רכישת סמסונג D8000 - אלטרנטיבות

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
spazzz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 271
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #81 

oferlaor כתב:Spazzz

תאמין לי שיש מספיק יבואנים וחנויות שהיו מוכנים לשלם הרבה בשביל לדחוף את מרכולתם ואנחנו לא מתירים לזה לקרות.

האינטרס שלנו הוא בראש ובראשונה לשמר את האמינות של הפורום ולמנוע פרסום סמוי ושליחים מטעם.

.
...
ומה בדבר פרסום גלוי של חנויות כדוגמת פיוז ופיוצ'ר ??

הן לא משלמות כסף רב על מנת שנראה את הפרסום שאתם מנסים" למנוע" ??

אני חייב להבהיר דבר אחד :
1.אין לי דבר ולא חצי דבר נגדך עופר אלא הערכה רבה לפעילותך אבל מפריע לי דבר אחד שמאד בולט והוא ניגוד אינטרסים :
מצד אחד אתם דוחים פרסום גלוי וסמוי כאחד אך דוחפים פרסום רב באתר (יורוקום פיוז פיוצר ועוד רבים)

2.אתם דוחים פרסום של חנויות (מה שמונע ביקורות של אנשים אובייקטיבים שביקרו\רכשו שם) ומצד שני מפםרסמים חנויות שכן משתלם לכם לפרסם (ושוב - פיוז ופיוצר)

ami76
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #82 

[url]
עופר אני מבין שיש לכם קווים מנחים שעל פיהם אתם מנהלים את האתר כבר 7 שנים בהצלחה.
אני יודע שבעיקר נשמעת ביקורת אבל בהחלט אתם מנהלים אתר מצוין ברמה גבוהה ועניינית למדתי רבות מהחברים השותפים בפרום.
אני מקווה שרק לא יחשדו בי שאני יחצן בגלל המחמאות אבל כנראה שזה עובד לשני הכיוונים

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #83 

מה שאולי קצת קשה לחלקכם להבין ואני אנסה להסביר, זה מדוע בכלל מתקיימת המדיניות הזו ומדוע יש חשדנות מצד מנהלי האתר במקרים כמו אלו, ובכן:
אנשים מגיעים לפורום הזה כדי לקבל תשובות לשאלות, הרבה מאותם אנשים מסתמכים על התשובות שהם קיבלו ויקבלו פה בעיניים עצומות, ורואים בחלק מהאנשים שכאן מקצוענים שמה שמנחה אותם במתן התשובות הוא יושרם והעובדה שאינם מוטים לצד זה או אחר.
אם הנהלת האתר תאפשר לטרולים ולאנשים שמייצגים יבואן כזה או אחר לענות לשאלות האנשים בצורה מוטה ולא בדרך היושר, המשתמש הרגיל יחשוב שהוא באמת קיבל תשובה ישרה ונכונה לשאלתו ולא יידע שמה שמנחה את העונה הוא אינטרס כלכלי נטו, ושתשובתו מוטה לטובת כיוון כזה או אחר.
ברגע זה, כל 7 השנים שבהם עובדים באתר הזה על שקיפות ועל יושרה יורדים לטימיון, ונגיע בעצם למצב שהרבה פורומים אחרים הגיעו אליו, הפורום ייהפך לזירת מסחר אחת גדולה ולא ניתן יהיה לקבל אפילו תשובה אחת מבלי לחשוש שמה שעומד מאחוריה הוא אינטרס כזה או אחר, ובעצם מדובר פה בגזר דין מוות לאתר ולפורום.

הנהלת האתר אינה חוסמת משתמשים כי בא לה, נעשות הרבה בדיקות על מנת לוודא שהנחסם עובד ממניעים אינטרסנטיים.
כל אחד יכול לפרסם פה באתר, יש צינורות מקובלים לעשות זאת ולקבל באנרים ומקומות פירסום, אין עם זה בעיה, כי אז בעצם כל קורא יודע שאכן מדובר בפרסומת גלויה.
גם יבואנים רשמיים ומשתמשים שלהם נחסמו, כי לא עמדו בחוקי הפורום, אין פה איזו אג'נדה כנגד X או Y.

אני מקווה שזה מובן יותר עכשיו.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78811
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #84 

Spazzz

נראה שאתה מתעקש לא להבין את ההבדל. חלק מהחנויות הללו רכשו פרסום דרך באנרים וחלק מחזיקים מנוי עסקי. מנוי עסקי מתיר להם לשלוח הודעות פרטיות אלא אם כן הם מציקים למשתמשים ובמקרה כזה אנחנו בוחנים זאת שוב.

לאף אחד לרבות כל היבואנים אסור לפרסם בפורום הודעות פרסומיות, כל שכן תחת מסווה של משתמש ליגיטימי. במידה והם עושים זאת נם נערכים.

במידה ומישהו מטעמם היה מנסה לפרסם במסווה, הוא היה מורחק בדיוק כמו כל מפר חוקים.

כאמור, היו יבואנים ששילמו על פרסום וחרגו מהחוקים. הם הורחקו מהאתר ובמקרה אחד אפילו צונזר שם היבואן והורחקו כל משתמשיו עד אשר הם הפנימו שאנחנו רציניים.

gordi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 501
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #85 

האם אני יכול לשתף את עמי ולתת פרטים על הייבואן הירושלמי? בגלוי,מעל גבי הפורום?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #86 

Gordi

אם נשתכנע שאתה משתמש ליגיטימי אז כן. אני נוטה להאמין שאתה לא אחר מאחד מידידנו לשעבר שהורחק אין ספור פעמים בשם חדש.

ami76
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #87 

Ok מנהלים נכבדים אנחנו בוטחים בצדקתכם ובצדקת הפורום לשקיפות אבל עדיין אני בטוח שמה שמעניין מאוד כרגע את החברים שקוראים כמעט 7 עמודים הוא בסופו של דבר לשמוע על המלצות או אי המלצות איפה לקנות את מסך הדגל של סמסונג D 8000

gordi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #88 

oferlaor כתב:Gordi

אם נשתכנע שאתה משתמש ליגיטימי אז כן. אני נוטה להאמין שאתה לא אחר מאחד מידידנו לשעבר שהורחק אין ספור פעמים בשם חדש.
...
קודם כל אבקש את רשותו של הייבואן לפרסם את פרטיו באופן גלוי.
הוא אמר לי שהוא מספק מסכים רק לחנויות ולא לצרכן הסופי.
ולגביי הנטייה שציינת-כנראה שעבר עליך יום קשה במיוחד שהפך אותך לחשדן יתר על המידה
אני לא חביב עליכם-זה ברור(גם לא אלו שהגיבו כנגדכם היום).אבל זה הדדי(מצידי)

ami76
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #89 

gordi כתב:

...
ולגביי הנטייה שציינת-כנראה שעבר עליך יום קשה במיוחד שהפך אותך לחשדן יתר על המידה
...
גורדי אוליי תצור איתי קשר בפרטי לפחות עד שתקבל אישור מהיבואן לפרסם את שמו באתר

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #90 

Gordi

כאמור, אין לי רגשות כלפיך לכאן או לשם, אבל הצורך שלך לצייר את התמונה כאיבה אישית לא תצליח. אנחנו עובדים ללא לאות מזה שנים והוכחנו אין ספור פעמים שהמטרה שלנו היא להיטיב עם הצרכן הסופי.

לא יהיו לנו בעיות עמך כל עוד אתה משתמש ליגיטימי ולא שליח מטעם. היבואן הספציפי מכר לאין ספור לקוחות סופיים ושליחים מטעמו הציפו רק לפני כמה שבועות את האתר במתקפה מתוזמנת היטב.

לא סתם אנחנו רגישים לנושא.

gordi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #91 

ami76 כתב:
gordi כתב:

...
...

גורדי אוליי תצור איתי קשר בפרטי לפחות עד שתקבל אישור מהיבואן לפרסם את שמו באתר
...
עמי
אם לא שמת לב-אני מאויים כאן בהרחקה שאינני רוצה בה.
וגם בכל מיני טענות להחלפת זהויות :roll:
בוא תעשה כמוני: תחרוש על האתר דרך מנוע החיפוש למשך יום-יומיים,תקיש שמות רלוונטיים כמו: דיוידי סנטר,DVD CRNTER וכד'.
אני ביצעתי חיפוש על שמות מסכים שעניינו אותי,וגיליתי ים של חומר.קצת סבלנות-ותקבל את מבוקשך.

ULTIMATE פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #92 

אין סיכוי שהאתר יאשר פרסום סמוי-הדרך לאנרכיה תהיה מושלמת.
כל אחד יפרסם את רכישתו ותתחיל מלחמה מיותרת.

אם יבואן רשמי הוא מוצלח או לא זה נושא לויכוח,ללא ספק.
אבל בדרך ישירה ולא בפרסומים של "דווקא" זה מיותר.

כל אחד יכול לראות בזאפ מי מוכר את הדגמים האלו.אז מה הבעיה?

ami76
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #93 

ULTIMATE כתב:אין סיכוי שהאתר יאשר פרסום סמוי-הדרך לאנרכיה תהיה מושלמת.
כל אחד יפרסם את רכישתו ותתחיל מלחמה מיותרת.

אם יבואן רשמי הוא מוצלח או לא זה נושא לויכוח,ללא ספק.
אבל בדרך ישירה ולא בפרסומים של "דווקא" זה מיותר.

כל אחד יכול לראות בזאפ מי מוכר את הדגמים האלו.אז מה הבעיה?
...
אן שום בעיה לראות בזאפ מה שרציתי זה חוות דעת על אותם חניות חיובית או שלילית לפניי שאני מוציא סכום כל כך נכבד מהכיס. ולפי דעתי אין חכם כבעל ניסיון ובפרום יש הרבה אנשים בעלי ניסיון שרכשו את המסך המדובר אבל משום מה ״לא נשמע קולם ״ אוליי מחר יותר אנשים יבחינו בשירשור ונראה תגובות נוספות ענייניות.

hm32hm
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 892
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #94 

hm32hm כתב:
ami76 כתב:עדיין הייתי רוצה לשמוע אם מישהו התנסה ברכישה מחנות זו ולשמוע מה הוא אומר
...
אני פחות או יותר באותה סיטואציה. יש יותר מתשובה אחת. לכן אני ממליץ לך לחרוש את השירשור ובכלל את האתר הזה חריש עמוק כי אפשר ללמוד המון ולעומק בהרבה היבטים כולל תשובות קונקרטיות לשאלה שלך. מבחנתי השקעה של 15k בערך במסך מצדיקה את התהליך הזה. בהצלחה ואשמח לשתף פעולה..
...

AMI76 - אני חוזר על ההודעה הקודמת שלי - אם תעקוב על כמה עשרות עמודי תגובות ל שרשור הסקירה של עופר ל D8000 אתה תמצא הודעה ספציפית (נדמה לי על רכישה של D7000) באתר DVDCENTER . מענין אם בחרת יצרן / מודל. אני הרחבתי את תחומי החיפוש ועל כך אשמח לדבר ב "פרטי" אם תרצה.

עופר - מה חשוד וספקולטיבי בתגובתי למעלה עליה הוצאת "כרטיס צהוב " ? אני מניח שאתה לא יכול לקרוא כל תגובה באתר, לידיעתך את הגילוי נאות שלי עשיתי לפני יומיים (למעשה חשדתי ב BALANCED שהוא סמוי על התגובה הפסקנית ושלילת טכנולוגיה LED SAMSUNG ) . נכון - אני מאוד טרי באתר זה. הטריגר להחלפת 47WL68 TOSHIBA הזקנה שלי במסך 3D הביא אותי לפני שבוע למחקר מעמיק והחלפת דעות... הרי לזה יש אתר כמו HT נכון ?!

האמת היא שיש הרבה חומר - בחלקו אוביקטיבי (כמו סקירות לדגמים) אבל גם הרבה דעות סוביקטיביות. הצעתי כבר לכוון את תרבות הדיון פה : במקום סיגנון "אחד שיודע מה טוב לכולם ... " אז לבסס תגובות בעובדות ונתונים רלוונטים לשואל .
לפני החלטה על מסך וכפי שנאמר כבר באתר זה פרמטרים כמו איכות + מחיר + FEATURES תקפים לחלון זמן מסוים . עדיפות בינהם צריכה להקבע על יד המתענין בעצמו. על דבר אחד לדעתי כולם יסכימו : צריך להערך לכך שפלסמה צריכים לראות בחושך יחסית .

באתרים אחרים שאני פעיל - כמו IPHONES.CO.IL או אתרי לווינים ישראלים נהוג לעבר לשיחה פרטית באם רוצים להכנס לנושאים ספציפים . אז אני שואל - באתר HT למשתמשים חדשים אסור לשלוח הודעת EMAIL לחברים אחרים?
האם זה באמת כך או טעות הפעלה שלי ? מה - צריך לעבר מבחן הסמכה או לשלם חברות על מנת לראות כתובת EMAIL של מישהו ? האם את כתובת ה EMAIL שלי שאפשרתי בפרופיל כן אפשר לראות ?

ami76
חבר פעיל
חבר פעיל

שלחתי לך הודעה בפרטי

שליחה #95 

hm32hm כתב:
hm32hm כתב:
ami76 כתב:עדיין הייתי רוצה לשמוע אם מישהו התנסה ברכישה מחנות זו ולשמוע מה הוא אומר
...
אני פחות או יותר באותה סיטואציה. יש יותר מתשובה אחת. לכן אני ממליץ לך לחרוש את השירשור ובכלל את האתר הזה חריש עמוק כי אפשר ללמוד המון ולעומק בהרבה היבטים כולל תשובות קונקרטיות לשאלה שלך. מבחנתי השקעה של 15k בערך במסך מצדיקה את התהליך הזה. בהצלחה ואשמח לשתף פעולה..
...

AMI76 - אני חוזר על ההודעה הקודמת שלי - אם תעקוב על כמה עשרות עמודי תגובות ל שרשור הסקירה של עופר ל D8000 אתה תמצא הודעה ספציפית (נדמה לי על רכישה של D7000) באתר DVDCENTER . מענין אם בחרת יצרן / מודל. אני הרחבתי את תחומי החיפוש ועל כך אשמח לדבר ב "פרטי" אם תרצה.

עופר - מה חשוד וספקולטיבי בתגובתי למעלה עליה הוצאת "כרטיס צהוב " ? אני מניח שאתה לא יכול לקרוא כל תגובה באתר, לידיעתך את הגילוי נאות שלי עשיתי לפני יומיים (למעשה חשדתי ב BALANCED שהוא סמוי על התגובה הפסקנית ושלילת טכנולוגיה LED SAMSUNG ) . נכון - אני מאוד טרי באתר זה. הטריגר להחלפת 47WL68 TOSHIBA הזקנה שלי במסך 3D הביא אותי לפני שבוע למחקר מעמיק והחלפת דעות... הרי לזה יש אתר כמו HT נכון ?!

האמת היא שיש הרבה חומר - בחלקו אוביקטיבי (כמו סקירות לדגמים) אבל גם הרבה דעות סוביקטיביות. הצעתי כבר לכוון את תרבות הדיון פה : במקום סיגנון "אחד שיודע מה טוב לכולם ... " אז לבסס תגובות בעובדות ונתונים רלוונטים לשואל .
לפני החלטה על מסך וכפי שנאמר כבר באתר זה פרמטרים כמו איכות + מחיר + FEATURES תקפים לחלון זמן מסוים . עדיפות בינהם צריכה להקבע על יד המתענין בעצמו. על דבר אחד לדעתי כולם יסכימו : צריך להערך לכך שפלסמה צריכים לראות בחושך יחסית .

באתרים אחרים שאני פעיל - כמו IPHONES.CO.IL או אתרי לווינים ישראלים נהוג לעבר לשיחה פרטית באם רוצים להכנס לנושאים ספציפים . אז אני שואל - באתר HT למשתמשים חדשים אסור לשלוח הודעת EMAIL לחברים אחרים?
האם זה באמת כך או טעות הפעלה שלי ? מה - צריך לעבר מבחן הסמכה או לשלם חברות על מנת לראות כתובת EMAIL של מישהו ? האם את כתובת ה EMAIL שלי שאפשרתי בפרופיל כן אפשר לראות ?
...

ami76
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #96 

חבל שמנהלי האתר העבירו את השרשור הזה תחת קטגוריה שכמעט ואף אחד לא נכנס אליה
כנראה שזה חלק מהשיטה שפחות אנשים יחשפו
ואני באמת לא הבנתי לאן נעלמו כל המומחים שכבר רכשו את המסך.
הם פשוט לא רואים את השרשור.
אם כבר נפתח שרשור חדש אז למה לא להשאיר אותו בקטגורית מסכים LCD ופלזמה?
מאוכזב :(

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #97 

ami76 כתב:חבל שמנהלי האתר העבירו את השרשור הזה תחת קטגוריה שכמעט ואף אחד לא נכנס אליה
כנראה שזה חלק מהשיטה שפחות אנשים יחשפו :(
...
1.השרשור ממוקם בדיוק במקום בו הוא אמור להיות.
תעשה השוואה בין כותרת השרשור לבין הפורום ותת הפורום שבו הוא ממוקם, מבטיח לך שתמצא את ההקשר.
2. עם 35 הודעות שיש באמתחתך, מאיפה לך בדיוק איזו קטגוריה נכנסים אליה וכמה..? :roll:
3. השרשור מופיע גם בדף הבית, בקוביה של "מה קורה". הוא אפילו ראשון שם. מצורפת תמונה.
אם מישהו היה רוצה להשתיק/להסתיר את השרשור, הוא בקלות היה דואג שהוא לא יופיע שם.
בקיצור, תפסיקו להמציא פה שטויות לא מבוססות.
הסיבות שעשרות אלפי אנשים רוצים לבלות כאן, נגזרת ממדיניות ותקנון האתר.
...

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #98 

ואי איזה חופרים, הפסקתי לקרוא בעמוד השני, זה למה הכי טוב לרכוש בחו"ל 2100$ + 34% מיסים + 150$ משלוח דרך EZBUY... כולם פה בארץ גנבים, גם היבואן הרישמי וגם מקבילי... ( אגב אני יחצן סמוי של רשויות המס בארצות הברית )

ami76
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #99 

Giliboy כתב:
ami76 כתב:חבל שמנהלי האתר העבירו את השרשור הזה תחת קטגוריה שכמעט ואף אחד לא נכנס אליה
כנראה שזה חלק מהשיטה שפחות אנשים יחשפו :(
...
1.השרשור ממוקם בדיוק במקום בו הוא אמור להיות.
תעשה השוואה בין כותרת השרשור לבין הפורום ותת הפורום שבו הוא ממוקם, מבטיח לך שתמצא את ההקשר.
2. עם 35 הודעות שיש באמתחתך, מאיפה לך בדיוק איזו קטגוריה נכנסים אליה וכמה..? :roll:
3. השרשור מופיע גם בדף הבית, בקוביה של "מה קורה". הוא אפילו ראשון שם. מצורפת תמונה.
אם מישהו היה רוצה להשתיק/להסתיר את השרשור, הוא בקלות היה דואג שהוא לא יופיע שם.
בקיצור, תפסיקו להמציא פה שטויות לא מבוססות.
הסיבות שעשרות אלפי אנשים רוצים לבלות כאן, נגזרת ממדיניות ותקנון האתר.
...
מקבל את הערתך אין לי שום דבר נגד האתר להפך אני חושב שזה אתר מעולה למרות שיש באמתחתי רק שלושים ומשהוא הודעות
אם אתה אומר שהחשיפה היא אותה חשיפה אני מקבל
פשוט חסרים לי פה אנשים שבדרך כלל מאוד פעילים בנושא המדובר
טוב אני חותח לישון
אשמח אם השרשור ימשיך לקבל תגובות גם מחר.
לילה טוב.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #100 

Ami76

זה שאלה על מסחר ושיווק, לא על מסכים.

Hm32hm

אם יש לך שאלות על מדיניות האתר בכלל או על משתמשים חדשים, דואל וכו׳, פתח שרשור יעודי בפורום הכללי.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”