קניית מגבר ראשון - לסלון קטן בדירת חדר 8O
-
shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
חברים ,
המון תודה...אין מילים על כמה שעזרתם לי ולעוד רבים וטובים כאן.
אני יוצא עכשיו בשביל לזכות את הכרטיס אשראי על החיוב של הרמקולים של הימאה.
עידכון: פיוז הללו... בלתי רגילים, כמה שהם יוצאים מגידרם בכדי לעזור: שעה לאחר יציאתי מהחנות מתקשר אלי אבי.
הוא שאל אותי אם אני יכול לבוא...אמר שניסן הציע משהו מאד מעניין ואטרקטיבי.
אז מדובר בזוג של jamo - סאונד פשוט נוגה...ישבתי בחדר סאונד 10 דקות...הרמקולים ברקע, יחד עם ניסן ואבי.
וואו אחד ענק...איזו איכות...אליפות!!!
אז התחדשתי בזוג חדש עם אחריות ל-5 שנים!!!
שאפו ענק ל"פיוז" ... ובייחוד לאבי וניסן(בעל החנות)!
משום שהם נתנו פה שירות למישהו בעל תקציב נמוך של מאות שקלים באותה הרמה של מישהו שמשקיע אלפי שקלים...וזה לא מובן מאליו משום שלרוב חנויות (בכל התחומים) לא ישקיעו מעבר למאמץ הסטנדרטי (אם בכלל) על לקוח שיכניס לקופתם 10% ממה שרוב הלקוחות שרוכשים בחנויות מקצועיות כאלו....
1000 תודות!!!
עידכון: פיוז הללו... בלתי רגילים, כמה שהם יוצאים מגידרם בכדי לעזור: שעה לאחר יציאתי מהחנות מתקשר אלי אבי.
אז מדובר בזוג של jamo - סאונד פשוט נוגה...ישבתי בחדר סאונד 10 דקות...הרמקולים ברקע, יחד עם ניסן ואבי.
משום שהם נתנו פה שירות למישהו בעל תקציב נמוך של מאות שקלים באותה הרמה של מישהו שמשקיע אלפי שקלים...וזה לא מובן מאליו משום שלרוב חנויות (בכל התחומים) לא ישקיעו מעבר למאמץ הסטנדרטי (אם בכלל) על לקוח שיכניס לקופתם 10% ממה שרוב הלקוחות שרוכשים בחנויות מקצועיות כאלו....
1000 תודות!!!
יפה מאוד!, זוג ג'אמו זה משהו שאני מאמין רק מהשם יותר טוב מכל מוצר מדבקה שתביא, כמובן שנשמח לדעת את הדגם ואם חרגת מהתקציב אבל כבר הכיוון מצויין.shaby כתב:חברים ,
1000 תודות!!!...
אגב על איזה מגבר אתה הולך בסוף?
-
shaby
-
- חבר ותיק

אני שמח שאכן מצאתי לבסוף (לולא צוות "פיוז" בחיי שלא הייתי רוכש רמקולים ברמה כזו) את "ה" סט עבורי.
סט שילווה אותי למשך זמן רב...עד לשידרוג עתידי...איך לא ב...פיוז.
לגבי המגבר: אולי זה יהיה הפיוניר A229...קצת בעייתי לעשות את המכירה משום שהוא בירושלים...אני בת"א ואף אחד אינו מגיע לאיזור של השני...
אספתי כמה אופציות נוספות (ימאהה , לוקסמן , דנון , שרוווד, קנווד , סוני) במידה והעסקה על הפיוניר לא תצא אל הפועל...
קבלו את התמונות של הרמקולים החדשים שלי...
THX
סט שילווה אותי למשך זמן רב...עד לשידרוג עתידי...איך לא ב...פיוז.
לגבי המגבר: אולי זה יהיה הפיוניר A229...קצת בעייתי לעשות את המכירה משום שהוא בירושלים...אני בת"א ואף אחד אינו מגיע לאיזור של השני...
אספתי כמה אופציות נוספות (ימאהה , לוקסמן , דנון , שרוווד, קנווד , סוני) במידה והעסקה על הפיוניר לא תצא אל הפועל...
קבלו את התמונות של הרמקולים החדשים שלי...
THX
-
shaby
-
- חבר ותיק

מסכים עימך - באמת היה כאן משהו עם פיוז שהוא בלתי רגיל במחוזותינו.
הרצון שלהם לרצות לקוח קטן כמוני , הרגיש באמת ובתמים אותו הדבר כמו רצויו של לקוח "שמן" (בעל תקציב) הרבה יותר ממני.
ואת זאת אני לא אשכח כשארצה להשתדרג בעתיד (הרחוק ביינתיים).
תגיד\ו
/color] מצאתי מגבר סטיראו Yamaha דגם CX-630 , מיד ראשונה שנרכש מלפני 5-6 שנים.
עוד לא ראיתיו...אך לדבריי המוכר במצב מצויין.
מחיר זול וממש נוח עבורי (בייחוד לאור כך שהוצאתי מעבר למצופה על הרמקולים).
מה דעתכ\ם?
תמונת המגבר מצורפת...
תודה!
הרצון שלהם לרצות לקוח קטן כמוני , הרגיש באמת ובתמים אותו הדבר כמו רצויו של לקוח "שמן" (בעל תקציב) הרבה יותר ממני.
ואת זאת אני לא אשכח כשארצה להשתדרג בעתיד (הרחוק ביינתיים).
תגיד\ו
עוד לא ראיתיו...אך לדבריי המוכר במצב מצויין.
מחיר זול וממש נוח עבורי (בייחוד לאור כך שהוצאתי מעבר למצופה על הרמקולים).
מה דעתכ\ם?
תמונת המגבר מצורפת...
תודה!
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
רכשת רמקולים חמודים אבל אתה צריך כבר מגבר חזק....
יש לך רמקולים 6 אום ועם נצילות של 87DB
עכשיו יותר מתמיד הייתי מתרכז בפיוניר או בלקסמן
אל תהיה מאוהב כל כך בפיוז........נכנסת כלקוח שבאופן גלוי עומד לרכוש ציוד יד שניה, יצאת עם מערכת רמקולים שלחלוטין לא מתאימים לצרכים שלך והחךלת אותם לזוג רמקולים שדורשים מגבר מחוץ לתקציב שלך.
מה זאת אומרת "הסכימו להחליף לך"? לפי החוק החדש היו צריכים גם להחזיר לך את הכסף...........
עזוב, אנשי מכירות א' א' - למזלך במקרה הזה הפילו עליך רמקולים נחמדים, רק להיזהר עם ההגברה....
יש לך רמקולים 6 אום ועם נצילות של 87DB
עכשיו יותר מתמיד הייתי מתרכז בפיוניר או בלקסמן
אל תהיה מאוהב כל כך בפיוז........נכנסת כלקוח שבאופן גלוי עומד לרכוש ציוד יד שניה, יצאת עם מערכת רמקולים שלחלוטין לא מתאימים לצרכים שלך והחךלת אותם לזוג רמקולים שדורשים מגבר מחוץ לתקציב שלך.
מה זאת אומרת "הסכימו להחליף לך"? לפי החוק החדש היו צריכים גם להחזיר לך את הכסף...........
עזוב, אנשי מכירות א' א' - למזלך במקרה הזה הפילו עליך רמקולים נחמדים, רק להיזהר עם ההגברה....
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
-
shaby
-
- חבר ותיק

מבלי להיכנס לפרטים הטכנים (אותם אני משאיר למי שמבין - כמוך,כמוכם) אין ספק שהרמקולים הללו ממש חזקים (לא אומר לי יותר מידי "6 אום ועם נצילות של 87DB") , שמעתי אותם מספיק זמן...פשוט מדהים.
אני אתרכז במגבר PIONEER A-229 משום שהלקסמן יקר לי מידי (הבדל של 220ש"ח שגם כך אני חורג).
[/b/]אך מה דעתך על ה-b/]YAMAHA CX-630/]
???
לגבי פיוז: אני מאד התרשמתי...נכון שאני לקוח והם רוצים למכור וכ'ו...אך הם לא מכרו לי בכל מחיר משהו שאינו מתאים לצרכיי (אותם הדגשתי).
אני ממש ממש אהבתי את הסאונד של JAMO...
איני מבין מדוע אתה חושב שהרמקולים אינם מתאימים לצרכיי?
נשמע כי מדובר ברמקולים ALL AROUND שמתאימים למספר אופני שימוש - מצ"ב ציטוט מדף המוצר באתרJAMO:
The E600 is a universal speaker designed to be used as front and surround speakers in a home cinema system as well as a stereo speaker (with or without subwoofer).
לגבי ה"חוק החדש": אין אני בטוח שהוא תקף גם לרכישה של מוצר משומש...(לא ידוע ... לא בטוח).
אין ספק שלבסוף יצאתי עם סט טוב מחשבתי.
רק לשם הבהרה: צוות "פיוז" לא "הפיל" עלי את הסט הזה...אלא נתן לי את כל הזמן שהיה דרוש לי (להאזין ולחשוב) להחליט.
אינני מגונן עליהם או על החלטתי\הצעתם ... אני באמת חושב שיצא מצב שהביא לכך שקניתי רמקולים טובין משחשבתי.
לגבי המגבר:
אתה שמעת על ה-
Yamaha CX-630 ?
אם כן - מה דעתך?
איזה מהם עדיף על השני?
shapin: תודה...אני מאמין שאני אכן יהיה מבסוט - לפחות מהרמקולים - מהם מאד התרשמתי!!!
השאלה היא לגבי התאמת המגבר...danlior העלה פה סוגייה חשובה עם ה-אום...נצילות וכ'ו.
ויש לי 2 אפשרויות למגבר - אחת מהן כנראה טובה על"פ הדיעות כאן בפורום ... השנייה - זולה יותר , גם כן של חברה מובילה...השאלה היא - איך היא...
1000 תודות...
אני אתרכז במגבר PIONEER A-229 משום שהלקסמן יקר לי מידי (הבדל של 220ש"ח שגם כך אני חורג).
[/b/]אך מה דעתך על ה-b/]YAMAHA CX-630/]
???
לגבי פיוז: אני מאד התרשמתי...נכון שאני לקוח והם רוצים למכור וכ'ו...אך הם לא מכרו לי בכל מחיר משהו שאינו מתאים לצרכיי (אותם הדגשתי).
אני ממש ממש אהבתי את הסאונד של JAMO...
איני מבין מדוע אתה חושב שהרמקולים אינם מתאימים לצרכיי?
נשמע כי מדובר ברמקולים ALL AROUND שמתאימים למספר אופני שימוש - מצ"ב ציטוט מדף המוצר באתרJAMO:
The E600 is a universal speaker designed to be used as front and surround speakers in a home cinema system as well as a stereo speaker (with or without subwoofer).
לגבי ה"חוק החדש": אין אני בטוח שהוא תקף גם לרכישה של מוצר משומש...(לא ידוע ... לא בטוח).
אין ספק שלבסוף יצאתי עם סט טוב מחשבתי.
רק לשם הבהרה: צוות "פיוז" לא "הפיל" עלי את הסט הזה...אלא נתן לי את כל הזמן שהיה דרוש לי (להאזין ולחשוב) להחליט.
אינני מגונן עליהם או על החלטתי\הצעתם ... אני באמת חושב שיצא מצב שהביא לכך שקניתי רמקולים טובין משחשבתי.
לגבי המגבר:
אתה שמעת על ה-
Yamaha CX-630 ?
אם כן - מה דעתך?
איזה מהם עדיף על השני?
shapin: תודה...אני מאמין שאני אכן יהיה מבסוט - לפחות מהרמקולים - מהם מאד התרשמתי!!!
השאלה היא לגבי התאמת המגבר...danlior העלה פה סוגייה חשובה עם ה-אום...נצילות וכ'ו.
ויש לי 2 אפשרויות למגבר - אחת מהן כנראה טובה על"פ הדיעות כאן בפורום ... השנייה - זולה יותר , גם כן של חברה מובילה...השאלה היא - איך היא...
1000 תודות...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני מתייחס רק לשאלה הזו - danlior התייחס למערכת ה 5.1 שמכרו לך בלי שתצטרך אחת כזו.shaby כתב: איני מבין מדוע אתה חושב שהרמקולים אינם מתאימים לצרכיי?
The E600 is a universal speaker designed to be used as front and surround speakers in a home cinema system as well as a stereo speaker (with or without subwoofer)....
-
shaby
-
- חבר ותיק

אני מנסה...
כתבתי שנראה שמדובר ברמקולים ALL AROUND (כלומר - התכוונתי שלמגוון שימושים)....
The E600 is a universal speaker designed to be used as front and surround speakers in a home cinema system as well as a stereo speaker
רמקולים המתוכננים לשימוש כקדמיים במע' קולנוע בייתית או במערכת סטיראו...נראה לי מתאים יופי לייעודם.
פיספסתי משהו?
כתבתי שנראה שמדובר ברמקולים ALL AROUND (כלומר - התכוונתי שלמגוון שימושים)....
The E600 is a universal speaker designed to be used as front and surround speakers in a home cinema system as well as a stereo speaker
רמקולים המתוכננים לשימוש כקדמיים במע' קולנוע בייתית או במערכת סטיראו...נראה לי מתאים יופי לייעודם.
פיספסתי משהו?
- danlior
- חבר מכור קשה

shaby
איש מכירות טוב אמור למכור לך ממה שיש לו להזיז ולגרום לך לצאת עם ההרגשה שקנית בדיוק מה שהיית צריך. הם עשו לך את זה עם הימאהה שלא היה מתאים לך ועשו לך את זה שוב עם הג'אמו שמתאים לך יותר (ללא ספק). לו היה להם משהו אחר ולא הג'אמו, היית יוצא יתו.
מה שכן, הרמקולים זקוקים למגבר עם קצת "ביצים" על מנת שיכול לדחוף אותם. אני בטוח שאת הביטוי הזה תבין יותר. אין לי מושג לגבי הימאהה, לא מכיר אותו אך אני בספק.
הלקסמן יספיק בודאות, גם הפיוניר המדובר.
איש מכירות טוב אמור למכור לך ממה שיש לו להזיז ולגרום לך לצאת עם ההרגשה שקנית בדיוק מה שהיית צריך. הם עשו לך את זה עם הימאהה שלא היה מתאים לך ועשו לך את זה שוב עם הג'אמו שמתאים לך יותר (ללא ספק). לו היה להם משהו אחר ולא הג'אמו, היית יוצא יתו.
מה שכן, הרמקולים זקוקים למגבר עם קצת "ביצים" על מנת שיכול לדחוף אותם. אני בטוח שאת הביטוי הזה תבין יותר. אין לי מושג לגבי הימאהה, לא מכיר אותו אך אני בספק.
הלקסמן יספיק בודאות, גם הפיוניר המדובר.
-
shaby
-
- חבר ותיק

היי...
אני מסכים עימך שהסט של הימאהה פשוט לא התאים לצרכים שפירטתי שם.
אך הפעם זה נראה שהם כן פגעו בול מבחינת התאמת הסט הדרוש לצרכיי...ברגע ששמעתי את הסאונד הבוקע מה-JAMO ... הבנתי שזה מה שאני רוצה , ושלא יכול להיות שום דבר טוב ואיכותי יותר במסגרת התקציב.
לגבי המגבר:
הביטוי "קצת בייצים" בכדי שיוכל לדחוף אותם אומר ש-6 אום + נצילות 87DB הם עוצמה חזקה ושצריך מגבר חזק יותר שיוכל לדחוף אותם?
בכל אופן - ה-PIONEER A-229 יעשה זאת?
הלקסמן? הלוואי - פשוט יקר לי.
תודה!
אני מסכים עימך שהסט של הימאהה פשוט לא התאים לצרכים שפירטתי שם.
אך הפעם זה נראה שהם כן פגעו בול מבחינת התאמת הסט הדרוש לצרכיי...ברגע ששמעתי את הסאונד הבוקע מה-JAMO ... הבנתי שזה מה שאני רוצה , ושלא יכול להיות שום דבר טוב ואיכותי יותר במסגרת התקציב.
לגבי המגבר:
הביטוי "קצת בייצים" בכדי שיוכל לדחוף אותם אומר ש-6 אום + נצילות 87DB הם עוצמה חזקה ושצריך מגבר חזק יותר שיוכל לדחוף אותם?
בכל אופן - ה-PIONEER A-229 יעשה זאת?
הלקסמן? הלוואי - פשוט יקר לי.
תודה!
- danlior
- חבר מכור קשה

הם לא קלעו בול ידידי - לא מוכרים כאילו רמקולים שמצד אחד עדינים בסאונד שלהם ומצד שני לא נצילים למי שרוצה לשמוע טלוויזיה עם מגבר זול.
לגבי הפיוניר- לא יודע, צריך לנסות אך יש לי הרגשה טובה בנידון.
במידה ולא, תאלץ ללכת על מגבר ויטאז'.
דרך אגב, בדקתי עבורך והימאהה C630 הוא בכלל פרה-אמפ ז"א ללא הגברה פנימית.
לגבי הפיוניר- לא יודע, צריך לנסות אך יש לי הרגשה טובה בנידון.
במידה ולא, תאלץ ללכת על מגבר ויטאז'.
דרך אגב, בדקתי עבורך והימאהה C630 הוא בכלל פרה-אמפ ז"א ללא הגברה פנימית.
-
shaby
-
- חבר ותיק

מממ...לצערי, כפי שאתה הבחנת, איני מבין בכך (במושגים הטכניים) , איני מכיר את המושגים של עדינות בסאונד לעומת נצילות...
כנראה שזה קצת בעייתי להתאים בצורה מושלמת רמקולים למגבר כשקונים אותם מ-2 מקורות שונים...
האופצייה העיקרית כרגע היא הפיוניר...לכל אורך הדיון היו עליהם תגובות טובות מצידכם.
אני מנסה להשיג מוכר של LUXMAN שמוכר סטיראו (כמה חלקים) ואבדוק אם ניתן לרכוש אולי רק את המגבר...
ה-JAMO ממש נשמעו פצצה...בטוח שמבחינת איכות זה הדבר הכי טוב שיכולתי לקבל בתקציבי.
השאלה היא איך הם יהיו עם מגבר אחר...(שאלת השאלות...
).
תודה!
כנראה שזה קצת בעייתי להתאים בצורה מושלמת רמקולים למגבר כשקונים אותם מ-2 מקורות שונים...
האופצייה העיקרית כרגע היא הפיוניר...לכל אורך הדיון היו עליהם תגובות טובות מצידכם.
אני מנסה להשיג מוכר של LUXMAN שמוכר סטיראו (כמה חלקים) ואבדוק אם ניתן לרכוש אולי רק את המגבר...
ה-JAMO ממש נשמעו פצצה...בטוח שמבחינת איכות זה הדבר הכי טוב שיכולתי לקבל בתקציבי.
השאלה היא איך הם יהיו עם מגבר אחר...(שאלת השאלות...
תודה!
- danlior
- חבר מכור קשה

סתם מעניין אותי, כשהג'אמו נשמעו "פצצה" על איזה מגבר הם נוגנו?shaby כתב:מממ...לצערי, כפי שאתה הבחנת, איני מבין בכך (במושגים הטכניים) , איני מכיר את המושגים של עדינות בסאונד לעומת נצילות...
השאלה היא איך הם יהיו עם מגבר אחר...(שאלת השאלות...).
תודה!...
- danlior
- חבר מכור קשה

ברר איתם בשביל הספורט.......ההימור שלי - נאד או רוטל שעולים לא פחות מ-4,000 ש"ח. במידה וזה אכן כך, אני מקווה שאתה מבין לבד את הבעיתיות.....shaby כתב:אין לי מושג...רק יכול לאמר כי זה היה מגבר סטריאו......