האם כבלי חשמל באמת משנים את צליל המערכת?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318

שליחה

אל תתרשם יותר מדי מהמריבות,כל עוד לא מגזימים זה מראה

כמה כל ענין האודיו ווידיאו חשוב כאן לחברים עד כדי שהולכים מכות

אבל אני רואה דוקא שההנהלה שולטת במצב,ידידך המקוונן לעת עתה יורם
אמן מייסר

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341

שליחה

alchimedes, למרות שאני אישית ממש מתעב את הביטוי אחי, ממש לא חלמתי להעיר למישהו שמשתמש בו, אולי אם היה שנוא עלי במיוחד וקרא לי אחי.

דווקא את הביטוי "נשמה" אני מוצא כחביב המתאר חיבה עמוקה ואני לא רואה שום פסול מלהשתמש בו, יהיה מקורו אשר יהיה.

אז כפרה עליכם עינים של עוף.
HiFiMusic IL

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214

שליחה

alchimedes
אל תתרשם מהמריבות פה
כולנו פה כמו משפחה פולנית אחת גדולה.. 8O ..זה לא מדבר עם ההוא . :lol: ..וההוא לא מדבר עם שניים אחרים. :lol: ..ואחד עוזר לשני לריב עם השלישי.... :lol:
אבל בחג כולנו "נשמות טובות"ממש כפרות...יושבים יחד ומברכים אחד את השני....
:lol: :lol: :lol:

ותשובה רצינית
הפורום הזה הוא מיקרוקוסמוס של עם ישראל
ויש בו כמעט 8000 רשומים שזה המון-בוא ניקח כדימוי איצטדיון כדורגל בארץ במשחק צמרת שמאוכלס באנשים.
כל אחד שונה מהשני ברמתו האישית ...בסגנון ההתבטאות שלו....ובכמה רחוק הוא לוקח את קטע אהבתו לנושא התחביב שלשמו הוא פה.
טבעי שמידי פעם יהיו ויכוחים ...וגם התלהמות...אבל המפתח לקיומו והצלחתו של הפרום
הוא כבוד הדדי...קבלת השונה ...וסבלנות....
עכשיו אם תחשוב מה קרה באיצטדיון הכדורגל עם 8000 האיש שכולם אגב אוהבים כדורגל וכולם באו להנות..בזמן שכתבתי את ההודעה הזאת -תראה שפה ממש רגוע ..
אלוני -מה זה"עיניים של עופות" :מבולבל: את זה עוד לא שמעתי...
ישראל

alchimedes
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 185

שליחה

בוקר טוב לכולם ,

הבהרה קצרה .

קודם כל מהסוף להתחלה , IL62 ברצוני לפנות לדבריך קודם - כאן זה לא מגרש כדורגל וגם לא איצטדיון כלשהו לשום ענף ספורט אז ההקבלה קצת חורא לי .
איני אוהב כדורגל ולא אחשוב ללכת למגרש או למשחק ולו גם בגלל כל ההמולה הצעקות הקללות וכו .מעדיף לשבת בבית מול המערכת ולהקשיב למוסיקה .

אין לי שום בעיה עם השפה העיברית ועם הסלנג. ה' יודע שגם אני לפעמים משחיל פה ו שם מילה כזאת או אחרת .

הבעיה : שפה באתר לפעמים זה צורם מידי אנשים משתמשים במילות סלנג רבות בכתיבתם וזה ממש ממש מעצבן את העין , מה לעשות ככה אני :(

אני מעדיף לקרוא הודעות של פלוני יותר מאשר אלמוני ומאמין שאני לא היחיד שבורר תגובות לפי שפה ,
זה יצא בשרשור זה כאשר מילות "החיבה" נשמעו למרחוק בהתהוות קלוקלת ,
ככה לפחות אני הרגשתי אולי אתם יודעים ומכירים אחד את השני טוב יותר אז איתכם הסליחה .

לשאר החברים "שהסבירו" לי את הלך הדברים באתר ובפורום הנל בפרט (כאן אני מסתובב ברב זמני הפנוי ) המריבות הם לא "לפעמים" או לעיתים רחוקות " עושה רושם שכמעט בכל שרשור ישנה הערה של אחד המנהלים .
יכול להיות שאולי בגלל שאנו ישראלים "חמים" הטורים עולים אצלנו קצת יותר מידי מהר ואנו מתלהמים אחד בשני אך מנסיון אפשר גם אחרת.
אפשר להתדיין בצורה תרבותית ,עם שפה נאותה ועדיין לעמוד על עקרונות או על ידע ונסיון העבר .
תאמינו לי שאני אומר : זה "נכנס" חזק יותר שמישהו מביע את דעתו בשפה רמה, רהוטה ובהבעה כתיבתית גבוהה , אותי זה משכנע הרבה יותר מאשר מלחמות תרנגולים וכינויי " חיבה" שממש לא נועדו לחבב אחד את השני .סליחה שאני כזה stuck up אבל "להשלים" עם זה קצת קשה לי למרות המיקרוקוסמוס הקהילתי שיצרתם כאן .

אני עדיין שמח להיות חלק לכתוב ולקרוא הודעות רבות שלא תבינו אותי לא נכון . יש לכם פה משהו מיוחד במינו רק שחייבים לעשות קצת חושבים על איך לשמור עליו ברמה שאתם מבקשים בה.

המנהלים עושים עבודה טובה ואת האמת שאני חושב שהם מאד "קלים" "איתכם" 8)

ישנם המון שרשורים חדשים שלא העזתי לרשום בהם בגלל אותם מלחמות ושפה , לא שאתם צריכים את ידעותי או את תגובותי בנושאים כאלה ואחרים אבל זהו מטרתו של פורום, לעניין כמה שיותר ולעודד את שיתוף הפעולה של כולם .כמובן של מי שמתעניין .

לא נראה לי שמטרת האתר או של מנהליו היא לרדת למכנה המשותף הנמוך ביותר כדי שיהיו כמה שיותר משתתפים .ובטח לא נראה לי שהם מעודדים שפות סלנג רחוב וכאלה
.
ראיתי כבר תגובה של אחד המנהלים שעודדה אותי מאד :
"אנו מוכנים לקבל פורום קטן ואיכותי מאשר גדול ועם בעיות " (או משהו כזה, בטוח שלא ציטטתי אותו נכון , סליחה :? )

בכל מקרה שיהיה לכולם יום טוב ותמשיכו לעשות מה שאתם עושים הכי טוב . (f)

נב -נמר , אני מבין שלשאלה שלי אין לך תשובה ? :|

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78949
שם מלא: עפר לאור

שליחה

ציטוט לא רע שלי, אבל לא מושלם...

בגדול, הייתי מעדיף לשעתק את הדיון על נושא השפה באתר לפורום כללי (שם מקומו).

לסיכום נושא השפה, היינו מעדיפים שפה תכליתית ו"גבוהה", אבל זה לא ראלי לצפות מכל אחד שיהיה לו נעים לקרוא ולכתוב באופן זה ואנחנו בהחלט לא נכריח אנשים לכתוב כנגד התחושות שלהם.

alchimedes
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

oferleor

אין לך מה לעבוד קשה ולשעתק שום שרשור לשום מקום, עיניין השפה הוא לא ה ISSUE פה ,
רק הערתי הערת צד לגבי מה שחורא לי בקריאתי בימים האחרונים זה הכל .

אני לא מצפה ממך לשום דבר מעבר למה שאתה כבר עושה .

אם זה ראלי או לא ראלי לצפות מהאתר שלך להיות ברמה גבוהה ,עם שפה תכליתית וגבוהה
או מהאנשים שיכתבו כמיטב יכלתם זה כבר אני לא יכול להגיד במקומך .

אולי זה כבר לא נראה לך בר ביצוע ? :roll:

(הכל נכתב ברוח טובה עם רגש עמוק להמשך פוריות משגשגת ביני ובין הפורום :-))
סליחה עם פגעתי במישהו . (f)

גלעד
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 230

שליחה

שאלה משלי

האם הזנת המערכת מ UPS תשפר את הסאונד ?
קצת מוזר לי שמדברים רק על כבל החשמל ולא על זה
פרט לעובדה שזה כמובן יגן על המערכת זה יספק מתח יציב ביותר
האם תהיה לזה השפעה ?

גלעד
אני צריך היום את המחשב של המחר

alchimedes
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

גלעד ,

לכל רכיב אודיו שיש ברשותנו (כמעט לכולם) יש מיצבי מתח בתוכם שמייצבים את החשמל אשר מגיע אליהם ומישרים אותו בנוסף ..
אני לא מבין מדוע אנו צריכים במייצבים חיצוניים בנוסף לאלו שכבר יש לנו במכשיר עצמו ?

לגבי שמירה על המערכות שלנו , אני מסכים איתך בהחלט .
ויש לי אפילו מכשיר שכזה .
להגיד לך שהוא גם משפר לי את הסאונד במערכת ? לא יודע :roll:
(הוא אמור לפי החברה :-))

רדנקו
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 741

שליחה

אלכימדס, אם כבר מדברים על שפה, אז "חורה" כותבים עם "ה" ולא עם "א" בסוף המילה.

פשוט כדאי שתדע.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

ישראל, האמת שאין לי מושג בדיוק מה זה.
אני שמעתי את זה לראשונה לפני כמה שנים שמישהו במילואים (אלא מה? :)) של רזי אמר לו "כפרה עליך עינים של עוף", מאז זה תפס חזר אצלנו כולל וריאציה "כפרה עליך עינים של צ'ומפי" שזאת המצאה שלי.

ההשתלשלות שאני מכיר היא:
כפרה עליך
כפרה עינים
כפרה עינים, גבות
כפרה, עינים של עוף

אם מישהו יודע במקרה מאיפה הגיע העוף הזה אשמח לשמוע.
HiFiMusic IL

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214

שליחה

alchimedes המטאפורה שלי לגבי מגרש כדורגל היתה רק לצורך דימוי של כמות האנשים וזהו...
לא לגבי סוג... איכות ....או שפת האנשים.
ישראל

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639

שליחה

אני בעד שפה עשירה .
אני חייב לציין שעד לשבת האחרונה הרמה בפורום הנ"ל גבוהה בהרבה משאר הפורומים העוסקים באודיו בארץ ומפורומים אחרים בכלל.
ההמלצה שלי הינה לעקור את המזיקים מהשורש לפני שהם מתפשטים .
ועוד רוצה אני לציין כי יש מספר חברים שיחסי אליהם השתנה פלאים ולא במובן החיובי של המילה.
אכן מנהלי הפורום עושים את עבודתם נאמנה ,אם כי היה ניתן לטפל בהלך הדברים של חבר כזה או אחר באופן אגרסיבי יותר (לראיה מיום שבת עד ראשון המצב נעשה חמור עוד יותר ).

סה"כ מקימי האתר נותנים במה לכל אחד ומאוד משתדלים לעשות זאת בהגינות .
לגבי אחי \אחותי \נשמה הן הפכו לחלק מהסלנג הישראלי ומהתרבות הישראלית .
אני מניח שבאזורים כאלו ואחרים של הארץ עושים שימוש קטן יותר במינוחים אלו , אף איני סבור כי יש להעלים אותם מהשפה בטח לא מחברי הפורום שכתבים ולהשתיק אותם.

ההקבלה למגרש כדור רגל נראית לי הגיונית (ד"א אף פעם בחיי לא היית במגרש מאותן הסיבות שציינו ) .
סה"כ ישנם 8000 חברים ואין לצפות מהם לכתיבה עילאית כמו כתבי עיתון ובעלי יכולות אחרים .
הרי הפורום הוא לא לאליטות :D

אני יכול למליץ לכולנו לנהוג ואיפוק כלפי הזולת
אני ממליץ לקרא את מה שאנו כותבים לפני שמבצעים פוסט
לפעמים שתיקה שווה זהב
אני ממליץ לקצץ את היבלית משורש .

תמשיכו לכתוב כולנו רק מרווחים .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

יואלפלרמן
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 296

תופעה, הסבר וקונספציה

שליחה

בתגובה לסיכום של עופר. מדע צריך לתת הסבר לתופעות, לא ההיפך; מדידות צריכות להפגין מתאם חד חד-ערכי בין המדידה ובין משמעותה; העובדה כי תופעה מסוימת אינה נמדדת בדרך מסוימת, באופן ידוע, ברגע נתון - אינה אומרת דבר על התופעה עצמה; העובדה כי הניסיון בכלל ובתחום האודיו בפרט מצביע על עשרות מקרים כאלו אומרת דרשני; הניסיון להסביר את הנ"ל (תופעה ביחס למדידה שאינה ידועה כרגע) דרך כלים פסיכולוגיים או סוציולוגיים אינו ממין העניין כאשר הבסיס עצמו לא פחות מבעייתי (מדידות ורלוונטית); העובדה כי במבחן טעימות בירה היו "משתמשים כבדים" שלא זיהו אינה אומרת על היכולת האנושים לזהות בירה או על כך שאין הבדלים - היא אומרת על היכולת של אותם אנשים לזהות בירה.
וקצת יותר ספציפי. אם מישהו כותב ש"לדעתי אין הבדל" בגלל שזה לא נראה לו או לא מסתדר עם הידע שלו - יש לכך מעט מאוד משמעות; או שבדק שיטתית ובהיקף סביר ומצא, או שבדק שיטתית ובהיקף סביר ולא מצא. זה לא עניין של דעה, זה ראשית עניין של בחינה שיטתית. מול זאת, עומדת הטענה שלי, לפחות שלי, כי שמעתי הבדלים, כי אחרים שמעו הבדלים (אצלי), כי נוספים שמעו אותם (אצלם). זאת ואף זאת: ההבדלים אצלי עלו כחלק מתהליך מאוד מסודר וארוך למדי שנועד עבורי ויש להם מבחינתי ביטוי מובהק במוזיקה בכלל ובמרכיבים מובחנים שלה בפרט. בנוסף, המשמעות היא כי כל – אומר שנית: כל – המגזינים העוסקים בתחום (לא רק אנגלו/אמריקאים) משקרים בקנה-מידה פלילי והם חלק מקונספירציה גלובלית. כלומר: לא שהם טוענים ש-X טוב מ-Y, אלא הם טוענים על קיום תופעה שאינה בנמצא. בהתייחס למה שהם כותבים על מהות העניין, יש בכך כדי להביאם לדין.
זה כבר נאמר, אבל שוב: בשלושים השנים האחרונות יש לפחות תריסר מקרים "גדולים" בהם נצפתה תופעה באודיו, היא לא נמדדה, קיומה הוכחש – בדיוק, אבל בדיוק באותו אופן ומאותו כיוון - ולאחר מכן, ובעקבותיה, פותחו שיטות מדידה חדשות.
נראה לי ששגוי לדבוק בקונספציה שגויה.

EyalR
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1024

שליחה

METHENY זה יפה שאתה בעד שפה עשירה ושלדעתך עד לשבת הרמה כאן היתה גבוהה אבל אולי כדאי שתזכר מי רשם דברים "נמוכים". זה שלמישהו יש דעה שונה משלך זה לא אומר שהוא מזיק. מי שמזיק הוא זה שלוקח את זה באופן אישי ומגיב באופן שכזה (תוך שילוב ירידות שונות ומשונות).

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7772

שליחה

alchimedes כתב:בוקר טוב לכולם ,

הבהרה קצרה .

קודם כל מהסוף להתחלה , IL62 ברצוני לפנות לדבריך קודם - כאן זה לא מגרש כדורגל וגם לא איצטדיון כלשהו לשום ענף ספורט אז ההקבלה קצת חורא לי .
איני אוהב כדורגל ולא אחשוב ללכת למגרש או למשחק ולו גם בגלל כל ההמולה הצעקות הקללות וכו .מעדיף לשבת בבית מול המערכת ולהקשיב למוסיקה .

אין לי שום בעיה עם השפה העיברית ועם הסלנג. ה' יודע שגם אני לפעמים משחיל פה ו שם מילה כזאת או אחרת .

הבעיה : שפה באתר לפעמים זה צורם מידי אנשים משתמשים במילות סלנג רבות בכתיבתם וזה ממש ממש מעצבן את העין , מה לעשות ככה אני :(

אני מעדיף לקרוא הודעות של פלוני יותר מאשר אלמוני ומאמין שאני לא היחיד שבורר תגובות לפי שפה ,
ככה לפחות אני הרגשתי אולי אתם יודעים ומכירים אחד את השני טוב יותר אז איתכם הסליחה .

לשאר החברים "שהסבירו" לי את הלך הדברים באתר ובפורום הנל בפרט (כאן אני מסתובב ברב זמני הפנוי ) המריבות הם לא "לפעמים" או לעיתים רחוקות " עושה רושם שכמעט בכל שרשור ישנה הערה של אחד המנהלים .
יכול להיות שאולי בגלל שאנו ישראלים "חמים" הטורים עולים אצלנו קצת יותר מידי מהר ואנו מתלהמים אחד בשני אך מנסיון אפשר גם אחרת.
אפשר להתדיין בצורה תרבותית ,עם שפה נאותה ועדיין לעמוד על עקרונות או על ידע ונסיון העבר .
תאמינו לי שאני אומר : זה "נכנס" חזק יותר שמישהו מביע את דעתו בשפה רמה, רהוטה ובהבעה כתיבתית גבוהה , אותי זה משכנע הרבה יותר מאשר מלחמות תרנגולים וכינויי " חיבה" שממש לא נועדו לחבב אחד את השני .סליחה שאני כזה stuck up אבל "להשלים" עם זה קצת קשה לי למרות המיקרוקוסמוס הקהילתי שיצרתם כאן .

אני עדיין שמח להיות חלק לכתוב ולקרוא הודעות רבות שלא תבינו אותי לא נכון . יש לכם פה משהו מיוחד במינו רק שחייבים לעשות קצת חושבים על איך לשמור עליו ברמה שאתם מבקשים בה.

ישנם המון שרשורים חדשים שלא העזתי לרשום בהם בגלל אותם מלחמות ושפה , לא שאתם צריכים את ידעותי או את תגובותי בנושאים כאלה ואחרים אבל זהו מטרתו של פורום, לעניין כמה שיותר ולעודד את שיתוף הפעולה של כולם .כמובן של מי שמתעניין .

לא נראה לי שמטרת האתר או של מנהליו היא לרדת למכנה המשותף הנמוך ביותר כדי שיהיו כמה שיותר משתתפים .ובטח לא נראה לי שהם מעודדים שפות סלנג רחוב וכאלה
.
"אנו מוכנים לקבל פורום קטן ואיכותי מאשר גדול ועם בעיות " (או משהו כזה, בטוח שלא ציטטתי אותו נכון , סליחה :? )

...

alchimedes אחי!

קודם כל מה שלומך נשמה ?
ראשית רציתי שתדע שיש כל מיני סוגים של אנשים וכל אחד מתבטא באופן שונה.
יש אנשים קרים ויש אנשים חמים.
יש אנשים שיגידו לך נשמה ואחי.. {כמוני}
ויש אנשים שיגידו לך ידידי..
יש אנשים שלא יברכו אותך בשום ברכה חברית ..
יש אנשים שלא יענו לך..
יש אנשים שיענו לך בקצרה...
יש אנשים שירחיבו בתשובה..
יש מזרחיים..
יש אשכנזים..
יש צפוניים עם מנטליות שונה..
יש מרכזיים עם מנטליות אחרת..
יש כאלה שמדברים ב-ח' ו-ע'..
יש כאלה שיש להם סלנג שונה מאחרים..

אני יכול להגיד לך משהו ככה בשבילך מהלב.
את רוב החברים כאן אני מכיר ברמה האישית.
יצא לנו לא מעט פעמים לערוך מפגשים {גם אצלי בבית} וכולנו נפגשנו
כאחים ונשמות תאומות..{שם לב שאני משתמש בשני המושגים שכל כך שנואים עלייך
די הרבה }
לדעתי זו צריכה להיות הבעיה האחרונה שלך ישנם דברים שצריך לטפל בהם קודם.
לגבי דוחף לוויתן {אסף} שלא תבין לא נכון אבל אנו חברים ואנחנו בקשר טלפוני
חברי די הדוק..
אינני מחפש מתי הוא דיבר ככה ומתי אחרת מפני שמרטין ביקש להעביר את המסרים האלה בפרטי וכך עשיתי.

אם מפריעה לך החברות והסלנג החברי ישנם אתרים קרים כקרח נטולי חיבה והערכה
הדדית חמימה שאני יכול להפנות אותך אלייהם .. {אל תעזוב אותנו כמובן .. אבל אחרי שעה
שתהיה איתנו לך לשם לכמה דקות כדיי שתוכל לספוג קצת קרירות ולהרגע}

בכל אופן אחי.
אף אחד לא ישתנה בגלל שזה מפריע לך {חוץ מההיתנקריות שהולכות כאן בזמן האחרון
בין כל הפורום לחברים ספציפיים שכאן אתה צודק ב-100% } ..מדינתינו היא קיבוץ
גליות אחד גדול ולכל אחד המנטליות שלו..
יותר חורה לי קרירות, אנוכיות ,והיתנקרות מאשר חמימות וסלנג חברי .

alchimedes נשמה .
תלמד לקבל את כולם איך שהם והם יקבלו אותך איך שאתה גם אם אתה חושב ומדבר אחרת.
היופי כאן הוא שיש הרבה סוגי חברים וכולנו משלימים אחד את השני.

חבל שאתה מעדיף את הדיסטנס בין החברים .. אני לא.

בשורה התחתונה..
עם הסלנג תצטרך לחיות {אין לך הרבה ברירות }
עם הכאסח שהולך כאן בזמן האחרון אני איתך באש ובמים.

מקווה שעניתי לך לשאלתך .
תהנה מהפורום ומהאנשים ולא רק מהפורום. :wink:
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

(Y)

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639

שליחה

EyalR כתב:METHENY זה יפה שאתה בעד שפה עשירה ושלדעתך עד לשבת הרמה כאן היתה גבוהה אבל אולי כדאי שתזכר מי רשם דברים "נמוכים". זה שלמישהו יש דעה שונה משלך זה לא אומר שהוא מזיק. מי שמזיק הוא זה שלוקח את זה באופן אישי ומגיב באופן שכזה (תוך שילוב ירידות שונות ומשונות).
...
האמת הי אייל אין לי מושג על רמה נמוכה כזו או אחרת שכתבתי (הרי זאת הי כוונתך )
תביט טוב ותנסה להזכר בשפה היא אינה ברת השוואה לגבי האחר שאליו נכתבו הדברים (ונכון לא השארתי מקום לאינטרפרטציה ).
אני בהחלט מכבד דעות וניסיונות של אחרים מה שמעיד כי אינך קורא את הפוסטים מציע לך לבדוק פעמיים .

גם כאשר איני מסכים עם אדם כזה או אחר עם דעה כזו או אחרת אני נוטה להאזין ולקבל דעות אחרות .
אני לא מקבל חוסר כבוד וזילזול בטח לא ברמה שנכתבה בשבת .

שוב תבצע בדיקה לאורך מאות הפוסטים שכתבתי באתר .
סבור אני כי תבוא על טעותך .
(Y)
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

alchimedes
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

נמר כתב:
alchimedes כתב:בוקר טוב לכולם ,

הבהרה קצרה .

.

...

alchimedes אחי!

קודם כל מה שלומך נשמה ?
ראשית רציתי שתדע שיש כל מיני סוגים של אנשים וכל אחד מתבטא באופן שונה.
יש אנשים קרים ויש אנשים חמים.
יש אנשים שיגידו לך נשמה ואחי.. {כמוני}
ויש אנשים שיגידו לך ידידי..
יש אנשים שלא יברכו אותך בשום ברכה חברית ..
יש אנשים שלא יענו לך..
יש אנשים שיענו לך בקצרה...
יש אנשים שירחיבו בתשובה..
יש מזרחיים..
יש אשכנזים..
יש צפוניים עם מנטליות שונה..
יש מרכזיים עם מנטליות אחרת..
יש כאלה שמדברים ב-ח' ו-ע'..
יש כאלה שיש להם סלנג שונה מאחרים..

אני יכול להגיד לך משהו ככה בשבילך מהלב.
את רוב החברים כאן אני מכיר ברמה האישית.
יצא לנו לא מעט פעמים לערוך מפגשים {גם אצלי בבית} וכולנו נפגשנו
כאחים ונשמות תאומות..{שם לב שאני משתמש בשני המושגים שכל כך שנואים עלייך
די הרבה }
לדעתי זו צריכה להיות הבעיה האחרונה שלך ישנם דברים שצריך לטפל בהם קודם.
לגבי דוחף לוויתן {אסף} שלא תבין לא נכון אבל אנו חברים ואנחנו בקשר טלפוני
חברי די הדוק..
אינני מחפש מתי הוא דיבר ככה ומתי אחרת מפני שמרטין ביקש להעביר את המסרים האלה בפרטי וכך עשיתי.

אם מפריעה לך החברות והסלנג החברי ישנם אתרים קרים כקרח נטולי חיבה והערכה
הדדית חמימה שאני יכול להפנות אותך אלייהם .. {אל תעזוב אותנו כמובן .. אבל אחרי שעה
שתהיה איתנו לך לשם לכמה דקות כדיי שתוכל לספוג קצת קרירות ולהרגע}

בכל אופן אחי.
אף אחד לא ישתנה בגלל שזה מפריע לך {חוץ מההיתנקריות שהולכות כאן בזמן האחרון
בין כל הפורום לחברים ספציפיים שכאן אתה צודק ב-100% } ..מדינתינו היא קיבוץ
גליות אחד גדול ולכל אחד המנטליות שלו..
יותר חורה לי קרירות, אנוכיות ,והיתנקרות מאשר חמימות וסלנג חברי .

alchimedes נשמה .
תלמד לקבל את כולם איך שהם והם יקבלו אותך איך שאתה גם אם אתה חושב ומדבר אחרת.
היופי כאן הוא שיש הרבה סוגי חברים וכולנו משלימים אחד את השני.

חבל שאתה מעדיף את הדיסטנס בין החברים .. אני לא.

בשורה התחתונה..
עם הסלנג תצטרך לחיות {אין לך הרבה ברירות }
עם הכאסח שהולך כאן בזמן האחרון אני איתך באש ובמים.

מקווה שעניתי לך לשאלתך .
תהנה מהפורום ומהאנשים ולא רק מהפורום. :wink:
...

תודה "שחתמת" את מה שכבר חשבתי עליך . "אחי" !

דוחף_לויתן
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 900

שליחה

יואל,

בצר לי, התפיסה שלך (ושל אחרים - הרבה אחרים) לגבי מדידות שגויה מיסודה.

למדידות יש יכולת לבדוק ביצועים ויכולת שיחזור של מכשיר ולאמת את דרישות התכנון שלו.
אף מדידה לא מתיימרת לבדוק את מידת ההנאה של פלוני מהמכשיר (מראהו, משקלו) או מהתוצר
המוזיקלי שלו
. לכל היותר, תוצאות מדידה יכולות לרמוז על מידת התאמה בין מכשירים
- כמו מערכת מגבר/רמקול וכו'
ברם, כהסתייגות אפשר לומר שברוב המיקרים בהם תוצאת המדידה
גרועה במיוחד, תהיה קורולציה לאי-ההנאה של רוב האנשים מאותו מכשיר.

כששאלתי מה המשמעות של מכשיר טוב, נעניתי שהוא נשמע טוב, ואז שאלתי לאוזני מי - ולא נעניתי.
זה מסכם את כל התורה על רגל אחת, כי מידת הנאה היא עניין סובייקטיבי, ולכן שום
מדידה בעולם לא יכולה לבדוק את מידת ההנאה או לחזות את מידת ההנאה של פלוני.

אז כשמישהו טוען שהוא נתקל במכשיר שנמדד טוב ונשמע רע, זו טענה סובייקטיבית
ואינה בשום מקרה בסיס להסקת מסקנות גורפות כפי שלפעמים נוהגים לעשות.
בנוסף, מדידות היא תורה סבוכה שקושרת הרבה גורמים שיש לקחת בחשבון.
דו"ח בדיקה מקיף של פרמטרים של מכשיר יכול למלא מספר עמודים בקלות,
כך שברור שהנתונים שהיצרנים מספקים אינם מלאים ואינם מעידים בדרך כלל על
אופי והיקף הבדיקות. מכאן, שגם הסקת מסקנות ע"פ נתונים אלו תהיה שגויה ביסודה
- במיוחד המסקנה הרווחת שנתוני מכשיר אינם מעידים על ביצועיו האובייקטיביים.

><>
נציג AQUA-AUDIO

רדנקו
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 741

שליחה

ברור שהם מעידים על לפחות חלק מהביצועים האובייקטיביים.

הם חייבים לעשות את זה, כי אחרת היה מאד קשה לנסות לשנות או לשפר הסאונד של מכשירים.

הרי השינויים מתבססים על שינויים במבנה הפנימי של המכשיר שאמורה להיות להם גם תוצאה אובייקטיבית ולא רק סובייקטיבית.

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”