hm32hm כתב:ami76 כתב:עדיין הייתי רוצה לשמוע אם מישהו התנסה ברכישה מחנות זו ולשמוע מה הוא אומר
...
אני פחות או יותר באותה סיטואציה. יש יותר מתשובה אחת. לכן אני ממליץ לך לחרוש את השירשור ובכלל את האתר הזה חריש עמוק כי אפשר ללמוד המון ולעומק בהרבה היבטים כולל תשובות קונקרטיות לשאלה שלך. מבחנתי השקעה של 15k בערך במסך מצדיקה את התהליך הזה. בהצלחה ואשמח לשתף פעולה..
...
AMI76 - אני חוזר על ההודעה הקודמת שלי - אם תעקוב על כמה עשרות עמודי תגובות ל שרשור הסקירה של עופר ל D8000 אתה תמצא הודעה ספציפית (נדמה לי על רכישה של D7000) באתר DVDCENTER . מענין אם בחרת יצרן / מודל. אני הרחבתי את תחומי החיפוש ועל כך אשמח לדבר ב "פרטי" אם תרצה.
עופר - מה חשוד וספקולטיבי בתגובתי למעלה עליה הוצאת "כרטיס צהוב " ? אני מניח שאתה לא יכול לקרוא כל תגובה באתר, לידיעתך את הגילוי נאות שלי עשיתי לפני יומיים (למעשה חשדתי ב BALANCED שהוא סמוי על התגובה הפסקנית ושלילת טכנולוגיה LED SAMSUNG ) . נכון - אני מאוד טרי באתר זה. הטריגר להחלפת 47WL68 TOSHIBA הזקנה שלי במסך 3D הביא אותי לפני שבוע למחקר מעמיק והחלפת דעות... הרי לזה יש אתר כמו HT נכון ?!
האמת היא שיש הרבה חומר - בחלקו אוביקטיבי (כמו סקירות לדגמים) אבל גם הרבה דעות סוביקטיביות. הצעתי כבר לכוון את תרבות הדיון פה : במקום סיגנון "אחד שיודע מה טוב לכולם ... " אז לבסס תגובות בעובדות ונתונים רלוונטים לשואל .
לפני החלטה על מסך וכפי שנאמר כבר באתר זה פרמטרים כמו איכות + מחיר + FEATURES תקפים לחלון זמן מסוים . עדיפות בינהם צריכה להקבע על יד המתענין בעצמו. על דבר אחד לדעתי כולם יסכימו : צריך להערך לכך שפלסמה צריכים לראות בחושך יחסית .
באתרים אחרים שאני פעיל - כמו IPHONES.CO.IL או אתרי לווינים ישראלים נהוג לעבר לשיחה פרטית באם רוצים להכנס לנושאים ספציפים . אז אני שואל - באתר HT למשתמשים חדשים אסור לשלוח הודעת EMAIL לחברים אחרים?
האם זה באמת כך או טעות הפעלה שלי ? מה - צריך לעבר מבחן הסמכה או לשלם חברות על מנת לראות כתובת EMAIL של מישהו ? האם את כתובת ה EMAIL שלי שאפשרתי בפרופיל כן אפשר לראות ?