שמומחה בממיר יחזור אלי. עם הבעיות בממירים האלה הם בטח עושים שם שעות נוספות.
דווקא רוב ערוצי הHD עובדים אבל רוב הערוצים הרגילים לא. שאני עובר אליהם יש לי סתם מסך שחור. רעיונות?
ודרך אגב, עברו 3 שעות פלוס מאז שאמרו לי שנציג תמיכה טכנית שמומחה בממיר יחזור אלי. עם הבעיות בממירים האלה הם בטח עושים שם שעות נוספות.
- ra
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2437
הכנס בתפריט - עם חץ שמאלה
להגדרות - הגדרות המערכת - התקנה מחדש
הכנס את האזור שלך ואז בצע סריקה והוא יכיר את כל הערוצים
מה האיזור שלך -לא יודע
אם הוא כבר מופיע פשוט רק סרוק מחדש
מה האיזור שלך -לא יודע
אם הוא כבר מופיע פשוט רק סרוק מחדש
- Freedom
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
כבר אמרתי שמאז הממיר החדש אני נציג תמיכה טכנית + טכנאי בביתי ?
- z0rba
-
- חבר שרק התחיל

אני לא יודע מה קוד האיזור שלי. אני נמצא במרכז תל אביב. אתם יודעים מה אמור להיות הקוד שלי?ra כתב:הכנס בתפריט - עם חץ שמאלה
מה האיזור שלך -לא יודע
אם הוא כבר מופיע פשוט רק סרוק מחדש...
עדכון: סתם ניסיתי לשנות את הקוד מ-0 ל-1 ועכשיו העניינים עובדים. מעניין מה ההשלכות של הקוד. אולי עכשיו אני אקבל את הערוץ הקהילתי של ירוחם?! בכל אופן תודה רבה על העזרה!!
- nerya40
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1221
בשביל להגדיר את הממיר בצורה אופטימלית לאזור שלך, אתה צריך להתקשר למוקד הטכני שלי הטלוויזיה:z0rba כתב:תודה תודה תודה. הצלחתי להחיות את הממיר עם האיפוס הזה! אחרי שהוא כתב CLER הוא נכבה ולא עשה כלום. ניתקתי וחיברתי חזרה והממיר אכן התחיל התקנה חדשה. רק מה שמוזר, בהגדרות הקליטה הייתי צריך לשנות את האפנון מ256QAM ל128QAM בשביל שהוא יראה שיש קליטה תקינה וימשיך. זה תקין העניין הזה? כמו כן, בכיול הטלוויזיה כתוב שצריך להזיז את המשולשים ולנסות להסתיר את הכחול. האם בשביל תמונה אופטימלית צריך להאמין להם ולהעלים את הכחול או שכדאי לשים את המשולש בדיוק בקצוות המסך? האם שאני מעלים את הכחול הוא עושה overscan שיעלים לי פיקסלים מהתמונה?nerya40 כתב:אם הממיר לא נדלק כלל. תנסה את השיטה של איפוס הממיר לגמרי.z0rba כתב:יכול להיות שהיום יצא העדכון והוא גרם לממיר שלי להפסיק לעבוד?
ראיתי קודם טלוויזיה והממיר נתקע כהרגלו (למרות שהשידור המשיך כרגיל). הוצאתי והחזרתי לחשמל, הממיר עשה איתחול אבל אז פשוט נסגר. ככה זה בכל פעם שמדליקים אותו.
ניסיתי לעשות עדכון פעמיים כבר לפי ההוראות שכאן (הדלקה שהכפתור "למעלה" לחוץ) אבל זה לא פותר את הבעיה.
בינתיים התקשרתי לתמיכה ונאמר לי שאני צריך לעשות עידכון ושנציג תמיכה "מומחה" לעניין יחזור אלי. אז אני מחכה.
במאמר מוסגר אצטרף לאנשים כאן ואומר שזה לא יאומן שהוט שיחררו כזאת פיסת צואה כמוצר אמיתי. התחברתי להוט ביום חמישי ולא נאמר לי כלום על זה שהממיר הזה הוא בהשקה רכה ושיש לו טונות באגים. המתקין רק אמר לי שיש לו באג אחד עם זמנים וזהו. חמש דקות אחרי שהוא הלך חשכו עיני שראיתי את כמות התקלות. הייתי בטוח שנתנו לי ממיר תקול עד שחיפשתי קצת בגוגל וראיתי את התגובות בפורום הזה. בכל אופן במשך הסופ"ש הממיר עוד איכשהו היה סביל מבחינתי כשלמדתי לעקוף את הבעיות (למשל, אסור לזפזפ בחופשיות עם למעלה למטה או להעז ולנסות להקליט שידור HD). אני נותן להם עוד צ'אנס קטן ואחרי זה מעיף את הממיר ואולי כללית את הוט מהבית....
תנתק את הממיר מהחשמל, תלחץ על החץ למעלה וגם על החץ למטה ותוך כדי שאתה לוחץ עליהם תחבר את הממיר לחשמל ותחכה עד שיהיה כתוב "CLER" על הממיר. תמתין עד שהוא יסיים וכשהוא מסיים יופיע לך "התקנה חדשה". תפעל ע"פ ההנחיות ולבסוף תלחץ על "סיום". תחכה כמה שניות ואז הממיר אמור לעבוד טוב.......
מספר ישיר: 1-800-10-6900
תשאל אותם לפי האזור שלך מה אמור להיות בכל ערך ולבסוף תעשה "סיום".
עוד משהו לגבי המשולשים, זה לא קשור לאיכות התמונה שלך או לשידור. זה קשור לממשק המכשיר (לתפריטים, פס המידע וכו') בכדי שממשק המכשיר יתאים בצורה הטובה ביותר למסך שלך אתה אמור לכייל אותו. ולכן תשים לב שאין לך קצוות "זוהרים". משמע שהממשק נמצא על כל המסך ואין לו מסגרת.
אם לא הצלחת להבין אותי תגיד לי אני אסביר שוב.
- z0rba
-
- חבר שרק התחיל

הבעיה היא שכבר התקשרתי למוקד הטכני של הטלוויזיה לפני 4 שעות, אמרו שיחזרו אלי עם טכנאי שמבין במג'יק HD ועדיין לא חזרו אלי. אני תוהה אם כדאי להתקשר שוב או לחכות.nerya40 כתב:בשביל להגדיר את הממיר בצורה אופטימלית לאזור שלך, אתה צריך להתקשר למוקד הטכני שלי הטלוויזיה:z0rba כתב:תודה תודה תודה. הצלחתי להחיות את הממיר עם האיפוס הזה! אחרי שהוא כתב CLER הוא נכבה ולא עשה כלום. ניתקתי וחיברתי חזרה והממיר אכן התחיל התקנה חדשה. רק מה שמוזר, בהגדרות הקליטה הייתי צריך לשנות את האפנון מ256QAM ל128QAM בשביל שהוא יראה שיש קליטה תקינה וימשיך. זה תקין העניין הזה? כמו כן, בכיול הטלוויזיה כתוב שצריך להזיז את המשולשים ולנסות להסתיר את הכחול. האם בשביל תמונה אופטימלית צריך להאמין להם ולהעלים את הכחול או שכדאי לשים את המשולש בדיוק בקצוות המסך? האם שאני מעלים את הכחול הוא עושה overscan שיעלים לי פיקסלים מהתמונה?nerya40 כתב:אם הממיר לא נדלק כלל. תנסה את השיטה של איפוס הממיר לגמרי.z0rba כתב:יכול להיות שהיום יצא העדכון והוא גרם לממיר שלי להפסיק לעבוד?
תנתק את הממיר מהחשמל, תלחץ על החץ למעלה וגם על החץ למטה ותוך כדי שאתה לוחץ עליהם תחבר את הממיר לחשמל ותחכה עד שיהיה כתוב "CLER" על הממיר. תמתין עד שהוא יסיים וכשהוא מסיים יופיע לך "התקנה חדשה". תפעל ע"פ ההנחיות ולבסוף תלחץ על "סיום". תחכה כמה שניות ואז הממיר אמור לעבוד טוב.......
עוד משהו לגבי המשולשים, זה לא קשור לאיכות התמונה שלך או לשידור. זה קשור לממשק המכשיר (לתפריטים, פס המידע וכו') בכדי שממשק המכשיר יתאים בצורה הטובה ביותר למסך שלך אתה אמור לכייל אותו. ולכן תשים לב שאין לך קצוות "זוהרים". משמע שהממשק נמצא על כל המסך ואין לו מסגרת.
אם לא הצלחת להבין אותי תגיד לי אני אסביר שוב....
ובקשר למשולשים דיי הבנתי את זה בעצמי שניסיתי הפעם להגדיר אותם לפי ההוראות ובאמת הממשק איבד את המסגרת. דווקא הטכנאי הגדיר את זה לא נכון והממשק "ריחף" מעל התמונה. חשבתי בהתחלה שככה זה צריך להיות אבל אחרי ההגדרה שלי זה באמת נראה יותר הגיוני שאין מסגרת. בכל אופן, ממש תודה על הכל!
- lieli
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 460
אחרי מה שאני קורא פה-
למה צריך את התמיכה של הוט?
נראה לי שהחברה מתדרדרת מדקה לדקה...
למה צריך את התמיכה של הוט?
נראה לי שהחברה מתדרדרת מדקה לדקה...
- nerya40
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1221
אני בחיים לא מאמין להם כשהם אומרים לי שהם יחזרו אלי, אני מתעקש להישאר בשיחה. ואם לא עוזרים לי אני מתקשר שוב. תתקשר שוב ותשאל מה ההגדרות המומלצות עבור הממיר באזור שלך.z0rba כתב:הבעיה היא שכבר התקשרתי למוקד הטכני של הטלוויזיה לפני 4 שעות, אמרו שיחזרו אלי עם טכנאי שמבין במג'יק HD ועדיין לא חזרו אלי. אני תוהה אם כדאי להתקשר שוב או לחכות.nerya40 כתב:בשביל להגדיר את הממיר בצורה אופטימלית לאזור שלך, אתה צריך להתקשר למוקד הטכני שלי הטלוויזיה:z0rba כתב:תודה תודה תודה. הצלחתי להחיות את הממיר עם האיפוס הזה! אחרי שהוא כתב CLER הוא נכבה ולא עשה כלום. ניתקתי וחיברתי חזרה והממיר אכן התחיל התקנה חדשה. רק מה שמוזר, בהגדרות הקליטה הייתי צריך לשנות את האפנון מ256QAM ל128QAM בשביל שהוא יראה שיש קליטה תקינה וימשיך. זה תקין העניין הזה? כמו כן, בכיול הטלוויזיה כתוב שצריך להזיז את המשולשים ולנסות להסתיר את הכחול. האם בשביל תמונה אופטימלית צריך להאמין להם ולהעלים את הכחול או שכדאי לשים את המשולש בדיוק בקצוות המסך? האם שאני מעלים את הכחול הוא עושה overscan שיעלים לי פיקסלים מהתמונה?nerya40 כתב:אם הממיר לא נדלק כלל. תנסה את השיטה של איפוס הממיר לגמרי.z0rba כתב:יכול להיות שהיום יצא העדכון והוא גרם לממיר שלי להפסיק לעבוד?
אם לא הצלחת להבין אותי תגיד לי אני אסביר שוב....
ובקשר למשולשים דיי הבנתי את זה בעצמי שניסיתי הפעם להגדיר אותם לפי ההוראות ובאמת הממשק איבד את המסגרת. דווקא הטכנאי הגדיר את זה לא נכון והממשק "ריחף" מעל התמונה. חשבתי בהתחלה שככה זה צריך להיות אבל אחרי ההגדרה שלי זה באמת נראה יותר הגיוני שאין מסגרת. בכל אופן, ממש תודה על הכל!...
ושמחתי לעזור
- lieli
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 460
אין עידכון גירסה ב31.12 אולי בשבוע הבא
זה מה שנאמר לי היום.
והגירסה 392 היא גירסה ניסיונית לעובדי הוט.
זה מה שנאמר לי היום.
והגירסה 392 היא גירסה ניסיונית לעובדי הוט.
- leo212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 477
פשוט חבורה של חוצפנים... לפני חודש אמרו לי עוד שבועיים ועכשיו אומרים אולי בשבוע הבא? גועל נפש של שירות. לפחות תהיו הוגנים ותגידו שאין עדכון בחודש הקרוב...
ואם יש גרסה שלא קורסת,תשחררו אותה לכולם ולא רק לעובדים.
ואם יש גרסה שלא קורסת,תשחררו אותה לכולם ולא רק לעובדים.
-
liav5000
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
טכנאי שהיה אצלי היום אמר לי כי לממיר יש יכולת לתפקד כסטרימר
ובקרוב תפתח האפשרות הזו...
ובקרוב תפתח האפשרות הזו...
- leo212
-
- חבר פעיל מאוד

הם לא מפסיקים להפתיע...
התקשרת לבקש להחזיר את המג'יק הרגיל הם טוענים שאין להם! ו"ממש בקרוב" תצא גרסה מעודכנת למג'יק HD.
שאלתי מה קורה עם לקוח חדש רוצה להזמין מג'יק רגיל? הם טוענים שהם משווקים ללקוחות חדשים רק את המג'יק HD.
נראה לי קצת מוזר לשווק מוצר כזה גרוע ולזרוק לפח את כל המג'יקים הרגילים. פשוט חברה של חובבנים.
התקשרת לבקש להחזיר את המג'יק הרגיל הם טוענים שאין להם! ו"ממש בקרוב" תצא גרסה מעודכנת למג'יק HD.
שאלתי מה קורה עם לקוח חדש רוצה להזמין מג'יק רגיל? הם טוענים שהם משווקים ללקוחות חדשים רק את המג'יק HD.
נראה לי קצת מוזר לשווק מוצר כזה גרוע ולזרוק לפח את כל המג'יקים הרגילים. פשוט חברה של חובבנים.
- joelsnet
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 130
liav5000 כתב:טכנאי שהיה אצלי היום אמר לי כי לממיר יש יכולת לתפקד כסטרימר
ובקרוב תפתח האפשרות הזו......
עכשיו אני מבין למה העדכון מתעכב - זה בטח יהיה גם סטרימר וגם ה-USB יעבוד ואולי אפילו יהיה פרקולטור . . .
אשרי הפתיים שממשיכים להאמין ! ! !
- joelsnet
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 130
leo212 כתב:הם לא מפסיקים להפתיע...
נראה לי קצת מוזר לשווק מוצר כזה גרוע ולזרוק לפח את כל המג'יקים הרגילים. פשוט חברה של חובבנים....
יש לי שני מג'יקים רגילים בבית , מסתבר שהם שווים את משקלם בזהב לעומת המג'יק-HD הזה . . .
נכון , זה קצת "סיוט" לעבוד עם מג'יק בנפרד ועם ממיר HD בנפרד לכל טלויזיה - אבל עדיין אין לזה תחליף (אלא אם עוברים ל-YES) ! ! !
- leo212
-
- חבר פעיל מאוד

כמה אתה מוכר אחד? (:
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
יש לי שני ממירי מג'יק רגילים בבית שאינם מחוברים ואין בהם שימוש.
הממירים נרכשו על ידי מחברת הוט בזמנו ושייכים לי.
מי שמעוניין בממיר כזה מוזמן לפנות אלי בפרטי.
הממירים נרכשו על ידי מחברת הוט בזמנו ושייכים לי.
מי שמעוניין בממיר כזה מוזמן לפנות אלי בפרטי.