רשמים מהאינטגרה 80.2 כפרה-פרוססור והשוואה
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
אני מניח שהבעיה היותר קשה לאיתי זה שינוע המגברים ולא הפרוססור...motilv כתב:איתי-יש אפשרות שאתה הוא זה שישנע את האינטגרה לביתו של אחד מבעליו של ה-83?
(בתור שדרגן כרוני-מה זה בשבילך עוד פירוק של הציוד)...
אני לא מוצא סיבה מדוע...?motilv כתב:איתי-יש אפשרות שאתה הוא זה שישנע את האינטגרה לביתו של אחד מבעליו של ה-83?
במיוחד שבעלי ה-83 לא עובדים עם הגברה חיצונית (פרט ל-9000es)
כמו כן...גם הגברה יהיה עלי לסחוב...
לכן אני לא רואה את זה קורה...במיוחד שכבר הכל מוכן אצלי לניסיוי ומבחן...
כולל הגברה חיצונית ל-7 ערוצים משובחת שניזונה מציוד כזה...
ורמקולים משובחים...
הכל מוכן כ-SET UP 7.1 לפי מפרט THX...
למה אני צריך לשנע את שלי...
(אולי אני אביא קונטיינר לכל הציוד, כולל התקנה של הסראוונדים...וכמה סבלים "רולות" לסחוב ציוד)
אני מאמין שהאינטגרה יתן בראש ל 83 בכל ציוד הגברה שהוא שיחובר אליו,רק רצוי שיהיה איכותי(כמו גם הרמקולים)LiorDrZ כתב:אני מניח שהבעיה היותר קשה לאיתי זה שינוע המגברים ולא הפרוססור...motilv כתב:איתי-יש אפשרות שאתה הוא זה שישנע את האינטגרה לביתו של אחד מבעליו של ה-83?
(בתור שדרגן כרוני-מה זה בשבילך עוד פירוק של הציוד)......
אז אולי 9000s יוכל לעזור ולהירתם למשימה בביתו?itay123 כתב:אני לא מוצא סיבה מדוע...?motilv כתב:איתי-יש אפשרות שאתה הוא זה שישנע את האינטגרה לביתו של אחד מבעליו של ה-83?
במיוחד שבעלי ה-83 לא עובדים עם הגברה חיצונית (פרט ל-9000es)
כמו כן...גם הגברה יהיה עלי לסחוב...
לכן אני לא רואה את זה קורה...במיוחד שכבר הכל מוכן אצלי לניסיוי ומבחן...
כולל הגברה חיצונית ל-7 ערוצים משובחת שניזונה מציוד כזה...
ורמקולים משובחים...
הכל מוכן כ-SET UP 7.1 לפי מפרט THX...
למה אני צריך לשנע את שלי...
(אולי אני אביא קונטיינר לכל הציוד, כולל התקנה של הסראוונדים...וכמה סבלים "רולות" לסחוב ציוד)...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
אתה קצת נאיבי במידה ואתה חושב שישנם הרבה קוראים שעומדים בפני הדילמה הזו. קודם כל את האינטגרה יש לרכוש בחו"ל ולא כולם מוכנים לעשות זאת ושנית לא הרבה מוכנים לשחרר 15Kש"ח על רסיבר/פרוססור( 5508 של אונקיו נניח).itay123 כתב:צודק בהחלטmotilv כתב:ולגבי עניין הכיול שהצגת-לדעתי אתה טועה בגדול!כל אחד מבעלי המכשירים יבצע כיול אופטימאלי למכשיר שלו,ולא צפוייה שום בעיית 'ביתיות' כדבריך...
המבחן יהיה ראשית ב-mode DIRECT בפיוניר ו-stream direct באינטגרה.
המבחן יהיה כולל, גם כיוון אוטומטי ראשוני...של MCACC מול ה-Audyssey MultEQ XT32 .
כרגע החיבור להגברה שהפרוססורים יחוברו הוא לא רלוונטי מכיוון ששני הפרוססורים ייקבלו את אותם תנאים ואותם ערכים, אותו יחס...המבחן יהיה אך כל פרוססור מביע עצמו בהתאם לסביבה הנתונה בה נמצא...
כמי שחובב וחווה את השוק ואת התחום הזה..לא פעם לא פעמיים, ולא עשר פעמים לקחתי מוצר שלי (נניח pre או CD או power או ה-81 ש"סחבתי" אותו עד לזכרון להשוואה עם ה-83) בהשואה מול מוצר מתחרה באותו מסרת מחיר בשביל הספורט ובשביל ההחשפות למוצר אחר...
אין שום מינוס בדבר...וחלילה זה לא בשביל לומר ש"שלי יותר טוב"...זו לא הכוונה...
יש הרבה קוראים שעומדים באותה הדילמה/החלטה...מול מוצרים מסוג זה...ומבחן כזה יכול סה"כ לעזור ולתרום......
לא בהכרך...אתה קצת נאיבי במידה ואתה חושב שישנם הרבה קוראים שעומדים בפני הדילמה הזו. קודם כל את האינטגרה יש לרכוש בחו"ל ולא כולם מוכנים לעשות זאת ושנית לא הרבה מוכנים לשחרר 15Kש"ח על רסיבר/פרוססור( 5508 של אונקיו נניח)....
כבר ראינו סקירות של flagships למינהם...וכן רסיברים בקטגוריות מעל 10K..ויש כמות נכבדת של אנשים, שלא מתפשרים על איכות, ויכולים להוציא סכום כספי בשביל הנאה מהתחום...
(אני עם לא מעט בעיות פיננסיות עשיתי את הצעד אז אחת כמה וכמה אנשים שיותר יכולים "להרשות" לעצמם, מאוד יישמחו לתוצאות מבחני ההשוואה שכאילו..).
כיום כפי שאני רואה את זה...הפרוססורים/רסיברים שעומדים פחות או יותר בד בבד...בסכום מעל 10K...
הם ה-ONKYO 5508/5008 והפיוניר 83....
יש כמובן גם את EMOTIVA שבהחלט צריך להיות מסקרן...
(אמנם הוא פחות נגיש בארץ לצערי)...
ה-integra HDC 80.2 מאוד דומה (אם לא זהה) ל-ONKYO 5508..ככה שהבחינה עם פרוססור זה...היא מאוד רלוונטית...
ושוב תוצאות המבחן יהיו מאוד מעניינות...
ושוב זה רק ספורט, למי שעדיין לא הבין....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
האימוטיבה נחמד(בגלל מחירו האטרקטיבי) אבל לא באותה הליגה. לא בר השוואה בכלל.itay123 כתב:לא בהכרך...אתה קצת נאיבי במידה ואתה חושב שישנם הרבה קוראים שעומדים בפני הדילמה הזו. קודם כל את האינטגרה יש לרכוש בחו"ל ולא כולם מוכנים לעשות זאת ושנית לא הרבה מוכנים לשחרר 15Kש"ח על רסיבר/פרוססור( 5508 של אונקיו נניח)....
כבר ראינו סקירות של flagships למינהם...וכן רסיברים בקטגוריות מעל 10K..ויש כמות נכבדת של אנשים, שלא מתפשרים על איכות, ויכולים להוציא סכום כספי בשביל הנאה מהתחום...
(אני עם לא מעט בעיות פיננסיות עשיתי את הצעד אז אחת כמה וכמה אנשים שיותר יכולים "להרשות" לעצמם, מאוד יישמחו לתוצאות מבחני ההשוואה שכאילו..).
כיום כפי שאני רואה את זה...הפרוססורים/רסיברים שעומדים פחות או יותר בד בבד...בסכום מעל 10K...
הם ה-ONKYO 5508/5008 והפיוניר 83....
יש כמובן גם את EMOTIVA שבהחלט צריך להיות מסקרן...
(אמנם הוא פחות נגיש בארץ לצערי)...
ה-integra HDC 80.2 מאוד דומה (אם לא זהה) ל-ONKYO 5508..ככה שהבחינה עם פרוססור זה...היא מאוד רלוונטית...
ושוב תוצאות המבחן יהיו מאוד מעניינות...
ושוב זה רק ספורט, למי שעדיין לא הבין.......
אני לא מבין למה אין שום התייחסות מבעלי ה-83...???
אני לא מבין מה הסיפור לשנע את הרסיבר....?
הרי בעלי ה-83 טוענים שה-83 הוא הפרוססור הטוב ביותר (דברי 9000es בעיקר)...אז למה לא לעמידו למבחן..?
במיוחד שזה מאוד רלוונטי כיום בשוק...
מוזר לי גם שאף אחד לא הניף את השרביט וכבר ערך איזה דו קרב בין רסיברים ברמות אילו...
הרי כבר היה מבחן בזמנו עם ה-LX70.והיה קרב עם ספינות הדגל LX90...אז למה אין עם ה-83 במיוחד שהוא הפך להיות חביב הפורום בעיקר בזכות כמה וכמה חברים...??
כניראה יש הרבה דברים בגו...
הרי בעלי ה-83 טוענים שה-83 הוא הפרוססור הטוב ביותר (דברי 9000es בעיקר)...אז למה לא לעמידו למבחן..?
מוזר לי גם שאף אחד לא הניף את השרביט וכבר ערך איזה דו קרב בין רסיברים ברמות אילו...
הרי כבר היה מבחן בזמנו עם ה-LX70.והיה קרב עם ספינות הדגל LX90...אז למה אין עם ה-83 במיוחד שהוא הפך להיות חביב הפורום בעיקר בזכות כמה וכמה חברים...??
כניראה יש הרבה דברים בגו...
איתיitay123 כתב:אני לא מבין למה אין שום התייחסות מבעלי ה-83...???
כניראה יש הרבה דברים בגו......
הם
מ-פ-ח-ד-י-ם
itay123,itay123 כתב:אני לא מבין למה אין שום התייחסות מבעלי ה-83...???
נראה לי שאתה חושב שאנשים עובדים אצלך.
אתה קובע ימים,שעות,מתווכח עם עצמך, ובכלל מנהל דו שיח חד צדדי עם עצמך (ועם עוד 2 מחבריך ...) .
לפי מה שנראה לי מבחן ההשוואה הזה לא מעניין את בעלי ה 83 כיוון שהם מרוצים עם מה שיש להם.
אתה כנראה לא סגור על הבחירה שלך ומחפש חיזוקים והצדקה לרכישה.
אתה נהנה מהפרוססור?! אז מה אכפת לך איך רסיבר אחר בהשוואה למה שיש לך ?
ובכל זאת אם אתה כל כך סקרן לבדוק את ההבדלים, תקבע עם 9000es בפרטי (יש לו מגבר 5 ערוצים) , ותקפוץ אליו עם הפרוססור (בכל זאת אתה זה שלהוט לבצע את ההשוואה) .
לילה טוב
sufgi להוט אני ממש לא...sufgi123 כתב:itay123 כתב:אני לא מבין למה אין שום התייחסות מבעלי ה-83...???
itay123,
אתה קובע ימים,שעות,מתווכח עם עצמך, ובכלל מנהל דו שיח חד צדדי עם עצמך (ועם עוד 2 מחבריך ...) .
לפי מה שנראה לי מבחן ההשוואה הזה לא מעניין את בעלי ה 83 כיוון שהם מרוצים עם מה שיש להם.
ובכל זאת אם אתה כל כך סקרן לבדוק את ההבדלים, תקבע עם 9000es בפרטי (יש לו מגבר 5 ערוצים) , ותקפוץ אליו עם הפרוססור (בכל זאת אתה זה שלהוט לבצע את ההשוואה) .
לילה טוב...
עלתה פה הצעה מענינת להשוות בין השניים...ואכן הגבתי בנושא שזה אכן יכול להיות מענין...
כבר כמה וכמה פעמים עלתה בו הצעה להשוות את ה-83 למתחריו...ומשום מה בעלי ה-83 פוחדים להכניס את ה-83 למבחן שכזה...
אם לא הייתי מרוצה וכ"כ בטוח בפרוססור לא הייתי רץ לעשות השוואות
מכיוון שאני כ"כ בטוח באינטגרה, אז ממש לא מפריע לעשות השוואה בשביל הספורט...
את ה-83 כבר השוואתי ל-81...וישהו שינוי לטובה...אבל "מזערי ביותר"...
נאמרה פה הצערה/טענה/הטעייה שה-83 הינו מלך הפרוססורים...במיוחד שזה שטען כבר טען שהשווה אותו מול כל פרוססור קיים.. באומרו שזה הפרוססור הכי טוב כיום בשוק...וכמובן "נתיניו(בעלי ה-83) מצדיקים ("בעיוורון" אני חייב להוסיף) שאכן זה כך...
אז למה לא לבדוק זאת על השולחן, בשביל הספורט, בשביל המפגש עם החברים, בשביל הדיון שיבוא אחרי...
זה ברור שהם מרוצים ממה שיש להםsufgi123 כתב:itay123 כתב:אני לא מבין למה אין שום התייחסות מבעלי ה-83...???
itay123,
לילה טוב...
המיבחן הוא בעיקר לאלו שמעוניינים(כמוני למשל) לרכוש פרוססור רציני לק"ב,ומאד מעניין אותי לדעת אם כל ה"רעש" שעשו כאן סביב הפרוססינג של ה- 83(באדיבותו של 9000S) יש לו הצדקה
גם אני(בדומה ל 9000S)-לא מעוניין להשתמש בהגברה של ה 83,ולכן האינטגרה הזה קורץ לי במיוחד(ובעיקר גם מחירו היחסית אטרקטיבי).
נידבת את 9000S לנ"ל-אני לא ראיתי שהוא כל כך נלהב לבצע את הבחינה הזו...
אין פה עניין של פחד להביא את הרסיבר לבדיקה, כבר כתבתי לך שאף אחד לא עובד אצלך, אז אין שום סיבה שאני (או מישהו אחר) יטרח להביא את הרסיבר אליך. אתה מעוניין בהשוואה?! אז כנראה שאתה זה שיצטרך להגיע למי מבעלי ה 83 .itay123 כתב:sufgi להוט אני ממש לא...sufgi123 כתב:itay123 כתב:אני לא מבין למה אין שום התייחסות מבעלי ה-83...???
itay123,
לילה טוב...
עלתה פה הצעה מענינת להשוות בין השניים...ואכן הגבתי בנושא שזה אכן יכול להיות מענין...
כבר כמה וכמה פעמים עלתה בו הצעה להשוות את ה-83 למתחריו...ומשום מה בעלי ה-83 פוחדים להכניס את ה-83 למבחן שכזה...
אם לא הייתי מרוצה וכ"כ בטוח בפרוססור לא הייתי רץ לעשות השוואותכאילו דאההה
מכיוון שאני כ"כ בטוח באינטגרה, אז ממש לא מפריע לעשות השוואה בשביל הספורט...
את ה-83 כבר השוואתי ל-81...וישהו שינוי לטובה...אבל "מזערי ביותר"...
נאמרה פה הצערה/טענה/הטעייה שה-83 הינו מלך הפרוססורים...במיוחד שזה שטען כבר טען שהשווה אותו מול כל פרוססור קיים.. באומרו שזה הפרוססור הכי טוב כיום בשוק...וכמובן "נתיניו(בעלי ה-83) מצדיקים ("בעיוורון" אני חייב להוסיף) שאכן זה כך...
אז למה לא לבדוק זאת על השולחן, בשביל הספורט, בשביל המפגש עם החברים, בשביל הדיון שיבוא אחרי......
כמו שכתבתי, תקבע עם 9000es ותגיע אליו עם הפרוססור, הרי בסך הכל אתה זה שמעוניין לבצע את ההשוואה .
אגב, כבעליו של ה 83 כבר כתבתי שאין לי מושג אם הוא הטוב ביותר בקטגוריית המחיר שלו, ויתכן שהפרוססור שלך טוב יותר.
מה שחשוב לי זה שאני מרוצה מהתוצאה (ואני מאמין שכך גם יתר בעלי ה 83) .
מ..... אולי הוא לא ראה את השרשור ?motilv כתב:נידבת את 9000S לנ"ל-אני לא ראיתי שהוא כל כך נלהב לבצע את הבחינה הזו......
אולי לא מתאים לו לבצע בדיקות אצלו או אצל אחרים ?
אולי הוא עסוק ואין לו זמן לכך ?
טרחתם לפנות אליו בפרטי ?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
itay123
נראה לך שלמישהו חשוב להוכיח משהו? היחיד שרץ לשדרג רק על מנת לרוץ ולספר לחברה, זה אתה.
איו לי מושג מה נשמע יותר טוב, ה-LX-83 או האינטגרה וזה גם לא מטריד אותי.
מעולם לא טענו שה-LX83 נשמע יותר טוב, מה שטענו היה שזה שאתה אומר שהאינטגרה נשמע יותר טוב, לא אומר דבר בגלל העבר הבעייתי שלך ואתה יודע הייטב במה מדובר .
יש לך אהבה ללא תנאי לכל מה שנמצא אצלך באותו הרגע ... . בכל מקרה, אם מישהו יעשה מבחן, נמליץ לעשות את המבחן על ציוד שנבנה לשם ק"ב מודרני. ובטח שהוא לא יהיה הסמכות הבילעדית להכריע מה נשמע טוב יותר הרי לכל אחד יש אוזן שונה אחת מהשניה .
אני מאוד שמח שהגעת לנחלה וסוף סוף רכשת את המוצר שנחשב לראות עיניך ואוזנך הכי הטוב שיש לאותו השעה .
מאחל לך להנות ממנו שנים רבות .
לילה טוב .

נראה לך שלמישהו חשוב להוכיח משהו? היחיד שרץ לשדרג רק על מנת לרוץ ולספר לחברה, זה אתה.
מעולם לא טענו שה-LX83 נשמע יותר טוב, מה שטענו היה שזה שאתה אומר שהאינטגרה נשמע יותר טוב, לא אומר דבר בגלל העבר הבעייתי שלך ואתה יודע הייטב במה מדובר .
יש לך אהבה ללא תנאי לכל מה שנמצא אצלך באותו הרגע ... . בכל מקרה, אם מישהו יעשה מבחן, נמליץ לעשות את המבחן על ציוד שנבנה לשם ק"ב מודרני. ובטח שהוא לא יהיה הסמכות הבילעדית להכריע מה נשמע טוב יותר הרי לכל אחד יש אוזן שונה אחת מהשניה .
אני מאוד שמח שהגעת לנחלה וסוף סוף רכשת את המוצר שנחשב לראות עיניך ואוזנך הכי הטוב שיש לאותו השעה .
לילה טוב .
מעולם לא טענת שה-83 הוא הטוב מכולם, אתה בטוח...?? כבר מאוחר בלילה, אין לי כוח להביא את כל ה-copy paste שלך ועל הילוליך לגבי ה-83...9000es כתב:itay123
...
עברי הבעייתי, על מה לכל הרוחות אתה מדבר?!?...אנא שתף אותי.
אם אתה לא רוצה פה בדפי הפורום אפשרי גם בפרטי או בטלפון,
אני מאוד אשמח לדעת איזה עבר בעייתי יש לי...![]()
כניראה שלא הבנתם (בעלי ה-83) את כונות המשורר לגבי המבחן שהסכמתי לו...ניחה...לילה טוב לכולם......
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
זה כבר לא רלוונטי , עוד חודשיים שלושה כבר יכריזו על הדגמים הבאים 5009 , 84 , וכו'..... את המבחן הזה הייתם צריכים לעשות לפני 4 חודשים
לא היום
, אני מעוניין לשלב פרוססור של מג'ימיקס למבחן הכל כך חשוב
אולי בכל זאת אצא פרופסור מהתוצאות
לא היום
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
itay123 כתב:איתימעולם לא טענת שה-83 הוא הטוב מכולם, אתה בטוח...?? כבר מאוחר בלילה, אין לי כוח להביא את כל ה-copy paste שלך ועל הילוליך לגבי ה-83...9000es כתב:itay123
...
עברי הבעייתי, על מה לכל הרוחות אתה מדבר?!?...אנא שתף אותי.
אם אתה לא רוצה פה בדפי הפורום אפשרי גם בפרטי או בטלפון,
אני מאוד אשמח לדעת איזה עבר בעייתי יש לי...![]()
כניראה שלא הבנתם (בעלי ה-83) את כונות המשורר לגבי המבחן שהסכמתי לו...ניחה...לילה טוב לכולם......
חבל,אל תרד איתו לפסים אישיים ולוויכוחי סרק
גם אני קראתי לא מעט הודעות של 9000S שבהם הוא מהלל את יכולות הפרוססינג של ה 83 וקוטל את כל מתחריו.
כנראה וברגע האמת הוא קיבל "רגליים קרות" וחושש מהשוואה שכנראה לא תטיב עם ביצועי המכשיר שברשותו
חבל שלכל ההצהרות האלו אין כיסוי במציאות
אם בכל זאת תצליח לשכנע אותו-אני (באופן אישי)מאד אשמח
בכל מקרה-תודה על הייעוץ
בימים הקרובים אני אתחיל תהליך רכישה מחו"ל של הפרוססור...
חברה חבל שאנשים פה תוקפים את איתי שתי וערב כמו שק חבטות...
ואף באופן אישי.....אני חושב שלולא איתי וכל ההתחדשויות שלו והרשמים שהוא מביא והנסיון שהוא מביא איתו לפורום
שלפעמים שווה זהב
הפורום הזה היה הרבה פחות אטרקטיבי ומעניין ....סליחה על הבוטות
אז מי שטוב לו עם מכשירו ועם תאנתו אז שיבושם לו
אבל יש אנשים שמאוד היו מעוניינים בתוצאות ורשמים ממפגשים מעין אלו
אז אם מישהו זורק כפפה לא חייב להרים אותה אבל גם לא צריך להעלות אותה באש.....
ואף באופן אישי.....אני חושב שלולא איתי וכל ההתחדשויות שלו והרשמים שהוא מביא והנסיון שהוא מביא איתו לפורום
שלפעמים שווה זהב
הפורום הזה היה הרבה פחות אטרקטיבי ומעניין ....סליחה על הבוטות
אז מי שטוב לו עם מכשירו ועם תאנתו אז שיבושם לו
אבל יש אנשים שמאוד היו מעוניינים בתוצאות ורשמים ממפגשים מעין אלו
אז אם מישהו זורק כפפה לא חייב להרים אותה אבל גם לא צריך להעלות אותה באש.....