מדוע הופסק ייצור פלזמות פיוניר מסדרת KURO?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
shlomore
מעניין מאוד איזה מסך יש ברשותך ומהו הידע הכללי שלך במסכים ..שהחלטת שנוח לבעלי מסך קורו להכניס את הראש בחול..
קח טיפ קטן ...... אם אני רוצה מחר בבוקר אני יכול לרכוש 103 אינצ' של פנאסוניק או כל מסך אחר .
ובפעם הבאה תכתוב לדעתי . רואים במסכים אחרים פי 10 יותר טוב מהקורו .
פשוט בדיחה עצובה לערב שבת .
אין לי מושג מי אתה ומה אתה בחיים,דבר אחד אני יודע עליך וזה מסגנון הכתיבה שלך ומזה אני למד שאתה לא ממש פקטור להתוכח איתו. בדיוק כשחברים בסגנון שלך הצטרפו לאתר אני החלטתי לקחת צעד אחורה,אולי באמת הגיע הזמן שאקח יותר מצעד אחד אחורה ואשאיר את האתר הזה עם טיפוסים כמוך שיתלהמו .
דרך אגב אין לי שום צורך בטיפים שלך כי ממילא הם לא שווים כלום,הבדיחה הזו שאתה יכול לקנות מחר מסך 103 או פרארי רק אומר לי שכסף לפלאפל אין לך בכיס.
העשירים ברשת אני קורא לזה !
מעניין מאוד איזה מסך יש ברשותך ומהו הידע הכללי שלך במסכים ..שהחלטת שנוח לבעלי מסך קורו להכניס את הראש בחול..
קח טיפ קטן ...... אם אני רוצה מחר בבוקר אני יכול לרכוש 103 אינצ' של פנאסוניק או כל מסך אחר .
ובפעם הבאה תכתוב לדעתי . רואים במסכים אחרים פי 10 יותר טוב מהקורו .
פשוט בדיחה עצובה לערב שבת .
אין לי מושג מי אתה ומה אתה בחיים,דבר אחד אני יודע עליך וזה מסגנון הכתיבה שלך ומזה אני למד שאתה לא ממש פקטור להתוכח איתו. בדיוק כשחברים בסגנון שלך הצטרפו לאתר אני החלטתי לקחת צעד אחורה,אולי באמת הגיע הזמן שאקח יותר מצעד אחד אחורה ואשאיר את האתר הזה עם טיפוסים כמוך שיתלהמו .
דרך אגב אין לי שום צורך בטיפים שלך כי ממילא הם לא שווים כלום,הבדיחה הזו שאתה יכול לקנות מחר מסך 103 או פרארי רק אומר לי שכסף לפלאפל אין לך בכיס.
העשירים ברשת אני קורא לזה !
תודה על ההתייחסות המחכימהoferlaor כתב:ofercohen
דיסאינפורמציה:
1. בתחום הקונטרסט (השחורים), עדיין אין אף מסך (כולל LED LOCAL DIMMING) שמצליח להגיע לקונרטסט של הקורו ברמת פיקסל. אני מכבה את האור בבית ולא יכול לזהות איפה המסך נגמר ואיפה המסגרת מתחילה.
2. לגבי עיבוד תמונה, ב-SD אתה צודק - הוא בינוני (שים לב להמשך, אז לא להתלהב מדי).
3. ב-HD (שמה לעשות, זה מרבית התוכן שבעלי KURO צורכים) אין שום משמעות היום לעיבוד תמונה. תכנים מגיעים כיום ב-3:2 או ב-2:2, כאשר נדיר מאוד לראות תוכן HD שאינו מגיע כך. כל תוכן שהוא בלוריי או MKV מגיע כבר ב-1080P. ה-SCALING של ה-KURO לא שונה מהותית מכל מעבד תמונה שבחנתי בשלוש השנים האחרונות. החסרון העיקרי שלו הוא ב-Deinterlacing של SD. בנושא זה הוא לא גרוע יותר מהותית ממה שמשווק כיום. האמת העצובה היא שתחום עיבוד התמונה כמעט ולא זז מילימטר ב-ארבע השנים האחרונות. לא שה-KURO מצטיין במיוחד בעיבוד תמונה, כמו שכל המסכים בשנים האחרונות פשוט לא שיפור משהו בתחום הזה.
סעיף אחד קטן לסייג את מה שכרגע כתבתי וזה עיבוד IF. אם לכך אתה מתכוון אז כמובן שלקורו אין עיבוד כזה, שהוא סטנדרט כיום בכל מסך מודרני. וידאופילים שמכבדים את עצמם מכבים את הפיצ'ר הזה. מן הסתם יש רבים שאוהבים אותו ובמקרה כזה כדאי להם לשקול שדרוג למסך עדכני יותר. עוד נתון מעניין: במצב THX של כל המסכים הגבוהים ביותר, הפיצ'ר הזה חייב (לפי התקן) להיות כבוי...
4. עיצוב? לטעמי ולדעת רבים אחרים, העיצוב הוא מהמוצלחים שקיימים גם היום. נכון שה-D8000 שם את הקורו בכיס הקטן בעיצוב, אבל הוא לטעמי היחיד שיכול להגיד את זה...
5. קישוריות. יש למסך שלי (H) אפשרות לחיבור USB. יש לו חיבור רשת עם DLNA בסיסי ויש לו DVBT ו-DVBS2. נכון שאין לו פיצ'רים כמו פייסבוק או סקייפ, אבל זה לא פיצ'רים שהם סופר קריטיים לוידאופיל, אלא NICE TO HAVE. בשביל זה יש מכשירים זולים ונוחים בשם סטרימרים אשר משלימים את הפער.
6. תלת מימד - צודק.
כלומר, מתוך 6 נקודות שלך, 2 אינן נכונות במתכוון.
יאללה, אין טעם להתווכח איתך, אני באמת צריך ללמוד לחתוך כשויכוח מיותר....
ואין לי שום כוונה להתווכח,בטח שלא איתך.
מהתגובות שקראתי עד כה-אני מסיק שמסך הטושיבה CEVO בולט באיכות השחורים שלו שנוטים לשלמות(כיבוי האור וחוסר היכולת להבחין במסך הדלוק)
מעניין יהיה לראות מה תהייה דעתך בנושא לאחר שתבצע TEST למסך.
לגביי הקישוריות-לא לכל מסך קורו יש חיבור רשת עם DLNA .
לא הייתי ממעיט בחשיבות פיצ'רים כמו פייסבוק או סקייפ,בשימוש עם מקלדת זה אחלה דבר לכל חובב גאדג'ט מצוי (האופצייה לגלוש באינטרנט במסך "55 ומעלה),ואמורים לשמש את כולנו,לא רק את הוידאופילים(שגם הם,דרך אגב,לא יתנגדו להנות מזה).
ולסיום,אשאל אותך שאלה אישית:
מה אתה עושה כאשר הילדים מבקשים ממך להקרין להם סרט תלת מימד חדש שיצא ברשת?
משהו כמו: "אבא,איפה המסך שהיה אצלנו לפני X שבועות,שאיתו ראינו סרטים בתלת מימד במשך מספר ימים"?
(הכוונה לתקופה שבהם היו אצלך מסכי תלת מימד למיבחן)
לא מציק לך הנושא?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
תכוון את הטמפ' בטלויזיה על Cold ,אולי יעזור 
נערך לאחרונה על ידי IamEzio ב 11/06/2011 16:45, נערך 2 פעמים בסך הכל.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
Ofercohen
האמת שהם מעולם לא ביקשו או שאלו.
הם יודעים שכאשר יהיה פיתרון תלת מימד שיספק אותי אז הם יקבלו אותו.
האמת שהם מעולם לא ביקשו או שאלו.
הם יודעים שכאשר יהיה פיתרון תלת מימד שיספק אותי אז הם יקבלו אותו.
תרשו לי להביע את דעתי הצנועה בנושא בתור אחד מהבודדים לדעתי שעשה את הצעד "האמיץ" ונטש את הקורו לטובת ה -D8000.
אז קודם כל, כמו שאמרו קודמיי הפטישים- לשחור של הקורו אין עדיין מתחרים ולא יעזרו כל המתלבטים למינהם שמנסים לחזק את בטחונם האישי לפני רכישה של מסך חדש. העבודה שפיוניר עשתה בתחום הזה תשאיר את חותמה ללא מעט זמן לדעתי. אין מה לעשות הקורו הוא עדיין "האורים והתומים" של השחור במסכים.
לעומת זאת, כמו שנאמר פה, זה בערך מה שנשאר לקורו... הסמסונג שלי לפחות, אומנם פחות חזקה בשחורים (ממש בקטנה) אבל נותנת שלל פיצ'רים ,שמה לעשות, הקורו לא יכולה לתת. נכון שלוידאופלים שביננו אולי זה פחות עושה את זה, אבל אצלי לפחות התלת מימד עדיין משאיר פה פעור, האפשרות שלי לשרוץ על הספה ולזפזפ באינטרנט בזמן הפרסומות המעצבנות היא פינוק מצוין, היכולת של המסך לתפקד בתור סטרימר (מוגבל אומנם כרגע) יכולה לחסוך להרבה אנשים בעתיד, האפליקציות שניתן להוריד למסך וכו' וכו' .
ובכלל ,הפוטנציאל שקיים ועוד יכול להתווסף בעידכוני התוכנה המקוונים רק משאיר עוד טעם בפה...
לסיכום , אין מה להוסיף לתשבוחות (המוצדקות) על הקורו, אבל העולם מתקדם ואיתו שלל פיצ'רים ופיתויים.
מבחינתי, איכות התמונה קודמת לכל, אבל כל עוד הפגיעה היא מזערית ולא מורגשת אני מוכן לחיות עם זה ועל הדרך להתפנק בעוד כמה פוטיפורים נחמדים....
אז קודם כל, כמו שאמרו קודמיי הפטישים- לשחור של הקורו אין עדיין מתחרים ולא יעזרו כל המתלבטים למינהם שמנסים לחזק את בטחונם האישי לפני רכישה של מסך חדש. העבודה שפיוניר עשתה בתחום הזה תשאיר את חותמה ללא מעט זמן לדעתי. אין מה לעשות הקורו הוא עדיין "האורים והתומים" של השחור במסכים.
לעומת זאת, כמו שנאמר פה, זה בערך מה שנשאר לקורו... הסמסונג שלי לפחות, אומנם פחות חזקה בשחורים (ממש בקטנה) אבל נותנת שלל פיצ'רים ,שמה לעשות, הקורו לא יכולה לתת. נכון שלוידאופלים שביננו אולי זה פחות עושה את זה, אבל אצלי לפחות התלת מימד עדיין משאיר פה פעור, האפשרות שלי לשרוץ על הספה ולזפזפ באינטרנט בזמן הפרסומות המעצבנות היא פינוק מצוין, היכולת של המסך לתפקד בתור סטרימר (מוגבל אומנם כרגע) יכולה לחסוך להרבה אנשים בעתיד, האפליקציות שניתן להוריד למסך וכו' וכו' .
ובכלל ,הפוטנציאל שקיים ועוד יכול להתווסף בעידכוני התוכנה המקוונים רק משאיר עוד טעם בפה...
לסיכום , אין מה להוסיף לתשבוחות (המוצדקות) על הקורו, אבל העולם מתקדם ואיתו שלל פיצ'רים ופיתויים.
מבחינתי, איכות התמונה קודמת לכל, אבל כל עוד הפגיעה היא מזערית ולא מורגשת אני מוכן לחיות עם זה ועל הדרך להתפנק בעוד כמה פוטיפורים נחמדים....
בקרוב מאוד יצאו סקירות נרחבות על מסך שככל הנראה יעבור את הקורו בעומק השחורים ( אם כי אני לא בטוח
שזה יהיה ברמת הפיקסל או לא ) . אני מתכוון כמובן למסך ה cevo המדהים של טושיבה ובהחלט יש למה לצפות.
ברגע שזה יקרה אז גם העליונות היחידה שיש כביכול לקורו בתחום השחורים תתבטל לה ואז לעדת מעריצי המסך
המפורסם והותיק הזה תשאר עם כל הצער שבדבר אך ורק הנוסטלגיה....
שזה יהיה ברמת הפיקסל או לא ) . אני מתכוון כמובן למסך ה cevo המדהים של טושיבה ובהחלט יש למה לצפות.
ברגע שזה יקרה אז גם העליונות היחידה שיש כביכול לקורו בתחום השחורים תתבטל לה ואז לעדת מעריצי המסך
המפורסם והותיק הזה תשאר עם כל הצער שבדבר אך ורק הנוסטלגיה....
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
dor8dor8 כתב:בקרוב מאוד יצאו סקירות נרחבות על מסך שככל הנראה יעבור את הקורו בעומק השחורים ( אם כי אני לא בטוח
המפורסם והותיק הזה תשאר עם כל הצער שבדבר אך ורק הנוסטלגיה.......
תפסיק לדאוג יותר מידי לכל מה שקשור לפיוניר . ולקורו . מה שהשקענו במסך שווה כל אגורה .
כל אחד ירכוש מה שבא לו ויעשה בכסף שלו מה שהוא רוצה . אז תסיר דאגה מליבך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
חוץ מהתלת מימד לא מבין אף אחד מהטיעונים שלךאופיר28 כתב:תרשו לי להביע את דעתי הצנועה בנושא בתור אחד מהבודדים לדעתי שעשה את הצעד "האמיץ" ונטש את הקורו לטובת ה -D8000.
מבחינתי, איכות התמונה קודמת לכל, אבל כל עוד הפגיעה היא מזערית ולא מורגשת אני מוכן לחיות עם זה ועל הדרך להתפנק בעוד כמה פוטיפורים נחמדים.......
את כל הפיצ'רים האלה סטרימר\HTPC עושה בצורה יותר טובה בעלות זניחה ביחס לעלות הגבוהה של הטלויזיה. גם אם הייתה לי D8000 לא הייתי מסתפק בפיצ'רים וקונה סטרימר או HTPC
מה לא הבנת?tnadav כתב:חוץ מהתלת מימד לא מבין אף אחד מהטיעונים שלךאופיר28 כתב:תרשו לי להביע את דעתי הצנועה בנושא בתור אחד מהבודדים לדעתי שעשה את הצעד "האמיץ" ונטש את הקורו לטובת ה -D8000.
מבחינתי, איכות התמונה קודמת לכל, אבל כל עוד הפגיעה היא מזערית ולא מורגשת אני מוכן לחיות עם זה ועל הדרך להתפנק בעוד כמה פוטיפורים נחמדים.......
את כל הפיצ'רים האלה סטרימר\HTPC עושה בצורה יותר טובה בעלות זניחה ביחס לעלות הגבוהה של הטלויזיה. גם אם הייתה לי D8000 לא הייתי מסתפק בפיצ'רים וקונה סטרימר או HTPC...
שמלבד השחור המושלם שבקורו-בשאר הפרמטרים היא נופלת ממסך פלזמה סמסונג מדגמי 2011?
החבר התמקד בעיקר בדברים שגרמו לו להחליף את המסך:תלת מימד וקישוריות/פיצ'רים.
הוא (כדרך אגב) ציין שהוא לא מרגיש שום שינוי שהוא באיכות התמונה,להיפך.
9000es ,
אני יודע שכל מה שקשור בפיוניר מאוד רגיש לך וקרוב מאוד לליבך אבל אתה בטח יכול לתאר לעצמך
שהאחרון שברשימת הדאגות שלי זה אתה.
לא יודע אם אתה מודע לעובדה אבל אני בספק גדול אם יש בפורום מישהו ששפך יותר כסף על מסכי קורו
ממני ( רכשתי 5 כאלה ) אז אנא ממך אל תטיף לי בנושא !
אני יודע שכל מה שקשור בפיוניר מאוד רגיש לך וקרוב מאוד לליבך אבל אתה בטח יכול לתאר לעצמך
שהאחרון שברשימת הדאגות שלי זה אתה.
לא יודע אם אתה מודע לעובדה אבל אני בספק גדול אם יש בפורום מישהו ששפך יותר כסף על מסכי קורו
ממני ( רכשתי 5 כאלה ) אז אנא ממך אל תטיף לי בנושא !
תגיד ?? בתור ״איש חינוך״ אתה יודע מה זה הוצאת לשון הרע ??dude69il כתב:או באמת התפלאתי איפה ידידו הטוב של ofercohen מר dor8
המסר בד"כ דומה זהה
עופר תבדוק אם זה לא אותו בנאדם עם שני שמות משתמש
![]()
...
אין לך כבר מה להגיד לי אז אתה מדביק לי זהויות נוספות באתר ??
אין לי כבר מילים לתאר את ההתנהגות שלך. זכור לי שהוזהרת ע״י מנהל האתר מרטין סבג
לא מזמן וגם התנצלת על כך.
פשוט תתבייש לך !