התחדשתי!! השתדרגתי בפרוססור + מגבר (Y)
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
Arieldr
ברכות על ה-SSP-800
למדתי אותו קצת ומדובר במפלצת אודיופילת. משאיר רחוק אחריו הרבה אלטרנטיבות מלקסיקון וט'טה.
הלב שלו הוא ה - DSP החדש 64 ביט של טקסס אינסטורמנטס......... הייתי תמיד שם עין לעידכונים כי ב-DSP כזה יש המון פטונציאל ותמיד יוכלו לתכנת אותו באופן אחר. עבורך הפרוססור שלך אחרי עדכון תכנה יוכל להישמע כמכשיר אחר לחלוטין.
ברכות על ה-SSP-800
למדתי אותו קצת ומדובר במפלצת אודיופילת. משאיר רחוק אחריו הרבה אלטרנטיבות מלקסיקון וט'טה.
הלב שלו הוא ה - DSP החדש 64 ביט של טקסס אינסטורמנטס......... הייתי תמיד שם עין לעידכונים כי ב-DSP כזה יש המון פטונציאל ותמיד יוכלו לתכנת אותו באופן אחר. עבורך הפרוססור שלך אחרי עדכון תכנה יוכל להישמע כמכשיר אחר לחלוטין.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אפילו שזה לא ננעל רק רציתי לומר
חברה , תודה רבה לכולכם על השתתפות ,
נעמתם לי עד מאוד !
נעמתם לי עד מאוד !
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
:lol:
זה רק עניין של זמן עד שמרטין יאמר:bossgt6 כתב:אפילו שזה לא ננעל רק רציתי לומר
נעמתם לי עד מאוד !...
"הוצאת לי את המילים מהפה"
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
danlior ידידי מאחר ואתה אוהב להסתמך על ירחוני אודיו למינהם
כזכור לי נתת דוגמה לירחון HIFI NEWS שבו הכתב טוען שאין כמו פיוניר.
תראה אני ממזמן לא נוהג להתיחס למה שכתוב בירחוני האודיו הללו, כי זה קישקוש אחד גדול ומונע מאינטרסים חד משמעית אבל במידה ואתה אוהב כן להתיחס לנכתב בירחונים אלו, להלן ביקורת על ה 5008 בירחון WHATHIFI (רק על תגיד לי שמדובר בירחון ברמה ירודה יותר
)
http://www.whathifi.com/Review/Onkyo-TX-NR5008/
וכמה דגשים מהסקירה ברשותך:
You’d expect a receiver this big to sound substantial, but the TX-NR5008’s scale goes way beyond mere expectation.
It’s an amazing listen: recently, only Anthem’s £16,000 Statement combination has elicited quite the same drama from our Monitor Audio reference system.
Spin The Dark Knight and you’ll be wowed by the power of the soundfield, the precision of the effects placement and the staggering scale of each dynamic peak it generates.
At times, and most especially with Watchmen’s opening sequence, the effect is almost bestial, the Onkyo daring you to crank the volume in search of its limits.
For
Amazing build, sound, spec and value
Against
Nothing
עכשיו מה אני מבין מסקירה זו:
1.שכנראה אונקיו עשו קפיצת דרך רצינית ממה שאתה רגיל.(אני מעולם לא שמעתי את ה 5007 )
2.האינטגרה אמור להיות ,להבנתי ,לא פחות טוב לאור העובדה שמדובר בפרוססור ייעודי, שלפחות לפי אונקיו ,מכיל רכיבים איכותיים יותר.
3.הדבר האחרון שניתן להגיד על רסיבר זה ,שהוא אנמי.
בהצלחה למנחשים
תראה אני ממזמן לא נוהג להתיחס למה שכתוב בירחוני האודיו הללו, כי זה קישקוש אחד גדול ומונע מאינטרסים חד משמעית אבל במידה ואתה אוהב כן להתיחס לנכתב בירחונים אלו, להלן ביקורת על ה 5008 בירחון WHATHIFI (רק על תגיד לי שמדובר בירחון ברמה ירודה יותר
You’d expect a receiver this big to sound substantial, but the TX-NR5008’s scale goes way beyond mere expectation.
It’s an amazing listen: recently, only Anthem’s £16,000 Statement combination has elicited quite the same drama from our Monitor Audio reference system.
Spin The Dark Knight and you’ll be wowed by the power of the soundfield, the precision of the effects placement and the staggering scale of each dynamic peak it generates.
At times, and most especially with Watchmen’s opening sequence, the effect is almost bestial, the Onkyo daring you to crank the volume in search of its limits.
For
Against
Nothing
1.שכנראה אונקיו עשו קפיצת דרך רצינית ממה שאתה רגיל.(אני מעולם לא שמעתי את ה 5007 )
2.האינטגרה אמור להיות ,להבנתי ,לא פחות טוב לאור העובדה שמדובר בפרוססור ייעודי, שלפחות לפי אונקיו ,מכיל רכיבים איכותיים יותר.
בהצלחה למנחשים
- danlior
- חבר מכור קשה

istarmini
אין מה לדבר, אחלה כתבה ממקור שאני די מחזיק ממנו.
מעולם לא שמעתי את ה-5007, שמעתי את ה-3007.
העניין הוא שזו לא כתבה השוואתית. אני בספק אם ניקח אחד מרסיברים העל שעולים 2500 פאונד מכל חברה שהיא ונבחן אותו לבד המסקנה תהיה שהוא לא נשמע טוב. לא חשוב אם זה דנון, ימאהה, אונקיו, סוני וכן, גם פיוניר
החוכמה היא לעשות מה שנעשה כאן באתר לפעמים, לקחת חמישה רסיברים מובילים באותו תחום מחיר ולבדוק אותם ראש בראש. אז אתה רואה היכן כל חברה מצטינת - ותמיד שזה נעשה המסקנות דומות - אונקיו מצטיין בהגברה, פיוניר מצטיין בפרוססינג, דנון באיכות הפרה וה-DAC, ימאהה בפרוססינג הוידאו ובאפקטים של DSP וכו'.
העניין הוא שזו לא כתבה השוואתית. אני בספק אם ניקח אחד מרסיברים העל שעולים 2500 פאונד מכל חברה שהיא ונבחן אותו לבד המסקנה תהיה שהוא לא נשמע טוב. לא חשוב אם זה דנון, ימאהה, אונקיו, סוני וכן, גם פיוניר
החוכמה היא לעשות מה שנעשה כאן באתר לפעמים, לקחת חמישה רסיברים מובילים באותו תחום מחיר ולבדוק אותם ראש בראש. אז אתה רואה היכן כל חברה מצטינת - ותמיד שזה נעשה המסקנות דומות - אונקיו מצטיין בהגברה, פיוניר מצטיין בפרוססינג, דנון באיכות הפרה וה-DAC, ימאהה בפרוססינג הוידאו ובאפקטים של DSP וכו'.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

נכון אבל אני בטוח שאותו סוקר נתקל גם בפיוניר ,במהלך חייו, ואילו היה חושב שיש פה איזו עליונות חד משמעית של הפיוניר בתחום כזה או אחר אני בטוח שהיה כותב זאת.danlior כתב:istarmini
החוכמה היא לעשות מה שנעשה כאן באתר לפעמים, לקחת חמישה רסיברים מובילים באותו תחום מחיר ולבדוק אותם ראש בראש. אז אתה רואה היכן כל חברה מצטינת - ותמיד שזה נעשה המסקנות דומות - אונקיו מצטיין בהגברה, פיוניר מצטיין בפרוססינג, דנון באיכות הפרה וה-DAC, ימאהה בפרוססינג הוידאו ובאפקטים של DSP וכו'....
הרי הסוקר נתן לאונקיו את מירב הנקודות האפשריות ויתכן שגם הפיוניר קיבל את המירב מה שאומר שהכתבה הזו מוכיחה לך ולי ולכל אחד ,שמדובר על מכשיר איכותי ביותר שמספק את הסחורה ובגדול. יותר טוב מהפיוניר פחות טוב ממנו זה ,כמו שכבר הסכמנו ,המון ענין של טעם אישי.
אני יכול להגיד לך רק, שמבחינת בנייה, הוא נראה משמעותית מסיבי יותר מהפיוניר. רק מלהתבונן בו במבט על אתה נשאר עם פה פעור. מדובר במפלצת אמיתית.
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 31/01/2011 18:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

ADICT כתב:אכן אכן ........
מדובר במפלצת אימתנית וכבדה שבנויה לתלפיות.
ראיתי המון רסיברים בחיי אבל זה השאיר בי רושם של מוצר שבנוי ללא פשרות.
Re: danlior ידידי מאחר ואתה אוהב להסתמך על ירחוני אודיו למינהם
בהחלט מחמם את הלבistarmini כתב:כזכור לי נתת דוגמה לירחון HIFI NEWS שבו הכתב טוען שאין כמו פיוניר.
תראה אני ממזמן לא נוהג להתיחס למה שכתוב בירחוני האודיו הללו, כי זה קישקוש אחד גדול ומונע מאינטרסים חד משמעית אבל במידה ואתה אוהב כן להתיחס לנכתב בירחונים אלו, להלן ביקורת על ה 5008 בירחון WHATHIFI (רק על תגיד לי שמדובר בירחון ברמה ירודה יותר)
For
Against
Nothing
בהצלחה למנחשים...
לא שהיתי "זקוק" לאיזה פידבק...
ואכן ה-5508 זה בעצם גרסת הפרוססור מול גרסת הרסיבר 5008 (ובעצם אותו מוצר ואםילו עליון יותר מה-5008 מכיוון שהוא בעצם פרוססור יעודי באותו prise list (משמע מושקע יותר כאשר כל משאביו הם לטובת הקדם פרוססר ואיכות הבנייה/מחברים)...
מניסיון עם איטגרה ואונקיו...האינטגרה תמיד היו ה-better product...בכל הקשור ל-sound quality ו-buliding.
וכמו כן ה-DHC 80.2 הוא בעצם גרסת integra מול ה-5508 של אונקיו...
וכן מביקורות רבים שקראתי, במיוחד כאשר התחלתי לחקור וללמוד על audyssey 32XT...אכן מדובר...במוצר מדהים מכל אספקט.
ואכן קראתי לא פעם ולא פעמיים על ההשוואה ל-ANTHEM D2 שאכן הם נשמעים דומה...
ומ-ANTHEM אני בהחלט תופס ומכבד את החברה הפנומנאלית הזו ועל איכות הפרוססורים שהם עושים...
בשבילי זה מספיק, וזאת עוד קראתי לאחר שכבר רכשתי והתנסיתי עם ה-integra שלי, וביססתי את עמדתי בנושא בכל הקשור לפרוססור הכי אטרקטיבי שיש כיום בשוק ן מבחינת איכות ומבחינת תכונות - בחתך המחירים שלו וכמובן יותר...
היום אגב סוף סוף התנסיתי (לראשונה
השלבים אם כן שצריך לקחת בחשבון לפני המדידות הם:
1.את הסאב יש למקם כ-12 ס"מ לפחות מהקיר האחורי.
2.את הסאב יש לכוון במד SPL (או דרך האינטגרה) ל-75db.
3.את הסאב יש לנטרל מכל התערבות של phase control ו-polarity (במידה וקיים בסאב)
4.יש לנטרל ולאפס EQ DYNAMIC ולאפס את ה-THX PLUS ל-off.
5.יש למקם את המיקרופון על solid platform יציב ומיקום של כ-30 ס"מ לפחות מקיר אחורי.
6.יש למקם 1 position ב-sweet spot.
7. הולכים לפי הסכמה ש-audyssey קבע מראש בהנחת המיקרופון לפי 8 position.
ז"א שלושה מקומות ראשונים במרכז (SWEET SPOT וליד), שלושה נוספים החל מ-30 ס"מ קדימה כשורה קרובה יותר, ושנים נוספים לפחות כ-30 ס"מ מהקיר ומהשורה המרכזית מאחור (נאלצתי להזיז את הספה בכ-60 ס"מ קדימה לצורך הכיוון).
8.במידה והרמקולים האחוריים/צידיים ממוקמים מעל גובה האוזן החל מ- one feet above. יש למקם את המיקרופון מעל גובה האוזן ולא בגובה האוזן (כמה שזה משנה את הרזולוציה מאחור, זה לא ייאמן)...
9.THX ממליצים על תיקון ידני להשהיית הסאב ותיקון עם צריך התאמת הקרוסאובר.
אכן לאחר סיום המדידות ומבחן התוצאה בהחלט הצליח להרשים אותי במיוחד,
אהבתי אך שהאינטגרה נשמע במצב flat ,
אהבתי יותר לאחר שכיילתי עצמאית,
אהבתי "הרבה" יותר לאחר הכיול האוטומטי...
ולראשונה אני מרגיש, שאין לי צורך יותר ב"תיקון" או שינוי ידני...וזה אומר לי לפחות ה-מ-ו-ן!!
(עם הפיוניר 60/70/81 ואני בטוח ואף יכול לשים את כספי שגם עם ה-83 - הייתי צריך "להאבק" במאבק אין סופי בכדי להגיע לאיזה אידיאל ורמה שאותי אישית תספק
- danlior
- חבר מכור קשה

אני לא מסכים איתך. כל כתב מקצועי אמור לחוות דעה על מוצר המונח לפניו כמו שהוא ולא כל פעם להתריע שהוא לא כמו המוצר החביב עליו......istarmini כתב:נכון אבל אני בטוח שאותו סוקר נתקל גם בפיוניר ,במהלך חייו, ואילו היה חושב שיש פה איזו עליונות חד משמעית של הפיוניר בתחום כזה או אחר אני בטוח שהיה כותב זאת.danlior כתב:istarmini
החוכמה היא לעשות מה שנעשה כאן באתר לפעמים, לקחת חמישה רסיברים מובילים באותו תחום מחיר ולבדוק אותם ראש בראש. אז אתה רואה היכן כל חברה מצטינת - ותמיד שזה נעשה המסקנות דומות - אונקיו מצטיין בהגברה, פיוניר מצטיין בפרוססינג, דנון באיכות הפרה וה-DAC, ימאהה בפרוססינג הוידאו ובאפקטים של DSP וכו'....
הרי הסוקר נתן לאונקיו את מירב הנקודות האפשריות ויתכן שגם הפיוניר קיבל את המירב מה שאומר שהכתבה הזו מוכיחה לך ולי ולכל אחד ,שמדובר על מכשיר איכותי ביותר שמספק את הסחורה ובגדול. יותר טוב מהפיוניר פחות טוב ממנו זה ,כמו שכבר הסכמנו ,המון ענין של טעם אישי.
אני יכול להגיד לך רק, שמבחינת בנייה, הוא נראה משמעותית מסיבי יותר מהפיוניר. רק מלהתבונן בו במבט על אתה נשאר עם פה פעור. מדובר במפלצת אמיתית....
אני מפנה אותך למליוני ביקורות ברשת, מצא לי מבחן אחד שבסוף הביקורת הבוחן מסייג את מה שהוא כתב עם משהו בנוסח "כמובן שמה שכתבתי לא רלוונטי כי לדעתי הרכיב החביב עלי הוא רכיב X", אם תמצא אז זאת הביקורת האחרונה שמבקר זה כתב ויכתוב בחייו.
ולגבי ה-5008, להבדיל מה-3007, מדובר ברסיבר עם הגברה מעולה, (שים לב לספק הכח הטרואידי שלא קיים 3007)
כשבוחנים רסיבר, בוחנים את המיכלול הכולל שלו, את התוצאה הסופית ומכיוון שההגברה היא הרכיב הכי חשוב במערכת עד הרמקולים, תוצאות המבחן בהתאם. הבוחן שמע מערכת פרוססינג טובה אך בסיסית משודכת להגברה מצוינת ולכן אהב מה שהוא שמע. הרי לא פעם גם אני העברתי ביקורת קטלנית על איכות ההגברה של הפיוניר.
אך שים לב, הדיון שלנו לאורך כל השירשורים למינהם סבבו סביב איכות הפרוססינג של פיוניר מול איכות הפרוססינג של אונקיו וכאן, ידו של הפיוניר בשנים האחרונות תמיד על העליונה.
אני גם תמיד זה ששב ומזכיר שהיתרון והאיכות של אונקיו במהלך השנים היא בהגברה ותמיד ממליץ לכל אילו שמתכוונים להשתמש ברסיבר כיחידה אחת ללא כל תוספת חיצונית ללכת על אונקיו, לא על פיוניר.
כך היה ב-875 של אונקיו מול הפיוניר LX70, ב-906 מול ה-LX81 לא אתפלא אם כך גם ב-5008 מול ה-83 (לא שמעתי) אבל לצערי עם ה-3007 אונקיו נפלו ואיכות ההגברה נפלה.
הניחוש שלי - קיבלו הרבה ביקורת על התחממות ה-875 ומיתנו את ההגברה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

תראה אני ממש לא מתכוון לבצע חיפושים עכשיו אבל המון פעמים קראתי ביקורות ,שתוך כדי הביקורת הכתב מציין שהמכשיר X טוב אבל לא כמו מכשיר Y בתחום כזה או אחר. במרבית המיקרים זה נכתב בגוף הסקירה ולא בסיכום סופי.danlior כתב:אני לא מסכים איתך. כל כתב מקצועי אמור לחוות דעה על מוצר המונח לפניו כמו שהוא ולא כל פעם להתריע שהוא לא כמו המוצר החביב עליו......istarmini כתב:נכון אבל אני בטוח שאותו סוקר נתקל גם בפיוניר ,במהלך חייו, ואילו היה חושב שיש פה איזו עליונות חד משמעית של הפיוניר בתחום כזה או אחר אני בטוח שהיה כותב זאת.danlior כתב:istarmini
אני יכול להגיד לך רק, שמבחינת בנייה, הוא נראה משמעותית מסיבי יותר מהפיוניר. רק מלהתבונן בו במבט על אתה נשאר עם פה פעור. מדובר במפלצת אמיתית....
אני מפנה אותך למליוני ביקורות ברשת, מצא לי מבחן אחד שבסוף הביקורת הבוחן מסייג את מה שהוא כתב עם משהו בנוסח "כמובן שמה שכתבתי לא רלוונטי כי לדעתי הרכיב החביב עלי הוא רכיב X", אם תמצא אז זאת הביקורת האחרונה שמבקר זה כתב ויכתוב בחייו.
ולגבי ה-5008, להבדיל מה-3007, מדובר ברסיבר עם הגברה מעולה, (שים לב לספק הכח הטרואידי שלא קיים 3007)
כשבוחנים רסיבר, בוחנים את המיכלול הכולל שלו, את התוצאה הסופית ומכיוון שההגברה היא הרכיב הכי חשוב במערכת עד הרמקולים, תוצאות המבחן בהתאם. הבוחן שמע מערכת פרוססינג טובה אך בסיסית משודכת להגברה מצוינת ולכן אהב מה שהוא שמע. הרי לא פעם גם אני העברתי ביקורת קטלנית על איכות ההגברה של הפיוניר.
אך שים לב, הדיון שלנו לאורך כל השירשורים למינהם סבבו סביב איכות הפרוססינג של פיוניר מול איכות הפרוססינג של אונקיו וכאן, ידו של הפיוניר בשנים האחרונות תמיד על העליונה.
אני גם תמיד זה ששב ומזכיר שהיתרון והאיכות של אונקיו במהלך השנים היא בהגברה ותמיד ממליץ לכל אילו שמתכוונים להשתמש ברסיבר כיחידה אחת ללא כל תוספת חיצונית ללכת על אונקיו, לא על פיוניר.
כך היה ב-875 של אונקיו מול הפיוניר המקביל, לא אתפלא אם כך גם ב-5008 מול ה-83 (לא שמעתי) אבל לצערי עם ה-3007 אונקיו נפלו ואיכות ההגברה נפלה.
הניחוש שלי - קיבלו הרבה ביקורת על התחממות ה-875 ומיתנו את ההגברה....
לדעתי אילו הכתב המכובד היה חושב, שיש איזו שהיא בעיה באיכות הפרוססינג, היה מציין זאת ונותן לרסיבר 4 כוכבים או 4.5 כוכבים. פה הוא נתן לו 5 כוכבים מלאים מה שאומר הכל אחלה בהתחשב בנסיונו הרב. אני בטוח שגם הפיוניר היה מקבל 5 כוכבים וגם שם הכל היה אחלה ולכן ההבדלים בניהם הם ענין של טעם אישי בלבד.
- danlior
- חבר מכור קשה

אם זה לא אוכל להתווכח - לכל חברה משאבים משלה ויכולה להתפתח לכיוון זה או אחר.Balance כתב:danlior
אני מסכים שבעבר הפרוססינג של אונקיו היה פחות טוב משל פיוניר אבל כבר לא, עם הסדרה החדשה XXX8 הם עשו קפיצת מדרגה משמעותית.
שמעתי את הפיוניר 73 והאונקיו לדעתי טוב יותר...
אם אתה מסכים איתי שעד היום לפיוניר יש עדיפות על האונקיו בפרוססינג ואילו בסדרה ה-XXX8 אונקיו נכנסה לעידן חדש, אז אומר לך שרשמתי זאת לפניי כדבר שיש לבדוק. תמיד סייגתי את דבריי שאת סדרת ה-XXX8 מעולם לא שמעתי כמו לא את האינטגרה.
מה שכן, אנא אל תשווה את סדרת ה-LX7X מול ה-LX8X של פיוניר. מדובר בפרוססינג שונה לחלוטין, גם ברמת חומרה וגם תכנה. מה גם שכמובן הייתי רוצה לשמוע על המבחן שעשית, אם איזה ציוד, באילו תנאים, באיזו צורה וכו'
istarmini
חבל שאתה לא פותח את עמצך להבין שרסיברים ק"ב הם הרבה מכשירים במכשיר אחד וכל חברה מצטיינת בנישה אחרת. אז מצאת כתבה שהאונקיו קיבל 5 כוכבים ואני אומר לך שזה תוצאה של פרוססינג טוב אך בסיסי ביחד עם הגברה מעולה.
בכל מבחן שראיתי עד היום בו האונקיו והפיוניר נבחנו בפרמטרים ניפרדים כמו שנעשה כאן באתר, הפיוניר תמיד עלה על האונקיו בפרוססינג או בסאונד בסרטים......
ודרך אגב, יכול להיות שלו היה מתבקש לפרט את הציון שלו לעשרה ציונים ניפרדים כמו שעושים כאן באתר, הרי ברור לך שלא כל עשרת הפרמטרים היו מקבלים חמישה כוכבים.............
חמשת הכוכבים מציינים שכרסיבר שכולל הכל בקופסה אחת זה מכשיר פיצוץ ועם זה קל לי להסכים.......
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

מצאתי כתבה אחת כי מדובר במוצר חדש ואני בטוח שבמשך הזמן תהיינה עוד כתבות.danlior כתב:אם זה לא אוכל להתווכח - לכל חברה משאבים משלה ויכולה להתפתח לכיוון זה או אחר.Balance כתב:danlior
אני מסכים שבעבר הפרוססינג של אונקיו היה פחות טוב משל פיוניר אבל כבר לא, עם הסדרה החדשה XXX8 הם עשו קפיצת מדרגה משמעותית.
שמעתי את הפיוניר 73 והאונקיו לדעתי טוב יותר...
אם אתה מסכים איתי שעד היום לפיוניר יש עדיפות על האונקיו בפרוססינג ואילו בסדרה ה-XXX8 אונקיו נכנסה לעידן חדש, אז אומר לך שרשמתי זאת לפניי כדבר שיש לבדוק. תמיד סייגתי את דבריי שאת סדרת ה-XXX8 מעולם לא שמעתי כמו לא את האינטגרה.
מה שכן, אנא אל תשווה את סדרת ה-LX7X מול ה-LX8X של פיוניר. מדובר בפרוססינג שונה לחלוטין, גם ברמת חומרה וגם תכנה. מה גם שכמובן הייתי רוצה לשמוע על המבחן שעשית, אם איזה ציוד, באילו תנאים, באיזו צורה וכו'
istarmini
חבל שאתה לא פותח את עמצך להבין שרסיברים ק"ב הם הרבה מכשירים במכשיר אחד וכל חברה מצטיינת בנישה אחרת. אז מצאת כתבה שהאונקיו קיבל 5 כוכבים ואני אומר לך שזה תוצאה של פרוססינג טוב אך בסיסי ביחד עם הגברה מעולה.
בכל מבחן שראיתי עד היום בו האונקיו והפיוניר נבחנו בפרמטרים ניפרדים כמו שנעשה כאן באתר, הפיוניר תמיד עלה על האונקיו בפרוססינג או בסאונד בסרטים......
ודרך אגב, יכול להיות שלו היה מתבקש לפרט את הציון שלו לעשרה ציונים ניפרדים כמו שעושים כאן באתר, הרי ברור לך שלא כל עשרת הפרמטרים היו מקבלים חמישה כוכבים.............
חמשת הכוכבים מציינים שכרסיבר שכולל הכל בקופסה אחת זה מכשיר פיצוץ ועם זה קל לי להסכים..........
רגע אני לא מבין אילו היו מפצלים את הניקוד לקטגוריות שונות אתה חושב שהפרוססינג היה מקבל פחות מ 5 כוכבים? במידה וכן הרי ברור לך שהתוצאה הסופית לא יכולה להיות 5 כוכבים מלאים , כן?
במידה ותקרא את הכתוב בכתבה תראה לבד, שהוא התרשם מאוד מהפרוססינג. אני חושב שאילו היה חושב שהפרוססינג לוקה בחסר היה מציין זאת ונותן ציון של נניח 4 או 4.5 כוכבים.
תראה אני ממש לא מחזיק מהירחונים הללו ואתה דווקא כן. אני שואל את עצמי איך יכול להיות שאני מביא לך סקירה של 5 כוכבים על ה 5008 ואתה מתחיל לזוז באי נוחות, בעזרת כל מיני תאוריות שהשד יודע מאיפה אתה לוקח אותן?
5 כוכבים, להבנתי, אומר שהכל פצצה (גם שים לב אין לו כלום להגיד נגד אבל אתה מתעלם משום מה
שוב אני אומר לך מאוד יתכן שהפיוניר ,,אילו היה נבדק על ידו, היה מקבל גם הוא 5 כוכבים מה שאומר דבר אחד בלבד ששניהם באותה הרמה וההבדלים הם טעם אישי בלבד.
- danlior
- חבר מכור קשה

istarmini
ישנם שני סוגים שונים של מבחנים. מבחן הבוחן מוצר כיחידה אחת ונותן לו ציון המבטא את התתרשמות הכוללת ומבחן שבוחן אספקטים שונים עבור משתמשים המחפשים תכונה אחת חשובה ספציפית כגון פרוססינג, פרוססינג של וידאו, יכולת של מולטי-רום וכו'. במבחן כזה האונקיו היה מקבל ציון שונה לכל פרמטר ובסיכום לא היה מקבל חמישה כוכבים כמו שאף רסיבר אחר לא היה מקבל חמישה כוכבים.
אני לא זז בחוסר נוחות ולא נעליים, יש לי פשוט כל כך הרבה נסיון ושמעתי וחוויתי כל כך הרבה שדברים שנעלמים מעיניך, לי ברורים לחלוטין. לא תמצא סתירה אחת בדבריי מתחילת השירשור הראשון ועד עכשיו.
הוא לא רשם כהפרוססינג לוקה בחסר כי הוא לא, הפרוססינג אחלה! אבל ללא נקודה השוואתית אין מה לבקר...הרי ברור לך שזה שהוא לא כתב דבר, זה לא אומר שלדעתו המוצר מושלם בכל פרמטר, אלא טוב מספיק בכל פרמטר - לא אותו הדבר!
אם אתה עדיין לא מאמין לי, מצא לי מבחן אחד של מוצר הנבחן תחת עשרה פאמרטרים שונים ומקבל חמישה כוכבים בכולם, מוצר אחד, לא חשוב איזה - רסיבר, מכונת כביסה, מסך, טוסטר....לא חשוב. לעומת זאת מבחנים שנותנים חמישה כוכבים באופן כללי מבלי לרדת לפרטים יש כמו ***.....כי זה מה שזה אומר "מוצר אחלה" אבל מי שמחפש תכונה אחת ספציפית יש ללכת למבחן אחר.
אז זהו, שלא!רגע אני לא מבין אילו היו מפצלים את הניקוד לקטגוריות שונות אתה חושב שהפרוססינג היה מקבל פחות מ 5 כוכבים? במידה וכן הרי ברור לך שהתוצאה הסופית לא יכולה להיות 5 כוכבים מלאים , כן?...
ישנם שני סוגים שונים של מבחנים. מבחן הבוחן מוצר כיחידה אחת ונותן לו ציון המבטא את התתרשמות הכוללת ומבחן שבוחן אספקטים שונים עבור משתמשים המחפשים תכונה אחת חשובה ספציפית כגון פרוססינג, פרוססינג של וידאו, יכולת של מולטי-רום וכו'. במבחן כזה האונקיו היה מקבל ציון שונה לכל פרמטר ובסיכום לא היה מקבל חמישה כוכבים כמו שאף רסיבר אחר לא היה מקבל חמישה כוכבים.
אני לא זז בחוסר נוחות ולא נעליים, יש לי פשוט כל כך הרבה נסיון ושמעתי וחוויתי כל כך הרבה שדברים שנעלמים מעיניך, לי ברורים לחלוטין. לא תמצא סתירה אחת בדבריי מתחילת השירשור הראשון ועד עכשיו.
הוא לא רשם כהפרוססינג לוקה בחסר כי הוא לא, הפרוססינג אחלה! אבל ללא נקודה השוואתית אין מה לבקר...הרי ברור לך שזה שהוא לא כתב דבר, זה לא אומר שלדעתו המוצר מושלם בכל פרמטר, אלא טוב מספיק בכל פרמטר - לא אותו הדבר!
אם אתה עדיין לא מאמין לי, מצא לי מבחן אחד של מוצר הנבחן תחת עשרה פאמרטרים שונים ומקבל חמישה כוכבים בכולם, מוצר אחד, לא חשוב איזה - רסיבר, מכונת כביסה, מסך, טוסטר....לא חשוב. לעומת זאת מבחנים שנותנים חמישה כוכבים באופן כללי מבלי לרדת לפרטים יש כמו ***.....כי זה מה שזה אומר "מוצר אחלה" אבל מי שמחפש תכונה אחת ספציפית יש ללכת למבחן אחר.
נערך לאחרונה על ידי danlior ב 31/01/2011 20:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

טוב נו דן אתה כבר מתפלסף איתי פה ברמות הזויות.danlior כתב:istarmini
אז זהו, שלא!רגע אני לא מבין אילו היו מפצלים את הניקוד לקטגוריות שונות אתה חושב שהפרוססינג היה מקבל פחות מ 5 כוכבים? במידה וכן הרי ברור לך שהתוצאה הסופית לא יכולה להיות 5 כוכבים מלאים , כן?...
ישנם שני סוגים שונים של מבחנים. מבחן הבוחן מוצר כיחידה אחת ונותן לו ציון המבטא את התתרשמות הכוללת ומבחן שבוחן אספקטים שונים עבור משתמשים המחפשים תכונה אחת חשובה ספציפית כגון פרוססינג, פרוססינג של וידאו, יכולת של מולטי-רום וכו'. במבחן כזה האונקיו היה מקבל ציון שונה לכל פרמטר ובסיכום לא היה מקבל חמישה כוכבים כמו שאף רסיבר אחר לא היה מקבל חמישה כוכבים....
לדידי אילו היה הכתב חושב שיש איזו שהיא בעיה בפרוססינג אז קודם כל לא היה משבח אותו בכתבה(והוא שיבח) ושנית לפחות בסעיף הנגד היה רושם שיש איזו שהיא בעיה בפרוססינג.
העובדה היא שהוא לא רשם שקיימת בעיה כזו לכן להבנתי היא לא קיימת. אתה רוצה לנסות ולפרשן אותו בצורה אחרת? קדימה לך על זה , קטונתי. אני קורא ומסיק מסקנות ממה שכתוב ולא ממה שאולי היה צריך להיות כתוב.
כל בר דעת, שיקרא את הסקירה הזו, יבין ובצדק שמדובר במוצר פצצה, על כל המשתמע מכך, מבלי לזלזל במוצרים אחרים ,שמאוד יתכן שגם הם היו מקבלים 5 כוכבים מה שאומר, שגם הם מעולים וכל אחד מוזמן לבחור בהתאם לטעמו האישי .
על מה הויכוח? מה יותר טוב? גם ה5008 וגם המקביל שלו מפיוניר טובים, כל אחד בתחום שלו. ההגברה של אונקיו נותנת דגש על כוח ודינמיות וההגברה של פיוניר נותנת יותר דגש על סאונד מדוייק. מה עדיף? תלויי את מי שואלים ולא פחות חשוב, הסינרגייה שבין הרכיבים, בלי רמקולים ומקור ברמת HIGHEND הכל שווה לXXX.
- danlior
- חבר מכור קשה

istarmini
ערכתי את ההודעה לאחר שקראת אותה, עניתי בדיוק על מה שכתבת כאן:
ערכתי את ההודעה לאחר שקראת אותה, עניתי בדיוק על מה שכתבת כאן:
חבל שאתה לא פותח את עצמך על מנת להבין זאת, מדובר באופן מהותי שיש לדעת על מנת להשתמש נכונה במבחנים בעיתונות מקצועית.הוא לא רשם כהפרוססינג לוקה בחסר כי הוא לא, הפרוססינג אחלה! אבל ללא נקודה השוואתית אין מה לבקר...הרי ברור לך שזה שהוא לא כתב דבר, זה לא אומר שלדעתו המוצר מושלם בכל פרמטר, אלא טוב מספיק בכל פרמטר - לא אותו הדבר!
אם אתה עדיין לא מאמין לי, מצא לי מבחן אחד של מוצר הנבחן תחת עשרה פאמרטרים שונים ומקבל חמישה כוכבים בכולם, מוצר אחד, לא חשוב איזה - רסיבר, מכונת כביסה, מסך, טוסטר....לא חשוב. לעומת זאת מבחנים שנותנים חמישה כוכבים באופן כללי מבלי לרדת לפרטים יש כמו ***.....כי זה מה שזה אומר "מוצר אחלה" אבל מי שמחפש תכונה אחת ספציפית יש ללכת למבחן אחר....