אונקיו, ימהה, פיוניר ואנט'אם. ראש בראש. ממש עכשיו.
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
רן כמו שדיברנו וכמו שאתה אומר .....
עם סנטר ועם הרמקולים שלי ואצלי בבית אולי ואני אומר אולי הימהה היה נשמע פחות טוב.
מה שאומר שמי שרוצה לקנות רסיוור על כמו שנבחן פה
חייב לקחת את הדגם לבדיקה אצלו בבית
כי בכל בית זה נשמע אחרת.
עם סנטר ועם הרמקולים שלי ואצלי בבית אולי ואני אומר אולי הימהה היה נשמע פחות טוב.
מה שאומר שמי שרוצה לקנות רסיוור על כמו שנבחן פה
חייב לקחת את הדגם לבדיקה אצלו בבית
כי בכל בית זה נשמע אחרת.
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
ADICT ידידי ההסבר לשאלתך הוא מאוד פשוט ,
לחשוב שלמוצרים של פיוניר יש עליונות מוחלטת רק בגלל שקוראים להם פיוניר זאת טעות גדולה !
טובים ככל שיהיו המוצרים האלה והם אכן טובים מאוד יש ויש מוצרים של חברות טובות אחרות שהם לא פחות
טובים וגם טובים יותר. המבחן שערך רן הוא רק דוגמא קטנה לזה.
בחיי אתה גדול מהחיים אתה.
לחשוב שלמוצרים של פיוניר יש עליונות מוחלטת רק בגלל שקוראים להם פיוניר זאת טעות גדולה !
טובים ככל שיהיו המוצרים האלה והם אכן טובים מאוד יש ויש מוצרים של חברות טובות אחרות שהם לא פחות
טובים וגם טובים יותר. המבחן שערך רן הוא רק דוגמא קטנה לזה.
בוס , תשמע יא אחי אין לי מושג במה אתה מתעסק אבל אין לי ספק שאתה כשרון מבוזבז !ובד''כ שכפפות מתרוממות חלק מהאנשים חוטפים בוקסים לפנים...
בחיי אתה גדול מהחיים אתה.
- il62
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 6214
RanMoyal כתב:Adict,
אין לי הסבר לכך, מעבר לשתף אותך ואחרים בחוויה הפרטית שלי, בתנאי האקוסטיקה אצלי והרמקולים שאני משתמש. הא ותו לא.
אני לא אופתע אם אשמע את הפיוניר/אונקיו/ימהה בחדר אחר ואווכח שה-RC מחולל ניסים ונפלאות . אין ספק שזה מאוד room dependent ויתכן ובמקרה שלי ההבדלים הם לא דרמטיים.
אין זו קביעה כי המלך הוא עירום.
אני האחרון שיכול לומר זאת לאחר שנוכחתי ביתרונות של ה-RC של הולודיין (סאב) באותו חדר בדיוק.
יש הבדלים משמעותיים בסאב כאשר ה-RC של ולודיין מופעל. הבדלים משמעותיים.
OPV,
הלוואי. מתיש אותי עניין הסאונד הזה. וידאו זה הרבה יותר כיף...
אני כבר שעתיים back and forth בין ה-LX70 לימהה...[/quo
ואני ממש לא יתפלא אם תמצא שההבדל מה פיוניר 70 הוא ממש שולי ותחליט להישאר איתו
.......
052-4200610
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
אחי , רק בריאות והרבה הומור
מאחל לכולנו
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
-
RanMoyal
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1869
טוב. סיימתי. כ- 3 שעות של בדיקה בין ה-LX70 לימהה.
2 קטעים קצרים בלבד.
האזנה. החלפה. האזנה . החלפה.
באותה שיטה ודרך בה בוצעו הדברים אמש.
אני חייב לומר שהזיכרון שלנו בכל הנוגע לאודיו, לא ממש שווה הרבה.
אתמול חשבתי שהימהה נשמע משמעותית טוב יותר מה-LX70 וזאת על סמך זיכרון , ללא השוואה ישירה.
להזכירכם, אתמול נבחנו ה-LX83, הימהה, האנט'אם והאונקיו 3008.
הפיוניר LX70 כבר בתחילת המבחן, נותק והושם בצד.
היום, לאחר שחיברתי אותו והשוויתי אותו כאמור במשך לא מעט זמן...באותם קטעים...תוך החלפה קצרה בינו לבין הימהה , נוכחתי שהפיוניר נשמע לא פחות טוב ובקטעים מסוימים (קיט בלנשט-פתיחת שר הטבעות-לדוג') אף טוב יותר. בשרני יותר ומזכיר (במעט) את האונקיו.
היו מספר יתרונות לימהה כגון (טיפה יותר) דינמיות וקצת יותר תיאטרליות אבל הם היו בשוליים, בקצה...ממש בקצה.
. השינויים לא היו ברורים כמו בליל אמש בין שתי הקבוצות. אתמול ניתן היה להבחין בין המאפיינים השונים של האונקיו והאנט'אם בקצה אחד לימהה והפיוניר בקצה השני.
ניתן גם היה להבחין בהבדלים בין הימהה ל- LX83, הרבה בעיקר לצווחנות ולצרימות של ה-LX83 בהשווה לימהה.
אולם עכשיו... עשה רושם שאני מקשיב לעיתים לרסיברים כמעט זהים.
בשלב מסוים אף הרמתי את הראש כי לא זכרתי איזה מהם בדיוק מנגן.
גם אחרי כ-3 שעות התקשיתי לקבוע (למרות שמממש אבל ממש רציתי) שהימהה טוב יותר.
פסיכולוגיה משחקת כאן תפקיד מרכזי.
הרעיון שאתה כבר מתחדש במכשיר חדש, נוצץ וחדשני גורמת לך "לשמוע" כל מיני דברים שבאופן הכי אוביקטיבי שאפשר.... לא ממש קיימים.
בפעם המי יודע כמה.
מדובר ב- test case פרטני מאוד וברור שאין להשליך עליו לגביי חוויות של אנשים אחרים. סתם ללמד על עוד התנסות, עם רמקולים מסוימים וחדר ...עמוס בקרטונים...
רן
2 קטעים קצרים בלבד.
האזנה. החלפה. האזנה . החלפה.
באותה שיטה ודרך בה בוצעו הדברים אמש.
אני חייב לומר שהזיכרון שלנו בכל הנוגע לאודיו, לא ממש שווה הרבה.
אתמול חשבתי שהימהה נשמע משמעותית טוב יותר מה-LX70 וזאת על סמך זיכרון , ללא השוואה ישירה.
להזכירכם, אתמול נבחנו ה-LX83, הימהה, האנט'אם והאונקיו 3008.
הפיוניר LX70 כבר בתחילת המבחן, נותק והושם בצד.
היום, לאחר שחיברתי אותו והשוויתי אותו כאמור במשך לא מעט זמן...באותם קטעים...תוך החלפה קצרה בינו לבין הימהה , נוכחתי שהפיוניר נשמע לא פחות טוב ובקטעים מסוימים (קיט בלנשט-פתיחת שר הטבעות-לדוג') אף טוב יותר. בשרני יותר ומזכיר (במעט) את האונקיו.
היו מספר יתרונות לימהה כגון (טיפה יותר) דינמיות וקצת יותר תיאטרליות אבל הם היו בשוליים, בקצה...ממש בקצה.
. השינויים לא היו ברורים כמו בליל אמש בין שתי הקבוצות. אתמול ניתן היה להבחין בין המאפיינים השונים של האונקיו והאנט'אם בקצה אחד לימהה והפיוניר בקצה השני.
ניתן גם היה להבחין בהבדלים בין הימהה ל- LX83, הרבה בעיקר לצווחנות ולצרימות של ה-LX83 בהשווה לימהה.
אולם עכשיו... עשה רושם שאני מקשיב לעיתים לרסיברים כמעט זהים.
בשלב מסוים אף הרמתי את הראש כי לא זכרתי איזה מהם בדיוק מנגן.
גם אחרי כ-3 שעות התקשיתי לקבוע (למרות שמממש אבל ממש רציתי) שהימהה טוב יותר.
פסיכולוגיה משחקת כאן תפקיד מרכזי.
הרעיון שאתה כבר מתחדש במכשיר חדש, נוצץ וחדשני גורמת לך "לשמוע" כל מיני דברים שבאופן הכי אוביקטיבי שאפשר.... לא ממש קיימים.
בפעם המי יודע כמה.
מדובר ב- test case פרטני מאוד וברור שאין להשליך עליו לגביי חוויות של אנשים אחרים. סתם ללמד על עוד התנסות, עם רמקולים מסוימים וחדר ...עמוס בקרטונים...
רן
- ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9621
דור 8 ידידי ורעיdor8 כתב:ADICT ידידי ההסבר לשאלתך הוא מאוד פשוט ,
טובים וגם טובים יותר. המבחן שערך רן הוא רק דוגמא קטנה לזה.בוס , תשמע יא אחי אין לי מושג במה אתה מתעסק אבל אין לי ספק שאתה כשרון מבוזבז !ובד''כ שכפפות מתרוממות חלק מהאנשים חוטפים בוקסים לפנים...
בחיי אתה גדול מהחיים אתה....
אלא ההיפך ...כלומר דווקא מכיוון שהחברה ידועה בשיתוף הפעולה שלה עם חברות מתמחות אחרות כמו שהזכרנו לעיל
ובפרט AIR STUDIO שאף אחד לא חולק על מקצועיותם שנותנות ערך מוסף משמעותי לרסיוורים שלהם
ודווקא כאן העסק לא בא לידי ביטוי
ואתנה יודע למה?אני מרשה לעצמי לנחש....
זה כן יבוא לידי ביטוי דווקא בחללים שלא מטופלים בכלל מבחינה אקוסטית וגרועים עד כדי קצוניות
ואז היייתי רוצה להיווכח איזה RC מקצועי יבוא לידי ביטוי מעל כולם בתיקון שלו
ולאוו דווקא בחללים שדווקא הRC בכלל כמעט אינו נחוץ....
ויכול אפילו להיות שזה המקרה כאן.....
- il62
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 6214
RanMoyal כתב:Adict,
אין לי הסבר לכך, מעבר לשתף אותך ואחרים בחוויה הפרטית שלי, בתנאי האקוסטיקה אצלי והרמקולים שאני משתמש. הא ותו לא.
אני לא אופתע אם אשמע את הפיוניר/אונקיו/ימהה בחדר אחר ואווכח שה-RC מחולל ניסים ונפלאות . אין ספק שזה מאוד room dependent ויתכן ובמקרה שלי ההבדלים הם לא דרמטיים.
אין זו קביעה כי המלך הוא עירום.
אני האחרון שיכול לומר זאת לאחר שנוכחתי ביתרונות של ה-RC של הולודיין (סאב) באותו חדר בדיוק.
יש הבדלים משמעותיים בסאב כאשר ה-RC של ולודיין מופעל. הבדלים משמעותיים.
OPV,
הלוואי. מתיש אותי עניין הסאונד הזה. וידאו זה הרבה יותר כיף...
אני כבר שעתיים back and forth בין ה-LX70 לימהה...[/quo
ואני ממש לא יתפלא אם תמצא שההבדל מה פיוניר 70 הוא ממש שולי ותחליט להישאר איתו
.......
052-4200610
- niko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
איזה כיף, צפירת הרגעת שידרוגיטיס........ה-LX60 שלי יכול להרגיש בנוח
רן, אני חושב שאתה צריך אולי לנוח/להניח לרסיברים יום לפחות ושוב להשוות בין ה-LX70 לימאהה.,
לפעמים אנו "עייפים" מרוב נסיונות והשוואות.
רן, אני חושב שאתה צריך אולי לנוח/להניח לרסיברים יום לפחות ושוב להשוות בין ה-LX70 לימאהה.,
לפעמים אנו "עייפים" מרוב נסיונות והשוואות.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
אני יוצא מכל הפוסט הזה עם תחושה מאוד טובה בנוגע לעובדה שאני מתכוונן על רכישת ה-LX70 ולא רסיבר אחר.
מדהים איך עם כל הוותק שלו, הרסיבר הזה שומר על המעמד שלו כאחת הרכישות היותר מוצלחות שיש.
having that said
הפוסט בהחלט מהנה מאוד לקריאה. תענוג של ממש
having that said
הפוסט בהחלט מהנה מאוד לקריאה. תענוג של ממש
-
RanMoyal
-
- חבר ותיק

איתן,
זה בסדר. לא צריך להגזים....
נחתי כל היום.
הסיבה "שביזבזתי" על זה כל כך הרבה זמן, היה בשל המאמץ למצוא הבדלים.
אתמול זה היה הרבה יותר פשוט. זה היה ברור. חד.
היום בין ה-LX70 לימהה ההבדלים היו מינורים. שניהם מאוד דינמיים. מאוד מהירים. בקטעים מסוימים הימהה נשמע תיאטרלי מעט יותר אבל בקטעים ווקאלים לפיוניר יש יתרון קל. לא ממש יתרון ברור אחד לשני.
מאכזב קצת.
מזכיר לי סיפור שקרה לי לפני לא מעט שנים באחת מתערוכות CEDIA שנכחתי בהן בארה"ב. רציתי להחליף מאוד את מקרן השרפ 12K (שהיה אז ברשותי). נכחתי בהדגמה של סוני וצפיתי בקטעים של מקרן חדש של סוני. התקשרתי לארץ בהתרגשות וסיפרתי שזה המקרן הבא שלי. הוא עולה על השרפ בכל מובן ...הפלגתי בתיאורים.
מאוחר יותר שהעמדתי את הסוני מול השרפ...נוכחתי כמה טעיתי.
הזיכרון שלנו בכל התחום הזה מאוד בעייתי ומושפע מלא מעט גורמים.
רן
זה בסדר. לא צריך להגזים....
הסיבה "שביזבזתי" על זה כל כך הרבה זמן, היה בשל המאמץ למצוא הבדלים.
אתמול זה היה הרבה יותר פשוט. זה היה ברור. חד.
היום בין ה-LX70 לימהה ההבדלים היו מינורים. שניהם מאוד דינמיים. מאוד מהירים. בקטעים מסוימים הימהה נשמע תיאטרלי מעט יותר אבל בקטעים ווקאלים לפיוניר יש יתרון קל. לא ממש יתרון ברור אחד לשני.
מאכזב קצת.
מזכיר לי סיפור שקרה לי לפני לא מעט שנים באחת מתערוכות CEDIA שנכחתי בהן בארה"ב. רציתי להחליף מאוד את מקרן השרפ 12K (שהיה אז ברשותי). נכחתי בהדגמה של סוני וצפיתי בקטעים של מקרן חדש של סוני. התקשרתי לארץ בהתרגשות וסיפרתי שזה המקרן הבא שלי. הוא עולה על השרפ בכל מובן ...הפלגתי בתיאורים.
מאוחר יותר שהעמדתי את הסוני מול השרפ...נוכחתי כמה טעיתי.
הזיכרון שלנו בכל התחום הזה מאוד בעייתי ומושפע מלא מעט גורמים.
רן
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

Re: תודה על השיתוף בחוויה
ככל שהפוסט הזה מתקדם הלאה הוא ישרת רבים המחפשים להישתנמךtheezway כתב:פוסט מאוד מעניין שבטח ישרת רבים מהמחפשים לשדרג...
וואלה חוסך לכולנו הרן מויאל הזה שיהיה בריא , לא רק שהוא עבר מסט אפ מופרד לרסיבר עכשיו בכלל חוזרים לכיוון ה 70
רן אם הייתי יכול הייתי מסדר לך פינה חמה ב "לילה כלכלי " ערןץ 10
- Balance
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2621
פיוניר הלכו אחורה

-
RanMoyal
-
- חבר ותיק

פיוניר לא הלכו אחורה.
זה פשוט נשמע אצלי פחות טוב. יתכן וזה שילוב של ה-ICE POWER עם הווילסונים, יתכן וזה דבר אחר לחלוטין.
רן
זה פשוט נשמע אצלי פחות טוב. יתכן וזה שילוב של ה-ICE POWER עם הווילסונים, יתכן וזה דבר אחר לחלוטין.
רן
- theezway
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2344
ההבדלים בסאונד בין הlx70 ל- lx83
נובעים משינוי בפרוססינג ובמודול ההגברה שעברו מאנלוגי לICEPOWER.
אולי במקרה הזה ואם יש לך עוד סבלנות ואפשרות לארגן,
שווה לבחון את הפיוניר 83 כפרוססור בלבד יחד עם הגברה חיצונית.
בכל מקרה, הפוסט הזה הוא דוג' לכך שלעיתים השינוי הגדול שאנו מרגישים לאחר ההחלפה הוא סובייקטיבי
אולי במקרה הזה ואם יש לך עוד סבלנות ואפשרות לארגן,
שווה לבחון את הפיוניר 83 כפרוססור בלבד יחד עם הגברה חיצונית.
בכל מקרה, הפוסט הזה הוא דוג' לכך שלעיתים השינוי הגדול שאנו מרגישים לאחר ההחלפה הוא סובייקטיבי
נערך לאחרונה על ידי theezway ב 19/02/2011 20:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

לא הלכו אחורה , שינו הגברה לדיגיטאלית , זכור שה 70 הוא עדיין עם הגברה רגילה , שלפי התאור עומדת יפה ובשווה מול ימהה חדש יותר ב 3 שנים
שזה כבר הישג יפה ואגב זה אותו מגבר עם הגברת "המיקי מאוס" מושג לשוני שהוטבע כבר אז בימי מבחן הרסיברים הגדול של האתר , והנה המיקי מאוס הזה לא פחות גדול מטום וג'רי ושאר העכברים בצהובה של טל העמק
שזה כבר הישג יפה ואגב זה אותו מגבר עם הגברת "המיקי מאוס" מושג לשוני שהוטבע כבר אז בימי מבחן הרסיברים הגדול של האתר , והנה המיקי מאוס הזה לא פחות גדול מטום וג'רי ושאר העכברים בצהובה של טל העמק
- Balance
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2621
הוא שאמרתי - הלכו אחורה.
הרסיברים נשמעים דיגיטליים וצורמנים אבל עם הגברה חיצונית אני בטוח שנשמעים טוב.
הרסיברים נשמעים דיגיטליים וצורמנים אבל עם הגברה חיצונית אני בטוח שנשמעים טוב.
-
RanMoyal
-
- חבר ותיק

אני מניח שזה מבחן מעניין...העניין שזה יקח אותי לעוד תהיות אחרות לחלוטין... כידוע לך.
אם אני מתשתמש ב- LX83 כפרוססור בלבד, אז למה לא לבחון מחדש את כל הרסיברים האלה כפרוססורים, או בכלל להתחיל לבחון פרוססורים stand alone ....דוגמאות הרי לא חסר.
אני לא שם.
המקסימום שאני מוכן עוד לעשות...זה לבחון את הדנון....
אולי ממנו תבוא הישועה...
שמישהו כבר יקח ממני את ה-LX70 הזה...
רן
אם אני מתשתמש ב- LX83 כפרוססור בלבד, אז למה לא לבחון מחדש את כל הרסיברים האלה כפרוססורים, או בכלל להתחיל לבחון פרוססורים stand alone ....דוגמאות הרי לא חסר.
אני לא שם.
המקסימום שאני מוכן עוד לעשות...זה לבחון את הדנון....
אולי ממנו תבוא הישועה...
שמישהו כבר יקח ממני את ה-LX70 הזה...
רן
נערך לאחרונה על ידי RanMoyal ב 19/02/2011 20:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- shapin
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
אם תוכל לארגן את הדנון 4311 להדגמה, אני מאמין שלא תתאכזב, תמיד אהבתי את הרסיברים שלהם, למרות שאני עדיין עם הNAD שלי 
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14370
ראשית, sam22, תודה על הקרדיט אבל הוא כולו שלך...sam22 כתב:רן,
תודה רבה על הבחינה. מרתק
אותי לא ממש מפתיעה התוצאה
בזכות טלHD בחנתי בזמנו את ה2067 ורכשתי אותו
לטעמי הוא לא נופל מה71 של פיוניר שבילה אצלי זמן מה ואף עולה עליו בשמיעת מוזיקה.
אני חוזר ומזכיר, יש כאן הרבה מאוד עניני טעם
אני מכיר לפחות מישהו אחד והפיוניר עדיף עבורו, יותר מפורט ויותר "אלים"![]()
לא חושב שהפער במחיר בין ה2067 ל3067 מצדיק את המחיר
ולטעמי ה2067 הוא תמורה מעולה לכסף
אלא אם ממש חייבים את ההספק הנוסף....
על שהסכמת "לפתוח" את הראש ולשמוע משהו אחר בדיוק בתקופת ה"הייפ" של ה LX83 בפורום.
אני באופן אישי "טעמתי" קצת מסידרה XX7....הבנתי שמדובר בפוטנציאל מעולה...ותוך חודש שידרגתי ל2 סדרות למעלה....
אני גם מחזק אותך בבחירה ב2067 שנהנה מעדיפות עלות/איכות ל 3067.
שנית, RanMoyal
תודה על הרמת המבחן המעניין הזה ופרסום התוצאות כאן...
די ציפיתי לתוצאות האלו....ובכל זאת היה מעניין ונעים לקרוא את התוצאות המפורטות מאיש שתואר ע"י חברים (ומרטין) שמכירים אותך כחבר אוביאקטיבי.
יחד עם זאת, אני חושב שברגע שהכנסת את הLX70 שלך למשוואה, המבחן הפך כבר ללא אוביאקטיבי....כפי שבעצמך ציינת, יש כאן גם הרבה פסיכולוגיה....
-
RanMoyal
-
- חבר ותיק

אתה צודק טל. נוסף כאן אלמנט פסיכולוגי.
היות וטרחת לבדוק עליי...
אז רבים יאמרו לך שהכיוון הפסיכולוגי אליו אתה רומז הוא דווקא "הפוך" במקרה שלי........אני "חי" משידרוג לשידרוג. ...כמו רבים וטובים כאן.
אני משכנע את עצמי, את אשתי, את חבריי... שהמוצר שאני מתכוון להחליף אליו טוב יותר מהנוכחי, כך לפחות אני נוהג ב- 15 שנים האחרונות....בעשרות מוצרים.
לא תמיד ניתנת לך האפשרות לבדוק את המוצר החדש מול הישן ולא רק להסתמך על הזיכרון שלך..
לכן רציתי, בכל מאודי, שהימהה יהיה טוב יותר. "אותו אלמנט פסיכולוגי" דווקא שיחק לטובת...הימהה...
לצערי זה לא היה המצב. ההבדלים היו בשוליים. אתה מקשיב לימהה ומשוכנע שזה משמעותית טוב יותר מהפיוניר ...הרי זה מוצר שכבר אצלך למעלה משנתיים...ואז..אתה מחליף בינהם ונוכח לדעת שטעית...שניהם מאוד קרובים.
כאמור זה לא היה אתמול בין ה-4 האחרים.
רן
היות וטרחת לבדוק עליי...
אז רבים יאמרו לך שהכיוון הפסיכולוגי אליו אתה רומז הוא דווקא "הפוך" במקרה שלי........אני "חי" משידרוג לשידרוג. ...כמו רבים וטובים כאן.
אני משכנע את עצמי, את אשתי, את חבריי... שהמוצר שאני מתכוון להחליף אליו טוב יותר מהנוכחי, כך לפחות אני נוהג ב- 15 שנים האחרונות....בעשרות מוצרים.
לא תמיד ניתנת לך האפשרות לבדוק את המוצר החדש מול הישן ולא רק להסתמך על הזיכרון שלך..
לכן רציתי, בכל מאודי, שהימהה יהיה טוב יותר. "אותו אלמנט פסיכולוגי" דווקא שיחק לטובת...הימהה...
לצערי זה לא היה המצב. ההבדלים היו בשוליים. אתה מקשיב לימהה ומשוכנע שזה משמעותית טוב יותר מהפיוניר ...הרי זה מוצר שכבר אצלך למעלה משנתיים...ואז..אתה מחליף בינהם ונוכח לדעת שטעית...שניהם מאוד קרובים.
כאמור זה לא היה אתמול בין ה-4 האחרים.
רן