זה אכן נראה כמו חלום אבל תוסיף לזה עוד רמקולים ברמה גבוהה ומקור איכותי (לא סטרימר מהדיוטי) ותראה איזה בור לא חור (חסר תחתית) יהיה לך בכיס. בנוסף לזה אני גם חושב שזה מיותר להשקיע סכומי כסף גדולים על מערכות ק"ב אם אין לך חדר ק"ב יעודי עם אקוסטיקה טובה. אני "אפילו" לא הייתי קונה את ה875 במחיר שהוא עלה בזמנו אם לא הייתי משיג עליו דיל טוב. בכל אופן אני אוהב את הסאונד האנגלי של ARCAM, כמו שכבר כתבתה אם תחבר את הסידי הפשוט שלהם לLX85 בשילוב עם רמקולים טובים יהיה לך סאונד שלא יבייש מערכת סטריאו יעודית.
חבר טוב שלי קיבל מיבואן ארקם בארץ את אחד הרסיברים המתקדמים שלהם (לא זוכר את הדגם במידה וזה עקרוני אברר) לצורך בחינה אצלו בבית לפני רכישת רסיבר. הנ״ל נבדק כפרוססור ,במערכת וציוד מכובד. שורה תחתונה הוא הוחזר ליבואן בצרוף תודה על הטירחה והרצון הטוב.
bossgt6 כתב:יכול להיות שבתור פרוססור הוא לא משהו , אני שמעתי אותו רק בסאונד דו ערוצי בלבד .
...
אני חושב בוס ידידי
שלבדוק רסיברי ק"ב עבור אודיו דו ערוצי, זה דיי טעות חישובית מוצהרת.
שום רסיבר ק"ב שום פרוססור (פרט ל-HIGH END אמיתי וזה פרוססורים שמתחילים מ-8000$ retail)
פשוט לא יביאו סטיראו דו ערוצי איכותי אמיתי ב-PURE DIRECT לא משנה איזה מותג.
בעניין איכות הפרוססור, מערכת הכיול משחקת תפקיד חשוב מאוד ואף גורלי .
ממליץ לך לקרא על מערכת הכיול של audyssey במיוחד מול מערכות הכיול של פיוניר או ימאהה...
מניסיון, יצפה לך הרבה שעות של כאבי ראש.
bossgt6 כתב:יכול להיות שבתור פרוססור הוא לא משהו , אני שמעתי אותו רק בסאונד דו ערוצי בלבד .
...
אני חושב בוס ידידי
שלבדוק רסיברי ק"ב עבור אודיו דו ערוצי, זה דיי טעות חישובית מוצהרת.
שום רסיבר ק"ב שום פרוססור (פרט ל-HIGH END אמיתי וזה פרוססורים שמתחילים מ-8000$ retail)
פשוט לא יביאו סטיראו דו ערוצי איכותי אמיתי ב-PURE DIRECT לא משנה איזה מותג.
בעניין איכות הפרוססור, מערכת הכיול משחקת תפקיד חשוב מאוד ואף גורלי .
ממליץ לך לקרא על מערכת הכיול של audyssey במיוחד מול מערכות הכיול של פיוניר או ימאהה...
מניסיון, יצפה לך הרבה שעות של כאבי ראש.
...
יודע , וקראתי את כל מה שכתבת בזמנו על הכיולים , וכו'.....
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
מה שלי לא מובן מכל השירשור הזה , יכול להיות שפספסתי משהו אז תעדכנו אותי.
האם Boss הוא רפרנס לאיך שרסיבר צריך להישמע ? מבלי לפגוע חלילה כן , אבל לא יכול להיות הגיוני שבמידה
והיו איתו בחדר האזנה עוד שניים שלושה חברים הם היו חושבים אחרת ?
לא הגיוני שכל חברה מכובדת , תציע משהו שונה מהמתחרה שלה ?
יכול להיות שבמקרה הספציפי הזה , בנתונים שהיו בחדר , הפיוניר עבור Boss התעלה על הימהה.
אפשר לדעתי לבצע 1001 שינויים בחדר , ברמקולים, אולי אפילו בסגנון מוזיקה - שביום אחר הוא היה חושב אחרת.
נערך לאחרונה על ידי LiorShap ב 01/10/2011 22:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
LiorShap כתב:מה שלי לא מובן מכל השירשור הזה , יכול להיות שפספסתי משהו אז תעדכנו אותי.
האם Boss הוא רפרנס לאיך שרסיבר צריך להישמע ? מבלי לפגוע חלילה כן , אבל לא יכול להיות הגיוני שבמידה
והיו איתו בחדר האזנה עוד שניים שלושה חברים הם היו חושבים אחרת ?
לא הגיוני שכל חברה מכובדת , תציע משהו שונה מהמתחרה שלה ? חתימת צליל לקהל יעד מסוים ?
...
אהה בראבו !!!
הרסת לי הכל, אני כבר בהחלט התחלתי לחשוב שאני רפרנס בלעדי , לא יכולת להיכנס בעמודים הבאים
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
ההבדל בין ה-OPPO 93 ל-OPPO 95 הוא הרבה יותר משמעותי מ500 יורו. אם הכוונה שלך להשתמש במכשיר לראות סרטים ולשמוע מוסיקה בכל הפורמטים.
500 יורו זה הרבה כסף,אבל לדעתי לקנות מכשיר מיושן מחברה שכבר הוציאה דגם חדש ומשמעותית הרבה יותר טוב תהיה טעות .
shlomore כתב:ההבדל בין ה-OPPO 93 ל-OPPO 95 הוא הרבה יותר משמעותי מ500 יורו. אם הכוונה שלך להשתמש במכשיר לראות סרטים ולשמוע מוסיקה בכל הפורמטים.
500 יורו זה הרבה כסף,אבל לדעתי לקנות מכשיר מיושן מחברה שכבר הוציאה דגם חדש ומשמעותית הרבה יותר טוב תהיה טעות .
קודם כל לא התבלבלתי בשרשור,ראה הערה שכתב פותח השרשור. דבר שני OPPO EU -95 זה מכשיר שונה לחלוטין מה-93 . לא מבין על מה הקצף אני אמרתי שלא צריך לבדוק במו אוזניו ועיניו של הבוס? המגיבים באתר הזה שותים יותר מדי קפה ביום ולכולם יש פתיל קצר ולחץ דם גבוה .
shlomore כתב:ההבדל בין ה-OPPO 93 ל-OPPO 95 הוא הרבה יותר משמעותי מ500 יורו. אם הכוונה שלך להשתמש במכשיר לראות סרטים ולשמוע מוסיקה בכל הפורמטים.
...
shlomore
ה 93 זה לא מכשיר מיושן זה נגן סופר חדיש . ה 95 זה פשוט ליגה אחרת לגמרי שהשקיעו בו יותר ברכיבי האנלוג שלו .
כמו בכל מותג יש כמה אופציות רכישה כך גם באופו .
עדיין לא הבנתי איך הגעת לזה שה 93 נחשב לנגן מיושן .
אתה פשוט טועה ומטעה את כולם .
bossgt6 כתב:עוד נושא שמעניין אותי הוא הדאק של האופו 95 , כיוון שבחנות זו מוכרים גם את המכשיר הזה , אני מתכוון לצאת אנלוגית ודיגיטלית מהאופו לכיוון הפיוניר 85 לנגן דיסק ולשחק עם הבורר של הרסיבר בין שתי הכניסות און ליין, ולראות עד כמה יש הבדל בין הדאק של הפיוניר , לבין הדאק של האופו !!! אם ההבדל זניח אדע שאפשר בשקט לרכוש את ה 93 למשל , ולא להוסיף את ההפרש על ה95
...
בוס ,
מנסיון שלי עם האופו 95 בגירסת הרפרנס המשודרגת היתרון של הדאק ב95 בא לידי ביטוי בעיקר במוסיקה
קרי בהאזנה לSACD וDVD AUDIO וכד'.
אז אתה רק מבין כמה הם באמת השקיעו ביציאות האנלוג שלו והסאונד המתקבל הוא פשוט מטורף !
מצד שני בסרטים עשיתי את אותה השוואה והעדפתי את הסאונד שהתקבל מהדאק של הרסיבר שלי (ימאהה)
ופחות התלהבתי ממה שהתקבל מיציאות האנלוג של האופו.
כמובן שכדאי שתעשה את ההשוואה בעצמך ותראה מה עדיף בעיניך.
bossgt6 כתב:עוד נושא שמעניין אותי הוא הדאק של האופו 95 , כיוון שבחנות זו מוכרים גם את המכשיר הזה , אני מתכוון לצאת אנלוגית ודיגיטלית מהאופו לכיוון הפיוניר 85 לנגן דיסק ולשחק עם הבורר של הרסיבר בין שתי הכניסות און ליין, ולראות עד כמה יש הבדל בין הדאק של הפיוניר , לבין הדאק של האופו !!! אם ההבדל זניח אדע שאפשר בשקט לרכוש את ה 93 למשל , ולא להוסיף את ההפרש על ה95
...
בוס ,
מנסיון שלי עם האופו 95 בגירסת הרפרנס המשודרגת היתרון של הדאק ב95 בא לידי ביטוי בעיקר במוסיקה
קרי בהאזנה לSACD וDVD AUDIO וכד'.
אז אתה רק מבין כמה הם באמת השקיעו ביציאות האנלוג שלו והסאונד המתקבל הוא פשוט מטורף !
מצד שני בסרטים עשיתי את אותה השוואה והעדפתי את הסאונד שהתקבל מהדאק של הרסיבר שלי (ימאהה)
ופחות התלהבתי ממה שהתקבל מיציאות האנלוג של האופו.
כמובן שכדאי שתעשה את ההשוואה בעצמך ותראה מה עדיף בעיניך.
...
אין ספק שהיכולות של ה 95 באנלוג הם פנומנליות במיוחד שמדובר בנגן בלוריי אונברסאלי .
1. במידה ואתה מעוניין לשמוע מוזיקה ברמה מייטבית אז ה 95 זה פשוט תשובה מושלמת .
2. לדעתי גם תג המחיר שלו סביר ביותר לנגן שנחשב לרפרנס אמיתי .
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 02/10/2011 17:45, נערך פעם 1 בסך הכל.