סטרימר משולב כונן בלו ריי או כל רכיב בנפרד- התלבטות
-
sharom36
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 266
זיו- תראה שרשור אחרון שלי. זה בדיוק מה שעשיתי. בדקתי אותו בנגן של החנות ממנה שכרתי אותו. שם הוא עובד נהדר.
רבותי- מה אתם ממליצים לי לעשות לאור העובדה הזו.
שרון
רבותי- מה אתם ממליצים לי לעשות לאור העובדה הזו.
שרון
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46465
-
sharom36
-
- חבר פעיל מאוד

וידאתי. זה מעודכן.
סתם ליידע אתכם- שלחתי מייל למחלקת המכירות (הם לא מפרסמים מייל של מחלקת תמיכה). ניסיתי להסביר את הבעיה בקצרה. מקווה שהם יחזרו אליי.
אגב- חשבתי על משהו, הטלוויזיה שלי היא HD READY. יש מצב שהכיתוביות הם בפורמט שמתאים רק לHD מלא (בניגוד לתמונה שמתקבלת גם ב780). אני סתם זורקת רעיונות . אבל אולי יש קשר..
שרון
סתם ליידע אתכם- שלחתי מייל למחלקת המכירות (הם לא מפרסמים מייל של מחלקת תמיכה). ניסיתי להסביר את הבעיה בקצרה. מקווה שהם יחזרו אליי.
אגב- חשבתי על משהו, הטלוויזיה שלי היא HD READY. יש מצב שהכיתוביות הם בפורמט שמתאים רק לHD מלא (בניגוד לתמונה שמתקבלת גם ב780). אני סתם זורקת רעיונות . אבל אולי יש קשר..
שרון
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

-
sharom36
-
- חבר פעיל מאוד

Wanted (עם אנג'לינה ג'ולי)
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

מסתבר שספריית הוידאו שלי לא מחזיקה את הכותר הזה ב Region 2.
יש כאן מישהו עם הכותר ויכול להריץ בדיקה דומה מעל ה C-200 שלו?
יש כאן מישהו עם הכותר ויכול להריץ בדיקה דומה מעל ה C-200 שלו?
-
sharom36
-
- חבר פעיל מאוד

ZIV_r- תודה רבה על המאמצים. וגם לכל היתר שבעניין.
אני רק רוצה להדגיש משהו שאולי יכול להטיל אור על העיניין המוזר הזה.
הסרט שלקחתי , ושכתוביותיו לא היו ברורות, אמור להיות קריא בכל האזורים(כך נאמר לי על-ידם). יחד עם זאת, לא רשום מאחורי הסרט ALL REEGIONS עם סימון האותיות A, B ו -C. זאת בניגוד לסרט האחר שאיתו לא היו לי בעיות בהצגת הכתוביות באופן קריא ובו כן רשום ספציפית שהוא פתוח לכל האזורים.
למרות שהסרט עצמו עלה אצלי וראיתי תמונה ויש שמע , שאלתי אתמול בספרייה (קינו) אם יש מצב שהוא לא מתאים לכל האזורים. הם אמרו לי שאין מצב- כל סרט , לפני שהוא מתוייג ע"פ אזורים, עובר אצלם בדיקה. האמנם?- יש מצב שסרט לא באזור נכון ייקרא ע"י הנגן שלי, ייתן סאונד וכו" אבל הבעייתיות תתבטא רק בתצוגה של הכתוביות.
שרון
הסרט שלקחתי , ושכתוביותיו לא היו ברורות, אמור להיות קריא בכל האזורים(כך נאמר לי על-ידם). יחד עם זאת, לא רשום מאחורי הסרט ALL REEGIONS עם סימון האותיות A, B ו -C. זאת בניגוד לסרט האחר שאיתו לא היו לי בעיות בהצגת הכתוביות באופן קריא ובו כן רשום ספציפית שהוא פתוח לכל האזורים.
למרות שהסרט עצמו עלה אצלי וראיתי תמונה ויש שמע , שאלתי אתמול בספרייה (קינו) אם יש מצב שהוא לא מתאים לכל האזורים. הם אמרו לי שאין מצב- כל סרט , לפני שהוא מתוייג ע"פ אזורים, עובר אצלם בדיקה. האמנם?- יש מצב שסרט לא באזור נכון ייקרא ע"י הנגן שלי, ייתן סאונד וכו" אבל הבעייתיות תתבטא רק בתצוגה של הכתוביות.
שרון
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
לשאלתך התשובה היא שלילית. סרט שלא תואם את האזור, שאליו מוגדר ה C200 ,לא יעלה בכלל. או שתראי את הגלגל המעצבן, שמסתובב ומסתובב ומסתובב................... ,או שתקבלי הודעה שהאזור לא תואם ואז את מחליפה אותו. אילו שתי האופציות היחידות. במידה והוא עלה אז גם התמונה , גם הסאונד וגם הכתוביות אמורות לעבוד תקין.sharom36 כתב:ZIV_r- תודה רבה על המאמצים. וגם לכל היתר שבעניין.
שרון...
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

אני יצאתי כבר מבולבל מהסיפור.sharom36 כתב:ZIV_r- תודה רבה על המאמצים. וגם לכל היתר שבעניין.
שרון...
הכותר הבעייתי הוא בפורמט DVD או בפורמט BD ?
בפורמט DVD יש אזורים 1,2,3,4,5......, ואילו בכותר BD יש אזורים A,B,C .
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

נראה לי אתה מדבר על פורמט DVD והיא על פורמט BD .ziv_r כתב:מסתבר שספריית הוידאו שלי לא מחזיקה את הכותר הזה ב Region 2.
יש כאן מישהו עם הכותר ויכול להריץ בדיקה דומה מעל ה C-200 שלו?...
או שאני כבר לא מבין כלום
-
sharom36
-
- חבר פעיל מאוד

פורמט בלו ריי ידידי.. . אכן ZIV רשם בטעות (או שלא) ספרות, ולא אותיות. אבל מדובר בסרט בלו ריי שעושה את הבעיות.
שרון
שרון
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

sharom36,
זה מכיוון שרשמת שהכנסת דיסק DVD ולאחר מכן הצגת את התמונה של כתוביות משובשות, לכן הבלבול.
בכל מקרה, התרגום לא אמור להופיע בצורה הזאת.
כאשר הבנו שמדובר בכותר Blu-ray, כיצד מוצגות שאר הכתוביות באותו כותר?
זה מכיוון שרשמת שהכנסת דיסק DVD ולאחר מכן הצגת את התמונה של כתוביות משובשות, לכן הבלבול.
כאשר הבנו שמדובר בכותר Blu-ray, כיצד מוצגות שאר הכתוביות באותו כותר?
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 09/03/2011 12:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
sharom36
-
- חבר פעיל מאוד

istarmini כתב:לשאלתך התשובה היא שלילית. סרט שלא תואם את האזור, שאליו מוגדר ה C200 ,לא יעלה בכלל. או שתראי את הגלגל המעצבן, שמסתובב ומסתובב ומסתובב................... ,או שתקבלי הודעה שהאזור לא תואם ואז את מחליפה אותו. אילו שתי האופציות היחידות. במידה והוא עלה אז גם התמונה , גם הסאונד וגם הכתוביות אמורות לעבוד תקין.sharom36 כתב:ZIV_r- תודה רבה על המאמצים. וגם לכל היתר שבעניין.
שרון......
-
sharom36
-
- חבר פעיל מאוד

סורי אם טעיתי והטעיתי. ולשאלתך- מה הכוונה "שאר הכתוביות"- כתוביות בשפה אחרת מלבד עברית?- אם זו הכוונה- אז ניסיתי לבדוק גם כתוביות באנגלית, צ'כית וכו כדי לדעת אם זו לא בעיה בפונט או משהו בסגנון. גם שם הכתוביות לא ברורות.ziv_r כתב:sharom36,
כאשר הבנו שמדובר בכותר Blu-ray, כיצד מוצגות שאר הכתוביות באותו כותר?...
שרון
נערך לאחרונה על ידי sharom36 ב 09/03/2011 12:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

-
sharom36
-
- חבר פעיל מאוד

ziv_r כתב:אני רואה שכפתור ה"צטט" עובד טוב אצלך במקלדת....
-
sharom36
-
- חבר פעיל מאוד

הי-
מישהו בדק במקרה את הכותר אצלו?.
מישהו בדק במקרה את הכותר אצלו?.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

sharom36,
שילחי לי בפרטי את השם המלא של הכותר, צילום של הגדרות הסטרימר אצלך וצילומי מסך של התופעה ושל כתוביות PGS אחרות מאותו כותר.
אני אעביר את זה ליצרן.
בנתיים אני מציע שתתנסי עם כותרים אחרים.
שילחי לי בפרטי את השם המלא של הכותר, צילום של הגדרות הסטרימר אצלך וצילומי מסך של התופעה ושל כתוביות PGS אחרות מאותו כותר.
אני אעביר את זה ליצרן.
בנתיים אני מציע שתתנסי עם כותרים אחרים.
-
sharom36
-
- חבר פעיל מאוד

הי זיו-
שלחתי לך בפרטי את ההתכבות עם החברה . הם טוענים שאולי זה איזשהו באג ושאיידע בפורום (נתנו לי לינק)...
אם אתה חושב שיש טעם שגם אתה תפנה אליהם- אני יותר משאשמח. תקרא את ההתכתבות ותודיע לי (בבקשה כמובן).
חוץ מזה, נתקלתי בעוד בעיה. אני כבר מתפדחת לרשום..בכל מקרה, אשמח לעזרה גם לגביה.
הורדתי סרט the next three days. העברתי אותו ואת קובץ התרגום לכונן הקשיח בסטרימר. הכתוביות התלבשו יפה על הסרט, היה חוסר סינכרון בין הכתוביות לטקסט באיזשהו שלב והעניין סודר באמצעות כיוון הסינכרון . הכי התלהבתי. אמממה, בערך באמצע הסרט התמונה נתקעה. כל ניסיון שלי לעשות סטופ, פליי, אחורה , קדימה, כיבוי המכשיר דרך השלט- כל ניסיון כזה עלה בתוהו. הייתי חייבת לנתק את המכשיר (לכבות ע"י לחיצה ארוכה במכשיר עצמו או ניתוק מהחשמל .
הדלקתי שוב את המכשיר והרצתי קדימה עד לנקודה הבעייתית- שוב. הסרט נתקע באותו קטע והשלט לא הגיב.
שוב, כיבית והדלקתי וניסיתי לעשות "הבה ונתחכמה לו" (כך חשבתי לפחות)- ניסיתי להריץ את הסרט ולשים פליי רק כאשר הנקודה בה הסרט נתקע התנגנה כבר (בפעמים הקודמות עצרתי שניה לפני). לצערי זה גם לא הועיל והסרט שוב נתקע.
ניגשתי למחשב הרגיל ושמתי פליי. העברתי לנקודת הזמן בו הסרט, שהוקרן בסטרימר, נתקע. בצפייה במחשב לא היתה שום בעיה. הכל חלק.
1. מה אני אמורה לעשות שקורה כזה מצב? (אין איזה אקביבלנט לalt, ctrl, delet בסטרימר)?
2. זה "תופעה"/באג שקורה מדי פעם?
3.לא קשור ישירות- אבל בכל זאת, הגדרתי כתוביות בעברית וכל פעם כאשר הפעלתי את הסרט מחדש (לאחר כיבוי המכשיר והדלקתו מחדש) הייתי צריכה להגדיר שוב HEBREW? אין אפשרות להגדיר באופן קבוע?
כהערת אגב- אין לי מושג איך אנשים ממליצים על המכשיר הזה. שהוא עובד - הוא עובד מצויין, כייפי ובדיוק מה שרציתי. אבל שהוא לא עובד- זה קטסטרופה.
אולי קבלתי סטרימר מיוחד עם פיצ'ר נוסף שלאף אחד כאן אין- מצב רוח. השאלה איך אני מנטרלת את הפיצ'ר הזה...
תודה לכל העונים.
שרון
שלחתי לך בפרטי את ההתכבות עם החברה . הם טוענים שאולי זה איזשהו באג ושאיידע בפורום (נתנו לי לינק)...
אם אתה חושב שיש טעם שגם אתה תפנה אליהם- אני יותר משאשמח. תקרא את ההתכתבות ותודיע לי (בבקשה כמובן).
חוץ מזה, נתקלתי בעוד בעיה. אני כבר מתפדחת לרשום..בכל מקרה, אשמח לעזרה גם לגביה.
הורדתי סרט the next three days. העברתי אותו ואת קובץ התרגום לכונן הקשיח בסטרימר. הכתוביות התלבשו יפה על הסרט, היה חוסר סינכרון בין הכתוביות לטקסט באיזשהו שלב והעניין סודר באמצעות כיוון הסינכרון . הכי התלהבתי. אמממה, בערך באמצע הסרט התמונה נתקעה. כל ניסיון שלי לעשות סטופ, פליי, אחורה , קדימה, כיבוי המכשיר דרך השלט- כל ניסיון כזה עלה בתוהו. הייתי חייבת לנתק את המכשיר (לכבות ע"י לחיצה ארוכה במכשיר עצמו או ניתוק מהחשמל .
הדלקתי שוב את המכשיר והרצתי קדימה עד לנקודה הבעייתית- שוב. הסרט נתקע באותו קטע והשלט לא הגיב.
שוב, כיבית והדלקתי וניסיתי לעשות "הבה ונתחכמה לו" (כך חשבתי לפחות)- ניסיתי להריץ את הסרט ולשים פליי רק כאשר הנקודה בה הסרט נתקע התנגנה כבר (בפעמים הקודמות עצרתי שניה לפני). לצערי זה גם לא הועיל והסרט שוב נתקע.
ניגשתי למחשב הרגיל ושמתי פליי. העברתי לנקודת הזמן בו הסרט, שהוקרן בסטרימר, נתקע. בצפייה במחשב לא היתה שום בעיה. הכל חלק.
1. מה אני אמורה לעשות שקורה כזה מצב? (אין איזה אקביבלנט לalt, ctrl, delet בסטרימר)?
2. זה "תופעה"/באג שקורה מדי פעם?
3.לא קשור ישירות- אבל בכל זאת, הגדרתי כתוביות בעברית וכל פעם כאשר הפעלתי את הסרט מחדש (לאחר כיבוי המכשיר והדלקתו מחדש) הייתי צריכה להגדיר שוב HEBREW? אין אפשרות להגדיר באופן קבוע?
כהערת אגב- אין לי מושג איך אנשים ממליצים על המכשיר הזה. שהוא עובד - הוא עובד מצויין, כייפי ובדיוק מה שרציתי. אבל שהוא לא עובד- זה קטסטרופה.
אולי קבלתי סטרימר מיוחד עם פיצ'ר נוסף שלאף אחד כאן אין- מצב רוח. השאלה איך אני מנטרלת את הפיצ'ר הזה...
תודה לכל העונים.
שרון
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

sharom36,
קודם כל, אין צורך ליידע אותי מעל דפי הפורום על הודעה פרטית ואין צורך בהתכתבות כפולה.
1. ניתן לבצע אתחול מרחוק באמצעות השלט על ידי לחיצה על Power ולאחר מכן על Eject.
2. יכול להיות. ייתכן ויש גם בעיה עם הקובץ בנקודת הזמן הזאת, זה יכול להתקיים. נסי להשיג גרסה אחרת של הכותר או לנגן אותו מהתקן זכרון אחר.
3. הגדירי בתפריטי ההגדרות כי שפת התרגום הינה עברית.
קודם כל, אין צורך ליידע אותי מעל דפי הפורום על הודעה פרטית ואין צורך בהתכתבות כפולה.
1. ניתן לבצע אתחול מרחוק באמצעות השלט על ידי לחיצה על Power ולאחר מכן על Eject.
2. יכול להיות. ייתכן ויש גם בעיה עם הקובץ בנקודת הזמן הזאת, זה יכול להתקיים. נסי להשיג גרסה אחרת של הכותר או לנגן אותו מהתקן זכרון אחר.
3. הגדירי בתפריטי ההגדרות כי שפת התרגום הינה עברית.