אף אחד לא מונע ממך ללכת לראות במו עיניךטלHD כתב:לא ראיתי אחידות כזו מעולם במסך LED כל שהוא.
אם האחידות הזו היא לאורך ולרוחב כל המסך, אז פשוט אין מילים....
ביקורת של cnet על D8000 - לא טובה כמו שחשבנו
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
תן מקום ושעה.roslan כתב:אף אחד לא מונע ממך ללכת לראות במו עיניךטלHD כתב:לא ראיתי אחידות כזו מעולם במסך LED כל שהוא.
אם האחידות הזו היא לאורך ולרוחב כל המסך, אז פשוט אין מילים.......
דבר עם החברים שרכשו.טלHD כתב:תן מקום ושעה.roslan כתב:אף אחד לא מונע ממך ללכת לראות במו עיניךטלHD כתב:לא ראיתי אחידות כזו מעולם במסך LED כל שהוא.
אם האחידות הזו היא לאורך ולרוחב כל המסך, אז פשוט אין מילים..........
הגעת המסך שלי מתעכבת לתחילת שבוע הבא
- טלHD
- גורו

לא לא...הרמת את הכפפה, לך על זה עד הסוף.roslan כתב:דבר עם החברים שרכשו.טלHD כתב:תן מקום ושעה.roslan כתב:אף אחד לא מונע ממך ללכת לראות במו עיניךטלHD כתב:לא ראיתי אחידות כזו מעולם במסך LED כל שהוא.
הגעת המסך שלי מתעכבת לתחילת שבוע הבא...
אפשרי יהיה לצפות במסך שלך?
שבוע הבאטלHD כתב:לא לא...הרמת את הכפפה, לך על זה עד הסוף.roslan כתב:דבר עם החברים שרכשו.טלHD כתב:תן מקום ושעה.roslan כתב:אף אחד לא מונע ממך ללכת לראות במו עיניךטלHD כתב:לא ראיתי אחידות כזו מעולם במסך LED כל שהוא.
הגעת המסך שלי מתעכבת לתחילת שבוע הבא...
אפשרי יהיה לצפות במסך שלך?...
נחשוב עליך
לו רק היית מכיר אישית (ואני מכיר) את האדם היקר שרכש את המסך הזה אז יש סיכוי לא רע שלא היית מתבטאלמי שקנה את המסך תהנה ממנו, רק תצלם את כל המסך לא שוב ושוב תמונות אמצע, אולי לא הבנת???
או שהבנת אבל אי אפשר...
בזלזול ובהתנשאות כלפיו !
מוטב היה לו באמת היית קצת ממתן את הציניות שלך כלפי חברים רציניים מאוד פה בפורום !
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
עם כמה שאני לא ממש "אוהב " את סמסונג ,היא אחת מיצרניות הטלויזיות הטובות ביותר ,והמסך הזה רק מראה את זה ... ככה שאני חושב שהריב הזה אם המסך הזה טוב או לא מיותר לגמרי .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- טלHD
- גורו

החמצת את הנקודה...אם סמסונג לא הייתה מהטובות ביותר , לא הייתה כאן "מלחמה" כזוIamEzio כתב:עם כמה שאני לא ממש "אוהב " את סמסונג ,היא אחת מיצרניות הטלויזיות הטובות ביותר ,והמסך הזה רק מראה את זה ... ככה שאני חושב שהריב הזה אם המסך הזה טוב או לא מיותר לגמרי ....
לא זכור לי ששאלתי לדעתך?dor8 כתב:לו רק היית מכיר אישית (ואני מכיר) את האדם היקר שרכש את המסך הזה אז יש סיכוי לא רע שלא היית מתבטאלמי שקנה את המסך תהנה ממנו, רק תצלם את כל המסך לא שוב ושוב תמונות אמצע, אולי לא הבנת???
או שהבנת אבל אי אפשר...
בזלזול ובהתנשאות כלפיו !![]()
מוטב היה לו באמת היית קצת ממתן את הציניות שלך כלפי חברים רציניים מאוד פה בפורום !...
את התורה שלך אתה מוזמן לפזר......אבל לא אצלי!
- טלHD
- גורו

חבל שינעלו את השירשור הזה....תרגיעו חברים.dude69il כתב:לא זכור לי ששאלתי לדעתך?dor8 כתב:לו רק היית מכיר אישית (ואני מכיר) את האדם היקר שרכש את המסך הזה אז יש סיכוי לא רע שלא היית מתבטאלמי שקנה את המסך תהנה ממנו, רק תצלם את כל המסך לא שוב ושוב תמונות אמצע, אולי לא הבנת???
או שהבנת אבל אי אפשר...
בזלזול ובהתנשאות כלפיו !![]()
מוטב היה לו באמת היית קצת ממתן את הציניות שלך כלפי חברים רציניים מאוד פה בפורום !...
את התורה שלך אתה מוזמן לפזר......אבל לא אצלי!...
בואו נתמקד בנושא השירשור ולא באגו.
dude69il
צריך להעריך את החבר שהתאמץ, צילם והעלה תמונות לבקשת החברים.....לא צריך לתקוף אותו.
כל התמונות הם של כל המסך ובחושך מוחלט , רציתם חושך מוחלט זה בדיוק מה שעשיתי.
תאמינו לי אין לי מניות של סמסונג !!
תאמינו לי אין לי מניות של סמסונג !!
-
- אולי בתמונה הזו אתם תראו שכל המסך צולם כי רואים את האור היחידי בבית שזה הלוגו של סמסונג בתחתית המסך
-
- וזו סתם תמונה יפה מסרט טבע שהורדתי מהאינטרנט.. עזבו אותכם מחושך ובדיקות מאמץ !! תיהנו מהאריות החמודים האלה .
טל היקר,
לא תקפתי, החבר היקר התבקש לצלם פעמיים ואכן צילם אך לא את כל המסך,
והרי ידוע לך שחוסר אחידות הוא תופעה שנמדדת בחושך ו...........על כל המסך ולא במרכז.
אגב תופעת זליגת האור ברוב מסכי edge led מופיעה דווקא בקצוות המסך (צדדים למעלה ולמטה)
מה רלוונטי לצלם בזום גדל והולך כתוביות במרכז המסך???
והכל נעשה בקריצה, אפשר לחשוב ששלפתי סכין.
החבר היקר DOR8 לא ילמד אותי התנהגות או איך בודקים מסך, את שיש לו להגיד אני לא מעוניין לשמוע.
לא תקפתי, החבר היקר התבקש לצלם פעמיים ואכן צילם אך לא את כל המסך,
והרי ידוע לך שחוסר אחידות הוא תופעה שנמדדת בחושך ו...........על כל המסך ולא במרכז.
אגב תופעת זליגת האור ברוב מסכי edge led מופיעה דווקא בקצוות המסך (צדדים למעלה ולמטה)
מה רלוונטי לצלם בזום גדל והולך כתוביות במרכז המסך???
והכל נעשה בקריצה, אפשר לחשוב ששלפתי סכין.
החבר היקר DOR8 לא ילמד אותי התנהגות או איך בודקים מסך, את שיש לו להגיד אני לא מעוניין לשמוע.