המלצה: התרחקו מבוקסי בוקס

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78817
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5383 פעמים

שליחה #81 

ashk

אתה מסיט את הנושא וגם רומז רמזים שמקומם לא כאן.

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #82 

סתם שאלה (אני באמת לא יודע) פופקורן, Tvix, DUNE וכו' מבצעים עדכונים בדחיפה?
ועדיין לא הבנתי אם הסיבה לדחיפה הוא הסכמים עם חברות למיניהן, או תאימות בפרוטוקול בגלל עבודה צמודה עם השרת.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

ashk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #83 

oferlaor כתב:ashk

אתה מסיט את הנושא וגם רומז רמזים שמקומם לא כאן.
...
אבל הוא התחיל, בוס :lol:

guy_k
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 899
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #84 

אין לי מה להגיד...
נתחיל מהכותרת: "המלצה : תתרחקו מהבוקסי בוקס"...ולמה - כי קניתי מוצר שתנאי יסוד שלו דורש חיבור X, אבל אני ישראלי מתוחכם, מחבר אותו ב W שהוא דור קודם ועוד כועס שהוא לא עובד לי...ממש לא בסדר החברה האלה...

אחר כך תלונות על ממשק כזה או אחר, והכל בצורה "נעימה", "מכובדת" שממש "גורמת" לרצות לעזור...

ובסוף בהתנצחויות בפורום רשום ככה, בווקי רשום ככה, והנה אפל עושה ככה, ואני לא קונה כזה מוצר....

חברה,
א. מוטי - תקנה מה שמתאים לך או שעל תקנה, אבל באמת, מפה ועד לצאת בהצהרות ובאמירות שרשמת, מבייש אותך (בפרט שאתה HT MANAGR..) - מזכיר שוב את השיר של פרסקי - כמה פעמים ספרת עד עשר...חדלי אישים? לא קצת מוגזם בהתחשב בעובדה שהמכשיר שרכשת לא היה אמור להתחבר למסך שלך בDVI?
ב. חבורה של חובבנים? אתה יודע מה, אני לא מכיר אף אחד מהם, אבל אני כן חיי את עולם הHT כחובב מושבע ומי שמכיר אותי יודע שכמות הציוד שעברה תחת ידיי לא הייתה מביישת את מנהלי האתר, ועדיין אני חושב שהמוצר הזה הוא אחת ההפתעות הטובות ביותר שראיתי והאמן לי ראיתי הרבה.
ג. אם תעבור על פוסטים שלי, גם לי בהתחלה הייתה תחושת אכזבה מהמכשיר שהתחלפה לה לאט בתחושה שמדובר במוצר של עלות תועלת הטוב ביותר שיש לי בבית (ואני מחכה שהם יתמכו ב 3D FHD).
ד. חוץ ממני בבית שלי יש עוד אשה ו4 ילדים שלא ממש רוצים להתעסק בעדכונים וכו', מבחינתם העובדה שלחיצה על אייקון אחד בהרמוני מפעילה את הכל ועוד השלט של הBB בשביל לנווט זה די והותר, לא רוצה שיתעסקו עם עדכונים וכו', מבחינתי עדכון אוטומטי הוא נהדר...
ה. גם להורים שלי (מתקרבים ל 70) שמתי בבית את הBB...והם מאושרים שהם לא צריכים לעשות כלום חוץ מלהדליק ולכוון למה שהם רוצים, אז אם בני ה 70 מסתדרים נהדר איתו, אז כנראה שמשהו הם עשו בסדר.
ו. בין המכשירים שראיתי ועברו אצלי בסלון, חוץ מהDUNE שעושה את כל מה שהוא מבטיח, לא ראיתי סטרימר שמתקרב אליו (אולי הC200) ולכולם יש את הבעיות היתרונות והחסרונות שלהם...תבחר אתה מה מתאים לך...
ז. אתה יודע כמה מרגיז להיות בין הראשונים עם מסך 3D ולראות ש4 חודשים אחרי זה המסך של 2011 בא עם אפליקציה ששולטת בו דרך אייפון וכו'...
מרגיז (ועולה הרבה יותר מBB... :) ) אבל עדיין - זה מה יש, זה מה שהיה שמכרו לי וככה הציגו את זה אז לבזבז אנרגיה או להתבטא בצורה כזו?

אולי תחשוב לערוך מחדש את הניסוח שלך...?

גיא
גיא, אני ואתה ודי!

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #85 

עדכונים בדחיפה לא מבוצעים במכשירי ה TVIX ולדעתי גם לא במכשירים המתחרים של פופקורן, Xtreamer, ו Dune ואחרים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

guy_k
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #86 

Catskinner כתב:עדכונים בדחיפה לא מבוצעים במכשירי ה TVIX ולדעתי גם לא במכשירים המתחרים של פופקורן, Xtreamer, ו Dune ואחרים.
...
וזה אומר שזה טוב יותר?

המכשיר מיועד לך, לי, ולעוד שורה של אנשים שמבינים בטכנולוגיה...
אבל גם לילדים שלי, לאשתי, להורים שלי וכו'....

מה נכון יותר? לא יודע, אבל כנראה שהדחיפה עדיפה לרוב האוכלוסיה...

(לא ראיתי בפורום הודעות שמגנות את יס על הדחיפה שלהם, ומי כמונו מוטי הטכנולוגיה סבלנו מעדכונים לקויים...)

זה עדיין לא פוסל את המכשיר, לא הופך אותו לגרוע או להמלצה להתרחק ממנו לדעתי...

שים על המשקל את כל האפשרויות שיש במכשיר, את המחיר שלו (1,000 ש"ח) וממול את המגרעת של עדכון בדחיפה...(אני לא מתייחס לDVI כי הוא לא אמור לתמוך בו, לפחות כהגדרת הייצרן) ואני ממליץ עליו בחום לכל מי ששואל אותי על סטרימר, שגם מנגן FHD, גם יוטיוב, גם אפשר להוסיף כתוביות, גם מוסיקה גם קורא את מרבית סוגי הקבצים שיש (ומושך ISO BR ברשת בלי בעייה....) לדעתי אין מכשיר שמשתווה לו היום.

אבל שוב זו דעתי בלבד.....
גיא, אני ואתה ודי!

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #87 

מבחינת עדכונים, אין מה להשוות בין מפענח של יס, לבין מוצר נישתי כמו סטרימר.
תתאר לך שכל המשתמשים של יס יעדכנו ידנית?
ועם כל הכבוד, מבחינת יציבות, אין מה להשוות בין מפענח יס לשום סטרימר שעבר תחת ידי, שזה רק 3.
למפענחי יס יש אמנם בגים, אבל הזמן שלהם בין RESET ל RESET גדול ה-ר-ב-ה יותר מזה של סטרימרים שאני מכיר.

הסטרימרים של PCH ו XT לא עושים עדכון שקוף.

לגבי הכותרת של פותח השרשור, לעניות דעתי היא בסדר גמור, זו דעתו, זו המלצתו. יש פה חבר עם חווית משתמש אחרת לגמרי, אבל זה לא סותר. זו דעתי.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #88 

guy_k, כן ולא. אני כבר התיחסתי בלפחות 3 הודעות קודמות על הסיבות מדוע המדיניות של בוקסי שגויה ומה היה צריך לעשות לכן אני לא אחזור על אותם נימוקים כי זה לא יהפוך אותם לנכונים יותר או פחות.

כנ"ל לגבי ההתיחסות מדוע ההשוואה לממירים של יס או הוט אינה במקומה. אבל שזה לא יפריע לאף אחד חס וחלילה לטחון שוב את אותן השוואות.

בנוגע להשתתפות של עובדי בוקסי בוקס: כל הכבוד שאתם כאן ויישר כוח על זה שאתם מנהלים דיון עם המשתמשים. לא צריך גם לקחת את הביקורות כעלבון אישי. אף אחד לא רוצה או מנסנ להעלות אתכם על המוקד וגם כשךא מסכימים עם התשובות שלכם עדיין מעריכים מאוד את עצם הדיאלוג.

guy_k
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #89 

א. אני לא עובד של BB וגם לא עובד בתחום (לו הייתי , הייתי הגון כדי לציין את זה) וגם אין לי קרוב כזה או אחר
ב. הפוסט שלי התייחס בעיקר לתרבות הכתיבה והדיון שהפתיעה אותי לרעה ממנהל באתר
ג. לצערי יותר מדי פוסטים נרשמים בצורה שפשוט מביישת את מי שכותב אותם
ד. ולסיום: אפשר לצוד הרבה יותר זבובים עם דבש מאשר עם חומץ (למרות שלא צריך לצוד זבובים…)
גיא, אני ואתה ודי!

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #90 

guy_k איפה ראית או קראת שהתכוותי אליך כשהתיחסתי לעובדי בוקסי? יש בשרשור הזה השתתפות די פעילה של Eli_Semory שהשקיע מזמנו ביום שישי כדי להשיב לשאלות ומגיע לו תודה על כך.

moti_r פותח השרשור
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 679 פעמים

שליחה #91 

כשמדובר במוצר צריכה כ"כ חשוב, יש לצפות לתגובות נזעמות. זה שאני מנהל באתר לא אומר שאני לא יכול לכעוס על מוצר שתוקע אותי בצורה כזו בדיוק. מנהלים בכירים ממני, פוסטיונרים בבלוגים המובילים בעולם, התלהמו והתעצבנו כשדגדגו להם בנקודה הצרכנית המרגיזה.

יובל טל, למה אתה לא כותב שההתלהמות היא חסרת כבוד גם בפורומים שלכם, למשתמשים האמריקאים שלכם?

העובדה שכולנו ישראלים מעוותת כאן את הדיון. מצד אחד אני מקבל עזרה באימייל לא פורמאלי של החברה (כשבפורום שלכם זה עדין לא קיים) - ותודה על כך - ומצד שני אתה מרגיש בנוח להתמרמר על כך שאנ מתלהם ומתעצבן מכל הלב, כשהמשתמשים האמריקאים מקבלים ממך יחס סטרילי הרבה יותר.

אולי הפוסט המקורי שלי בתחילת השרשור לא היה ברור. אני מתמרמר על בוקסי *לא רק* בגלל סיפור ה-DVI.

סיפור ה-DVI היה הגדשת הסאה מבחינתי, כי אתם מכרתם לי מוצר עובד (בין אם בטעות ובין אם לאו) וקילקלתם לי אותו על דעת עצמכם.

וכאילו לא מספיק בכך, כשהוא כבר הפסיק לעבוד, במקום להתנצל ולתקן לי אותו בחזרה (או לפחות לאפשר לי לתקן אותו בעצמי ע"י צריבה של גרסא קודמת) אתם עומדים מולי ואומרים שמעולם לא הבטחתם בכלל שהוא יעבוד וזו בעיה שלי שקניתי אותו, כי "כתוב על האריזה".

וכאילו לא מספיק בכך, הכיתוב על האריזה הוא כיתוב שכל הדיוט (וגם מומחה) מניח שמעיד על כך שהמוצר שלכם תומך ב-DVI. למה? כי כל שאר המוצרים הם כאלו. זו בדיוק הסיבה שהגענו לרמה של ציטוטים מהתקן (ואת הציטוט הזה לא אני הבאתי אלא משתמשים בפורומים שלכם בחו"ל), כי זו הפתעה גדולה שהמוצר שלכם פתאום הפסיק לתמוך ב-DVI.

זו הפתעה גדולה עוד יותר שאתם עומדים ומכריזים שמעתה לא תהיה תמיכה ו-זבש"כ שקנית את המוצר.

אני מבקש רגע לשים את האווירה השלילית בצד (ואני מתנצל שוב אם הפוסט המקורי היה קצת אישי ובוטה מדי, הוא באמת נכתב בסערת רגשות גדולה) - ולהפנות את תשומת לבכם (יובל, אלי וכל איש בוקסי אחר שקורא כאן) לכך שאני מרגיש שהיחס הזה הוא לא במקומו. אל תהיו צודקים, היו חכמים. צאו בהכרזה שמעכשיו אין תמיכה ב-DVI וכל הגרסאות הבאות תחייבנה HDMI, והשאירו לי את הבוקסי כמו שהוא, מחובר לטלויזיה הישנה נושנה שלי. אני לא אתמרמר ולא אתבכיין, בדיוק כמו שלא התעצבנתי כשאפל הכריזה (בצורה מניפולטיבית ברורה) שפיצ'רים חשובים ב-iOS4 לא יתמכו על ה-3G. אבל הם לא סרסו לי את ה-3G כשהוא כבר היה בידי, הוא רק שודרג - למרות שהשדרוג לא היה מלא - וגם השדרוג הזה היה לבחירתי המלאה.

לפני שקניתי את הבוקסי ראיתי אותו עובד בחיבור DVI אצל חבר. לא היתה לי שום סיבה להניח ששנה מאוחר יותר הוא פתאום יפסיק לתמוך בחיבור הזה. ובטח שלא יכולתי לשער לעצמי שבעוד שנה הוא יהפוך לקופסא שחורה יפה שלא עושה שום דבר ו/או יחייב אותי להחליף טלויזיה ו/או לרכוש מתאם.

זה פשוט לא הגיוני, איך שלא תהפכו זאת!

ולמרות זאת, אני חוזר ואומר: הפוסט המקורי שלי *לא* דיבר רק על סיפור ה-DVI, אלא התייחס לדרך שבה אתם משנים את המוצר על דעת עצמכם וכופים את השינויים האלו על המשתמשים.

במשך ימים ארוכים הייתי תקוע עם קופסא שמעלה ומורידה את הווליום בצורות קיצוניות בגלל סיפור הסליידר (והבאגים האחרים שנכנסו איתו). אם רק יכולתי לבחור, ברור שהייתי חוזר לאחור וממתין לשחרור פתרון. אבל לא היתה לי את אפשרות הבחירה, וזה יכול להוציא גם פיל אדיש מדעתו (וגם להעיר את הילדים בבית).

אני באמת חושב שכדאי שתקשיבו להלך הרוח (במיוחד בפורומים שלכם) ותאפשרו לאנשים לבחור לעדכן או לא (אפשר שברירת המחדל תהיה עדכון אוטומטי אבל תאפשרו downgrade פשוט, לא חשבתי על זה לעומק). זה יפתור לכם 90% מהבעיה.

לסיום, אני אחזור ואומר שהטענה הזו של "אנחנו סטארט-אפ קטן" לא תהא מקובלת על אף אחד, בטח שלא על צרכנים אמריקאים. אתם משחקים במגרש של אפל ולכן חייבים לתת פתרון באותה הרמה, או למתג את המוצר שלכם כמו מוצר דיל-אקסטרים ולגבות עליו מחיר בהתאם. כשקונים מוצר במחיר כזה, אף אחד לא מתלונן. אבל כשקונים מוצר במחיר כפול מאפל TV, מצפים למשהו שהוא לפחות ברמת אפל. זו לא חכמה לתת לי דוגמאות של בעיות שהיו עם מוצרי אפל, כי בעיות תמיד יש, בכל מוצר טכנולוגי. אבל מקרים כאלו, של מוצרי אפל שהפכו לבריק **כפוי** ללא יכולת שנמוך, או שינויי ממשק קיצוניים שנכפו על משתמשים - אלו דברים שפשוט לא קרו מעולם וגם לא יקרו.

אפילו מיקרוסופט, כשהכניסה מנגנוני הגנה כנגד פיראטיות וכבר זיהתה עותק פיראטי של חלונות, לא פגעה במוצר באופן אנוש כמו שאתם פגעתם בו (חסר לה... התביעות שהיא היתה מקבלת).

אם כבר, אז קחו את פייסבוק כדוגמא. על כל שינוי הכי מינורי שהם עושים, הם מקבלים קיטונות של רותחין. יש קבוצות מחאה על הדרך שבה הם מטפלים במשתמשים שלהם, והלך הרוח הכללי הוא ש-facebook is evil. אל תהיו כאלה, לא כדאי לכם. עבדו *עם* המשתמשים, לא נגדם, אפילו אם אתם צודקים והם טועים (משפט שכואב לי לכתוב ואני לא מאמין בו, כי אין משתמש טועה, אבל נניח שזה נכון).

אני מניח שיש לכם את כל המידע ואתם פועלים בדרך הכי טובה כפי שהיא נראית בעיניכם. אבל, בצער רב, כל זמן שאתם כופים שינויים כאלו (כולל הבריק האחרון שאחריו אתם מציירים את עצמכם כאבירים טובי-לב שלמרות הכל מוכנים לסלוח ללקוח הטיפש ולתקן לו את המוצר שעבד אתמול) על המשתמשים שלכם, אני לא יכול להמליץ על המוצר שלכם כי אין לי מושג מה הוא יהיה בעוד חודשיים. הבטחון המוצרי הזה הוא משהו מאוד בסיסי לטעמי, כי אחרת יש סיכוי שמחר בבוקר הקופסא שלי גם לא תתמוך ב-220V חשמל ישראלי. הסתכלתי בספסיפיקציות שלכם, לא כתוב שם שהמכשיר תומך במתח כזה (אבל עד היום זה עבד...).

אני מרגיש שחלקי בדיון הזה תם, ואין לי רצון להתכתש ולהתגושש על מי צודק או לייצר דיון מעגלי חסר תכלית.
נערך לאחרונה על ידי moti_r ב 26/06/2011 18:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

C0rnFlex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1335
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #92 

נראה לי שמעבר לבעיה הטכנולוגית שדובר עליה, יש בדיון הזה לא מעט תובנות שבוקסי צריכה לקחת לתשומת ליבה ולשפר באיך שהיא מתייחסת ללקוחותיה.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7040
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #93 

לאור השרשור הזה ובמחשבה שנייה קיבלתי את המלצתו של מוטי והחלטתי לעצור את הרכש של הבוקסי בוקס

אני בוקסי בוקס לא קונה ונשאר עם הפופקורן הותיק והאמין

yuvalt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 169
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #94 

מכיוון שכפי הנראה אין כאן הערכה לסיוע או לתשובות שאנחנו מנסים להעניק כאן, גם מבחינתי הדיון סגור. אתם מוזמנים לקבל תמיכה דרך היבואן או דרך המודרטורים בפורום של בוקסי.
boxee ftw

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #95 

את האמת שחוץ מהטענה נגד העדכונים האוטומטים אני לא מבין על מה כל הבלאגן...

נכון בעדכונים האחרונים נוצרו מספר באגים שלא היו צפויים אך ייאמר לזכותם שתיקון לא איחר שבוע ימים עד שהגיע...

מי שיש לו קצת ניסיון עם מזרימדיה שונים יודע שתיקונים לעדכונים יכולים להגרר חודשים ארוכים...תכנסו לאתר NMT לראות את התלונות שיוצאות לאחר כל עדכנון על דברים מסויימים ששונו בשביל להבין שתמיד יש בעיות. ושם שלא כמו פה התיקון מגיע רק חודשים מאוחר יותר אם בכלל....וזה עוד למכשירי הפופקורן שלהם יש תמיכה טובה יחסית לחלק מהמתחרים!

מבין את הכעס מכיוון שלפתוח את הטלוויזיה ואת הבוקסי ולא לקבל תמונה כשאתה מתכנן לראות סרט או סדרה זה מרתיח אך לדעתי הדיון נגרר למקומות לא הגיוניים....

אני מודה לצוות בוקסי על העזרה והתמיכה ומקווה למהשיך לראותכם באתר

מוטי אני מקווה שאתה מבין שההודעה שלי לא חס וחלילה נגדך ואני מבין את הצד שלך לחלוטין (למרות ששוב לדעתי להמנע מבוקסי זה הרחקת לכת )

שבוע טוב לכולם (Y)

assaf8888
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 341
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

אם כבר אז כבר...

שליחה #96 

אם כבר מדברים על הבוקסי ויש באויר את הקוטג'..

למה בכל העולם.. החברה הישראלית שמפתחת את הבוקסי.. מוכרת את המכשיר ב 199 דולר.. 700 שח...

ובארץ הקודש .. עושים לנו טובה גדולה ועוישם מבצע לאנשי הפורום ומוכרים לנו ב אלף...
כלומר יש אחוז רווח יפה גם ב 700 .. ופה עושים עליהו עוד קופה...

מחאת הבוסקי בוקס צריכה להתחיל מהמחיר המופקע .. אחכ מתפלאים למה הקוטג יקר..

:-)

ashk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #97 

yuvalt כתב:מכיוון שכפי הנראה אין כאן הערכה לסיוע או לתשובות שאנחנו מנסים להעניק כאן, גם מבחינתי הדיון סגור. אתם מוזמנים לקבל תמיכה דרך היבואן או דרך המודרטורים בפורום של בוקסי.
...
אולי זה יעזור

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46352
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5073 פעמים

שליחה #98 

yuvalt,
הערכה להשתתפות שלכם כאן בהחלט קיימת ואני אמרתי זאת בפירוש, גם חברים נוספים הזכירו זאת. אם יש משתמש אחד לא מרוצה, זה לא אומר שצריך להפסיק לגמרי להאזין לפורום שלנו.
התגובות של Eli_Semory בחודשים האחרונים עם עזרה למשתמשים על שאלות שכנראה רק מישהו מתוך צוות BOXEE יודע לענות, בהחלט היו מועילות להרבה חברים ולא הייתי רוצה לראות את זה מפסיק. אני מאמין שעוד הרבה חברים שותפים להרגשתי.

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #99 

ashk אני לא בטוח מה העניין והרעיון בהודעות שלך...אבל אתה פוגע במתשמשים רבים בפורום עם האמרות שלך...הצוות של בוקסי עוזר למשתמשי הפורום ולפותח השרשור בפרט ואני חושב שכולנו היינו רוצים להמשיך לראות אותם פה...זה נכס בשביל פורום שאנשיי המקצוע באים אליו בשביל לעזור לחברים...אני לא מבין מה אתה מנסה להשיג בזה שתרחיק אותם מפה.....

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #100 

מצטרף לזיו. לא כל ביקורת היא עלבון וחוסר הסכמה אינו בהכרח זילזול.

המוצר שלכם הוא ייחודי וקהל הלקוחות שלו בארץ הוא קצת מיוחד בכך שעבור רובנו זה לא המזרימדיה היחיד בבית וגם היינו נוכחים באירוע שאורגן אצלכם על הגג. אנחנו איתכם מהיום הראשון בארץ ואנחנו לא האוייב שלכם, נהפוך הוא. בגלל זה כדאי לכם להקשיב כי הדרך שבה אנחנו רואים אתכם שונה מהדרך שבה אתם רואים את עצמכם וזה תמיד טוב כשיש מישהו בסביבה שאפשר לזרוק עליו רעיונות ולקבל ממנו משוב ושהוא לא חלק מהמיקרו תרבות שפיתחתם בחברה.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”