50C550 - חוות דעת והתרשמות לאחר שבועיים

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
zanzuri82
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37

שליחה

תודה אחי!אני ביקשתי שזה יגיע ב16 כי אני עובר לדירה חדשה.עלתה לי 6000 אחריות מקורית.
אגב החנות בהרצליה מדהימה מי שלא היה חובה ללכת לראות מתחם של סמסונג של כל הדגמים שיש יש שם מסך שעולה 200 אלף שקל אין דברים כאלה חובה ללכת.

assaff
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27

שליחה

שלום חברים
שאלה בנושא האחריות למסך זה של סמסונג C550.
באתר אלקטרודיל (http://www.electricdeal.co.il/Product.a ... uctid=1650)
מופיע מחיר של ₪5,680.00 עם אחריות של סמליין ל 3 שנים.
מצד שני באתר סמליין מופיה חנות זו כמשווק לא מורשה .
האם זה אומר שהם לא יכבדו אחריות? האם אתם מכירים דבר כזה?
תודה

zanzuri82
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

מבדיקה מקיפה שביצעתי טרם הרכישה הבנתי שרק ממשווק מורשה תהיה לך אחקיות של סמליין.אפילו אם כותבים לך אחרת.תקנה מאלמ הכי טוב הכי בטוח ומחיר טוב

oris74 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9465
שם מלא: אורי

שליחה

באופן כללי אל תתקרב לחנויות או אתרים שיש להם "דיל" בשם...
בשביל 300 שח הבדל לא הייתי מסתכן - קנה רק ממשווק מורשה

zanzuri82
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

משהו יכול להסביר לי איך אני בודק פיקסלים שרופים כשהמסך מגיע עם הטכנאי?ומה עוד לבדוק

zanzuri82
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

איך אני בודק פיקסלים שרופים כשהמסך מגיע מדובר בc550. ומה אני צריך לבדוק עוד?

eyalsha
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634
שם מלא: eyalsha

שליחה

עניתי לך בשרשור השני.
SONY 65" KD-65XE9005

למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK

chiko908
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12

אני מוכר את ה-c550 שלי

שליחה

הי חברים. אתמול התקינו לי מסך חדש לגמרי (מהקופסה) ולצערי גיליתי שהמסך גדול לי מידי. לכן ובצער רב אני יאלץ למכור אותו למי שיהיה מעוניין. המסך כמו שאתם מכירים או מסך מצויין ויש לו אחריות מקורית של סם ליין לשלוש שנים. למסך יש את כל הניירת, קבלות מקוריות, אחריות שעדיין לא נשלחה לחברה, ואפילו את הקופסה המקורית עם הנילונים. הטלוויזיה מותקנת כרגע על הקיר ועבדה בדיוק 20 דקות. (עדיין לא עברה הרצה) ללא פיקסלים שרופים חלילה. בכול אופן מי שרוצה אותה יכול להגיע ולקחת אותה תמורת 5500 שקל במזומן. אני יחפש לי אלטרנטיבה אחרת בגודל 46 אינץ. לא תמצאו את המחיר הזה בשום מקום. תודה חברים

costello
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92

שליחה

ברוך הבא.. ברוך הבא..

oris74 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9465
שם מלא: אורי

שליחה

chiko908,
מה הכוונה 'גדול מדי'? באיזה מרחק צפיה מדובר?
כשרק קיבלתי את אותו מסך הוא היה נראה לי ענק (מרחק 3.5 מ) אבל היום אחרי מספר חודשים אפילו אישתי אומרת שבוודאות המסך הבא יהיה 50+...

בכל מקרה שיהיה בהצלחה..

chiko908
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

הי
האמת שהמרחק בין שני הקירות הוא 3.70 פלוס, מינוס לכאן או לכאן. אבל כשאני יושב על הספה ובהתחשב בעובדה שהמסך בולט גם כן מהקיר נשאר לי נטו מרחק צפייה של 3.10 3.20 משהו כזה. עכשיו הבעיה היא שכשאני משחק בסוני במשחקי מרוץ מהירים אז נוצרת תחושה שאני לא מספיק לעכל את כל הנעשה במסך ואלי זה בגלל שאני קרוב מידי. במשחקים איטיים המצב יותר טוב, וגם בסרטים שם גם המסך נחתך מלמעלה ולמטה. ובכול אופן כנראה שלא נתתי לעצמי מספיק זמן להתרגל. עכשיו בקשר למסך אני יכול לציין שהוא מדהים. וגם אם להתייחס לרעשים שמי מהחברה טוענים לגביהם, אז אני יכול לציין שהעניין די זניח וממש לא שומעים אותו. הפלייסטיישן משמיעה רעש הרבה יותר חזק. בכול אופן אני אשמח אם מי מכם יוכל לשלוח לי כאן קישור אשר מימנו אני יוכל להוריד סרטון או כל דבר אחר אותו אני יוכל להריץ על המסך. ניסיתי את הקישור שיש כאן באתר, אבל משום מה כשחיברתי אותו למסך עם דיסק הון קי המסך לא זיהה אותו. זהו חברים. יום טוב ותהנו. ואני אשמח לשמוע מכם האם אתם חושבים שאחרי הכול אפשר לחיות עם המסך הזה ובמרחק הצפייה שלי.

zanzuri82
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

תקשיב לי יש מרחק בין הספה למסך של 4 מטר המסך המדהים הזה c550 אמור להגיע אליי ביום חמישי.בכל מקרה כל מסך אחר מתחת ל50 נראה עלוב בסלון גם 46 שההבדל לא כזה גדול מרגיש קטן במרחק כזה.לוקח לפי דעתי כמה ימים להתרגל לגודל של המסך למי שקונה פעם ראשונה מסך בגודל כזה.אבל אחרי זה נראה לי מהמם...אני אדווח לכם התרשמות שלי ואצרף תמונות בימים הקרובים.מה אתם אומרים לתלות אותה או להניח על מזנון ???אני מתלבט.
ושוב איך אני בודק פיקסלים שרופים שהטכנאי מגיע?רשמו לי בשרשור הקודם לא מצאצי את זה.

eyalsha
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

לחבר שרוצה למכור את המסך : לדעתי ניתן לבטל עסקה כזו תוך קיזוז 5 אחוז או 100 שקל הנמוך מביניהם והמשלוח חזרה לחנות - על חשבונך.

הסלון שלי הוא בערך בגודל שאתה מתאר, לדעתי אתה פשוט לא רגיל למסך בגודל כזה ולכן זה נראה לך גדול.

כשקניתי את ה42 אינץ' לפני שנתיים וחצי היא נראיתה לי מפלצת.
ככל שהזמן עבר, התחושה שלי היתה ש50 יותר מתאים.
עכשיו כשיש לי 50 אני אומר לך שאפשר גם יותר,אבל 50 זה אידיאלי.
SONY 65" KD-65XE9005

למכירה :

chiko908
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

eyalsha

נראה לי שאתה צודק. אני צריך קצת זמן לעכל את המסך.
אני עכשיו מריץ אותו.
חוויות והתרשמות בהמשך

zanzuri82
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

טוב חברים יקרים!!!
המסך המושלם הזה samsung c550 הגיע אליי היום והורכב.
אין אבל אין מילים בפי.רואים שידורי sd מדהים וhd בכלל מושלם.ההשתקפויות לא מורגשות כלל.ובעיני זה המסך הטוב ביותר כרגע בגודל הזה בתקציב הזה ובכלל המסך מושלם מבחינתי.בקרוב תמונות:)

zanzuri82
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

חברים יקרים המסך אצלי בסלון והוא פשוט מושלםםםםם רואים מדהים ההשתקפויות לא מורגשות בכלל...ואני פשוט מרוצה עד השמיים תודה לכולם על העזרה והטיפים שבזכותם רכשתי דווקא תמסך הזה samsung ps50c550

klayman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67

רכישת מסך C550

שליחה

טוב חברה, אני לא יודע מה עשיתם , אבל גמרתם את כל המלאי בחנויות !

הייתי היום אצל אבי סופר באלנבי ורציתי לרכוש את המסך, במלאי שלו אין, ולאחר שבירר עם עוד חנויות לא מצא אותו במלאי באף חנות.

מנגד, הוא הראה לי גם דגם C530, המפרט הוא אותו דבר, רק הדבר היחידי ששונה לפי מה שהבנתי הוא שאין ל C530 חיבור LAN.

האם מישהו יכול לאמת את ההשערה הזו ? וגם לומר לי אם כן יש את המסך במלאי איפושהוא ?

תודה מראש,
ארז.

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757

Re: רכישת מסך C550

שליחה

klayman כתב:טוב חברה, אני לא יודע מה עשיתם , אבל גמרתם את כל המלאי בחנויות !

הייתי היום אצל אבי סופר באלנבי ורציתי לרכוש את המסך, במלאי שלו אין, ולאחר שבירר עם עוד חנויות לא מצא אותו במלאי באף חנות.

מנגד, הוא הראה לי גם דגם C530, המפרט הוא אותו דבר, רק הדבר היחידי ששונה לפי מה שהבנתי הוא שאין ל C530 חיבור LAN.

האם מישהו יכול לאמת את ההשערה הזו ? וגם לומר לי אם כן יש את המסך במלאי איפושהוא ?

תודה מראש,
ארז.
...
היום ראיתי את הדגם C530 מול C550 באל"מ G בראשון.
ההבדל הענק בינהם הוא ההשתקפות: ב C550 ההשתקפות נמוכה ב 70% מכל פלאזמה אחרת שראיתי. הבעיה פשוט נפתרה. מבחינת איכות תמונה זה נראה לי אותו דבר כי.....
הכל נראה זוועה. אני מתכוון לכל המסכים בחנות.
ביקשתי מהמוכר שיעביר לערוץ 10 וגם שם הכל נראה רע. לצערי לא היה ניתן לגבש דעה על אף מסך בצורה כזו. לא LCD ולא פלאזמה.
כנראה הפיצול ל 50 מסכים ממקור אחד עושה את שלו.
בכלל, הרגשתי שאני בשוק ולא בחנות מבחינת גישה של המוכר. לא נראה לי שהוא אי פעם נכנס באינטרנט לקרוא על מה שהוא מוכר.
על המחיר באל"מ אין צורך להרחיב.

eyalsha
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

זנזורי, תתחדש ותעשה מקלחת קרה :)

בקשר ל C530, זו לא אותה רמה. מצטער.

המחירים באל"מ ב G בראשון גבוהים משמעותית וגם היחס לא טוב, אני מסכים איתך.
עם זאת זה אחד המקומות היחידים שיש בו את ה C550 לצד הC450 והפנסוניק X20.

לפני חודשיים לאחר שהחלטתי על המסך ניגשתי לאלמ ליד קניון איילון , אמרתי להם אילו הצעות קיבלתי, נתנו לי הצעה יקרה באיזה 100 או 200 ש"ח מהכי נמוכה שהיתה לי , וסגרתי איתם.
SONY 65" KD-65XE9005

למכירה :

chiko908
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

ניתן למצוא את ה-c550 אצל מוטי מסלון להט ברחובות. אני קניתי אצלו את המסך לפני שבועיים ב-5500 עם אחריות מקורית של סם ליין לשלוש שנים.
אני כרגע מריץ את המסך המדהים הזה.
תהנו.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”