:כותרת: מלחמות המתרגמים QSUBS מול TOREC (היה: תרגום Dinner for schmucks)
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
עד עכשיו קראתי את השרשור מבלי להגיב אבל נשמע לי שנעשה פה עוול למתרגמים.
הם מתרגמים בהתנדבות - ע"ח זמנם הפנוי וללא כל תמורה פרט לקרדיט.
אתר כלשהו התחיל לגנוב להם את העבודה ולנכס לעצמו תרגומים שהם עבדו עליו.
אני חושב שזכותם לעשות כל מה שביכולתם בשביל למנוע את זה.
תחשבו מה היה קורה אילו אתר אחר היה לוקח ביקורות מ-HT, משנה כמה מילים, מחליף תמונות ונותן קרדיט לעצמו.
לדעתי האישית בתור אתר שבנוי על תוכן שמגיע ממתנדבים, אנחנו צריכים להראות סולידריות לאתר/קבוצה דומה.
הם מתרגמים בהתנדבות - ע"ח זמנם הפנוי וללא כל תמורה פרט לקרדיט.
אתר כלשהו התחיל לגנוב להם את העבודה ולנכס לעצמו תרגומים שהם עבדו עליו.
אני חושב שזכותם לעשות כל מה שביכולתם בשביל למנוע את זה.
תחשבו מה היה קורה אילו אתר אחר היה לוקח ביקורות מ-HT, משנה כמה מילים, מחליף תמונות ונותן קרדיט לעצמו.
לדעתי האישית בתור אתר שבנוי על תוכן שמגיע ממתנדבים, אנחנו צריכים להראות סולידריות לאתר/קבוצה דומה.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
לא נח כל כך עם הטענות שלי, אז עוברים לכאלו תגובות ?Shloogy כתב:לא נורא, נסתדר בלעדיך....
איך שלא תסתכל על זה, אתם דופקים את הצופים על גב המאבק הלא ברור שלכם.
אם תמשיכו עם הפורמט שלכם, ועם המסרים זה יצור מחסור בתרגום איכותי, כפי שהיה קודם.
תופתעו כמה מהר יכנס מישהוא אחר למקומכם ויספק את המחסור.
אני חושב שכמו צופים רבים אהבתי את התרגום שלכם בעבר, אבל הצעדים האחרונים לא ברורים.
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
ואני ממליץ למתרגמים לשבות.
אותי זה ממש מעצבן; גם גניבת הקרדיטים של טורק וגם התלונות הבוטות מצד המשתמשים שנהנים מעבודת המתרגמים כבר מאות פרקים וסרטים.
מדהימה אותי חוסר היכולת לסבול קצת (כן, לקבל תרגום לא הכי סטרילי) כדי לעמוד על עיקרון, להוקיר ולשמר עבודה שיורדת לטימיון.

אותי זה ממש מעצבן; גם גניבת הקרדיטים של טורק וגם התלונות הבוטות מצד המשתמשים שנהנים מעבודת המתרגמים כבר מאות פרקים וסרטים.
מדהימה אותי חוסר היכולת לסבול קצת (כן, לקבל תרגום לא הכי סטרילי) כדי לעמוד על עיקרון, להוקיר ולשמר עבודה שיורדת לטימיון.
מה זה "כאלו תגובות"...? שמעת אותי מקלל או משהו?jpost כתב:לא נח כל כך עם הטענות שלי, אז עוברים לכאלו תגובות ?...
הודיתי לך על הסולידריות שלך אחרי שנהנית מהתרומה שלנו במשך לא יודע כמה זמן.
אם אתה לא מבין את המניעים שלנו או לא מעוניין להבין אותם, זו זכותך ואף אחד לא ירביץ לך.
ולכן כמו שאמרתי, נסתדר בלעדיך.
האמת, דווקא יש הרבה דרכים להסתכל על זה, אז הטענה שלך לא מדויקת.jpost כתב:איך שלא תסתכל על זה, אתם דופקים את הצופים על גב המאבק הלא ברור שלכם....
אבל גם אם אתה בוחר לראות את זה ככה, זכותנו המלאה לדפוק את הצופים על גב המאבק הלא ברור שלנו.
אני לא רואה מחסור כרגע ולא צופה כזה בעתיד.jpost כתב:אם תמשיכו עם הפורמט שלכם, ועם המסרים זה יצור מחסור בתרגום איכותי, כפי שהיה קודם.
תופתעו כמה מהר יכנס מישהוא אחר למקומכם ויספק את המחסור....
ואני חושב שאתה תהיה זה שיופתע. רוב הישראלים "לא פרייארים" ולא יתרמו לך כלום, שלא לדבר על עבודה התנדבותית סיזיפית וקשה שדורשת מקצוענות.
אנחנו שמחים שאהבת את התרגומים ואם משהו לא ברור לך אני מזמין אותך לקרוא את הפוסט שכתבתי לפני כשעתיים או להיכנס לפורום שלנו ולקרוא את האשכולות השלמים בנושא.jpost כתב:אני חושב שכמו צופים רבים אהבתי את התרגום שלכם בעבר, אבל הצעדים האחרונים לא ברורים....
ממליץ לכולם לעבור לכתוביות באנגלית וככה לאט לאט לאחר תקופה לא ארוכה תוכלו לצפות ללא כתוביות בכלל. הצפייה עם כתוביות בעברית רק פוגעת בידיעת האנגלית שלכם וחבל.
בקשר למלחמת האינפנטילים, אני חושב שזאת פעם ראשונה שאני נתקל בתופעה שמתנדבים נלחמים למען כבוד וקרדיט. האמת שזה די אירוני, כי התנדבות מתוך הגדרה נעשית ללא תמורה. נראה לי שהייתי מכבד את קיו סאבס הרבה יותר אם הם היו דורשים תמורה כספית על זמן עבודתם (אולי חלק בהכנסות מפרסום). אבל לרודפי כבוד אין לי טיפת סימפטיה וטיפת כבוד.
הלוואי שהם לא יחזירו בכלל את כתוביות ה-SRT וככה לאט לאט הסדרות הפופולריות יתורגמו ע"י מתרגמים חדשים. כבר היום הסדרות הטובות ביותר - מד מן וברייקינג בד - לא מתורגמות על ידם. כמו שהם "השתלטו" על תרגום של סדרה כמו האוס ודחקו החוצה את המתרגמת הקודמת שלה (ואין לי בעיה עם זה. זה לגיטימי) ככה יקרה לתרגומים שלהם. הסדרות הפופולריות לא יישארו בלי מתרגמים.
בקשר למלחמת האינפנטילים, אני חושב שזאת פעם ראשונה שאני נתקל בתופעה שמתנדבים נלחמים למען כבוד וקרדיט. האמת שזה די אירוני, כי התנדבות מתוך הגדרה נעשית ללא תמורה. נראה לי שהייתי מכבד את קיו סאבס הרבה יותר אם הם היו דורשים תמורה כספית על זמן עבודתם (אולי חלק בהכנסות מפרסום). אבל לרודפי כבוד אין לי טיפת סימפטיה וטיפת כבוד.
הלוואי שהם לא יחזירו בכלל את כתוביות ה-SRT וככה לאט לאט הסדרות הפופולריות יתורגמו ע"י מתרגמים חדשים. כבר היום הסדרות הטובות ביותר - מד מן וברייקינג בד - לא מתורגמות על ידם. כמו שהם "השתלטו" על תרגום של סדרה כמו האוס ודחקו החוצה את המתרגמת הקודמת שלה (ואין לי בעיה עם זה. זה לגיטימי) ככה יקרה לתרגומים שלהם. הסדרות הפופולריות לא יישארו בלי מתרגמים.
- QsubsGodfather
-
- חבר פעיל

- תגובות: 99
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אני רק רוצה לתקן נקודה עקרונית וחשובה - טורק הוא לא זה ש"השיב מלחמה", הוא זה שפתח בה עם מחיקות קרדיטים וכו', אנחנו אלה שהשבנו מלחמה. התוספת האחרונה של המסרים הסמויים בתרגומים שלהם היא לא השבת מלחמה, אלא המשך מלחמה שהם התחילו (ב"הם" אני מתכוון באופן בלעדי למנהל האתר, בילד).Huber כתב:מכיר את הביטוי "במלחמות אין מנצחים, רק מפסידים"? אתם "עושים מה שאתם עושים" משיקוליכם, טורק משיב מלחמה, ואנחנו נקלעים לאש הצולבת....
כל אלה שחיים באשליות שמחר מישהו יבוא ויחליף אותנו מוזמנים לקרוא את ההודעה הקודמת שלי בנושא:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 01#1313301
אמיר - התנדבות כהגדרה היא עבודה ללא תמורה כספית. כמה פעמים יצא לך לראות בחייך את הטקסט "נתרם ע"י"? קרדיט הוא דבר לגיטימי לכל תורם או מתנדב, בין אם מדובר בתרומה כספית או תרומה התנדבותית. אך יותר מכך, לקחת קרדיט על תרומה של מישהו אחר זה דבר מבזה, בין אם נראה לך ובין אם לא.
אתה מוזמן לצפות אך ורק במד מן וברייקינג בד (בהחלט שתי סדרות מומלצות וכך גם התרגום) ולא להתבזות בסדרות האפורות שאנחנו מתרגמים כמו אימפריית הטיילת, דקסטר, האוס, דם אמיתי, איש משפחה, העשב של השכן ועוד רבות וטובות. אתה מוזמן גם לא להתבזות בצפייה בסרטים עם התרגום שלנו, שכן אנחנו מתרגמים רק סרטים סוג ז' שמגיעים ישירות ל-DVD, כמו סטון, אומץ אמיתי והרשת החברתית.
תודה למגיבים שכן מבינים וכן תומכים, אנחנו מעריכים זאת ואתם קהל היעד שאנחנו שמחים לשמח
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org
WwW.Qsubs.Org
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
amir073,
הסכמתי עם ההודעה שלך עד לפסקה השנייה.
לדרוש קרדיט על העבודה שלך זה לא לרדוף כבוד, לפחות לא במובן שאתה התייחסת אליו.
אם תסתכל באוניברסיטה תגלה שקרדיט על עבודה מדעית זה האמצעי לקידום.
גם הם רודפי כבוד?
גם בעבודה שלי אני רוצה שהעבודה שעשיתי תחשב לי (כלומר יתנו לי קרדיט וגם כבוד מקצועי) ולא למישהו אחר.
מה ההבדל?
גם הם רודפי כבוד?
גם בעבודה שלי אני רוצה שהעבודה שעשיתי תחשב לי (כלומר יתנו לי קרדיט וגם כבוד מקצועי) ולא למישהו אחר.
מה ההבדל?
אבל זו לא העבודה שלהם (בניגוד לדוגמה שנתת על האוניברסיטה). זו התנדבות. על התנדבות לא דורשים כלום. זאת ההגדרה של התנדבות.mta194 כתב:amir073,
גם הם רודפי כבוד?
מה ההבדל?...
קרדיט לאנשים שמסתתרים מאחורי כינויים (זכותם המלאה) וש-99% ממורידי הכתוביות כלל לא מכירים, הוא לא קרדיט במובן האמיתי של המילה. זו התנהגות ילדותית. כשאתה מפרסם עבודה או יצירה או תרגום חוקי בשמך האמיתי יש היגיון בלדרוש ולקבל קרדיט. יש לזה גם השלכות כלכליות וגם מניעי יוקרה ראויים.
[behave]נערך על ידי uriler: פניה לגופו של אדם.[/behave]
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73393
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
תודה על כל התרומה שלכם עד היום, אבל כל מה שהצלחתם להשיג מבחינתי היא ההחלטה לעבור כמה שיותר לתרגומים באנגלית וכמה שפחות להסתמך עליכם. תודה 
יצא לי לא מעט, אבל אני מעריך הרבה יותר מתן בסתר. אנשים צנועים שאינם מלאים בעצמם ורודפים אחר כבוד אהודים עליי יותר.QsubsGodfather כתב:אמיר - התנדבות כהגדרה היא עבודה ללא תמורה כספית. כמה פעמים יצא לך לראות בחייך את הטקסט "נתרם ע"י"?...
ואני חייב להבהיר נקודה חשובה:
אין לי כל ערעור על הלגיטימיות של ההתנהגות של קיו סאבס. אני אחזור ואומר שזו זכותם המלאה.
אבל מצד שני, זכותי המלאה לא להזדהות עם ה"מאבק" שלהם ולחשוב שהוא פאתטי ואינפנטילי וזכותי המלאה גם להביע את דעתי הזאת.
אין לי כל ערעור על הלגיטימיות של ההתנהגות של קיו סאבס. אני אחזור ואומר שזו זכותם המלאה.
אבל מצד שני, זכותי המלאה לא להזדהות עם ה"מאבק" שלהם ולחשוב שהוא פאתטי ואינפנטילי וזכותי המלאה גם להביע את דעתי הזאת.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כותרת השרשור שונתה בהתאם לתוכן השרשור.
אבקש מכולם רק להרגיע את הטונים.
בסופו של דבר ברור שכולם מתוסכלים:
1. המתרגמים רוצים את הקרדיט שלהם
2. המשתמשים רוצים את התרגום שלהם
להערכתי יש כאן מקרה קלסי של שביתה שפוגעת בקהל הצרכנים שלה.
לדעתי הפיתרון הוא לא מעבר לפורמט בינרי אלא שביתה סטנדרטית לחלוטין. הפסקת התרגומים עד יעבור זעם. אם הקהל לא מספיק מתעניין אז המתרגמים צריכים להפנים שלא מעריכים אותם ולהחליט מה הם עושים. אם הם כן מתעניינים, צריך להיות עמוד שמסביר בצורה שפויה והגיונית מה הדרישות של השובתים ומה יגרום להם לחזור.
מעבר לכך, כל הפעולות שנעשות כרגע רק מזיקות למתרגמים ובהחלט לא משפרות עמדות.
אבקש מכולם רק להרגיע את הטונים.
בסופו של דבר ברור שכולם מתוסכלים:
1. המתרגמים רוצים את הקרדיט שלהם
2. המשתמשים רוצים את התרגום שלהם
להערכתי יש כאן מקרה קלסי של שביתה שפוגעת בקהל הצרכנים שלה.
לדעתי הפיתרון הוא לא מעבר לפורמט בינרי אלא שביתה סטנדרטית לחלוטין. הפסקת התרגומים עד יעבור זעם. אם הקהל לא מספיק מתעניין אז המתרגמים צריכים להפנים שלא מעריכים אותם ולהחליט מה הם עושים. אם הם כן מתעניינים, צריך להיות עמוד שמסביר בצורה שפויה והגיונית מה הדרישות של השובתים ומה יגרום להם לחזור.
מעבר לכך, כל הפעולות שנעשות כרגע רק מזיקות למתרגמים ובהחלט לא משפרות עמדות.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73393
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
בדיוק הנקודה שאני מנסה להעבירoferlaor כתב:מעבר לכך, כל הפעולות שנעשות כרגע רק מזיקות למתרגמים ובהחלט לא משפרות עמדות....
אני לא חושב שהפעולות מזיקות למתרגמים. הם חיפשו תשומת לב ותגובות וקיבלו את זה בגדול. אני בטוח שהם קוראים את תגובות התסכול והכעס בכל האתרים ומחככים ידיהם בהנאה ואומרים משהו בסגנון "איך הכנסנו לבילד הרשע". אלו ההנאות הקטנות של החיים עבור אנשים מסויימים - לקבל הרבה תגובות ותשומת לב ולהרגיש שהם חשובים.
לגבי קהל הצרכנים, כדאי מאד שיתרגלו לכך שמה שבא בקלות (ובחינם) גם הולך בקלות, אלה החיים. יש מעט מאד בני אדם בעולם שרק נותנים ונותנים מבלי לבקש תמורה.
לגבי קהל הצרכנים, כדאי מאד שיתרגלו לכך שמה שבא בקלות (ובחינם) גם הולך בקלות, אלה החיים. יש מעט מאד בני אדם בעולם שרק נותנים ונותנים מבלי לבקש תמורה.
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
amir073 כתב:אני לא חושב שהפעולות מזיקות למתרגמים. הם חיפשו תשומת לב ותגובות וקיבלו את זה בגדול. אני בטוח שהם קוראים את תגובות התסכול והכעס בכל האתרים ומחככים ידיהם בהנאה ואומרים משהו בסגנון "איך הכנסנו לבילד הרשע". אלו ההנאות הקטנות של החיים עבור אנשים מסויימים - לקבל הרבה תגובות ותשומת לב ולהרגיש שהם חשובים.
לגבי קהל הצרכנים, כדאי מאד שיתרגלו לכך שמה שבא בקלות (ובחינם) גם הולך בקלות, אלה החיים. יש מעט מאד בני אדם בעולם שרק נותנים ונותנים מבלי לבקש תמורה....
בשורה התחתונה אני מסכים עם QSUBS, המאבק שלהם צודק, אפשר להתווכח על הדרך שהוא מנוהל
אבל עם יד על הלב, מישהו מכם היה שם *** על המאבק הזה אם לא היו משחררים את התרגום ה"מוצפן"?
מישהו בכלל היה מודע שבטורק גונבים ומשפצרים תרגומים למורת רוחם של המתרגמים המקוריים? לא.
אז הצעד הזה בהחלט השיג את תשומת הלב שלנו, אני אישית לא מתקרב לאתר טורק מסיבות כאלו ואחרות, ועכשיו יש לי סיבה אחת נוספת.
בזמנו תרגמתי כמה פרקים של "אבא אמריקאי" ולמרות שמדובר בסדרה לא קשה להבנה ופרקים קצרים מאוד, זו עבודה מאוד סיזיפית ומעייפת
ואם כל מה שהמתרגמים דורשים זה קרדיט רחמנא ליצלן, זה המעט שאפשר לתת להם.
אבל עם יד על הלב, מישהו מכם היה שם *** על המאבק הזה אם לא היו משחררים את התרגום ה"מוצפן"?
מישהו בכלל היה מודע שבטורק גונבים ומשפצרים תרגומים למורת רוחם של המתרגמים המקוריים? לא.
אז הצעד הזה בהחלט השיג את תשומת הלב שלנו, אני אישית לא מתקרב לאתר טורק מסיבות כאלו ואחרות, ועכשיו יש לי סיבה אחת נוספת.
בזמנו תרגמתי כמה פרקים של "אבא אמריקאי" ולמרות שמדובר בסדרה לא קשה להבנה ופרקים קצרים מאוד, זו עבודה מאוד סיזיפית ומעייפת
ואם כל מה שהמתרגמים דורשים זה קרדיט רחמנא ליצלן, זה המעט שאפשר לתת להם.
תצאו מהבועה. זו שביתה?להערכתי יש כאן מקרה קלסי של שביתה שפוגעת בקהל הצרכנים שלה....
הקהל הוא צרכני הכתוביות בעברית בכלל, לא רק פעילי אתה hometheater, ולכן תרגום בפורמט לא-SRT
אינו מהווה שביתה אם אתה לא צורך את התרגום שלך בסטרימר.
מובן מאליו שאחוז האנשים בפורום כאן שכן צופים בסטרימר הוא גדול בהרבה מהאחוז בקרב צרכני הכתוביות הכלליים.
וגם בשבילכם, מדובר רק ב"שביתת האטה", הרי התרגום יוצא באיחור מסויים בפורמט שניתן לניגון בסטרימרים.
לגבי jpost שמעכשיו מוריד רק מטורק, אתה לא תקבל שם תרגומים של Qsubs בפורמט SRT מוקדם יותר מאשר באתרים אחרים. להפך.
תקבל אותם מאוחר יותר.
למעשה גם תרגומים בפורמט SRT של צוות טורק לא תקבל שם מיד, אלא אם תשלשל כמה שקלים לכיסו של הבעלים.
- QsubsGodfather
-
- חבר פעיל

- תגובות: 99
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
כולכם מתבלבלים. אנחנו לא מבקשים את ההערכה של הגולשים. מי שמעריך, ימשיך להעריך. מי שלא מעריך, ימשיך לא להעריך. לא אנחנו נחנך את משתמשי הקצה להעריך עבודה בהתנדבות, זה התפקיד של ההורים שלהם.
המטרה היא לא לתסכל את הגולשים כדי שיבינו כמה קשה אנחנו עובדים (גם לא את כפויי הטובה שבהם). אם זו הייתה המטרה, היינו שובתים לגמרי ולא היינו עושים הכל כדי לשפר את נוחות הצפייה לצופי המחשב, וגם לא היינו משחררים לאחר ימים בודדים SRT עבור הצופים שחרף מאמצינו ונסיונותינו לא יכולים ליהנות מהתרגום המוגן.
גם בפני משתמשי הסטרימרים קיימות שתי אופציות - להוריד תרגום מובנה ולוותר על ה-HD (לא אשמתנו שלא יודעים לקודד HD) או לחכות כמה ימים. ממש בחירתה של סופי...
המטרה היחידה בכל הסיפור הזה היא לקבל את הקרדיט שמגיע לנו באתר טורק. ברגע שזה יקרה ככלל ובאופן קבוע (ולא לפי מצב הרוח של בילד באותו רגע), נפסיק עם הפורמט המוגן. אנחנו לא מוכנים לקבל בשקט את העובדה שהתרגומים שלנו, שלמעשה עושים את האתר, יוצגו עם קרדיט שקרי באתר כזה מרכזי.
לכל מי שהציע לנו לשבות - אין שום סיבה שנעשה את זה. שביתה תפגע עוד יותר בגולשים, וכאמור הגולשים אינם האויבים שלנו מן הסתם. שביתה גם לא תפגע בטורק כמו התרגומים המוגנים, שכן המצב הקיים מעמיד את טורק בפיגור לעומת סאבסנטר וסרטים, בעוד ששביתה תשים את כולם באותו מקום.
ואחדד את מה שנכתב בהודעה מעליי - כל מי שאומר "עיצבנתם אותי, אני מוריד מטורק" יגלה במהרה שבטורק אין שום דבר שאין באתרים אחרים. סאבסנטר מכיל את כל מה שיש בטורק + המוגנים (וכאמור, התרגומים שלנו עולים קודם כל בסאבסנטר, טורק לרוב מעלה לאחר כמה שעות טובות). אם תרגום שלנו זמין רק ב-IDX בסאבסנטר, זה אומר שאין SRT של אותו סרט בכל הרשת (גם לא של מתרגמים אחרים).
גם הצנועים שבצנועים היו יוצאים מגדרם אם מישהו היה לוקח קרדיט שקרי על עבודה שלהם. זו חוצפה וכל ניסיון לתרץ את זה הוא מגוחך.
ראית את LOL לוקחים שחרור של 2HD ומשחררים אותו כשלהם? למה ל-LOL מגיע לכתוב את "שמם" ולנו לא?
המטרה היא לא לתסכל את הגולשים כדי שיבינו כמה קשה אנחנו עובדים (גם לא את כפויי הטובה שבהם). אם זו הייתה המטרה, היינו שובתים לגמרי ולא היינו עושים הכל כדי לשפר את נוחות הצפייה לצופי המחשב, וגם לא היינו משחררים לאחר ימים בודדים SRT עבור הצופים שחרף מאמצינו ונסיונותינו לא יכולים ליהנות מהתרגום המוגן.
גם בפני משתמשי הסטרימרים קיימות שתי אופציות - להוריד תרגום מובנה ולוותר על ה-HD (לא אשמתנו שלא יודעים לקודד HD) או לחכות כמה ימים. ממש בחירתה של סופי...
המטרה היחידה בכל הסיפור הזה היא לקבל את הקרדיט שמגיע לנו באתר טורק. ברגע שזה יקרה ככלל ובאופן קבוע (ולא לפי מצב הרוח של בילד באותו רגע), נפסיק עם הפורמט המוגן. אנחנו לא מוכנים לקבל בשקט את העובדה שהתרגומים שלנו, שלמעשה עושים את האתר, יוצגו עם קרדיט שקרי באתר כזה מרכזי.
לכל מי שהציע לנו לשבות - אין שום סיבה שנעשה את זה. שביתה תפגע עוד יותר בגולשים, וכאמור הגולשים אינם האויבים שלנו מן הסתם. שביתה גם לא תפגע בטורק כמו התרגומים המוגנים, שכן המצב הקיים מעמיד את טורק בפיגור לעומת סאבסנטר וסרטים, בעוד ששביתה תשים את כולם באותו מקום.
ואחדד את מה שנכתב בהודעה מעליי - כל מי שאומר "עיצבנתם אותי, אני מוריד מטורק" יגלה במהרה שבטורק אין שום דבר שאין באתרים אחרים. סאבסנטר מכיל את כל מה שיש בטורק + המוגנים (וכאמור, התרגומים שלנו עולים קודם כל בסאבסנטר, טורק לרוב מעלה לאחר כמה שעות טובות). אם תרגום שלנו זמין רק ב-IDX בסאבסנטר, זה אומר שאין SRT של אותו סרט בכל הרשת (גם לא של מתרגמים אחרים).
צר לי שאנחנו לא עומדים בסטנדרטים שלך, נשתדל לעבוד על זה.amir073 כתב:יצא לי לא מעט, אבל אני מעריך הרבה יותר מתן בסתר. אנשים צנועים שאינם מלאים בעצמם ורודפים אחר כבוד אהודים עליי יותר.QsubsGodfather כתב:אמיר - התנדבות כהגדרה היא עבודה ללא תמורה כספית. כמה פעמים יצא לך לראות בחייך את הטקסט "נתרם ע"י"?......
גם הצנועים שבצנועים היו יוצאים מגדרם אם מישהו היה לוקח קרדיט שקרי על עבודה שלהם. זו חוצפה וכל ניסיון לתרץ את זה הוא מגוחך.
ראית את LOL לוקחים שחרור של 2HD ומשחררים אותו כשלהם? למה ל-LOL מגיע לכתוב את "שמם" ולנו לא?
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org
WwW.Qsubs.Org
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
jpost.
הצלחת להפתיע אותי
הצלחת להפתיע אותי
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אתם מנהלים את המלחמה הזו כבר כמה חודשים אם לא קרוב לשנה. בוא ספר לנו איפה הצלחתם בדיוק, כי מי מה שאני רואה כאן בשרשור אתם גם עובדים קשה, גם מצליחים לעצבן כמה מהקליינטים שלכם וגם לא משיגים כלום נגד טורק.
פשוט מגוחך.
פשוט מגוחך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.