למה אתה אומר שכחתי ...הרי רשמתי שקפצת פעם אחד לוולפסון בדרך לבלומפילד לפני הלידה כדי לוודא שהכל בסדר
היא מתוקה ויפה מידיבית-בלומפילד-בית-בלומפילד-טדי-בית-קפיצה שהכל בסדר בוולפסון-בלומפילד-בית-בלומפילד......

היא מתוקה ויפה מידיבית-בלומפילד-בית-בלומפילד-טדי-בית-קפיצה שהכל בסדר בוולפסון-בלומפילד-בית-בלומפילד......

יצאה לאבא שלה "אחד על אחד"..היא מתוקה ויפה מידי [יפה מאוד] בשביל להיות הבת שלך...

חח גם אני חשבתי על מתחם אימונים אבל באמצע משחק ?Giliboy כתב:חח..
חשבתי שאתה מתכוון ל"וולפסון" כמתחם האימונים..
[...

osherov כתב:shlomico,
-אילו היית היחיד בפורום שעובד בתעשיית התוכנה דיינו....
-אילו היית מספר לנו על חדירה דומה לפרטיות שנעשית ע"י חברות אחרות בסדר גודל עצום כל כך דיינו....
-אילו היית מסביר לנו מאיפה מגיע הידע שלך לגבי זה שאפל לא שולחים\שלחו את המידע הזה לשרתים שלהם דיינו....
-אילו כברירת מחדל, הגיבוי הנ"ל של 100 מיליון איש למחשב שלהם היה מוצפן דיינו....
-אילו המידע הנ"ל שנמצא על מכשיר האייפון עצמו היה מוצפן דיינו....
-אילו היית מראה לנו איך אפליקצייה יכולה לשלוח מידע מיקום ממכשיר אנדרואיד לשרת, בלי שהיא קיבלה בזמן ההתקנה אישור להשתמש בשירותי מיקום ואינטרנט דיינו....
-אילו המידע הזה היה נשמר על ה iOS למשך מספר ימים ולא למשך כמעט שנה שלמה דיינו....
-אילו היית יכול למצוא דרך אחרת, פשוטה כל כך, לגלות איפה בדיוק אדם היה לפני X ימים, בשעה ##:##:## דיינו....
-אילו לא רק לאדם אדום "שרוט" אחד בפורום אין צורך לשלוף מידע פרטי כזה מכיוון שהוא ידוע וגלוי לכולנו (בית-בלומפילד-בית-בלומפילד-טדי-בית-קפיצה שהכל בסדר בוולפסון-בלומפילד-בית-בלומפילד...) דיינו....
די דיינו, די דיינו, די דיינו, דיינו דיינו.......

קוד: בחירת הכל
Hi,
To protect your privacy we would like you to know that Google Latitude is running on your mobile device and reporting your location.
If you didn't enable this or want to stop reporting your location, please open Latitude privacy settings or sign out of Latitude. To learn more, visit the Latitude Help Center.
Thanks,
Google Latitude Team

אתה רציני ?!!! אם אני אצלם מישהו בעירום הם יעשו WIPE ?!!!!Shed כתב:shlomico,
כמו שכתבתי קודם, לאפל יש גם פטנט המתאר שימוש במצלמה ובמיקרופון של האייפון בלי ידיעת המשתמש על מנת לאפשר לאפל להחליט האם השימוש שנעשה במכשיר "הוגן" (כגדרתה) ואם לא - היא שומרת לעצמה את הזכות לבצע wipe מרחוק....

אפל, כמובן, טוענת שהפטנט הנ"ל נועד על מנת לעזור ולהגן על היוזר במקרה שגנבו לו את הטלפון. התרחיש שהם מתארים הוא כזה:truejoker כתב:אתה רציני ?!!! אם אני אצלם מישהו בעירום הם יעשו WIPE ?!!!!Shed כתב:shlomico,
כמו שכתבתי קודם, לאפל יש גם פטנט המתאר שימוש במצלמה ובמיקרופון של האייפון בלי ידיעת המשתמש על מנת לאפשר לאפל להחליט האם השימוש שנעשה במכשיר "הוגן" (כגדרתה) ואם לא - היא שומרת לעצמה את הזכות לבצע wipe מרחוק....
הם יצאו מדעתם לחלוטין או מה ? או שאולי ג'ובס בהחלט חושב שהוא אלוקים והוא יכול לעשות מה שבא לו ?
נראה לי שכדאי שמישהו יכניס אותו לבדיקות...

אתה יודע , אני בין אלו שלא מעונינים בת.ז חכמה , כי אני לא רוצה מידע ביומטרי שלי מסתובב אצל מישהו לא ידוע , אני לא מבין את כול הפאנבוייס של אפל , שמוכנים שהמידע הביומטרי שלהם יהיה אצל חברה מסחרית .Shed כתב: אפל, כמובן, טוענת שהפטנט הנ"ל נועד על מנת לעזור ולהגן על היוזר במקרה שגנבו לו את הטלפון. התרחיש שהם מתארים הוא כזה:
1. אדם רוכש אייפון ומשתמש בו.
2. אפל לומדת לזהות את הקול של האדם, את תמונתו, ואף את טביעות האצבעות שלו (באמצעות רכיב חומרה נוסף המוטמע במסך המגע).
3. האייפון הזה נגנב, ואפל מזהה את הגניבה והשימוש הלא חוקי במכשיר עוד לפני הבעלים החוקיים של הטלפון, והיא מבצעת "brick" לאייפון מרחוק.
זהו תרחיש מקוצר של הפטנט שהם הגישו, הם תיאור שם שימוש במצלמה על מנת לזהות את סביבתו של המכשיר בזמן אמת (ללא ידיעת המשתמש כמובן), הם גם תיארו שם רכיבי חומרה נוספים שכל מטרתם הוא צבירת מידע ביומטרי על האדם המשתמש במכשיר.
מתוך הפטנט הזה, גם די ברור להבין שאפל שומרת לעצמה back door לכל מכשיר ומכשיר, ומתכוונת לעשות זאת גם בעתיד.
כמו שאמר מישהו חכם פעם: when you buy an iphone, it is not YOUR phone, it is STEVE's phone....

[left]A German privacy watchdog is demanding answers from Apple Inc. over whether its iPhones and iPads are secretly collecting data on users’ locations.
Thomas Kranig, head of the data protection authority for the state of Bavaria, where Apple has its German headquarters, said in an interview published in Saturday’s Sueddeutsche Zeitung that the company has until May 10 to respond.[/left]...

המקור:[left]Q: Steve,
Could you please explain the necessity of the passive location-tracking tool embedded in my iPhone? It's kind of unnerving knowing that my exact location is being recorded at all times. Maybe you could shed some light on this for me before I switch to a Droid. They don't track me.
A: Oh yes they do. We don't track anyone. The info circulating around is false.
[/left]...